Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öğlen:
3 ad. fırında ızgara yaptığım kanatları yedim,derileri yemeden tabi
½ kase yoğurt
1 büyük barak zero içtim

hımm yapanlar güzel yorumlar yazmış.sen de yapa bakalım nasıl olacak.gojiyi aktardan bulabiliyor muyuz?
evet canım baska yerde yoktur zaten bak kakao yok diyo ama suda cok güzele benziyo bunuda yapym ben bakarken pudingimide götürdüm :D
SİZDEN-KEKLER,TATLILAR | Facebook
bence sende yapablirsin kakaoda sorun yok ben kefilim:34:

evet canım baska yerde yoktur zaten bak kakao yok diyo ama suda cok güzele benziyo bunuda yapym ben bakarken pudingimide götürdüm :D
SİZDEN-KEKLER,TATLILAR | Facebook
bence sende yapablirsin kakaoda sorun yok ben kefilim:34:

canım buna atak hariç diyor.kakaodan dolayı herhalde.bir de ben de inceledim tarifleri,bazı nişastalı tariflere atak hariç yazmış bazılarına her evre yazmış.anlamadım ben şimdi,mısır nişastası kullanılabilir mu,kullanılamıyor mu atakta,bir de mısır unu gördüm :26:

canım buna atak hariç diyor.kakaodan dolayı herhalde.bir de ben de inceledim tarifleri,bazı nişastalı tariflere atak hariç yazmış bazılarına her evre yazmış.anlamadım ben şimdi,mısır nişastası kullanılabilir mu,kullanılamıyor mu atakta,bir de mısır unu gördüm :26:
ya o süt tozundan dolayı sanrım bide kkakao tabi ama kakao gunde bi tatlı kasıgından bisey olmaz ya ikiside oluyo sanırım ama ben hepsinin yerine yulaf kullanıyorum

iyi akşamlar herkese...
ben bu gün dukanımı bozdum sabahtan beri deli gibi meyve yiyorum...
bahçemde şeftaliler,üzümler, çilekler ermiş onları topladım dayanamadım hepsinden çok çok yedim...:50:
kaç gündür dayanıyodum halbuki hiç kaçamak yapmamıştım..
neyse bakalım yarın tam gaz devam ederim inşallah..

ben hiç denemedim böyle tarifler ha bire tavuk yiyorum.. siz deneyin güzel olursa ben de deniyim...

iyi akşamlar herkese...
bahçemde şeftaliler,üzümler, çilekler ermiş onları topladım dayanamadım hepsinden çok çok yedim...:50:

:) rejimi meyveyle bozan nadir insan:1: bsey olmaz canim aynen yarin devam edersin

Canim anlamadm :d iyi yap bakalm ama once tavugu yap o zaman

Bende cikana kadar cok useniyorum ama sonrasi geliyo bi sekilde ama cok ilginc kilo vermemen ilk kez duydum dukanla kilo vermeyeni belki protein kilo kaybettirmiyodur sana ama oda cok ilgnc
:99::99::99::99:son kez anlatıyorum dinle beni ben pirinç lapasını yaptım taamı:57: iyi oldu kilom eskisine geldi sonra dedm oruçtan sonra gene yaparım pirinç lapası 3 gün sonra 3 gün ara veirirm tavuk yaparım 3 gün dedim:57:gelelim ne gelen ne gdien var demeye wc çıkamadım malesef bekle bekle nereye kadar :20::20:şimdi anladınmı ne dedim yoksa gene seve seve anlatırım :57::57::57:
Tatlım sen asıl merakının cevabını almışsın ama ben yine de yazayım.Eşimle aramızda 3 yaş var.Bekarkende hep böyle olsun istemiştim zaten.Bizimki biraz ilginç oldu.1 mayısta tanıştık 22 haziranda evlendik.Bizi tanıştıranlara güvenimiz ve konuştukça tencere kapak olduğumuzu anladığımızdan fazla uzatmadık.Çok şükür 4 yıllık mutlu bir evliliğimiz var.7 Eylülde 2 yasını bitirecek bir tanede kızımız var

hayırlı olsun tatlım kendine bi yol bulmuşsun :46:

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin tatlım

Bende leslie yapacam ama ağrım var bir türlü yerimden kalkamıyorum.Bu arada menüde mercimek köftesi var tatlım

Bana da öyle gelir hep tatlım.Başka biriyle asla yapamazmışım ben.İnsanları gördükçe eşimin kıymetini daha iyi anlıyorum
canım aşk olsun ben sizleride merak ettim ama olmuyo böle utandım bak şimdi:17::17::17:kııznada arabbim ömür versin işşallah :16:
stevya yı bende denemiştim.rezil bişey o ya.en bitkiseli o diye almıştım,nasıl acımsı demir tadı geliyor,kullanamadım.sonra netten sunlife aldım 1200 taneli 6.50 mi neydi,uzun süre gitti tabi.sonra bitince aceleyle dulcarly alıverdim eczaneden,çok sevdiğimi söyleyemem,kesinlikle sunlife daha iyiydide.işte tatlı vs. yapımında toz lazım.bu arada ben normalde karataycıydım.dukandan bugün ilk günüm.sen niye kilo veremedinki acaba?

