Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:d ilahi pasam :d ne gelen ne giden var dedgnde cok sonradan düstu benim jeton :) bide ben pirinc yaptgni biliyodum ondan dedmki bidaha yapma yapcaksanda once tavuk yap 3gun sonra pirinc yaparsin neye kizdin:d seftalini bi tane iftarda yemekten iki saat sonra ye oyle bisey olmaz canim

canım pardon hatlar karışmış kanımca:1::1::1:benim kociş gelmedi daha nerde acaba ya aramadıda:31::31:bu saate kadar çalışıyo ben evde tek:14::14:bir ugraşım olsa keşke ama nerde:50::50:

merhaba hoşgeldin :3:
hangi tatlandırıcıyı kullanmıştın canım?
Bitanem ben splenda kullanmıştım.500 lü paketin fiyatı 38 liradır ama 2 ay gider en az ve en önemli nokta,Türk kanser vakfının onayladığı tek tatlandırıcıdır.Ayrıca toz halinde paketleri de var ve tablet halinde alsan bile sulandırılabiliniyor.Ben dukan kurabiye filan da yapıyordum,2 tableti eritmem yetiyordu o derece esanslı ve şekerden farkını anlamak mümkün değil,çok da güzel bir kutusu var :16:

arkadaş yapıyodu dukanı geçen konuşmuktuk en iyi atlandıırcı varmış pahalı ama dedi adını unuttum ya:44::44:ama 35 tl alıyomuş:53::53:içinde kaç tane var aslında televizyonda söylediler tatlandıırcılar kanser yapıyo diye bende kullanamadım onun yüzünden:18::18::18:
hoş geldim bu arada kardeş takım:3::3:
Splenda kuzum :70:

Tatlım sen asıl merakının cevabını almışsın ama ben yine de yazayım.Eşimle aramızda 3 yaş var.Bekarkende hep böyle olsun istemiştim zaten.Bizimki biraz ilginç oldu.1 mayısta tanıştık 22 haziranda evlendik.Bizi tanıştıranlara güvenimiz ve konuştukça tencere kapak olduğumuzu anladığımızdan fazla uzatmadık.Çok şükür 4 yıllık mutlu bir evliliğimiz var.7 Eylülde 2 yasını bitirecek bir tanede kızımız var
Allah mutluluğunu daim etsin İpeğimmmmm :70: Canım bu arada bir kızın daha olursa adını İpek koymayı düşünmez misin,kulağa çok hoş geliyor İpeğim derken :70:

Bende ilk dukanda senin gbi yapmistim tarif falan denemeden sonra ip koptu lezzetli yiyeblcegn bisuru sey var dukanda da
Dukan tarifleri kısmında benim de birkaç resimli tarifim var bakıyım da bulursam ekleyim size kuzular :70:

bilmiyorum canım nev görünce yanıtlar
Nev gördü.Canlarım Dukan çok hızlı kilo attıran bir diyet.Bu yazdıklarınız ufak miktarlarda alındığında bir sıkıntı yaratmaz ama ne olur,1 kilo atacaksanız 500 gr atarsınız.Dukan her gün 100 gr da olsa mutlaka kilo verdiren müthiş bir sistem.Ben light puding yiyordum,ama haftada 1 kere.Light dondurma yiyordum,ama günaşırı.Yasaklı listesindeki belki yenilebilir kategorisini sık tüketmemek lazım hızı kesmemek için.Bu arada ben de yarın sabah dukana geri dönüyorum dukanist kardeşlerim :1:

baktım canım kalmamış,ondan biber yedim tadımlık işte :)
Bu arada Dukan turşuyu serbest kılmış ya,ben biberiye turşusu yiyordum,hem az acı mideye zararı olmuyor hem de metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırıyor canım aklında olsun.Tavuğun yanında hep yarın kutu kadar biberiye turşusu yerdim her öğünde,yemeği de tatlandırıyor hem :70:

