sevindim canımsaprinam ev işlerini yaptım wc çıktım bebem ilaç anca işe yaradı ve kiloma gelince 83 .800 gram geliyorum aallahıma çok şükür şişliklerim inmesede wc sorunu halletitim buu söyylemekten utanıyorum ama kaç gündür çıkmıyodumbu arada pirinç lapasını yaptım kahvaltıda yanına ne koyuyum nasıl yiyim bebem ben kendimi kandirmişim bebegim için kilo almamışım pirinç lafpasını yapayım şişlikten kurtulayımda bakın görün ben neyim kahvaltı yapmadım eşimi arıyımda sevincimi paylaşıyım o gene bana sen benim başıma belasın dicek ama olsun dönerim birazdan
Pasam durduk yere kiskanclik yok olmaz o:)
bide bi diyette karar kılda bayramdan sonra basla hemen kararsiz olma o kadar:)
canım bilirim sen benim paşamı köpügümü severken görsen teker teker ayaklarının altını üstünü tutuyorum benim beden kocaman onlarınki minnacık düşün artık olan manzarayıKizim ayaklarima yatti kanepede cakilip kaldim iyimi:d kiyamiyorum hareket etmeye acaba ben kediyi boyle seviyosam evlat sevgisi nasil bi ilerilikte
koca bebekler bebem bunlar sonrada hiç birşey olmamış gibi davranıyolarya ozaman bitiyorumAnnam herkes kocişiyle kavga etmiş, aman boşverin erkek milleti değil mi, üzülmeye değmez, hele kıskanmaya hiç değmezlerBazen annacığımla otururuz o babamdan dert yanar, ben benimkinden, valla babacım ilkokul mezunu koçiş doktora ama huylar suylar hep aynı bunların eğitim göreni de bir görmeyeni de benciller çünkü önce kendilerini düşünüyorlar, onun için boşverin kendinize bakın Ne kötüyüm ben de yaaa
vallahi bacım ne yapayım 11.30 kalktım önce yatagımı topladım sonra mutfaktaki makineyi boşalttım geri doldur meyva yıka ocagı sil pirinç lapasını koy pişir altını kapadım oturma odasını düzelltim şöyle paşanın kafesini temizledim canları açtım havalansın diye yemek odasını düzelltiim sil süpür toz al tuvaletleri yıka beyazları nevresimleri yıkamıştım onları katla dolaba yerleştir havluları degiştir duş al cicilerimi giyindim eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım işimi bitirdim akşama yemegim var eşim gelrise pazara gidicem yeşilligim bitmiş saçlarımda halen havlu sarılı çeksin biraz suyunu didimde birazdan kahvaltımı yapıcam ay pardan pirinç lapamı yicemGunaydin kizllar.napaysunuz
aman diyim ben yemedimde ne oldu sankiGunaydin kizlar ben naptiysam tartida daha asagyi goremedm k.bakmaynsinavlarda aciklanmadi hastada olmadim su anda agliyorum ben yaticam biraz usudum bugun soguk sanki insallah yemege saldirmam ben bu moralle
:18::18::18::18:bak ben cezalara alışkın degilim panik atagım var bana ceza veririsen yavaştan ver bebem1 kg gitmiş bile
regl şişliği
canım yıpratma kndini bu kadar 31 Ağustosta farfklı olacak herşey
geçen haftada aynıydın sanki :26: almaktan iyidir
canım kendinden nefret etme hepimiz beslenme bozukluğu olduğu için buradayız zaten ama tam motivasyonunu topladın derken,olmamış demekki canım.Ne yapsak motini yerine getirsek seninBayramdan sonra kaçamak cezaları başlayacak o biraz etkili olur belki
