Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım dukan yapmak nasıl bir duygu bende kepek unu var onu kerp yapsam ne olur yagsız sütüm vardayarına kahvaltıda yapsam ne olur hem dok tutuyo onuda diyetimde yiyodum kilo veriyodum ah ah eski günler

canım hem regl hem wc sorunu
2-3 kaşık arası bir makarna

meyve 3 dilim elma--2 dilim şeftali
afiyet olsun canım
canım aralarında ne kadar olsunki:44::44:ne güzel karatay yapıyodum veriyodum he birşey olmuyacagını bilsem yapıcem
iki diyeti aynı hafta içinde yapma bence.önce pirinci dene haftaya perşembe mesela.sonraki hafta salı çarşamba perşembe 3 gün tavuk yap

canım dukan yapmak nasıl bir duygu bende kepek unu var onu kerp yapsam ne olur yagsız sütüm vardayarına kahvaltıda yapsam ne olur hem dok tutuyo onuda diyetimde yiyodum kilo veriyodum ah ah eski günler

Canim ben dukani seviyorum menusu cok zengin ama dukan hayatindan yag seker tuz un karbonhidrat cikarttiriyo ve uzun sureli kalici bi diyet hani sagligina sakincasi olmicaksa birak herseyi bayramdan sonra yap derim ben sana yardimcida olurum ama protein agrlikli yemen uzun bi ssure sana iyi gelirmi buda var arastrman lazim cocugun icin yani

Saphiram sen mindivan macununu ne sure kullandin? Dogrumu dedim bu arada mindivandi dmi:)

1 kavonozu bitirdim işte canım.Gitgide etkisi azaldı.O yüzden tekrar almadım.o da diğer çaylar gibi bağırsakları tembelleştiriyor olabilir çünkü içeriği o çaylardan zaten.doğru canım :)

1 kavonozu bitirdim işte canım.Gitgide etkisi azaldı.O yüzden tekrar almadım.o da diğer çaylar gibi bağırsakları tembelleştiriyor olabilir çünkü içeriği o çaylardan zaten.doğru canım :)

Içinde ne varki benim çayda yaparmi oyle ya ben bir ay bitti heralde hala super bi sindirime sahibimde ondan sormustum

canım hem regl hem wc sorunu

afiyet olsun canım

iki diyeti aynı hafta içinde yapma bence.önce pirinci dene haftaya perşembe mesela.sonraki hafta salı çarşamba perşembe 3 gün tavuk yap
canım regli evet wc sorunu evete saat 4 içtim şurubu bu saat oldu tık yokmüshil bile fayda etmedi wcme bende bir anorallik var zaar ne vücudum varmış yawcanım benim 1 hafta arayla yapalım ozaman dur sen

canım bayramdan sonra dukanıda yapalım anasını satam birde onun tadına bakalım dememe tahtası kopay oldum varsın onuda yapak ne kaybedricez gel vatandaş dukana gelkapayı yemiş paşaya gelherşey evlatlarım için aslında karatyda iyiydi emme yumurta zeytin yasak bizlere:18::18nuda deniyim olmadı ben hiç birş yemiyim su diyeti yapayım en iyisi yat kalk su

dünün sayımı
saphıra....22
ananee....30
paşam.....11
mai.........9
ipek........27
nev........6
yağmur...3
maviyeşil..10
yeşilerik....5
shopaholic..6
gerbera......1:18:

Son düzenleme:
Selam kızlar
Bu elma soda diyetinde elmanın belirli sayısı var mı acaba,ben yiyemiyorum.
ilk gün 1 ikinci gün 2 dünde 1 tane yiyebildim,acaba çok mu yemeli,özel bir etkisimi varki:26:
Özel bir etkisi olduğunu sanmıyorum canım,denemeye başladın demek.Bize de yazsana tartıdan ne haber,gerçekten dedikleri kadar etkili miymiş?