Bitanem ben splenda kullanmıştım.500 lü paketin fiyatı 38 liradır ama 2 ay gider en az ve en önemli nokta,Türk kanser vakfının onayladığı tek tatlandırıcıdır.Ayrıca toz halinde paketleri de var ve tablet halinde alsan bile sulandırılabiliniyor.Ben dukan kurabiye filan da yapıyordum,2 tableti eritmem yetiyordu o derece esanslı ve şekerden farkını anlamak mümkün değil,çok da güzel bir kutusu var :16:

Allah mutluluğunu daim etsin İpeğimmmmm :70: Canım bu arada bir kızın daha olursa adını İpek koymayı düşünmez misin,kulağa çok hoş geliyor İpeğim derken :70:

Dukan tarifleri kısmında benim de birkaç resimli tarifim var bakıyım da bulursam ekleyim size kuzular :70:

Nev gördü.Canlarım Dukan çok hızlı kilo attıran bir diyet.Bu yazdıklarınız ufak miktarlarda alındığında bir sıkıntı yaratmaz ama ne olur,1 kilo atacaksanız 500 gr atarsınız.Dukan her gün 100 gr da olsa mutlaka kilo verdiren müthiş bir sistem.Ben light puding yiyordum,ama haftada 1 kere.Light dondurma yiyordum,ama günaşırı.Yasaklı listesindeki belki yenilebilir kategorisini sık tüketmemek lazım hızı kesmemek için.Bu arada ben de yarın sabah dukana geri dönüyorum dukanist kardeşlerim :1:

Bu arada Dukan turşuyu serbest kılmış ya,ben biberiye turşusu yiyordum,hem az acı mideye zararı olmuyor hem de metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırıyor canım aklında olsun.Tavuğun yanında hep yarın kutu kadar biberiye turşusu yerdim her öğünde,yemeği de tatlandırıyor hem :70:
Hosgeldin dukanist arkadasim:) ay beraber yapinca daha bi motive edici ben tatlidan uzak duriyim dye gojibery receli yaptim simdi sabahlari falan onu yerim diyorum ben kreple receli cok severdim biberiye acı deglmi ya yiyemem ben onu hic

Hosgeldin dukanist arkadasim:) ay beraber yapinca daha bi motive edici ben tatlidan uzak duriyim dye gojibery receli yaptim simdi sabahlari falan onu yerim diyorum ben kreple receli cok severdim biberiye acı deglmi ya yiyemem ben onu hic
Ben şarküterilerden kilo ile alıyorum o hem daha az acı oluyor,hem daha temiz.İstersen biberiyeyi kendin alıp acı dozunu damak tadına göre de ayarlayabilirsin canım :70:

:17::17::17:sagol bebem aydıntın:48::48::38::38:
Aynen canim:( en buyuk ugrasim cavdarim iste bazen dikis dikiyorum ama okulu cok ozledm ben:(

kız okul özlenirmi yaw :1::1:bu arada sodamı içtim arkasından şeftalimi yedim biradzan diyet çayımı içerim acaba şurupmu içsen wc için anam onuda içiyorum yaramıyo ne yapsam :44::44:

:17::17::17:sagol bebem aydıntın:48::48::38::38:

kız okul özlenirmi yaw :1::1:bu arada sodamı içtim arkasından şeftalimi yedim biradzan diyet çayımı içerim acaba şurupmu içsen wc için anam onuda içiyorum yaramıyo ne yapsam :44::44:

Ben ozledim ya:d pasam sen bir gun oruc tut bir gun tutma tutmadgn gunlerde kahvaltidan once aç karnina ılik su 15dk sonrada elma ye bitane elma iyi gelmisti sana

Ben ozledim ya:d pasam sen bir gun oruc tut bir gun tutma tutmadgn gunlerde kahvaltidan once aç karnina ılik su 15dk sonrada elma ye bitane elma iyi gelmisti sana

canım iyi geldiydi ama karın agrısındanda ölmüştüm :30::30:yarına umutluyum bakalım :27::27:artık kaç sayfa bitiririm allah bilir:9::9::9:

Herkeslere iyi akşamlar,

Bayram rehaveti geçmedi henüz, bir türlü fırsat bulup da nete giremedim, ziyaretler, gelen giden eksik olmadı sağolsunlar, neyse bundan sonra kaldığım yerden devam edebilirim inşallah, diyete bir de spor ilave olsun istiyorum, nasıl olsa ramazan da gitti.

evet splendayı düşünüyorum canım bir de takita form 60 ı düşünüyorum bakalım :44:
aa tarfilerini merakla bekliyorum canım :16:
kilolar gitsin de,önemli olan o.tabi hızlı vermek hoşumuza gidiyor,sabır yani bu da,kolay değil :ssz: yine de kendimizi çok sıkıp tamamen kopmaktansa yavaş yavaş gitsin.bak 4 ay bir koptum hala bıraktığım kilonun altına inemedim,henüz kırılmadı şu inat
demek yeniden dönüyorsun dukana,oo süper,dukan koçumuz sen olduktan sonra sırtımız yere gelmez :46:
acı biberi seviyorum canım,bağırsakları da çalıştırıyor hem,yalnız iştahta açıyor:18:
Ben dukan recelimi recelyapla yapmistim seker varmis onun icinde napcam acabaa

e yavrum bilmiyor muydun içeriğini :1: artık ev halkı yiyecek o reçeli afiyet olsun :56:

Herkeslere iyi akşamlar,

Bayram rehaveti geçmedi henüz, bir türlü fırsat bulup da nete giremedim, ziyaretler, gelen giden eksik olmadı sağolsunlar, neyse bundan sonra kaldığım yerden devam edebilirim inşallah, diyete bir de spor ilave olsun istiyorum, nasıl olsa ramazan da gitti.

hoşgeldin canım :16:

akşam yemeğinden sonra bir fincan nescafeli süt içtim..sonra 4 top light dondurma yedim.içeriğine bktım hem şeker yok hem de dukanda kullanılan şeyler var,yağsız süttozu gibi,o yüzden çok da yanlış bir şey değildir herhalde ama atak için uygun değildir muhtemelen di mi :26: aman napiim çok sıkı yapamam zaten ben dukanı,çok zor bir diyet,her kuralına uyabilmem mümkün değil..sonra da 1 fincan 7 otlu ça içtim..böyle işte..artık bişey yiyip içmem,su hariç.sonra da yatarım

evet splendayı düşünüyorum canım bir de takita form 60 ı düşünüyorum bakalım :44:
aa tarfilerini merakla bekliyorum canım :16:
kilolar gitsin de,önemli olan o.tabi hızlı vermek hoşumuza gidiyor,sabır yani bu da,kolay değil :ssz: yine de kendimizi çok sıkıp tamamen kopmaktansa yavaş yavaş gitsin.bak 4 ay bir koptum hala bıraktığım kilonun altına inemedim,henüz kırılmadı şu inat
demek yeniden dönüyorsun dukana,oo süper,dukan koçumuz sen olduktan sonra sırtımız yere gelmez :46:
acı biberi seviyorum canım,bağırsakları da çalıştırıyor hem,yalnız iştahta açıyor:18:

e yavrum bilmiyor muydun içeriğini :1: artık ev halkı yiyecek o reçeli afiyet olsun :56:

Cokta guzel olmustu kivami falanda:( azcik yesem nolurki kaptanim icime oturur ya ekmekte yapmistim sabah beraber yerim diye bide tarifinde seker ekletiyo ama icindekilere bakmak yaptiktan sonra geldi aklima yarin bidaha yaparim artik

sen aci biber yemelisin ozaman dukanda aç kalinmiyo zaten iki gun sonra en gec kilo kaybin olur merak etme diyetten gectik ya dukana atak tam umdugumuz gbi gitmeyeblirde ama kilo illaki gider:) en buyuk sorun sabir zaten insanin morali bozuluyo beklentiyi yuksek tutmamak lazim

Back
X