canım ben şöyle yapayım maydonoz dere otu dogruyumyogurt içine baharatlandırıyım keten tohumu koyayım diyorum bri tatlı kaşıgı olarmı çokmu gelirsevindim canımlapanın yanına domates salatalık yeşillik koy canım,peynir de yiyebilirsin ama çok yağlı olmasın peynirin
vallahi bacım ne yapayım 11.30 kalktım önce yatagımı topladım sonra mutfaktaki makineyi boşalttım geri doldur meyva yıka ocagı sil pirinç lapasını koy pişir altını kapadım oturma odasını düzelltim şöyle paşanın kafesini temizledim canları açtım havalansın diye yemek odasını düzelltiim sil süpür toz al tuvaletleri yıka beyazları nevresimleri yıkamıştım onları katla dolaba yerleştir havluları degiştir duş al cicilerimi giyindim eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım işimi bitirdim akşama yemegim var eşim gelrise pazara gidicem yeşilligim bitmiş saçlarımda halen havlu sarılı çeksin biraz suyunu didimde birazdan kahvaltımı yapıcam ay pardan pirinç lapamı yicembenden bu kadar ileri yaptıktan sonra pc açıyorum önce açınca işler kalıyo malesef evim mis gibi oldu şimdi rahat rahat takılabilirim sizlere sen ne yaptın
***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84 /83.5 / 0.5 / %0.60)
nev81 (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
İpekyol (72.8/72.8/0/%0)
ananee (74.6/74.9/-0.3/-%0.40)
yagmurdamlasi26 (62.0 / 61.4 / 0.6 / %0.97) izinli
pasam3405 (83 / 83.8 / -0.8 / %-0.96)
shopaholic (81.5 /81.5 / 0 / %0)
maviyesil1999 (63 / 63 / 0 / %0)
gerbera1987 (88.9/87,9/1/%1,12)
maibeyaz (60
senarist (108.9/107.6/1.3/%1.19)
yesilerik (65.9 /65 / 0,9 /% 1,4)
7. Takım Ortalaması: %
paşacım düzeltim kilonu
kızlar maibeyaz da bildirimini yapınca listeyi hazırlayıp,paylaşıma eklersiniz.Unutayın 16.30 dan önce paylşaşıma eklenmesi lazım.Benim çıkmam lazım,16.30 a kadar dönerbilirsem zaten hallederim listeyi
Universte vanimne sınavıydı bu ananee
Ya ben bugun bekliyodum herkese oyle demstm ama yanldim:)bugün mü açıklanıyo?
Cok sevndm pasam iyi oldu valla lapanin yaninda yogurtta yiyeblrsin bak:)saprinam ev işlerini yaptım wc çıktım bebem ilaç anca işe yaradı ve kiloma gelince 83 .800 gram geliyorum aallahıma çok şükür şişliklerim inmesede wc sorunu halletitim buu söyylemekten utanıyorum ama kaç gündür çıkmıyodumbu arada pirinç lapasını yaptım kahvaltıda yanına ne koyuyum nasıl yiyim bebem ben kendimi kandirmişim bebegim için kilo almamışım pirinç lafpasını yapayım şişlikten kurtulayımda bakın görün ben neyim kahvaltı yapmadım eşimi arıyımda sevincimi paylaşıyım o gene bana sen benim başıma belasın dicek ama olsun dönerim birazdan
:) ben kiskanc deglm ya yada daha o kadar umursamadm henuz:)senide görüürm işşallah o günler gelsinde hatırlat bu dedigini
canım bilirim sen benim paşamı köpügümü severken görsen teker teker ayaklarının altını üstünü tutuyorum benim beden kocaman onlarınki minnacık düşün artık olan manzarayı
koca bebekler bebem bunlar sonrada hiç birşey olmamış gibi davranıyolarya ozaman bitiyorum
