Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Simdi ben kisa yolunu bi denym olmazsa uzunu atym bide vanilya aroman yoksa sakin dyim yapma:)

slmlar 9.takımdan bizim tk bu aralar epey durgun sizlere bir bakayım dedim :)))
bir zamanlar dukan yapmış biri olarak tatlandırıcıyla yaptığım hiçbir tatlıyı yiyemedim zira zemininde tuhaf bir acılık var :50:

ıyıymış. hastalıgımdan snra yapaym bunu.işe yarıyor degılmı
canım asıl hastayken yapılıyor bu çok güzel ödem atıyor :34:
Simdi ben kisa yolunu bi denym olmazsa uzunu atym bide vanilya aroman yoksa sakin dyim yapma:)
hımm yok vanilya aromam.rom aroması olmaz mı,hani acı badem aroması
bir zamanlar dukan yapmış biri olarak tatlandırıcıyla yaptığım hiçbir tatlıyı yiyemedim zira zemininde tuhaf bir acılık var :50:

merhaba hoşgeldin :3:
hangi tatlandırıcıyı kullanmıştın canım?

toz stevya kullandım cnm gerçi benim dukan yalan oldu sadece yaptığım masrafla kaldım 1 ayın sonunda elle tutulur bir kg kaybı olmayınca bıraktım :1:

Selam canim gel burda takil nerde hareket orda bereket:) ben tip in sivisini kullaniyorum splendadande memnundum aslinda ama ben tatliya duskunum ondanda olablir hani ne koysan sekerli yiyeblirim

Ya bendede yok aslinda:d ama nescafeyle yumurta kokusunu gdermeye calisiyorum dayanablirmisin bilemem tabi simdi saphiram bir tatli kasigi kakao bir tatli kasigi nescafe bir yumurta 1.5sb sut hatta azcik daha az koyablirsin 1yk yulaf kepegini cirp baya bi ha bide 1tk toz tatlandirici diyo bende sivi var goz karari koyuyorum karistir cok iyi tabi once yumurta sonra her malzemeyei ekledikce cirp al tencereye bir iki kez kaynat sonrada ustne hindistan cevizi dok sogut mis oluyo bide ben cirparak pisirdimoyle iste cok uzun anlattimda facete dukan tarifleri var ordanda kafana gore biseyler bulablirsin ama vanilya aromasiydi sut tozuydu nisastaydi falan bende yok bunlar bende dogaclama yapiyorum iste

Caliskan pasam simdi ayotr soylemesi insanin beyni en iyi orda caliisrms zaten okudugn daha iyi grer kafana:d

:1::1::1:canım vallahi kafama giriyor merak etme sen bu arada orucu bitiriyim diyorum gene pirinç lapası yapayım sonra tavuk yapayım diyorum haftaya cumaya kadar tartılmıcem kızlar işşallah vermiş oluurm bu arada bir adet tavuk gögsü çıkırıyımda göbek salatamın yanına yanmaz tavada ızgara yapayım sonracıma göbek salatamın içine koyarım bol bol yerim canlarım tam aklımda var aslında ne yiyecekleirmde yazmayayım şimdi nem lazım sizler ne yiceksinzi akşama bakıyım :6::6::6:

NOT__bu arada hüsrana ugradım nen gelen ne giden var yaw:18::18::18::18:

arkadaş yapıyodu dukanı geçen konuşmuktuk en iyi atlandıırcı varmış pahalı ama dedi adını unuttum ya:44::44:ama 35 tl alıyomuş:53::53:içinde kaç tane var aslında televizyonda söylediler tatlandıırcılar kanser yapıyo diye bende kullanamadım onun yüzünden:18::18::18:
hoş geldim bu arada kardeş takım:3::3:

Selam canim gel burda takil nerde hareket orda bereket:) ben tip in sivisini kullaniyorum splendadande memnundum aslinda ama ben tatliya duskunum ondanda olablir hani ne koysan sekerli yiyeblirim

