:) tek basına cekilmezki o ton balığıben balığı köfte yapmadan yemeyi tercih edicem galiba iyi hatırlattın canım.şu konservelerin lightları oluyor,iyice yağını filan süzüp yiyim bari.yanında da light bir içecek oh akşam menüm çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) tek basına cekilmezki o ton balığıben balığı köfte yapmadan yemeyi tercih edicem galiba iyi hatırlattın canım.şu konservelerin lightları oluyor,iyice yağını filan süzüp yiyim bari.yanında da light bir içecek oh akşam menüm çıktı
:) tek basına cekilmezki o ton balığı
SİZDEN-KEKLER,TATLILAR | Facebook ben sunu yapcam bu aksam
evet canım baska yerde yoktur zaten bak kakao yok diyo ama suda cok güzele benziyo bunuda yapym ben bakarken pudingimide götürdümhımm yapanlar güzel yorumlar yazmış.sen de yapa bakalım nasıl olacak.gojiyi aktardan bulabiliyor muyuz?
evet canım baska yerde yoktur zaten bak kakao yok diyo ama suda cok güzele benziyo bunuda yapym ben bakarken pudingimide götürdüm
SİZDEN-KEKLER,TATLILAR | Facebook
bence sende yapablirsin kakaoda sorun yok ben kefilim![]()
ya o süt tozundan dolayı sanrım bide kkakao tabi ama kakao gunde bi tatlı kasıgından bisey olmaz ya ikiside oluyo sanırım ama ben hepsinin yerine yulaf kullanıyorumcanım buna atak hariç diyor.kakaodan dolayı herhalde.bir de ben de inceledim tarifleri,bazı nişastalı tariflere atak hariç yazmış bazılarına her evre yazmış.anlamadım ben şimdi,mısır nişastası kullanılabilir mu,kullanılamıyor mu atakta,bir de mısır unu gördüm :26:
canım buna atak hariç diyor.kakaodan dolayı herhalde.bir de ben de inceledim tarifleri,bazı nişastalı tariflere atak hariç yazmış bazılarına her evre yazmış.anlamadım ben şimdi,mısır nişastası kullanılabilir mu,kullanılamıyor mu atakta,bir de mısır unu gördüm :26:
iyi akşamlar herkese...
ben bu gün dukanımı bozdum sabahtan beri deli gibi meyve yiyorum...
bahçemde şeftaliler,üzümler, çilekler ermiş onları topladım dayanamadım hepsinden çok çok yedim...
kaç gündür dayanıyodum halbuki hiç kaçamak yapmamıştım..
neyse bakalım yarın tam gaz devam ederim inşallah..
ben hiç denemedim böyle tarifler ha bire tavuk yiyorum.. siz deneyin güzel olursa ben de deniyim...
ya o süt tozundan dolayı sanrım bide kkakao tabi ama kakao gunde bi tatlı kasıgından bisey olmaz ya ikiside oluyo sanırım ama ben hepsinin yerine yulaf kullanıyorum
:99::99::99::99:son kez anlatıyorum dinle beni ben pirinç lapasını yaptım taamıCanim anlamadm :d iyi yap bakalm ama once tavugu yap o zaman
Bende cikana kadar cok useniyorum ama sonrasi geliyo bi sekilde ama cok ilginc kilo vermemen ilk kez duydum dukanla kilo vermeyeni belki protein kilo kaybettirmiyodur sana ama oda cok ilgnc
canım aşk olsun ben sizleride merak ettim ama olmuyo böle utandım bak şimdiTatlım sen asıl merakının cevabını almışsın ama ben yine de yazayım.Eşimle aramızda 3 yaş var.Bekarkende hep böyle olsun istemiştim zaten.Bizimki biraz ilginç oldu.1 mayısta tanıştık 22 haziranda evlendik.Bizi tanıştıranlara güvenimiz ve konuştukça tencere kapak olduğumuzu anladığımızdan fazla uzatmadık.Çok şükür 4 yıllık mutlu bir evliliğimiz var.7 Eylülde 2 yasını bitirecek bir tanede kızımız var
hayırlı olsun tatlım kendine bi yol bulmuşsun
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım
Bende leslie yapacam ama ağrım var bir türlü yerimden kalkamıyorum.Bu arada menüde mercimek köftesi var tatlım
Bana da öyle gelir hep tatlım.Başka biriyle asla yapamazmışım ben.İnsanları gördükçe eşimin kıymetini daha iyi anlıyorum
canım benim menüm zengin benim gelde yiyelim saglıklı bir şekildestevya yı bende denemiştim.rezil bişey o ya.en bitkiseli o diye almıştım,nasıl acımsı demir tadı geliyor,kullanamadım.sonra netten sunlife aldım 1200 taneli 6.50 mi neydi,uzun süre gitti tabi.sonra bitince aceleyle dulcarly alıverdim eczaneden,çok sevdiğimi söyleyemem,kesinlikle sunlife daha iyiydide.işte tatlı vs. yapımında toz lazım.bu arada ben normalde karataycıydım.dukandan bugün ilk günüm.sen niye kilo veremedinki acaba?
ya evet bak tarifleri var bol bol,nişasta dikkatimi öekti,nişasta atakta ve seyirde yasak değil mi?
afiyet olsun canım şimdiden.ben akşam için kıymalı bezelye yemeği koydum düdüklüye,birazdan pişer.yalnız ben yiyemicem tabi.kendime ne yapsam ben de kızlara onu soracaktım şimdi
hayır canım 1 günde toplam 3 çay bardağı pirinç,en fazla 4 yapıyorsun.evet g.i. yüksek,ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama hem tok tutuyor hem de acayip ödem atıyor,defalarca yaptım hatta bir çok perşembe yapıyorum![]()
iyi akşamlar herkese...
ben bu gün dukanımı bozdum sabahtan beri deli gibi meyve yiyorum...
bahçemde şeftaliler,üzümler, çilekler ermiş onları topladım dayanamadım hepsinden çok çok yedim...
kaç gündür dayanıyodum halbuki hiç kaçamak yapmamıştım..
neyse bakalım yarın tam gaz devam ederim inşallah..
:99::99::99::99:son kez anlatıyorum dinle beni ben pirinç lapasını yaptım taamıiyi oldu kilom eskisine geldi sonra dedm oruçtan sonra gene yaparım pirinç lapası 3 gün sonra 3 gün ara veirirm tavuk yaparım 3 gün dedim
gelelim ne gelen ne gdien var demeye wc çıkamadım malesef bekle bekle nereye kadar
şimdi anladınmı ne dedim yoksa gene seve seve anlatırım
canım aşk olsun ben sizleride merak ettim ama olmuyo böle utandım bak şimdikııznada arabbim ömür versin işşallah
canım benim menüm zengin benim gelde yiyelim saglıklı bir şekilde
meyve yemiş utanmadan birde bizi çagırmamış organık beslen sen bize verme aşk olsun
birdaha olmasın bizsiz yeme yoksa ahanda böle yirsin şaplagıtadları nasıldı bakalım işim komigi benim canım hergün şeftali istiyo dayanamıyorum şeftaliye bazen 2 adet yiyorum kilo alırmıyım acebe
![]()
Menuler cok guzel bende aciktim ya bende doyiym:) saphira iki taneye kadar salatalik tursusuda yiyeblirsin yaninda