ya evet bak tarifleri var bol bol,nişasta dikkatimi öekti,nişasta atakta ve seyirde yasak değil mi?:32:

afiyet olsun canım şimdiden.ben akşam için kıymalı bezelye yemeği koydum düdüklüye,birazdan pişer.yalnız ben yiyemicem tabi.kendime ne yapsam ben de kızlara onu soracaktım şimdi

hayır canım 1 günde toplam 3 çay bardağı pirinç,en fazla 4 yapıyorsun.evet g.i. yüksek,ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama hem tok tutuyor hem de acayip ödem atıyor,defalarca yaptım hatta bir çok perşembe yapıyorum:16:
canım benim menüm zengin benim gelde yiyelim saglıklı bir şekilde:32::32::32:
iyi akşamlar herkese...
:53::53::53:meyve yemiş utanmadan birde bizi çagırmamış organık beslen sen bize verme aşk olsun :22::22:
birdaha olmasın bizsiz yeme yoksa ahanda böle yirsin şaplagı:57:tadları nasıldı bakalım işim komigi benim canım hergün şeftali istiyo dayanamıyorum şeftaliye bazen 2 adet yiyorum kilo alırmıyım acebe:30::30:

akşam yemeğimi de yemiş bulunuyorum ve hiç açlık hissetmedim bugün :124: karatayda da böyle oluyordum işte,hiç acıkmıyordum çok mutluydum.dukan ekmeğimi de yaptım :1: çok güzel oldu :)

160 gr lık konserve ton balığı,yağını iyice süzdürdüm
yanında da dukan ekmeğimden yedim.3 kaşık kepekle yaptığım ekmeğin 1/6 sını yedim,malum ½ kaşık kepek hakkım kalmıştı sabahtan
1 küçük kırmızı biberden 4 ad. ince dilim kesip yedim,garnitür olsun,bir renk olsun tabağımda dedim
yemeğin üstüne şimdi 1 bardak şekersiz limonata içiyorum:16:

:16::16::16:şimdi gegelim menüme bol göbegi dogradım içine badem 1 adet domates 2 adet dogradım sonracıgıma 1 limon sıktım sızma zeytin yagı gezdirdim üstüne 1 temek kaşıgı yok üstünede yavuk gögsü pişirdim yanmaz tavada didikledim üstüne 2 yemeklik soganı dogradım içine şöyle bir karıştırdım :56::56: 2 kepçe mercimek çorbası koydum kaseye 2 kepçe çokmu:44::44:bir kepçe suları süzülmüş zeytin yaglı taze fasülye koydum minik kaseye sonracıma bir yerde bademi rendeledim 1 sarımsan koydum cacık yaptım içine sızma zeytin yagı ve nane koydum menüm bu kızlar birazadan ezan okunur orucumu açarım sonra namazımı kılıcam sonrada yanınıza gelicem işşallah :9::9::9:eşimde iftara gelemicek malum ben yemegi yiyiyeyim sonra namazı kılıyım anca gelri 5 biryerde çayın içine yeşil çayı demlicem aynı anda yatmadan içicem yemekten sonra sodamı içerim 1 adet bilemedin 2 adet şeftali yerim sonrası malum :17::17::17:sahurdada birşey yemeyi düşünmüyorum içersem süt içerim yada armud yerim olmadı suyla ilaçlarımı çere yatarım sorusu olan :9::9::9:

:99::99::99::99:son kez anlatıyorum dinle beni ben pirinç lapasını yaptım taamı:57: iyi oldu kilom eskisine geldi sonra dedm oruçtan sonra gene yaparım pirinç lapası 3 gün sonra 3 gün ara veirirm tavuk yaparım 3 gün dedim:57:gelelim ne gelen ne gdien var demeye wc çıkamadım malesef bekle bekle nereye kadar :20::20:şimdi anladınmı ne dedim yoksa gene seve seve anlatırım :57::57::57:

canım aşk olsun ben sizleride merak ettim ama olmuyo böle utandım bak şimdi:17::17::17:kııznada arabbim ömür versin işşallah :16:

canım benim menüm zengin benim gelde yiyelim saglıklı bir şekilde:32::32::32:

:53::53::53:meyve yemiş utanmadan birde bizi çagırmamış organık beslen sen bize verme aşk olsun :22::22:
birdaha olmasın bizsiz yeme yoksa ahanda böle yirsin şaplagı:57:tadları nasıldı bakalım işim komigi benim canım hergün şeftali istiyo dayanamıyorum şeftaliye bazen 2 adet yiyorum kilo alırmıyım acebe:30::30:

:d ilahi pasam :d ne gelen ne giden var dedgnde cok sonradan düstu benim jeton :) bide ben pirinc yaptgni biliyodum ondan dedmki bidaha yapma yapcaksanda once tavuk yap 3gun sonra pirinc yaparsin neye kizdin:d seftalini bi tane iftarda yemekten iki saat sonra ye oyle bisey olmaz canim

Back
X