Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, nev81+, SAPHIRA+, ananee

Hele bi yol yukarı çıkın geçmişten yardım bekleyen biri varrrrrrrrrr

ohh süper olmuş sporun
valla dukana karşı yine bir heves oluyorum ben,bayramdan sonra başlasam mı ben de diyorum,tam olarak dukan yapmam belki de,hafifletilmiş haliyle,protein ağırlıklı olarak yaparım.gerçi sindirim sorunu yaşadıktan sonra karatayı niye bıraktım dimi ama
canım kuşlarına geçmiş olsun.neden sık sık hastalanıyorlar böyle hayret bişey,ben senin çok iyi baktığına eminim canım,çok düşkünsün onlara çünkü
memlekete gitmek iyi gelecektir canım,hava değişimi her zaman iyidir ve eşin haklı bebe olursa kapı dışarı zor çıkarsın bak dediydi dersin
afiyet olsun canım menün güzel.şu isotlu sarmısaklı yumurtayı da çok merak ettim.tarif alabülür müyüz
ne zaman gidiyorsun memlekete?Yani bu cuma bildirim yapacak mısın?Orada tartılma zaten tartı değişmiş olacak.tekrar evine dönünce tartılırsın en güzeli cuma günüseni izinli yazarız canım
Kizlar dukan ekmegi harika yaa kendmi tutamayp hepsini yiyeblirim:d tadi damagmda kaldi ya
hadi yaaa benim yulaf kepeği çok kötüydü demekki ya.krep yapmıştım yiyememiştim.gerçi benimkinden daha kötülerini de duydum da
süpppeerrr 41 beden olmuşsun bile hayatım,hedefe çok az kaldı desene
eline sağlık canım gerbera tebrikler tatlım
canım benim gözün aydııınnn Allah sağlıcakla kavuştursun
çakılı :44:
hayırlı olsun tatlışım.hangi takımda yarışacaksın?başarılar dilerim

canımmm gördük bildirimini tebrik ederim
Hayırlı yolculuklar
bu cuma izne ayırıcam seni canım
abonelikle ilgili bir bilgim yok :26:

Maşallah canım ya,spor tempon harika.Ben ramazanda hiç yapamadım ama ramazan dışında günlük 5 km yürüyorum ve sporun inceliği zerafeti gerçekten bir başka oluyor vücutta

Paşam,canım benim;ben nacizane fikrim tabi,çok üzerlerine düştüğün için olduğunu düşünüyorum.Yaşadıklarından dolayı kaybetme korkun çok yüksek ve bu bir şekilde hayatına yansıyor.Ne olur pozitif ol ve geçmişe bakmamaya çalış,herşey çok güzel olacak

Kizlar dukan ekmegi harika yaa kendmi tutamayp hepsini yiyeblirim:d tadi damagmda kaldi ya
Bu harika birşey çünkü çoğu insan yulaf kepeğinden hoşlanmıyor.Ben de severim,özellikle de 2 yumurta,2 çorba kaşığı yulaf kepeği,2 çorba kaşığı süt ve 1 kutu ton balığını karıştırıp tavada yaptığım omleti

Maşallah canım benim,bana 44 beden biraz bol gelse de 42 olmuyor,net bedenim şu an 44

Kuzuuuuuu,itibatı koparma amaaaaa,gel tamam mı sık sık

Son düzenleme:
Hayirli yolculuklar canimmm:)
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, nev81+, SAPHIRA+, ananee

Hele bi yol yukarı çıkın geçmişten yardım bekleyen biri varrrrrrrrrr
Sst pist dur yapmaa:d naptin oyle stresmi oldun esinden dolayi acaba bilmemedmki ben bide bnde kandmi durduramiyorum ama aklina denedgn elbise gelsin hemeeennn

Bende sevdim tadni tatliya yakismiyo ama krizde farketmiyo zaten benm icin:) ben hic misir unu kullanmamstm. Mesela yulafla cidden iyi aram yarnda ton baligi koftesi yapcam bende onu cok merak ediyorum:)

hergun yurumen cok guzel ama ya bende yapablsem en azndan 20dk gunde yapsam..