Ya bendede yok aslinda:d ama nescafeyle yumurta kokusunu gdermeye calisiyorum dayanablirmisin bilemem tabi simdi saphiram bir tatli kasigi kakao bir tatli kasigi nescafe bir yumurta 1.5sb sut hatta azcik daha az koyablirsin 1yk yulaf kepegini cirp baya bi ha bide 1tk toz tatlandirici diyo bende sivi var goz karari koyuyorum karistir cok iyi tabi once yumurta sonra her malzemeyei ekledikce cirp al tencereye bir iki kez kaynat sonrada ustne hindistan cevizi dok sogut mis oluyo bide ben cirparak pisirdimoyle iste cok uzun anlattimda facete dukan tarifleri var ordanda kafana gore biseyler bulablirsin ama vanilya aromasiydi sut tozuydu nisastaydi falan bende yok bunlar bende dogaclama yapiyorum iste

valla cnm dukanda tatlı aramadım bir iki denemeden sonra :1: neskafemi splendayla içtim sonraları onada gerek duymadım :1:
dukanın bana tek faydası ekmek arayışım sonlandı :)) şimdilerde son 5 kg mi vermek için çabalıyorum aslında spor yapabilsem süper olacak :44: ramazanda bitti oğlum kreşten gelene kadar eliptikte 30 dk kalsam o bile yetecek :34: yaa ben bekarlığımda o kadar zamanı boşa harcamışım şimdi iş ev çocuk kendime zamanım kalmıyo bilsem baştan tutardım boğazımı :52:

1 çay bardağı pirinci 2 veya 3 çay bardağı su içinde haşlıyorsun.tuz ve yağ koymuyorsun.istediğin baharatları,yağsız olarak sebze söğüş filan yiyebilirsin yanında,yoğurt yiyebilirsin,şekersiz light içecekler içebilirsin.sabah öğlen akşam 3 öğün lapa yiyorsun

puding tarifini alayım :1:
1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölüyoruz yanlış anlamadım dimi :) pirincin glisemik indeksi yüksek çabuk acıktırır, bulgur lapası yesek olmaz mı? :52:

:1::1::1:canım vallahi kafama giriyor merak etme sen bu arada orucu bitiriyim diyorum gene pirinç lapası yapayım sonra tavuk yapayım diyorum haftaya cumaya kadar tartılmıcem kızlar işşallah vermiş oluurm bu arada bir adet tavuk gögsü çıkırıyımda göbek salatamın yanına yanmaz tavada ızgara yapayım sonracıma göbek salatamın içine koyarım bol bol yerim canlarım tam aklımda var aslında ne yiyecekleirmde yazmayayım şimdi nem lazım sizler ne yiceksinzi akşama bakıyım :6::6::6:

Ben sebzeler dokturcem aksama pasam:) nereye gelen gden yok onu anlamadm bide pirinc yapmana gerek yok senin odem attin onla sen tavuk yap canim
valla cnm dukanda tatlı aramadım bir iki denemeden sonra :1: neskafemi splendayla içtim sonraları onada gerek duymadım :1:
dukanın bana tek faydası ekmek arayışım sonlandı :)) şimdilerde son 5 kg mi vermek için çabalıyorum aslında spor yapabilsem süper olacak :44: ramazanda bitti oğlum kreşten gelene kadar eliptikte 30 dk kalsam o bile yetecek :34: yaa ben bekarlığımda o kadar zamanı boşa harcamışım şimdi iş ev çocuk kendime zamanım kalmıyo bilsem baştan tutardım boğazımı :52:
Canm fazlan cok yokki sen gunde yarim saat eliptikle duzgun beslenmeyle gayet rahat 1bucuk aya biile verirsin ve eliptik yaptgn icin daha ince gorunursun:)
1 çay bardağı pirinci 3 öğüne bölüyoruz yanlış anlamadım dimi :) pirincin glisemik indeksi yüksek çabuk acıktırır, bulgur lapası yesek olmaz mı? :52:

Yok canim gunde 3cay bardagi ama 4te yapablirsin bide aciktirmiyo baya tok tutuyo yogurtla ozellikle

Ben sebzeler dokturcem aksama pasam:) nereye gelen gden yok onu anlamadm bide pirinc yapmana gerek yok senin odem attin onla sen tavuk yap canim

Canm fazlan cok yokki sen gunde yarim saat eliptikle duzgun beslenmeyle gayet rahat 1bucuk aya biile verirsin ve eliptik yaptgn icin daha ince gorunursun:)

