Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım şu pirinç lapasını bir günlük yazın şurayada uygulayayım bebeler çaylarıda yazın bir deniyeyim bakalım fark edicekmi bu ay çok şişti biryerlerim ya eteklerimin içine olamıyorum nedense
PAŞACIM cnm aynı şeyi çok zaman ben de eşime yapıyorum anlamadan dinlemeden bıdrdıyorumcanım üzülmee..ayrıca regl döneminde oldugun için mutlaka ödem sorunun var 2 kilo kadar....bitince inecek kilon...
canım eşim dünya iyisi biri allah vatr üstüme çok düşüyor ama kısançlık yapıyorum nedense şeytan aldatıyo işte korkuyorum beni bırakır diye geçen kızımı dogurdum çok agladım ne olur beni bırakma dşye buda gittidiye ne yapayım korktum dikişe ramen durmadıya boşar dedim çocuk olsun olmasın ben seni seviyorum diyor ama evlat istemezmi kardeşinin 2 çocugu var ogün eltim 3 istiyor kaynanam yap diyor diyor yapsammı diey ban soruyo allah var ne şekilde sordusonra martat öteki kaynımı evlendiricez onunda bebegi olur gene paşanın ebbegi olmaz dışlarlar beni zaten alıştım dışlanmaya

Selam canlar
Kızlar ben hastalandım bayramın 1. günü bekliyordum,biraz erken geldi.bu ramazan 2 kez hastalanmış oldum.Çok ağrım var tabiki Yalnız tartıldım kilom değişmemiş.Salı,çarşamba ve bu sabah hala aynıyım çok şükür 83.5 yarın yine tartılıcam inşallah fazla çıkmam,yarına kadar iyice şişerim bu sabahki kilom aynı olunca kahvaltımı yoğurtla yapmadım.diğer öğünler için bakıcam artık

aç karnına 500 ml su ve keten tohumu

1 dilim kepek
1 dilim peynir
3 zeytin
çay

Bugun sorcam canim :)

Ya kizartmayi dedgm gbi yapinda daha saglikli olsun canim

ben normalde hep fırında yaparım da bunu ılk denedıgım ıcın boyle oldu..

Maviyesilcim yaptirdiktan sonra bazi vakalarda cay sigara kahve alkole falan hassasiyet oluyomus o kararmalar oluyomus lazerdede ama bazilarndayms iste tavsye etmiyo benim icin mesela cok istersen yapalim dedi o ayri:d
hımm..yok ya guzellık ugruna da dıslerımden olamam.boyle kalsın o zmn

bende merak edıyorum kılomu aama taksama tartılcam .karnım şiş gıbı bakalım..

biz o diyeti soda tavuk şeklinde yapalım diye düşündükte :44: ama elmayla gerçekten acıkmıyorsan ilginç,can sıkıntın en kısa zamanda geçer inşallah canım
canım şu pirinç lapasını bir günlük yazın şurayada uygulayayım bebeler çaylarıda yazın bir deniyeyim bakalım fark edicekmi bu ay çok şişti biryerlerim ya eteklerimin içine olamıyorum nedense

*sabah aç karnına 2 bardak su iç
*kahvaltı:1 çay bardağı pirinç 2 çay bardağı suyla küçük bir tencerede haşlanır.Yağ ve tuz konmaz.İstediğin baharatlarla veya yoğurtla beraber yenir.
*öğlen:kahvaltının aynısı
*akşam:yine aynı

domates,salatalık,soğan,yeşillik yiyebilirsin yağsız ve tuzsuz olarak.arada meyve de yiyebilirsin ama çok yeme.light içecek içebilirsin,şekerli içecekler yok.Ayran içebilirsin,soda içebilirsin.Bol bol da su

canım bu ne ya böyle sen kocanı harbi çok seviyormuşsun yoksa dayanılmaz böylesine.. bi yerinden tutayım dedim uzuyor da uzuyor.. ne kadar terbiyesiz insanlar.. valla ne diyim allah başıma vermesin de ben çekemezdim yani böyle birşeyi.. kocan bilmiyor mu da bunları neler çektiğini.. hala önüne koyuyor.. allah sana evlat nasip etsin paşam hayırlısıyla ama sen huzurunu bozma.. allahın dilediği olur dilemediği de olmaz dert etme kimseye de kulak asma boşver.. seni gaza da getirmek istemediğimden çok bişey diyemiyorum şimdi

canım yarın yapıcam söz başlıcam bugün kahvaltı yaptım 1 litre suyumu koydum bebem içiyorum sıcak koydum soguk koymadım dolaptan ne olur ne olmaz diye soguk yiyemiyorudakaç gün yapıcez bu diyeti sen onuda söyle bu arada keten hotumu bendede var nasıl degerlendiriyim onu ben
canım eşim nefret eder dayısının kızımdan ama aoda istemiyo ama annesi yokmu laf ediyo çocukta haliyle arada kalıyo eltimi takan yok yane off yoruldum yeminle bunlara gelin geldim gelei bir günün iyi geçmedi benim eşim iyi olmasa çoktan bu evlilik biterdi allah var ezdirmiyo eşim benim yanımdayken eşimin yoklugunu kolluyolar ozaman yapıyolar ne yaparlaarda şimdi eltim borcu ban ödetti attı paraları bakkaya 17 dal bilerzik aldı gözüme sokar gibi nispet yapmasıda cabasıtür parasıda epey var eşi iyi alıyoya benim olan altımlarıma oldu aklıma geldikçe

Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Herkes senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim...

Canım paşam Rabbim dualarını kabul etsin bu mübarek ayda, bu mübarek günlerde, inşallah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin Birazdan namaz kılıp senin için de hassaten dua edeeceğim

ben her secdemde yapıyorum canım işşallah bu sefer başarabilirim biizm burda bir tanıdık var 16 sen vardır belkim tüp bebekle hamile kaldı 2 aylık hamile nasıl sevindim ilk seferde tuttu işallah sonuna kadarda gider

***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması:

bayrama saray lokumu yapcaz kızlar tarifi ise

1 kilo süt
1 bardak un
1 bardak şeker
225 gr margarin

kaymak tadında krem şanti

hindistan cevizi

un yağda azıcık kavrulur süt konur göz göz olana kadar pişirilir kıvamı koyulaşınca şekeri konur 2 dk daha pişirilir sonra tepsiye dökülür dolapta dinlendirilir soğuduktan sonra üzerine hazırladığımız şanti dökülüp yayılır .. dolapta donana kadar bekletirilir şeritler halinde kesilip dürüm gibi sarılır hindistan cevizine bulanır servise hazır afiyet olsun

Son düzenleme:
ben hazır baklava getrtiyorum böylece sevmedgm için yemeyi aabartmıyorummm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…