Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim geliyor yupiiiii dün mısıra geçmişti.Bugünde Tr ye gelecek.Uçağı rötar yapmıştı 1.30 saat şimdi aradım uçağa geçmişler.Az kaldı yaa inanamıyorum hala Cuma günü mardine k.validemlere geçecez eşimde oraya gelecek inş

ıkı cesıt var.bırı lazerle anında oluyor
dıgerıde dıscı senın dıs olculerını alıp bı kalıp vrıo.sende evde oldugunda ve gece yatarken bu ılactan koyup o kalıbı takıosun.ama dıslerımı zedelermı dıye korkuorum

kızlar hıc diş beyazlatan varmı aranızda?

O kalipli islem dis minelerini olduruyo kizlar sonra dislerin arasnda kararma oluyo bidaha yarptrmak gerekiyo ama daha kotu ve bagmlilik gibi lazerle olan konusunda fikrim yok ama kalibi yapmamanzi oneririm

Allah kavustursun canim mardinde cok guzel yerdir ya ben cok sevmistimm:)

cnm sen yaptırmısmıydın?

anladım canım iyi araştırmak lazım ben yeni yeni bakacam buna.Bişey içime sinmeden yapmak zor geliyor

saol tatlım.MArdin güzeldir evet tarihi yerleri sevenler için bulunmaz bir nimet
gözun aydın canım...ne zmndır yoktu esın?bırde ne ıs yapıyor?

saol canım biz mayıstan bu yana ayrıyız canım bu yıl pek izin kullanamadı.Temmuzda biz ankaradayken 5 günlüğüne gelip gitti.yani 1 aydan fazla oluyor görüşmeyeli.Yeni yerimize gidecez inş 4 eylülde.Ev vs işlerini ayarladı.Eşimde bende öğretmeniz tatlım

çok zor eş ile ayrı kalmak yaa.Valla ıyı dayanmıssın

:)))))
ınanıorum kı bu anlatımımla herkes bı gun bunu deneyecek puhaha
bendemi yapsam acaba bende yapayımda sizde okuyun sonra yorulunellerine saglık bebemde yemediketn sonra varya o yemegi yapasım gelmiyi benim dün iftara misafirim vardı patlıcanı kızarttım üstüne kıyma döşedim millet yedi ben öle baktım anca çorba yedim salata okadarpilava hasret kaldım amanın bu arada memlekete gidicektim doluymuş heryer ya ne yapcez şimdi

canım bende 52 beden giyiyodum 46 bedene düştüm ama 44 bile oluyo zorlayıncasonra gelsin 42 ve 40 bedenler işallah şimdi ben 70 düşsem kaç beden oluurm acaba

kızlar bu arada akşama giremicem eşim eve erken gelicek romantik takılıcezde
ben yeyeceklerimi yazayım en iyisi arpa şehriyeli soguk yogurt çorbası ve fasülye yemeyi düşünüyorum bebeler içersemde 1 bardak çay içerim yanınada gözüm alırsa salata yapıcem işte o kaaa sonra görüşrüz bebelerim benim

Kizlar kizartma yapcagnza firina atsanz azcik yagla hem kizartma tadi oluyo hemde sizin yiyeblcegnz cinsten ben patatesi hep oyle yaparm ogrendgmden beri kizartmadan daha pratik hemdee

Romantik hatun memleket nere bilet bulamadn ya nasi imreniyorum sana kacamak yapmiyosun ya helal olsun sana ya az yaninda durymda huyun banada gecsin

Ne güzel yaa imrendim ben de doğrusu ben eşimle en son ne zaman romantik takılmıştım acaba

saphıracım 7. takım çakılı ve ben eski tempoma dönmek istiyorum ama malum yalnız olmuyor ben yarışma topiği için müracatımı yapıyorum rakibeniz olarak başlıycam sizin takımda olmayı çok istemiştim bildiğim yer sonuçta kısmet diilmiş öpüyorum hepinizii

merhaba kizlaaar...
napiyonuz bakiyim?
benim bildirmimi gordunuz de mi 61.4 um.

biz bugun yola cikiyoruz insss..
yarin ogleden sonra ins turkiyede olucaz ins
benim mesaj sayimim 5 olamicak sanirm, beni izinli sayabilirseniz cok sevinirim.
ben yine arada internet buldukca haber vermeye calisirim

haa bi de ikidir 7. takim benim aboneliklerimden siliniyor :26:
neden acaba, telefondan girince mi oluyor ki?
bi da ekliyim bakiyim ins bi da silinmez..

opuyorum hepiniziiii

Alinti yapamadim...
ipekcim esine kavusuyormussun cok sevindim... ben de evliligimin ilk yilinda ayri kalmak zorunda kalmistim, cok kotuydu..
Rabbim kimseyi ayirmasin..

saphira kaptanim ins gunden en az zayiatla ayrilirsin

patlican musakka gordum sanki, ama benim sanirm 1 ay filan yemek yapmam cok gerekmicek, misafir olmayi seivyoruuum :)

ananecim eliptik yapmissin masallah.. ben bu aralar hic spor yapamiyorum, dun de hamlayan bacaklarima b-ng-y surdum biraz iyi geldi sanirim, degilse merdiven inerken cok aciyoduuu.

pasa cim sen de gule gule git gel inss. memleket gibisi yok :)

yesil erikcim ve diger cocuklarini uyutmaya calisan bayanlar, Allah sizlerin de yardimcisi olsun bu konuda pek bi tecrubem yok :)
annem yegenlerimi sallarken hic ama hic uyumadiklari zaman kopek geliyo derdi o zaman hemen gozlerini kapayip uyurlardi he he...

ay hadi ben kacayim.. kendinize iyi bakin, ins kazasiz belasiz turkiyeye ulasiriz :)

çok zor eş ile ayrı kalmak yaa.Valla ıyı dayanmıssın
Sorma tatlım zor valla bunu bi biz bide Allah bilir ama iş güç ne yapacaksın
Korktum ben şimdiden
4-5 kiloda 1 beden değişiyor tatlım ona göre hesapla
Afiyet olsun aferin kız sana...Bizde artık evimize gidince romantik takılırız
Gözünaydın canım Rabbim başka ayrılık vermesin
Amin canım aminnn
Tebrik ediyorum canım benim hayırlı yolculuklar

Amin biz yurt dışına çıktığımızdan bu yana yazları ayrı kalıyoruz.Eşim bi daha ayrılmayız diyor ama nasip zaman neler gösterir bilinmez

Kızlar ben bugün iftardan bu yana iştah patlaması yaşıyorum.Şimdiden 1100 kal oldu.Hiç böyle olmazdı ne yapsam acaba ne tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…