Yok canim gunde 3cay bardagi ama 4te yapablirsin bide aciktirmiyo baya tok tutuyo yogurtla ozellikle

canım attım ödemi dogru gene yapsam ne çıkar:34::34:hep orucum bbem tavuk yapaam acıkırım aslında tavuguda aldım eşim ince zar gibi yaptı streçe kodum 7 parça oldu wc için dedim bebem anla işte:17::17::17:

Nasil veremednki ya cok kacamak yaptin demekki sen ben bayramda 3sekerpare bile yedm gene gtti kilom

yok cnm ya gram kaçamak yapmadım her bünye aynı tepkiyi vermiyo galiba :1: çay ocağındaki ablamız yaptı hemde harfiyen uymadan 10 kg verdi benim yağlar dirençli :1:

ahh cnm bir çıkabilsem o eliptiğe hep hayalde kalıyo :50:

canım attım ödemi dogru gene yapsam ne çıkar:34::34:hep orucum bbem tavuk yapaam acıkırım aslında tavuguda aldım eşim ince zar gibi yaptı streçe kodum 7 parça oldu wc için dedim bebem anla işte:17::17::17:
Canim anlamadm :d iyi yap bakalm ama once tavugu yap o zaman
yok cnm ya gram kaçamak yapmadım her bünye aynı tepkiyi vermiyo galiba :1: çay ocağındaki ablamız yaptı hemde harfiyen uymadan 10 kg verdi benim yağlar dirençli :1:

ahh cnm bir çıkabilsem o eliptiğe hep hayalde kalıyo :50:

Bende cikana kadar cok useniyorum ama sonrasi geliyo bi sekilde ama cok ilginc kilo vermemen ilk kez duydum dukanla kilo vermeyeni belki protein kilo kaybettirmiyodur sana ama oda cok ilgnc

:3::3::3::3:ahanda ben geldim bebeler ne var ne yok bakalım :2::2:bende yeni kalktım gene wc sorunum var:9::9::9:ne olucek bu paşa gülün hali millete şaşıyorum bir girip çıkıyolar 5 dakikada şişli yapıyolar:53::53::53:inanın bekle dur ama ne gelen ne giden var:9::9::9:ben evime şekerden tutunca çukulataya kadar almadım maksat kilo alıırm ayın 6 orucum bitiyo bebeler ozaman kadar ban spor yazmasak olurmu malum oruçluyken zor oluyoda:17::17::17::17:bugün yemek olarak menüde mercimek çorbası zeytin yaglı taze fasülye sebzeli bulgur pilavı yapıcem şam baba tatlısı yapıcem tabi eşim yemege gelmiyorm derse çorba yapıcam yanınada bol göbek salata yapıcem:56::56:paşayla köpügü merak edenler olmuştur söylüyüm oglum iyide kızım halen hasta:14::14:köpükle ugraşıyorum işte rabbim yavrularımı bana bagışlasın işşallah:16::16::16:bugün ratahım ev işi yok dün yaptım bir yemegim ütüm var onuda eşimi arıcam ilkindi namazını kılıyım ona göre bakıcez:31::31::31:sizler ne yaptınız bakalım dökülün bekliyorum rapor verin bakalım :9::9::9:
bu arada merak ediyorum merakımı giderin evli olanlar soruyorum sizlere eşinizle aranızda kaç yaş var:52::52: kaç çocuk var
evli olmayanlarda flörtünüz varmı :52::52:
hiç birşeyi olmayanları tebrik ederim ne gamı ne tasası var :60::60::60:dogru yoldalar bu yola devam etsinler:32::32::32:
ben etegimdeki taşları döktüm sizler neler yaptınız bakalım :32::32::32:
günaydın milletttttttttttttttt:3::3::3::3::3::3::3:civcivlerim anamız nerde acaba hu tavuk annecim bak geldin geldin gelmedin iftara eşinicem haberin olsun :60::60::60:
Tatlım sen asıl merakının cevabını almışsın ama ben yine de yazayım.Eşimle aramızda 3 yaş var.Bekarkende hep böyle olsun istemiştim zaten.Bizimki biraz ilginç oldu.1 mayısta tanıştık 22 haziranda evlendik.Bizi tanıştıranlara güvenimiz ve konuştukça tencere kapak olduğumuzu anladığımızdan fazla uzatmadık.Çok şükür 4 yıllık mutlu bir evliliğimiz var.7 Eylülde 2 yasını bitirecek bir tanede kızımız var

