canım köz sebzeli salata yapmayı düşünüyorum,hem diyete uyar hem lezzetli.sosisli milföy yapayım dedim,1 ad. yerim.bir de tatlı bir çeşit yapmayı düşünüyorum ama yapmasam da light dondurma mı ikram etsem diye de düşünmüyor değilim.sonrasında karpuz meyve filan da ikram ederim dedim.sonuçta yaz şimdi,hafif bir menü herkesin hoşuna gider bence.gelecekler de kalabalık değil zaten ya 1 ya 2 kadın gelecek.1 er tane de çocuk varNe yicen saphiram misafirlerle :18:
Ben mekik plates dumble ne buluyosam dogaclama yapiyorum valla oda benm isimi goruyo oncesindede eliptik valla dusunurken yoruldum:d
bensiz sucuklu yumurt ayersin he aşk olsun
kızlar ne var bne yok bakalım bugün oruç beni çok zorluyo allah affettsin çok acıktım ben ya
selam arkadaşlar...bir sürü bıcırdamışsınız gene maaşalllah sizee
Ne yicen saphiram misafirlerle :18:
Ben mekik plates dumble ne buluyosam dogaclama yapiyorum valla oda benm isimi goruyo oncesindede eliptik valla dusunurken yoruldum:d
Bisey olmaz sanirim canim yenileblir galibabu piriç lapası çok iyi 2 gündür hiç açıkmıyorum ama ben aralarda meyvede yiyorum,bu gün ilk arada şeftali 2.arada 1 armut yedim sakıncası olurmu acaba.
Denerim belki bi duzenli spor yapsam..Valla bi ara ben plates ile cok.kilo verdiydim.buda onun gibi.mekiikle fln bu kdr terleyemem ben.bence denemelisin
Sende bicirda amaselam arkadaşlar...bir sürü bıcırdamışsınız gene maaşalllah sizee
Gayet iyi menun :) ama 2 tane yemicen soz ver :dcanım köz sebzeli salata yapmayı düşünüyorum,hem diyete uyar hem lezzetli.sosisli milföy yapayım dedim,1 ad. yerim.bir de tatlı bir çeşit yapmayı düşünüyorum ama yapmasam da light dondurma mı ikram etsem diye de düşünmüyor değilim.sonrasında karpuz meyve filan da ikram ederim dedim.sonuçta yaz şimdi,hafif bir menü herkesin hoşuna gider bence.gelecekler de kalabalık değil zaten ya 1 ya 2 kadın gelecek.1 er tane de çocuk var
nasip olursa senle de yeriz bi gün sucuklu yumurta bacım
allah sabır versin canım ve kabul etsin
Ben yumurta diyeti buldumm tam benlim aslinda ya fikir soruym sizede kizlar nev ozellikle:) ben cok severimde yumurtayi haslama olmadgi surece
canım köz sebzeli salata yapmayı düşünüyorum,hem diyete uyar hem lezzetli.sosisli milföy yapayım dedim,1 ad. yerim.bir de tatlı bir çeşit yapmayı düşünüyorum ama yapmasam da light dondurma mı ikram etsem diye de düşünmüyor değilim.sonrasında karpuz meyve filan da ikram ederim dedim.sonuçta yaz şimdi,hafif bir menü herkesin hoşuna gider bence.gelecekler de kalabalık değil zaten ya 1 ya 2 kadın gelecek.1 er tane de çocuk var
nasip olursa senle de yeriz bi gün sucuklu yumurta bacım
allah sabır versin canım ve kabul etsin
hoşgeldin senarist e hani başlamıstın dukana sen yanlısmı hatırlıyorum ya bide aylar yıllar sürcek o tutabilcenmi kendni bu çok onemli
canım mecburum çünkü eşim kilomu vermeden çocuk sahibi olmamızı istemiyor "ben o riske giremem" diyor.. bana elle tutulur hızlı bi sonuç veren diyet de Dukan.. bi de bana tavuk ve yeşil salata versinler başka bişey vermesinler öyle bi tipim bensabah ta domates salatalık hiç aramam yumurtam peynirim zeytinim olsun yeter derim hep.. zeytin biraz zorlayacak ama p+s günlerinde 1-2 tane yerim muhakkak.. protein takviyemi de aldıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum..
bu arada bugün pek uğrayamadım öğleden önce işyerinde değildim..sabah işe gelirken minibüsten düştümkolum bacağım falan yaralandı eve geri döndüm öğlen geldim işyerine :106:
Ayy gecmis olsun iyimisin simdi nasi oldu ya tuh
dünkü menümü de unutmadan ve utanmadan yazayım
sahur: 1 haşlanmış yumurta + iki çatal peynir + su
iftar: 1 burgerking steakhouse burger + 10 tane patates kızartması + yarım bardak kola + 1tk mayonez + 1 bardak limonata :18:
tartılmadım cumadan cumaya tartılıcam artık kararlıyım
Yok canim gunde 4 6 yumurta arasnda degisiyo 3ögun var anlatcam kbakma telfndan girince link atamiyorum yanina ispanak greyfurt salata meyve falan yiyosun aramaya yumurta diyetinin listesi yazsan cikablir
Bende ondan istiyorum sapişim 40 beden olsam yeter 2 beden kaldı
Ahh ahh o kistler bana neler yaptılar
Herkes toplaşmış bi ben yokmuşum
Canım senden böyle pozitif enerji saçan mesajlar oldukça çok mutlu oluyorum ben.İnş sonuçlarında temiz çıkar ve hemencecik toparlanırsın tatlım
canım ben seve seve yardım ederimüzülme sen kendine iyi bak yeter bebem benim ilaç saatim geldi içiyimde yatıyımmalum sabah eşimi eşe yollucem erken kalkıcem öpüyorum sizleri ekmek kadayıflarım bu arada canım benim bir komşum var oda kortizon ilaçları kullandı yanaklarına kadar şişmişti şimi çok şükür eski haline geldi sen iyi olda varsın diyet yap degilmi seni seven paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?