Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

en sevdiğim şeyleri toparlamış bir arada yemişsin Afiyet olsun

1 kepçe çorba = 1 dilim ekmek
2 yk. Pilav =1 dilim ekmek
toplamda =2 dilim ekmek çok değil
tüm sebze yemeklerini 4 kaşık 1 porsiyon olarak yiyebilirsin tüm diyetisyenlerin ortak oranlarıdır bunlar karpuzu yemekle bir yemeseydin olurmuş ama afiyet olsun

Yağmur sen bu listeyi tam olarak yaptınmı hiç ve ne kadar verdin yaptıysan dikkatimi çektide hergün farklı bir menü bir gün pilav bir gün makarna:44:çok güzel bir menü bulmuşsun paylaşımın için ellerinesağlık teşekkürleryarından tez yok bende başlıyorum bu listeye
Saphıram bu hafta beni LİSTEDE izinli geçelim yoksa takıma zararım olur hem uygun bir zaman değil tartı için REGLYE RAMAK KALA

Son düzenleme:
güzel bir menü ama süt ve dondurma üstüste olmamış sadece ama 1 yemek kaşığı kaç gr olacak ki zaten
bilmem ben o olaya dikkat etmedim aslında hiç.benim listemde akşam yemeğinde 2. dilim yerine dondurma yenilip,sonra 3. ara öğünde 1 bardak süt,2 porsiyon meyve ve 3 ceviz var.ona göre dengelemeye çalışıyorum.mükemmel bir şekilde,bire bir aynı yapamıyorum
canım benim bütün anılar canlandı desene.Babaanneciğinde nurlar içinde yatsın
afiyet olsun canım.bakayım şu linke bi benim listem 1600 kalorilik,fazla mı geliyor sana
Sabah - öğlen

zeytin 2 tane
ekmek 2 dilim
çay şekersiz
domates -soğan - biber - zeytinyağı

ara
fındık

akşam
kuru börülce salatası
kızarmış bir dilim ekmek

çok az yemişsin canım,acıkmadın mı bu saate?

Iyi geceler tatlı rüyalar hepicinizeben yatıyorum çok uykum geldi yarın teyzemlerde kahvaltıya gelcekuykumu almam lazım

yok canim hic yapmadim, bugun 1. gununu yapiyorum iste,
faydasi olursa soylerim mutlaka
sen yine de diyetisyen listeni uygula istersen kafani karistirmiyim :44:
pilav yiyecegimi sanmiyorum yememeye baya bi alistim
onun yerine ayni kalori edicek donusum listesinden bisey koyabilirim

EWET YA ÇOK TUHAF BİŞEY HEP DERDİM ESKİ EVİM GİBİ DUBLEX BİR EVİM OLUR İNŞ. GÜNÜN BİRİNDE AMA O EVİDE HEP MERAK EDERDİM NE HALDE DİYE MEĞERSE ALAN HİÇBİR YERİNE DOKUNMAMIŞ 20 SENE RAHAT OLMUŞTUR SATILALI

BEN ACIKMADIM TATLIM EV BEĞENMİYOR BABAM BİR YER OLSUN ARTIK DİYE ÇATLICAM SİNİRİMDEN NEFRET ETTİM RESMEN OTURDUĞUMUZ EVDENONA CNM SIKILDI PEK YİYEMEDİM GERÇİ SALATA VARSA BİŞEY YİYEMİYORUM YANINDA

afiyet olsun canım.bakayım şu linke bi benim listem 1600 kalorilik,fazla mı geliyor sana

iste ben 1200 le kalcagimi bilsem illaki liste disi bi seyler yerim diye korkuyorum.
bi de haftada 2 kilo diyor diye etkilendim
bi deniyim bakiyim insss faydasi olur

YEŞİLERİĞE YAZMIŞTIM EŞDEĞERLERİNİ MESELA 2 DİLİM EKMEK VEYA 2 KEPÇE ÇORBA OLABİLİR DİYETİSYENİN LİSTESİNE BENZİYOR ASLINDA AMA DEĞİŞİKLİK OLSUN 1 HAFTALIĞINA

Hedef: 3 günde 1.5-2 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal

Bu rejim tek gıda rejimi grubuna giren ve en fazla 3 gün süreyle yapılabilecek bir diyettir. Yeniden başlamak için aradan 4 günlük bir süre geçmesi gerekir.