kararsız kazımınız geldi :1:
500 ml su ve keten tohumu yuttum.akşam bir soda açtım sabah aç karnına içtim.soda tavuk yapıcaktım.sonra doğalsan kepek aldığım geldi aklıma.çok merak ediyordum güzel olacak mı krep diye,kalktım krep yaptım ben de,çok güzel oldu :1: dukana mı başlamış oldum ben şimdi :1: yalnız sütüm peynirim yağlıydı
hayırlı olsun tatlım kendine bi yol bulmuşsun :46:
gelelim şu yaş meselesine :1: paşacan asıl merak ettiğin benim sanırsam,facete resimlerimizi gördüğünde şaşırıp merak etmiş olabilirsin,normaldir :1: eşimle aramda 23 yaş var canım.çok aşık olarak evlendik biz.ne yaş ne de ailem engel olamadı bize.hiç istemediler eşimi...ben 2. eşiyim,ilk evliliğinden 2 tane çocuğu var,biri 23 yaşında kız,diğeri 17 yaşında oğlan...ben eşimle tanıştığımda henüz 17 yaşımdaydım.17 yaşında,henüz hayatın başında,bir sürü idealleri ve hayalleri olan kıpır kıpır bir genç kızdım.1 sene çıktık.reşit olduğum gün gidip nikah günü aldık,tam 1 hafta sonra hiç kimseye haber vermeden evlendik.Başka türlüsü mümkün değildi bizim için.Eşim de,rahmetli kayınpederim de çok ısrar ettiler,gelelim seni isteyelim diye ama ailem o kadar karşıydı ki bu işe,çok kötü olaylar olabilir korkusuyla istemedim..Neticede biz evlendik ve çok mutlu olduk:nazar:Tabi bu istenmeyen evlilik sebebiyle çok üzücü şeyler de yaşadık.Ne gelinliğim oldu ne çeyizim.Sanırım gelinlik içimde uhde kaldı :14:Maddi ve manevi çok zorluklar çektik ama pes etmedik,hiç bir zaman eşimi bırakıp ailemin evine dönmeyi düşünmedim.7 yıllık evliyken miniğimiz aramıza katıldı.Neden 7 yıl bekledik bebek için,benim büyümemi bekledik :9: yaklaşık 11 yıllık evliyiz:nazar:Böyle işte kızlar,benim bu hikaye çok uzuuunn ayrıltılara girmiyorum o yüzden hiç
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım
canım işşallah yürürüz bebem bende diyorum sabah yürüyüm ama acaba susanırmıyımki eşimde evde yap diyor bende plates yapıyım diyorum ne dersin :34::34::34:ebru ablamı açarım topla yaparım ama okadar baktım topla platesi bulamadım biri sevebına bulursa koysunda yapayım ben:6::6::6::6:tatlı pişti yemekleride ilkindiyi kılıyım öle koyuyum diyorum sizlerin menüde ne var bebeler:32::32::32:
Bende leslie yapacam ama ağrım var bir türlü yerimden kalkamıyorum.Bu arada menüde mercimek köftesi var tatlım
yok canım benim kızmadım,direkt sorabilirdin de,beni kırmak istemediğinden dolaylı yoldan sordun,çok incesin :16::16:
amin canım,Allah hiç birimizin yuvasını bozmasın.Ben zaten yaşıtım biriyle yapamazmışım.o kadar çoluk çocuk geliyor erkeklerin hareketleri bana ya da ben eşimi çok yükseklere bir yerlere oturtmuşum kalbimde ve aklımda,o yüzden en iyisi oymuş gibi geliyor bana.Çok seviyorum napiim :69::17:

Bana da öyle gelir hep tatlım.Başka biriyle asla yapamazmışım ben.İnsanları gördükçe eşimin kıymetini daha iyi anlıyorum