süpppeerrr 41 beden olmuşsun bile hayatım,hedefe çok az kaldı desene

eline sağlık canım gerbera tebrikler tatlım

canım benim gözün aydııınnn Allah sağlıcakla kavuştursun
Saol tatlım 41 beden mi ay böyle düşünmemiştim hiç inşallah tatlım ya bu bayram ve kvalidem beni bozmasa hedefe az kaldı.burda diyet yapma evine gidince yaparsın der
Maşallah canım benim,bana 44 beden biraz bol gelse de 42 olmuyor,net bedenim şu an 44

saol canım bu günleri gösterene şükür.Sen azimlisin tatlım en yakın zamanda göreceğine eminim

Saphiram bayramdan zonra vucudunu bidaha dene istersen belki karataya farkli cevap verir sen baya memnundun onda vucut alisablir bide dukan ozunde daha mantikli bitis noktasi var haftada bir gun olarak garantili bi diyet ben menu zengnligim yokken sevememstm ama yencek cok sey varmis ya aldm elime defter dukan notlarm vardi bide tarflerm olduu:)

Saphiram bayramdan zonra vucudunu bidaha dene istersen belki karataya farkli cevap verir sen baya memnundun onda vucut alisablir bide dukan ozunde daha mantikli bitis noktasi var haftada bir gun olarak garantili bi diyet ben menu zengnligim yokken sevememstm ama yencek cok sey varmis ya aldm elime defter dukan notlarm vardi bide tarflerm olduu:)

hergun yurumen cok guzel ama ya bende yapablsem en azndan 20dk gunde yapsam..
Ama 2 aydır hiç yürüyemedim işte önce psikolojimden,sonra ramazandan.Ramazan biter bitmez başlıycam.Eve bir koşu bandı almıştım canım diyete başlarken,500 lira,50-50 on taksitle ödemiştim ve gerçekten ona borçluyum attığım 34 kiloyu,ramazan bitsin hemen başlıycam...Sen de çok güzel spor yapıyorsun ama canım maşallah,takip ediyorum

iyi akşamlar fıstıklar
2-3 gündür canım pek sıkkındı,ne siz sorun ne ben söyliim ama güne gitmek,arkadaşlarımla olmak bana çok iyi geldi,Keyfim yerinde Allahıma şükür
bugün yediklerimi de yazayım size.H.sonu serbest gün yapmayacağım ve yarın sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum,inşallah Allahım bana yardım eder yapabilirim.

kahvaltı ve kuşluk yok

öğlen
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği,azıcık acı biber salçası sürdüm,1 tatlı kaşığı da peynir
domates
çay

ikindi

3 ad. fırında pişmiş sosisli sigara böreği
2-3 kaşık cacıklı bulgur salatası
3-4 kaşık patates salatası
½ parça muhallebili,çilek jöleli kek
2 ad. brovni kurabiye
çay
kahve

akşam yok

ve her ''gün'' sonrası olduğu gibi wc ile görüştüm sanırım en son h.sonu görüşmüştük.Sanırım benim sorunum diyet yapmakla ilgili ya da araştırılması gereken cidi bir şeyler var.Benim anneannem genç yaşta kolon kanserinden vefat etti ve ailemde bir çok kişide,annemde de bu wc sorunu var

Bende bu nisanda almistm eliptk eve incelmeme cook yardimci oldu iki yada üc ay once bacagmi sokamadgm pantolon simdi belden sikarak oluyo iste keske sende eliptik alsaymissin tanisiyo olsaydik ikna ederdm seni:) bak simdi vermen gereken 34te degl daha cabuk gdcek insallah bayramdan sonra baslarsin hemen bende bayramdan sonra gün ardi yapcam nolursa olsun :)

Bi doktora gitsen canim ? Ben burda oldugumdan beri var bu sıkintin gorunmen gerek bence daha once yasadinmi bunu