vallahi bacım ne yapayım 11.30 kalktım önce yatagımı topladım sonra mutfaktaki makineyi boşalttım geri doldur meyva yıka ocagı sil pirinç lapasını koy pişir altını kapadım oturma odasını düzelltim şöyle paşanın kafesini temizledim canları açtım havalansın diye yemek odasını düzelltiim sil süpür toz al tuvaletleri yıka beyazları nevresimleri yıkamıştım onları katla dolaba yerleştir havluları degiştir duş al cicilerimi giyindim eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım işimi bitirdim akşama yemegim var eşim gelrise pazara gidicem yeşilligim bitmiş saçlarımda halen havlu sarılı çeksin biraz suyunu didimde birazdan kahvaltımı yapıcam ay pardan pirinç lapamı yicembenden bu kadar ileri yaptıktan sonra pc açıyorum önce açınca işler kalıyo malesef evim mis gibi oldu şimdi rahat rahat takılabilirim sizlere sen ne yaptın
aman diyim ben yemedimde ne oldu sanki
:18::18::18::18:bak ben cezalara alışkın degilim panik atagım var bana ceza veririsen yavaştan ver bebem
canım ben şöyle yapayım maydonoz dere otu dogruyumyogurt içine baharatlandırıyım keten tohumu koyayım diyorum bri tatlı kaşıgı olarmı çokmu geliryiyeyim yanına yeşil çay yapayım ondan önce 2 bardak su içeyim öylemede gene pirinç lapası yerim kaç gibi yesemde arası olsa:44::44::44:ben kahvaltıya kaçıyım dönerim birazdan
Hepiniz çok iyi gidiyorsunuz kızlar, yalnız bu günlerde 7. takımda bir moral bozukluğu var sanki, kilo vermek bir anlık birşey değil uzun bir yolculuk gibi arada sıkılabiliriz, kaçamaklar yapabiliriz, kilo alıp veremeyebiliriz fakat yürümeye devam etmeliyiz, moralinizi bozmayın, bayram geliyor bunu düşünün, sizi uzun zamandır görmeyen insanların ayyy ne sen kilo vermişsin, zayıflamışsın dediklerini hayal edin, iki gün daha sıkın dişinizi. Hoş biz bunu başkları desin diye değil kendimiz için yapıyoruz ama başkalarından duymak da fena olmuyor hani
Merhaba Kizlar
Biz vardik kayserideyiz. Diyetime dikkat ederek devam ediyorum ins bi ara topluca menulerimi yazarim mavi defterimden.
Optum sizleri..
Ayy paşam yaptıklarını okuyunca ben bile yoruldum valla, ben artık geceleri uyuyamıyorum, sabah olunca da oğluş 7 dedin mi ayakta sonra 12 ye kadar orda burda uyuklanarak vakit geçiyor, ben ancak kendime geliyorum bu saatlerde, oğlana kahvaltıyı verdim ama nasıl verdim ben bile hatırlayamıyorum, dünden işlerimi toparlamıştım az bir işim var bugüne.
Sahurda yediklerim,
3 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt
yarım şeftali
su
Universte vanim
Ya ben bugun bekliyodum herkese oyle demstm ama yanldim:)
Cok sevndm pasam iyi oldu valla lapanin yaninda yogurtta yiyeblrsin bak:)
:) ben kiskanc deglm ya yada daha o kadar umursamadm henuz:)
Dogru diyosun canim ama moraal bozuklugu yok ya insan hayatnin verdgi sikintlarla cebellesiyoruz yoksa bence motivasyon super:) bana babam bile inceldin dedyse baya insan farketcektir:)
kız pastırmamı getir ordan şöyle 5 ve 10 kilo kadar olsun lütfenMerhaba Kizlar
Biz vardik kayserideyiz. Diyetime dikkat ederek devam ediyorum ins bi ara topluca menulerimi yazarim mavi defterimden.
Optum sizleri..
ananecim ben akşam sana dicektim unuttum yaa..
ben tartıdan bi gün önce spor yapmazdım hiç...
spor yapınca kaslar şişiyo insan artıda çıkıyo çok denedim ben bunu gerçekten öyle... sonra bırakmıştım tartıdan önce spor yapmayı...
sen dün çok abarttın sporu bence ondan oldu...
