Kızlar ben de dün hastalandım biliyorsunuz ama çok ödem olmadı neden bilmiyorum.Ya erken hastalandım diye mi şaşırdı vücut,ya Allahım yardım etti,hiç bilmiyorum.Yalnız diyetime çok güzel uydum hatta baya az bile yedim.Çoğu zaman açım.Sonuçta kilo verebilmeye başladım:124:Bayramda da aynı istikrarı gösterebilmeyi çok istiyorum.İnşallah hepimiz için mümkün olduğunca hasarsız bir bayram olur
canım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.yağmurun yanına gidersinStresten ishal oldum ya regl sisligimi bilmiyorumki saphira pazar gunu 75.8 falandim ben dukana oyle basladm zaten gene iyi tabide bi 72olsam bide sonuclar aciklansa bugun yulaf kepegi bile yemicem 6da yogurt yemistm biraz suanda canim baska bisey istemiyo ben hep kendmi yatstrmak icin soda limon tuz yaparim gene yaptim tuz almasaydim keske ama cok fenayim kalbim nasi atiyo belkide panik atak yasiyorum oooff ogleden sonra aciklanr belki ya 31inde insallah 72lerde olurum ben bayramdan sonraki pazartesine kadar atak yapcam gorurum insallah 72yi bide kilo veren arkadaslar hepinizi tebrik ederim masallah size
Insallah canim ya ben bi tatlidan korkuyorum insallah her gttgm yerde baklava olur sevmemde ben :)
sende yine bi yarm kilo odem vardir en azndan kaptanim aç birakma ama kendini oda kotu diyetnle doymaya calis en iyisi
***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84 /83.5 / 0.5 / %0.60)
nev81 (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
İpekyol (72.8
ananee (74.6/74.9/-0.3/-%0.40)
yagmurdamlasi26 (62.0 / 61.4 / 0.6 / %0.97) izinli
pasam3405 (83 / 85 / -2 / %-2.41)
shopaholic (81.5 /81.5 / 0 / %0)
maviyesil1999 (63 / 63 / 0 / %0)
gerbera1987 (88.9/87,9/1/%1,12)
maibeyaz (60
senarist (108.9/107.6/1.3/%1.19)
yesilerik (65.9 /65 / 0,9 /% 1,4)
7. Takım Ortalaması:
senaristçim tebrik ederim canım ne güzel vermişsin,hafta hata eriyorsun valla bravo46:
yşilerikçim tebrik ederim canım kilona göre çok güzel veriyorsun
maibeyazla ipekyolun bildirmini de aldıkmı listemiz hazır
Kac ksi aradi ya sinav icinbari onlarin baskisi olmasa ya
bugun tartım bozuldu kendı kendıne degısık sayılar cıkıor..kızım tartılırken oglumla ıtısmısler fln.sonuc yenı aldıgım tartı gıttı
izinli yazalım o zaman canım seni
Kac ksi aradi ya sinav icinbari onlarin baskisi olmasa ya
neden ki?? dun bıldırırmımı yptım ben..ee bı dahakıne kdr allah kerım alırım yenısını herhalde.zaten bayrmda bıldırım yapılmıcaktı sanırsam deılmı cnm
pardon canım karıştırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?