Dünden bu yana acayip karnım ağrıyor.Ama bir türlü regl olmadım.Tetikte bekliyorum.Normalde böyle sancım olduğunda hemen o gün olurum:26:spor yapmak istiyorum ama kalkacak halim yok

toz stevya kullandım cnm gerçi benim dukan yalan oldu sadece yaptığım masrafla kaldım 1 ayın sonunda elle tutulur bir kg kaybı olmayınca bıraktım :1:
stevya yı bende denemiştim.rezil bişey o ya.en bitkiseli o diye almıştım,nasıl acımsı demir tadı geliyor,kullanamadım.sonra netten sunlife aldım 1200 taneli 6.50 mi neydi,uzun süre gitti tabi.sonra bitince aceleyle dulcarly alıverdim eczaneden,çok sevdiğimi söyleyemem,kesinlikle sunlife daha iyiydide.işte tatlı vs. yapımında toz lazım.bu arada ben normalde karataycıydım.dukandan bugün ilk günüm.sen niye kilo veremedinki acaba?
ya evet bak tarifleri var bol bol,nişasta dikkatimi öekti,nişasta atakta ve seyirde yasak değil mi?:32:

afiyet olsun canım şimdiden.ben akşam için kıymalı bezelye yemeği koydum düdüklüye,birazdan pişer.yalnız ben yiyemicem tabi.kendime ne yapsam ben de kızlara onu soracaktım şimdi
hayır canım 1 günde toplam 3 çay bardağı pirinç,en fazla 4 yapıyorsun.evet g.i. yüksek,ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama hem tok tutuyor hem de acayip ödem atıyor,defalarca yaptım hatta bir çok perşembe yapıyorum:16:

stevya yı bende denemiştim.rezil bişey o ya.en bitkiseli o diye almıştım,nasıl acımsı demir tadı geliyor,kullanamadım.sonra netten sunlife aldım 1200 taneli 6.50 mi neydi,uzun süre gitti tabi.sonra bitince aceleyle dulcarly alıverdim eczaneden,çok sevdiğimi söyleyemem,kesinlikle sunlife daha iyiydide.işte tatlı vs. yapımında toz lazım.bu arada ben normalde karataycıydım.dukandan bugün ilk günüm.sen niye kilo veremedinki acaba?

ya evet bak tarifleri var bol bol,nişasta dikkatimi öekti,nişasta atakta ve seyirde yasak değil mi?:32:

afiyet olsun canım şimdiden.ben akşam için kıymalı bezelye yemeği koydum düdüklüye,birazdan pişer.yalnız ben yiyemicem tabi.kendime ne yapsam ben de kızlara onu soracaktım şimdi

hayır canım 1 günde toplam 3 çay bardağı pirinç,en fazla 4 yapıyorsun.evet g.i. yüksek,ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama hem tok tutuyor hem de acayip ödem atıyor,defalarca yaptım hatta bir çok perşembe yapıyorum:16:
seyirde degil heralde zaten tariflerde neye uygundur yazıyo onlar aksamada ton balık köftesini siddetle tavsıye ederimm:)

hayırlı olsun tatlım kendine bi yol bulmuşsun :46:

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım

Bana da öyle gelir hep tatlım.Başka biriyle asla yapamazmışım ben.İnsanları gördükçe eşimin kıymetini daha iyi anlıyorum
sağol canım inşallah iyi bir sonuç alırım dukan
amin canım hepimizin :)
Allah ayırmasın :nazar:
Dünden bu yana acayip karnım ağrıyor.Ama bir türlü regl olmadım.Tetikte bekliyorum.Normalde böyle sancım olduğunda hemen o gün olurum:26:spor yapmak istiyorum ama kalkacak halim yok

bence spor için hiç zorlama kendini canım.uzan dinlen,regln eli kulağında demekki

seyirde degil heralde zaten tariflerde neye uygundur yazıyo onlar aksamada ton balık köftesini siddetle tavsıye ederimm:)

ben balığı köfte yapmadan yemeyi tercih edicem galiba iyi hatırlattın canım.şu konservelerin lightları oluyor,iyice yağını filan süzüp yiyim bari.yanında da light bir içecek oh akşam menüm çıktı

Back
X