Pastanin yanlis oldgnu anlamssin canim en azndan nasi guzelmiydiii:dsabah saat 8e geliyordu uyandım kalktım balkonda kahvaltı ettim ama görünen bir balkon değil arada kuytuda kalıyor
1.5 dilim ekmek
2 domates
yumurta sarısı dağıtmadan pişirdim çok seviyorum öylekayısı kıvamı
1 y.k kadar yağsız beyaz peynir
domatese de azcık yağ gezdirdim zeytin yerine
öğrn 11:30 civarı 2 dilim ekmekten azıcık yağ yalatılmışdomatesli yağız beyaz peynirli salçalı enfes tost
şimdi de çok acıktım 3 saat olduğu için anneme dedim ben bakkala gitcem meyve alcaktım neyse çıkcaz bekle dedi sabırsızlıkla bekliyorum meyve yemeyi
bide bide şey ııı mıı rulo pasta yedimkendim yaptım
bunlara iş demem ben yemekte girince ozaman çok yoruluyorum sanki ordaya bakıyorum 2 kişiye yemek bu kadarmı zor olur nede güzeldir evladınla vakit geçirmek rabbim bizlerede nasip etsin işşallah
bende çok kızkanç degilimdirde ama evlenince öle olmuyo malesef
kız pastırmamı getir ordan şöyle 5 ve 10 kilo kadar olsun lütfen
kızlar 1 litre suyum bitti 2 bardakta yeşil çayım bitti 1 litre suyumuda yanım aaldım işşallah onuda içiyim yatana kadar 3 litre olur galiba elmamı armutmu yesem acaba arada:44::44::44:suyu içmesi güzelde bu wc git gel ne yapcez
:99::99::99::99::99::99::99:sabah saat 8e geliyordu uyandım kalktım balkonda kahvaltı ettim ama görünen bir balkon değil arada kuytuda kalıyor
1.5 dilim ekmek
2 domates
yumurta sarısı dağıtmadan pişirdim çok seviyorum öylekayısı kıvamı
1 y.k kadar yağsız beyaz peynir
domatese de azcık yağ gezdirdim zeytin yerine
öğrn 11:30 civarı 2 dilim ekmekten azıcık yağ yalatılmışdomatesli yağız beyaz peynirli salçalı enfes tost
şimdi de çok acıktım 3 saat olduğu için anneme dedim ben bakkala gitcem meyve alcaktım neyse çıkcaz bekle dedi sabırsızlıkla bekliyorum meyve yemeyi
bide bide şey ııı mıı rulo pasta yedimkendim yaptım
:99::99::99::99::99::99::99:
anladın sen beni kız bu liste ney bölebirde bensiz yemiş pastayı eşimle dün konuştuk artık eve kilo yapıcak şeyler almıcem kavun karpuz tatlı meyva ve tatlı türü gibi kadayıf baklava gibi sende öle yap ayıppppppp kızlar bu pirinç lapasının tadı berbat:95::95::95:dünyanın acısını koymuşun midem bulandı yeminle tadı yok tuzu yok kaç gün yapam bunu 3 gün nasıl yada yarın bıraksammı :44::44 azar bayram yapamam bebeler kaynanama gidicem zor olur orda :44::44:
Pastanin yanlis oldgnu anlamssin canim en azndan nasi guzelmiydiii:d
ya ben senin menulernde cok karbonhudrat goruyorum bence gunde bir öğune dusur onu canim yagda kullanmamaya calis hatta sadce kahvaltida ye mesela yarin yumurtali petnirli makarna ye cunku seviyomussunda ama baska yeme yani
Tuvalete sık gitmek iyi bisey canim bobreklerinin calistgni gosterir bende asiri gderimde
elma ye eksi onda seker daha azdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?