Sıkıntın ne bilmiyorum ama atlatmana çok sevindim canım

Bu yıl eliptik de alıyım diyorum canım,zaten uygun fiyatları da.Yalnız yaşadığım için sorun olmuyor.Evin bir odasını spor salonuna çevirdim.Koşu bandım,bisikletim,twister,dambıl,plates setim var.Bir de eliptik bisiklet alırsam tam olacak

bilmem ki canım :26: belki sadece atak dönemini yapıp şöyle biraz kg atıp sonra karataya devam mı etsem diyorum.dur bakalım kafama göre ortaya karışık bir diyet yapıcam bakalım neler olcak
Bi doktora gitsen canim ? Ben burda oldugumdan beri var bu sıkintin gorunmen gerek bence daha once yasadinmi bunu

gitmem lazım belki de ama korkuyorum canım ya benim wc sorunum 2008 yılında kızıma hamileliğimin 5 ayından sonra bitti ve taa ki 5 eylül 2011 de diyete başlayana kadar olmadı.Hamilelik öncesi ve yıllarca,lise yıllarımdan itibaren bu sorunum vardı amileliğimin ilk 5 ayında bu konuyla ilgili yaşadığım sıkıntıyı kelimelerle anlatmama imkan yok

şu eliptikler benim de dikkatimi çekmeye başladı.koşu bandından daha fazla kalori yaktırıyor sanırım değil mi kızlar?twisterı da olan bir model gördüm 200 küsürdü.yalnız twistır sadece bel inceltmeye yönelik herhalde değil mi?

Ne guzel:) ben odama koydum cok yer kapliyo ama memnunum yani bisiklet alcagna eliptik alsaymssn keske bendede top dambil sopa bide eliptik var heryerimi calistirabliyorum cok hareket biliyorum babam eski beden ogretmenydi ben sporla buyudum falan derken bicok sey ogrendm sadece kosamam :d insallah bende evim olunca oyle bi oda yapicam spor insan hayatnda hep olmali babam 56yasinda gunde üc ögün yer her pazarda kosusunu sporunu yapar ve hala damatlgna giriyo masallah yani bende oyle olmak istiyorum idolum resmen filinta gbi:)

Hayirli yolculuklar canimmm:)

Sst pist dur yapmaa:d naptin oyle stresmi oldun esinden dolayi acaba bilmemedmki ben bide bnde kandmi durduramiyorum ama aklina denedgn elbise gelsin hemeeennn
ah ah neler gelmedi ki gözümün önüne neyseki şimdi iyiyim geçti gibi ablam kızımı parka indirdi yanında eli kolu abur cubur ve kızımın deyişiyle dondoyayla gelmezlerse bi problem yok
Canım bencede dr git bi gerçi ırsi de olabiliyor galiba ama sen dikkat et

benimde kullanamadığım bi yürüme bandım var.Ankaradayken eşyalarımın arasına baktım belki ön taraftaysa çıkaralım bari görümcem kullansın dedim ama yok.Eşim saolsun odanın en sonuna yerleştirmiş öylece yatıyor 2 yıldır

Canim kolonoskopi lazim sana bi terslik var olmazki oyle en azndan iki gunde bir cikman lazim normal olarak sanrm en kisa zamanda gorun derim canim hamilelgnde nasil dayandn ya

eliptik daha cok performans gerektiriyo canim kosmuyosan bide internetten fiyata bakip almamalsn bazilari gurultulu oluyomus ama kosu bandndan hesapli tabi

Maşallah sen ne etmişsin ya.Aslında her eve lazım ama çalışma döneminde birde vakit lazım
o kadar ucuz mu fiyatları ya.Biz 3 yıl önce koşu bandını 1000 tlye almıştık

Maşallah babana çok imrenirim böyle insanlara.Dolayısıyla eşime.Aynen baban gibi.Çok yemez ama kendine formuna dikkat eder.Şimdi bakalım yine iğne iplik olmuştur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…