Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne yicen saphiram misafirlerle :18:

Ben mekik plates dumble ne buluyosam dogaclama yapiyorum valla oda benm isimi goruyo oncesindede eliptik valla dusunurken yoruldum:d
canım köz sebzeli salata yapmayı düşünüyorum,hem diyete uyar hem lezzetli.sosisli milföy yapayım dedim,1 ad. yerim.bir de tatlı bir çeşit yapmayı düşünüyorum ama yapmasam da light dondurma mı ikram etsem diye de düşünmüyor değilim.sonrasında karpuz meyve filan da ikram ederim dedim.sonuçta yaz şimdi,hafif bir menü herkesin hoşuna gider bence.gelecekler de kalabalık değil zaten ya 1 ya 2 kadın gelecek.1 er tane de çocuk var
bensiz sucuklu yumurt ayersin he aşk olsun
kızlar ne var bne yok bakalım bugün oruç beni çok zorluyo allah affettsin çok acıktım ben ya

nasip olursa senle de yeriz bi gün sucuklu yumurta bacım
allah sabır versin canım ve kabul etsin

bu piriç lapası çok iyi 2 gündür hiç açıkmıyorum ama ben aralarda meyvede yiyorum,bu gün ilk arada şeftali 2.arada 1 armut yedim sakıncası olurmu acaba.

Ben yumurta diyeti buldumm tam benlim aslinda ya fikir soruym sizede kizlar nev ozellikle:) ben cok severimde yumurtayi haslama olmadgi surece

bu piriç lapası çok iyi 2 gündür hiç açıkmıyorum ama ben aralarda meyvede yiyorum,bu gün ilk arada şeftali 2.arada 1 armut yedim sakıncası olurmu acaba.
Bisey olmaz sanirim canim yenileblir galiba
Valla bi ara ben plates ile cok.kilo verdiydim.buda onun gibi.mekiikle fln bu kdr terleyemem ben.bence denemelisin
Denerim belki bi duzenli spor yapsam..
selam arkadaşlar...bir sürü bıcırdamışsınız gene maaşalllah sizee
Sende bicirda ama
Gayet iyi menun :) ama 2 tane yemicen soz ver :d

Yok canim gunde 4 6 yumurta arasnda degisiyo 3ögun var anlatcam kbakma telfndan girince link atamiyorum yanina ispanak greyfurt salata meyve falan yiyosun aramaya yumurta diyetinin listesi yazsan cikablir

tamam bebegimborcun olsun

Yok canim kahvalti ayni demis ya ustunde bende orayi okudum zaten ama sebzeler kıs sebzesymis ya bulamazmiyimki

hoşgeldin senarist e hani başlamıstın dukana sen yanlısmı hatırlıyorum ya bide aylar yıllar sürcek o tutabilcenmi kendni bu çok onemli

canım mecburum çünkü eşim kilomu vermeden çocuk sahibi olmamızı istemiyor "ben o riske giremem" diyor.. bana elle tutulur hızlı bi sonuç veren diyet de Dukan.. bi de bana tavuk ve yeşil salata versinler başka bişey vermesinler öyle bi tipim ben sabah ta domates salatalık hiç aramam yumurtam peynirim zeytinim olsun yeter derim hep.. zeytin biraz zorlayacak ama p+s günlerinde 1-2 tane yerim muhakkak.. protein takviyemi de aldıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..

bu arada bugün pek uğrayamadım öğleden önce işyerinde değildim..sabah işe gelirken minibüsten düştüm kolum bacağım falan yaralandı eve geri döndüm öğlen geldim işyerine :106:

Ayy gecmis olsun iyimisin simdi nasi oldu ya tuh

dünkü menümü de unutmadan ve utanmadan yazayım

sahur: 1 haşlanmış yumurta + iki çatal peynir + su
iftar: 1 burgerking steakhouse burger + 10 tane patates kızartması + yarım bardak kola + 1tk mayonez + 1 bardak limonata :18:

tartılmadım cumadan cumaya tartılıcam artık kararlıyım

steakhouse burger 835 cal

patates de 491 imiş ama onu eşim yedi ben 10da1ini anca yemişimdir

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok canim gunde 4 6 yumurta arasnda degisiyo 3ögun var anlatcam kbakma telfndan girince link atamiyorum yanina ispanak greyfurt salata meyve falan yiyosun aramaya yumurta diyetinin listesi yazsan cikablir

bu diyetin sırr birazcık da greyfurt gibi sanki.. bir de her zayıflatan diyet gübü proteini daha çok :106:

Ya burgerdan yiyo bide geliyo kalori yaziyo of nasi canim cekiyo ben napcam boyle cok kalori o senarist niye yednki yav yemeseydin salata satiyolar en kotu ihtimal dondurma milkshake var onlardan alsaydn ayy canim cekti benm

dogru diyosun proteinli diyetler daha etkili sanirim ama greyfurt falan bulunmazmis simdi annem oyle dedi

Bu hastalık bana çok şey kattıı canımm saolsun hayatta üzülecek başka şeylerde olduğunu öğrendim kendime üzülmekten vazgeçtim

Canım paşam inmeye başladım bile bugün 101 kiloyum ödemm var daahaa üzerimde mutlaka dünyanın kortizolünü verdiler saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…