3 gün boyunca günde 10-12 dilim kızarmış ekmek yenilen bu diyette ekmeklere çok az tereyağı sürebilirsiniz. (Tek bıçak hareketi ile sürülebildiği kadar) 10-12 dilim ekmek gün boyunca istendikçe de yenebilir ancak öğün düzenine uyulması daha doğru olur. Ancak aralarda da sayıyı aşmamak kaydıyla yiyebilirsiniz. Tek gıda rejimi olduğu için sağlık açısından sakıncalı bir diyet olup bir kereden fazla uygulanmaması kuvvetle önerilir.

Bu diyette istediğiniz kadar şekersiz çay veya kahve içebilirsiniz.

canım ne biliyim yiyecemde kilo alıcam gibime geliyo ne yapayım şırda eylüle ne kaldı 6 kilo nasıl verilicek
canım kilo almıyacagımı bilsem yeme minan dolapta karpuz var ona canım gidiyor ama kilo alırım diye yiyemiyorum
sen kalanları ban yolla ben bir gzüel yiyeyim
naber cicim ne var ne yok
yandık 41 le desene
Zç emlaktan buca hürriyet mah masrafsız dublex daire

canım anıların canlandı degilmi çok zordur bilirim biizmde annanemin evi yola gitti her baktıgımda yola hayallerim umutlarım gittiallah sabır versin bebem

şimdi gelelim yediklerime
1-4 kaşık sebzeli mercimek çorbası
2-6 yemek kaşıgı barbunya yemegi
3-koca bir bardak ayran 2 bardak kadar ölçtüm 1 litre su
4-eşimle işe gittim bugün yolda dondurma ısmarladı yok desemde ye dedi kendini bu kadar kasma dedihem yürüüdk hem yalana yalana gittiksıcaktada iyi gitti yav

3 günüdr 3 saate kadar yürüyorum haberiniz olsun
sahur yemegimde bir adet kocaman şeftali yedim allahım tadı mükemeldi 1 adet daha yesem kilo alırmıyım acaba
herkeze iyi geceler bebeler hesap vereyim dedimde buraya yarın görüşürz işşallah

anacım ben 1100-1200 kal alıyorum en fazla ama yine de haftada 2 kg gitmiyor .tabi benim bünyem normale göre farklı çalışıyor.İnş sende etki eder
Tatlım sen kendi listeni yap iyi gidiyordun ne oldu ki

naber cicim ne var ne yok

ne olsun tatlım sporumu yaptım tam oturacaktım eşim aradı malum arada 2 ssat fark var.biraz muhabbet ettik onunla.şıpır şıpır yağmur yağıyordu sesini dinletti bana.Özledim ben kocamı ya huuuu.Az kaldı 15 ağst Tr ye gelecek 17 sinde biz kavuşuruz artık.Şimdi sahur hazırlama zamanı iyi geceler

anacım ben 1100-1200 kal alıyorum en fazla ama yine de haftada 2 kg gitmiyor .tabi benim bünyem normale göre farklı çalışıyor.İnş sende etki eder

Tatlım sen kendi listeni yap iyi gidiyordun ne oldu ki

kilo vermem durdu herhalde ttatlım öğlen az çıkıyorum akşam çok çıkıyorum bıktım artık bu hafta 86 olmak istiyordum en az

GÜNÜN TATLI TARİFİ:
DİYET LİMONLU MUHALLEBİ
Malzemeler,

Yarım litre limonata
1 paket vanilyalı puding
1 Türk kahvesi fincanı dolusu mısır nişastası
3,5 su bardağı süt
Hazırlanışı,

Küçük bir tencerede limonata ve nişastayı karıştırın.
Orta dereceli ateşte sürekli karıştırarak kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
Vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı sütle kıvamı koyulaşana kadar pişirin.
Tatlı kaselerini hafifçe ıslatın.
Limonlu muhallebiden bir kepçe, vanilyalı muhallebiden bir kepçe tatlı kasesine koyun.
Muhallebiler bitene kadar işlemi tekrarlayın.
Diyet muhallebiyi buzdolabında 2 saat bekletin.
Ters çevirerek servis yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…