Sade lapa koy ekle baharatliya canim bende kimyonu fazla kacirmistim.bide yogurtla ye, yarinda yap canim onu
tamam canım yavaş yaparız işkencelerimizi:18::18::18::18:bak ben cezalara alışkın degilim panik atagım var bana ceza veririsen yavaştan ver bebem
canım ben şöyle yapayım maydonoz dere otu dogruyumyogurt içine baharatlandırıyım keten tohumu koyayım diyorum bri tatlı kaşıgı olarmı çokmu geliryiyeyim yanına yeşil çay yapayım ondan önce 2 bardak su içeyim öylemede gene pirinç lapası yerim kaç gibi yesemde arası olsa:44::44::44:ben kahvaltıya kaçıyım dönerim birazdan
tamam canım..inşallah***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84 /83.5 / 0.5 / %0.60)
nev81 (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
İpekyol (72.8/72.8/0/%0)
ananee (74.6/74.9/-0.3/-%0.40)
yagmurdamlasi26 (62.0 / 61.4 / 0.6 / %0.97) izinli
pasam3405 (83 / 83.8 / -0.8 / %-0.96)
shopaholic (81.5 /81.5 / 0 / %0)
maviyesil1999 (63 / 63 / 0 / %0)
gerbera1987 (88.9/87,9/1/%1,12)
maibeyaz (60/60/0,0/%0,0)
senarist (108.9/107.6/1.3/%1.19)
yesilerik (65.9 /65 / 0,9 /% 1,4)
7. Takım Ortalaması: %
yaa arkadaşlar çok özür dilerim tamamen unutmuşum bildirim olduğunu kayınvalidemdeydim aklıma geldi koşa koşa eve geldim hemen tartıldım ama sonuç maalesef 60
geçenlerde düz 59 bile görmüştüm halbuki...(
neyse bakalım bayramdan sonra tam gaz devam inşallah...
oohh yarasıınnnsabah saat 8e geliyordu uyandım kalktım balkonda kahvaltı ettim ama görünen bir balkon değil arada kuytuda kalıyor
1.5 dilim ekmek
2 domates
yumurta sarısı dağıtmadan pişirdim çok seviyorum öylekayısı kıvamı
1 y.k kadar yağsız beyaz peynir
domatese de azcık yağ gezdirdim zeytin yerine
öğrn 11:30 civarı 2 dilim ekmekten azıcık yağ yalatılmışdomatesli yağız beyaz peynirli salçalı enfes tost
şimdi de çok acıktım 3 saat olduğu için anneme dedim ben bakkala gitcem meyve alcaktım neyse çıkcaz bekle dedi sabırsızlıkla bekliyorum meyve yemeyi
bide bide şey ııı mıı rulo pasta yedimkendim yaptım
listeniz doğru canımKızlar rica etsem acilen listemizi kontrol eder misiniz? Acele çıkmam gerekiyor. Doğruysa hemen paylaşım alanına yazayım.
tfneyll (58,4 /60,2/-1,8/ %-3,08)
kuzusununzuzusu ( 68,5 / 67,7 / 0,8 / % 1.16 )
pegasus07 ( 61,2) İZİNLİ
gunesIM84 ( 83 / 83 / 0 / % 0 )
şuleoz ( 67,5/ 67,5 / 0 / % 0 )
rambosahika (76,6 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
tubiş (84,8 /84 / 0,8 / % 0,94 )YENİ ÜYE HEDEF:60
4.TAKIM ORTALAMASI: -0,14
tamam canım yavaş yaparız işkencelerimizi
tamam canım gayet güzel,o şekilde yeseydin.2 öğün arası 4 saat uygun canım.yarın da yap aynı şekilde 3 öğün lapa
tamam canım..inşallah
oohh yarasıınnnson kaçamaklar bunlar sooonnn bayramdan sonra görücem ben sizi ( ve kendimi )
listeniz doğru canım
benim dokunummazlıgım var ben korkagımyavaştan yavaştan ver odunu bana canım 2 ögün yapsam olmazmı bebem ya tadı igrençte süt içiyim deyom daha açıkmadımda elma yiyim deyom akşama yenden priirnç lapası verim olmazmı kaptanım
kızlar selam ben 4. takımın kaptan yardımcısı oldum yeni. takım kaptanımız yok bildirimi yaptım ama umarım hatalı birşey yapmamışımdır paylaşım alanına bir bakar mısınız doğru mu yapmışım
tamam canım sen bilirsin.o zaman öğlen için meyve ye mesela tabi abartmadan.akşama yine lapa ye.ben 2-3 kaşık yoğurtla karıştırıp yiyorum,mama gibi bir bakıma.O zaman güzel oluyor tadı.Biraz da kuru nane at
ay çok teşekkürler yarışmada da yeniyim daha sistemi yeni yeni öğreniyorum yardımın için sağolDüzelttim canımson mesajdan alıntı yapıyoruz,quoeto kodlarını silip,sıraya göre kopyala yapıştır yapıyoruz takımımızı
bak sana yazıyıum karışık baharat karabiber isot pulbiber nane kekik yogurt 1 tatlı kaşıgı keten tohumu 2 kaşık yogurt 1 litre su 2 bardak yeşil çay 2 litreyide yarıladımbu pirinç lapası su içiriyo onu anladım arada yeşil çay içerim 5 gibi bebem elma yiyeyim deyom armutta olabiliride ondaçokmu şeker var ekşi elmamı yesem armutmu:44::44:maydonoz dereotu ne güzel tadı var bittim yeminle siz nasıl yiyorsunuz damak tadıma göre degil 2 gün yapsam acaba kaç kilo gider bebem
ben yoğurtlu pilav çok severim normalde de ondan çok sıkıntı yaşamıyorum.yalnız baharatlıyı ben de çok sevemedim.ben sade yoğurt koyuyorum en fazla kuru nane ekliyorum,o da bazen.bazen salata gibi yapıyorum.domates,salatalık,biber,yeşillik ne varsa işte,turp vs. doğruyorum,lapayla karıştırıyorum.limon da sıkıyorum.o şekilde yiyorum...elma da yesen olur armutta
2 litre suyum bitti yaşasın :124::124::124::124::124:darısı şimdi 3 litreye ben bir armud kapıyımda gelem
Hasta oldumm
banamı hasta oldun zaten cümle alem biliyo ban hasta oldugunuçok şükür bir canlı görebildik ne var ne yok bebem
armud kesmedi acaba pirinç lapası yapıp yesemmi bebem ya :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?