- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
iyi geceler herkeslere,
iftar yediklerimi yazıvereyim hemen unutuyorum yoksa,
bu akşam dışarda piknik tarzı bir iftar yaptık, çok keyifliydi, sağolsun anacım benimOğluş da çok eğlendi hatta gelmek istemedi
2 tane hurma
1 kepçe arpaşehriye çorba
2-3 yk fırında patlıcan musakka
2 yk pilav (yemeseydim iyiydi)
2 dilim karpuz
2 bardak çay (deva gibi geldi)
bol bol su
çok mu yemişim gene ya? Karpuzla pilav olmasaydı çok güzel olacaktı sanırım, ama pilav oğluştan kalanlardı. Karpuza da dayanamadım :26:
bilmem ben o olaya dikkat etmedim aslında hiç.benim listemde akşam yemeğinde 2. dilim yerine dondurma yenilip,sonra 3. ara öğünde 1 bardak süt,2 porsiyon meyve ve 3 ceviz var.ona göre dengelemeye çalışıyorum.mükemmel bir şekilde,bire bir aynı yapamıyorumgüzel bir menü ama süt ve dondurma üstüste olmamış sadece ama 1 yemek kaşığı kaç gr olacak ki zaten
canım benim bütün anılar canlandı desene.Babaanneciğinde nurlar içinde yatsınBUGÜN GİREMEDİM KIZLAR BABAM EVDEYDİSATILIK EV İLANLARINA BAKARKEN İLK SAHİBİ BABANNEM OLAN EVİ GÖRDÜM VE 5 YAŞLARINDAYDIM SANIRIM BABANNEM VEFAT ETTİ O EVDE SATILDI AMA O ZAMANLAR BU KADAR ESKİ DEĞİLDİ PANJURU VARDI RENGİ SANIRIM ŞANPANYA RENGİYDİ ÇOK ŞİRİNDİ O ZAMANIN ŞARTLARINA GÖRE ŞİMDİ RUTUBET ALMIŞ MESELA ÜSTTEN ÇOK ÜZÜLDÜM EVİN BU HALE GELMESİNE ONCA YAŞANMIŞLIKLAR ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE YIKILIP BAŞKA HAYATLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK TIPKI HAYAT GİBİ DOĞDUKTAN SONRA BİR SÜRÜ SÜREÇTEN GEÇİYORUZ ACI TATLI ONCA ANI ÖLÜM KAPIMIZI ÇALDIĞINDA BİZİMLE BERABER TARİHE GÖMÜLÜYOR
ZÇ EMLAK BUCA
afiyet olsun canım.bakayım şu linke bibiraz gecmise baktim ama alinti yapamadim,
ben ders calismaya devam ediyorum, ins yarin siz iftar ederken benim de sunumum bitmis olacak :)
1200 kalorilik diyet yapiyorum adetliyim diye.
bugun yaptim sadece dun misafirlikte cok fena cozuttum..
kahvalti
2 dlm tam tahilli ekmek, peynir, 2 zeytin, domates,azicik recel
oglen
3 kasarli tavuk koftesi, 1 kase yogurt, 1 elma
ikindi
1 seftali, 5 minik grisini
su da takip etmeye calistgm liste
1200 Kalorilik diyet
tabi bazi yediklerim uygun olmadi. bazilarinin yerini degstrdm ama toplamda 1200 olcak insss.
haftada 2 kilo diyor bakalim insss faydasini gorurum
aksami da yiyince yazarim
Sabah - öğlen
zeytin 2 tane
ekmek 2 dilim
çay şekersiz
domates -soğan - biber - zeytinyağı
ara
fındık
akşam
kuru börülce salatası
kızarmış bir dilim ekmek
Yağmur sen bu listeyi tam olarak yaptınmı hiç ve ne kadar verdin yaptıysan dikkatimi çektide hergün farklı bir menü bir gün pilav bir gün makarna:44:çok güzel bir menü bulmuşsun paylaşımın için ellerinesağlık teşekkürleryarından tez yok bende başlıyorum bu listeye
Saphıram bu hafta beni LİSTEDE izinli geçelim yoksa takıma zararım olur hem uygun bir zaman değil tartı için REGLYE RAMAK KALA
bilmem ben o olaya dikkat etmedim aslında hiç.benim listemde akşam yemeğinde 2. dilim yerine dondurma yenilip,sonra 3. ara öğünde 1 bardak süt,2 porsiyon meyve ve 3 ceviz var.ona göre dengelemeye çalışıyorum.mükemmel bir şekilde,bire bir aynı yapamıyorum
canım benim bütün anılar canlandı desene.Babaanneciğinde nurlar içinde yatsın
afiyet olsun canım.bakayım şu linke bibenim listem 1600 kalorilik,fazla mı geliyor sana
çok az yemişsin canım,acıkmadın mı bu saate?
