Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gelirlersede tut kendini ya kiyma kendnee

nijeryaya gidicektn sen dmi dogrumu hatrladmki orda kendne al bence canm yapablceksen eliptik al hatta siz geri donceksiniz ozaman buraya dogrumu anladm bide:) donceksenz verme dicektm sen kullanrsin:d

Gelirlersede tut kendini ya kiyma kendnee

nijeryaya gidicektn sen dmi dogrumu hatrladmki orda kendne al bence canm yapablceksen eliptik al hatta siz geri donceksiniz ozaman buraya dogrumu anladm bide:) donceksenz verme dicektm sen kullanrsin:d

evet nijeryaya gideceğiz canım.4-5 yıl sonra geri dönmeyi düşünüyoruz ama zaman ne gösterir bilinmez.Zaten duruyor görümcemin evinde.Yatsın bakalım inş bozulmaz

Babam abur cubursuz doydoyasiz buyumus o en buyuk etken bence:) kesin eşinde oyledr

canim eliptiklerde genelde elektrik sistemi olmadgndan daha ucuz sanrm mekanik mi denir artik ondan iste ama o kadar ucuzu iyi olurmu bilmiyorum bende basta o paraya alcaktmda gormeden almiyim dedm

selam herkese...
eşimin doğumgünü sonunda geldi... üstümden bi yük kalktı resmen...
hediyesini de pastasını da çok beğendi...
ben sürpriz yapacaktım güya ama oğlan yemekte dayanamadı söyledi..
babasının yanında bana diyo ki anne babama sürpriz pasta aldığımızı söyliyim mi diyo... güya izin alıyo...
sürprüsümü mahvetti
neyse pastamızı kestik ben yemedim tabi diyetten değil gerçi şekerden korktum...
şimdi romantik takılmak istiyoruz ama çocuklar zombi gibi ayakta hiç uyumaya niyetleri yok...
neyse çocuklar uyumadan eşim uyur büyük ihtimalle gece gelirim inşallah...

Cok tatli bu cocuklar yaa:) hayirli nice beraber seneler gecirin canim bi dilim pastadan bisey olmazdi gerci ozel gunlerde yenmeli bence neyse genede iyi yapmissin:)

Romantik hatun memleket nere bilet bulamadn ya nasi imreniyorum sana kacamak yapmiyosun ya helal olsun sana ya az yaninda durymda huyun banada gecsin
canım yapmamaya çalışıyorum annem diyorum gel ban seni diyete sokuyum biizm gelin de diyorki sen annemi bir haftada öldürürsün ben yemiyoruya ondan yane kadında şeker var tansiyon var kolestor var daha sayamadıklarımda varrabbim şifa versin annecigime işşallah
Ne güzel yaa imrendim ben de doğrusu ben eşimle en son ne zaman romantik takılmıştım acaba
daha romantik takılamadık canım çayı demledim işşallah birazdan takılıcez tam balkona gidicez dedim mutfagı topluyum hadi dedik hayde kapı davulcu para istiyorkapadık kapıyı sonra bir tel ablam aradı konuş dur kapa hadi dedi neyse tamam dedim tam gidicez gene telefon bu sefrde eşimin annesi eltime iftara gidiyormuş sizde gelin dedi bende gitmem dedim oda anne ben çalışıyorum gelemeyiz dedi siz gidin dedi ben dedi aranızda kalmaktan yoruldum dedi adamda haklı ama ban yaptıkları aklıma geliyoya allahım sinirlerim tepeme çıkıyor ne gidiyim ne gelsin bana
canım vallahimi amanın işşallah hade bakalım
canım bayrama kadar dolu heryer malesef gidemiyorum ya belkim bayramdan sonra gidersen hafta sonuna getiricem bebem cumadan sonra gdierim ama hangi cumaaslında banada iyi gelicek biraz degişiklik bebem ben gidersem derim sana bu arada perşembebi bildirim yapıcez:18::18:şimdiden söylüyüm aynı kilodayım bugün tartıldım eşime diyorum canım görmüyormusun nasıl şişmiş göbüşün diyoradam haklı işşallah haftaya verirk kiloları
evet canım çok üstlerine düştügümden galiba eşimde kıızyor kötü düşünme iyi düşün diyor işşallah rabbim şifa veriri bebelerime

oda iyyimiş bebem ya çok güldüm neyse ben çıkayım eşim çagırıyo işşallah bu sefer romantik takılıcez işşallah gideyimde balkonda şöyle çayımı yudumlayayım söz çayla bisküvüt yemicek iyi akşamlar bebeler kendinize iyi bakın

Iyi eglenceler size:) iyiki gtmemssn iyi yapmissin bide kilo vermen durablir normaldir sen nev gbi tavuk yesene iki gun oda kilo goturuyo canm