Kıyamam canım ben sana ya,Allah yardımcın olsun,Rabbim baharları getirsin yuvana

Harikaaaa,açık büfeyi filan düşünme,4 gün diyet de düşünme,tadını çıkar canım

Tokluk hissi veren o gazı alınmış soda diyormuş uzman,gerçekten merak ettim,verdirme oranı nasıl?

biz o diyeti soda tavuk şeklinde yapalım diye düşündükte :44: ama elmayla gerçekten acıkmıyorsan ilginç,
Canım uzman tokluğun sırrının gazı alınmış sodada olduğunu söylemiş,sanırım ondan.Ama biz yine de tavukla yapalım,tavuk göğsünün kalorisi çok az zaten,hem de açlık hissetmemiş oluruz

***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması:
Liste çıktı meydaneee

Son düzenleme:
***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83/82.6/0.4/%0.48)
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması=

işşallah canım birgün emelime kavuşup işşallah diyecegim sizlere başardım ebbegimi kucagıma aldım diye sevinicem mutlulugumu paylaşıcam ama yardıma ihticacım var her hafta birinizi yaptıgı diyeti yapıyım diyorum en çok hangisinden veirisem onu uygulayım deyom ner dersiniz

Bacim sen bir iki yil yapcanmi diyet?
hangi çaymış o diyiverin aban bende içem

9hayat çayi sekerim:)

0.4 kg.Aslında bunu bekliyordum.Bu hafta moralim iyi değildi belli etmemeye çalıştım ama,diyetten koptum bu hafta.Size bahsettiğim çok severek terketmek zorunda kaldığım adam,birkaç gündür arıyor bayramdan sonra yüzükleri takalım diye.Elbette hayır dedim,çünkü bana yaptıkları hiçbir bayanın haketmeyeceği şeylerdi ama yine de sevgi işte,insan allak bullak oluyor hayır dese de.Beraberken çok üzdü,evlensek bir ömür üzecek.O'nsuz eksiğim,mutsuzum ama O'nlayken de çok canım yanıyor,iki mutsuzluk arasından hayır demeyi,ailemin üzülmemesi seçeneğini seçtim sanırım ben,gitsem canım yanacaktı kalsam hayatım ben canımı yaktım,ne biliyim işte.Velhasıl 0.4 kg

Canim ilk hafta deglki bi diyeti duzenli yapsan uzun sure asil o zaman duzgun verirsin ya

Bacim sen bir iki yil yapcanmi diyet?

9hayat çayi sekerim:)

canım kendimi bildim bileli diyetteyim bebem ben daha ne diyim
kız bu çayı nerden buluruz faydası varmı kanıt varmıben kaç kilo veirirm kafayı yedim ben doktorum kendi haline bırakın dedi beni beni bana bırakın yok bırakmayım korkarım:18::18::18:wsiz olmasydınz ben kiloları veremzdim sizler yarya gelin hepinizde buraya bakalım benim tombul kollarıma hepinize bir sarılıyım öpüyüm birde hepiniiziyiki varsınız yaw

Canimm keske soguyarak birakabilmis olsaydin Allah yardimcin olsun ya hep uzenleri seviyoruz zaten hata bizde nasil atlatabilceksin bunu canim kilondan onemli mutlulugun ama hani bi daha deneyip soguyana kadar surdursen bari sana tersmi olur sevginin bitmesni beklesen

canım üüzlme bebem ya inan herşeyi kalbinde bulucaksın insan kalbine yenilince beyni basmıyo bazı şeylere hem mantık bir yerde biti eger çok seviyorsan devam et derim yok dersende telini degiştir derim ben allah yardımcın olsun işşallah kardeşim gönül işleri çok zor rabbim sana senin gibi kalbi güzel anlayışlı fedakar bir eş nasip etsin işşallah

Içinde ne varki benim çayda yaparmi oyle ya ben bir ay bitti heralde hala super bi sindirime sahibimde ondan sormustum

dünün sayımı
saphıra....22
ananee....30
paşam.....11
mai.........9
ipek........27
nev........6
yağmur...3
maviyeşil..10
yeşilerik....5
shopaholic..6
gerbera......1:18:
eline sağlık canım
ananeecim tebrikler
yağmur izinliydi zaten
gerbiş ne korkuyon yavrim eşya topluyoruz diye yazmıştın ya
tebrik ederim canım,hiç gitmemesinden çok çok daha iyidir bunu hepimiz biliyor ve yaşıyoruz

üzüldüm canım..böyle aşk acısı da çok zor bir şey.hiç oluru yok mu bu işin,enişte alamaz mı gönlünü senin de ailenin de

:44: hani bennn:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…