afiyet olsun canım.bakayım şu linke bibenim listem 1600 kalorilik,fazla mı geliyor sana
yok canim hic yapmadim, bugun 1. gununu yapiyorum iste,
faydasi olursa soylerim mutlaka
sen yine de diyetisyen listeni uygula istersen kafani karistirmiyim :44:
pilav yiyecegimi sanmiyorum yememeye baya bi alistim
onun yerine ayni kalori edicek donusum listesinden bisey koyabilirim
iste ben 1200 le kalcagimi bilsemIllaki liste disi bi seyler yerim diye korkuyorum.
Bi de haftada 2 kilo diyor diye etkilendim
Bi deniyim bakiyim insss faydasi olur
yagmurdamlasi26+, pasam3405+, SAPHIRA+
İYİ GECELER KIZLAR
canım ne biliyim yiyecemde kilo alıcam gibime geliyo ne yapayım şırda eylüle ne kaldı 6 kilo nasıl verilicekkolay gelsin canımeminim sunumun iyi geçecektir,emeklerinin karşılığını alacaksın
paşacım aslında bazı şeyleri de çok kasıyorsun bence gerek yok.yani unutma ki afedersin küçük wc mizi yaparken bile 35 kalori harcıyoruz yani 1 bardak ayranın kalorisi.mesela benim bu listemde yumurtadan sıkılırsan,6 dilim sucuk yiyebiliyorsun kahvaltıda ya da 1 sosis mesela.ben bu sabah hem yumurta yedim hem de koktuğu için,nefsimi köreltmek amacıyla 1 dilim sucuğundan da yedim.sen de öyle yapabilirsin canım benim.yani 1-2 dilim sucuğun kimseye bir zararı olmaz emin ol
canım kilo almıyacagımı bilsem yeme minan dolapta karpuz var ona canım gidiyor ama kilo alırım diye yiyemiyorumKizlar ben yatsam sabah erkenden pazara gitsem bugunku sayimi birinize paslasamda misil misil. Uyusam olmadi oglen yaparim ben artik butun gunku uyku birikimi tamam yani bende uyurum simdi:) iyi geceler kizlar Allah a emanet olun
pasam cidden sikma kendini o kadarda ya sucukl yumurta falan yenir kolayida light icersin oyle arada torpiller gec. Kendne gene bebeklerne ulasirsin insallah sen rahat ol cok abartmadan sen abartmazsin zaten :)
sen kalanları ban yolla ben bir gzüel yiyeyimYarına misafirim geliyor,kesinleşti.Köz sebzeli salata yaptım,az yağlı,attım dolaba.bir de ağlayan pasta yaptım.yarın da sosisli milföy yaparım,tamamdır.zaten 1 kişi gelecek,2. kişi belli değil hala.Salata diyetime uyuyor,hatta bilerek öyle yaptım.milföyden de 1 tane yerim,şimdi değişim listelerine bakıcam kaç dilim ekmeğe denk geliyor diye,malum günde 9 dilim ekmek var listemdetatlının da ucundan tadına bakarım.kendimi firenlemem lazım. Sonra kalanları da misafilerin yanına koyucam,yine de kalırsa komşulara dağıtıcam,evde kalmasın,yoksa kesin yerim artık en son 8 Martta gördüğüm 83.5 kg yu görmek istiyorum,bu cuma görebilsem süper olur ama bari haftaya cuma görebileyim
naber cicim neCanım ben asılda yavaş yavaş doğal yaşama geçmeye çalışıyorum herşeyi kendim yapma gayretine girdim yavaştan ondan öyle hazır şeylerden uzak duruyorum
Yaa bulursam Tr den gitmeden önce almak istiyorum
İyi çok güzel kaptancım gitmeye başladı kilocuklar inş bu hafta gr gr haftaya kilo kilo olur bu arada bende başlayamadım haftaya veya haftasonuna nasipse düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım kilo vermeden bencede bebek düşünme şünkü bi de üzerine alacağın kilolar olacak tatlım kilo vererek daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş tatlım