Kizlar benm gozlerm kapaniyo yine:d ben yatym yarnda insallah yuzcem daha hasta olmadm ya bende siskinlikte vardir ama bayrama ince gorunmek istyorum biraz dahada olsa insallah olurum cumartesine kadar gene gelrim belki bide kilo bildirimi cuma persembe yine deglmi bi dahaki hafta yok yani onu bi aciklarsanz sevndrik olurum

kolonoskopi ve ben ben kan aldırıken bile ağlıyorum
yani hem koşu bandından daha fazla kalori harcatıyorsa hem de daha hesaplıysa neden olmasın ki dedim.sadece bir heves alıp bir süre sonra kenara kaldrırlır mı,herkesin öyle oluyormuş ya
tamam canım o zaman gitmeden haber verirsin.oruçlu olmadığından cuma sabahı tartılıp kşlonu öyle bildir canım.bakarsın cumaya kadar biraz değişiklik olur.bir de bu arada ödem atıcı çaylarla destekleyebilirsin ve pirinç lapasını şiddetle tavsiye ediyorum tontişim

kuzum yazdım ya körmedin mi bu cuma bildirim var,24 ünde yok,31 inde var ve devam iyi geceler tatlı rüyalar

Gormemsm kaptanim :) ben aldim ortada duruyo her firsat buldugumda yapiyorum ama fitnesa falan gden insanlar evde spor yapmaz mesela iclerndn gelmez sanada oyle bi durum olablir yani iyice dusun alirken:)

ben vucudumu olctum kizlar ayda bir olccem bundan sonra mezura cikti piyasaya bulamiyodum uykumda kacti boyle bi is yaptim bu satte:d

bel 77 kalca 105 falan basen 99 bacak 61

boyum 178

bir ay sonra ne kadar incelirim acaba ya catlarim ben meraktan bide bu boyla ben 60olablirmiym hic imkanli gelmedi bana yada olsam koruyablirmymki dukanla dukanda 65falan diyodu cunku merak icindeyim suanda

Ya benim gecikmemle caba mevsim degsiklikleri stres vs baglantilimidir cuma sonuc aciklancak o strestenmi yada ne mevsimine geccezki bu ayda off sistm ben yuzustude yatamiyorum:18:

Canım hayırlı yolculuklar diliyorum, inşallah iyi gelir bu tatil sana şimdiden bayramın da kutlu olsun

Valla ne köpeği ben canavar geliyor diyorum benimki;

"Anne canavaylar sadece maşallayda ve çiçgi filmlerde oluy" diyor

Kaptanım günü çok güzel atlatmışsın maşallah bakalım günler başlayınca ben nasıl hayır diyebileceğim hamur işlerine

Spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum, Valla bu kilo verme işi hızlı olsun, vücudum da şekillensin istiyorsak sporsuz olmuyor arkadaşlar, ramazandan sonra bakalım ben de başlarım sabah yürüyüşlerine, akşamları da leslie yapabilsem süper olacak. Benim evde bir twistandshape'im var ama balkondan manzara seyrediyor önceleri hevesle alınıp yapılıyor da sonra bir kenarda kalıyorlar yazık oluyor verilen paralara. Keşke kullanabilsem bende ama benim dizlerimi çok zorladı twistandshape hatta dizimde yırtık oluştu ne kadar zorlamışsam kendimi

Ya benim gecikmemle caba mevsim degsiklikleri stres vs baglantilimidir cuma sonuc aciklancak o strestenmi yada ne mevsimine geccezki bu ayda off sistm ben yuzustude yatamiyorum:18:

Ben de o durumdayım bu aralar, sinirlerim de tepemde üstelik koçişten çıkarıyorum hepsini ama gene de bir rahatlama olmadı şimdiye kadar,

Ben de o durumdayım bu aralar, sinirlerim de tepemde üstelik koçişten çıkarıyorum hepsini ama gene de bir rahatlama olmadı şimdiye kadar,

Ya oyle bilmedgn aletleri almican ben aylarca spor salonuna gttimde denedm herseyi iyi budur dedim yaa:)

bende sinir yok aslinda ama cok gerginim aglayasim var ya gerbera bitki soylemisti ben yine unuttum bak yarin ondan aliyim sen neden olmadnki yeme duzeni etkilermi acaba ben bnuda dusundum alaksi varmdrki of ben yatym artik son kararim:d

annam benim belim ne kadar kalınmış o zaman

bu yüzdendir heralde, bence önce bir 65'i gör kendinde ona göre devam edip etmeyeceğine karar verirsin, boyun uzun çünkü

Ben de bir 60 olabilsen bakalım 55'i deniycem olur mu ki bilmem :18::18::18:

Bu akşamki menümü de ekleyim sonra kapatıyım bu akşamlık tükkanı

Dışardaydık o yüzden biraz fazla oldu galiba;

Bolll suu
1 hurma 2 badem 2 dilim pastırma
1 kepçe mercimek çorba
2-3 kaşık ciğer sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
2-3 kaşık közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu

1 kemalpaşa 1 top dondurma

sonradan telafi etmek için bir yeşilçay+mısırpüsküllü form çay

bidonla içsem fayda etmez artık dimi

hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar,

canım gayet güzelsin aslında diyete ihtiyacın yok bence ama..boy 1.78 mi babamla aynı boydasın
Kaptanım günü çok güzel atlatmışsın maşallah bakalım günler başlayınca ben nasıl hayır diyebileceğim hamur işlerine
çok güzel değil aslında ama orta karar diyebiliriz gittiğimiz arkadaş sağolsun çok ağır bir menü hazırlamamış özellikle,hem yaz diye hem de diyet yapıyoruz ben ve bir arkadş diye..
ben haftada bir,1 öğün serbest öğünümü bugünkü günüme ayırdım işte.h.sonu yemicem.s4en de ona göre bir denge oluşturabilirsin bence canım
nesi fazla bu menününü?afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…