Ama eşin neden ben o riske giremem dedi acaba.Sağlığın için mi endişe ediyor
Sorma o kadar özeniyorum ki yiyip zayıf kalanlara (aslında bende eskiden öyleydim insanlarda bana özenirlerdi hey gidi)
Geçenkadın doğuma gittiğimde allahım hamileler geliyor bazıları top yutmuş kürdan gibi maşallah hedefim bir dahaki gebeliğimi Allah nasip ederse çok az kilo alarak bitirmek
Allah kolaylık versin
Sapişim bazen insan bişeye odaklanınca çizgiden azcık çıkınca herşeyin bozulacağını düşünüyor.Ben paşayı anlıyorum.Azcıktan bişey olmaz ama insan ucunu kaçırabilir yani
1 porsiyon kalori
* Bezelye 289
* Kıymalı sebze 180
* Türlü 221
* Fırında makarna 505
* İmambayıldı 194
* Zeytinyağlı taze fasulye 177
* Zeytinyağlı pırasa 225
* Zeytinyağlı biber dolma 265
* Zeytinyağlı bakla 266
* Zeytinyağlı barbunya 328
* Kıymalı kapuska 190
* Patlıcan kebap 406
* Kıymalı karnı bahar 187
* Sulu köfte 256
* Mantı 341
* Zeytinyağlı lahana dolma (2 ad.) 125
* Zeytinyağlı yaprak dolma (2 ad.) 125
* Etli yaprak dolma (12-14 ad.) 320
* Etli biber dolma (2 ad.) 320
* Kısır (2 yemek kaşığı) 125
* Patates kızartması (150gr) 330
* Patates salatası (1 kase) 436
* Kıymalı patates 250
* Baklagiller 350
* Pilav (pirinç bulgur) 320
* Pizza (1 adet) 584
* Balık tava 370
* Börek 330
* Talaş böreği 360
* Cacık 80
* Ayran 70
* Etli pide (1 adet) 570
Zç emlaktan buca hürriyet mah masrafsız dublex daire
anacım ben 1100-1200 kal alıyorum en fazla ama yine de haftada 2 kg gitmiyor .tabi benim bünyem normale göre farklı çalışıyor.İnş sende etki ederbiraz gecmise baktim ama alinti yapamadim,
ben ders calismaya devam ediyorum, ins yarin siz iftar ederken benim de sunumum bitmis olacak :)
1200 kalorilik diyet yapiyorum adetliyim diye.
bugun yaptim sadece dun misafirlikte cok fena cozuttum..
kahvalti
2 dlm tam tahilli ekmek, peynir, 2 zeytin, domates,azicik recel
oglen
3 kasarli tavuk koftesi, 1 kase yogurt, 1 elma
ikindi
1 seftali, 5 minik grisini
su da takip etmeye calistgm liste
1200 Kalorilik diyet
tabi bazi yediklerim uygun olmadi. bazilarinin yerini degstrdm ama toplamda 1200 olcak insss.
haftada 2 kilo diyor bakalim insss faydasini gorurum
aksami da yiyince yazarim
Tatlım sen kendi listeni yap iyi gidiyordun ne oldu kidiyet listesi aklıma yattı aslında :44::44: Kilo vermem durduğu için cnm diyet yapmakta istemiyor üstelik bide kilo aldım verdiğimi geri aldım sayılır 88.6 çıkıyorumHala adet olmadım onun şişliğide olabilir Yarından itibaren başlaım listeye bakalım fark olacakmı Bide bnim cnm krep istiyorrrr ne kadar zararlı sıfır yağla yapsam mesela seramik tavam olduğu için yağ kullanmıyorum artık yumurtalarımda
naber cicim nevar ne yok
anacım ben 1100-1200 kal alıyorum en fazla ama yine de haftada 2 kg gitmiyor .tabi benim bünyem normale göre farklı çalışıyor.İnş sende etki eder
Tatlım sen kendi listeni yap iyi gidiyordun ne oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?