Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

leslie zaten o hareketlerde değil konuşurken yakıyor kalorileri bence biz de elimize telefon alıp mı yapsak acaba 3 mili :27::27::27:

Aman kaptanım yapma gözünü seveyim, ben daha 5'i zor toparlıyorum, yarın birgün okul açılacak valla strese giriyorum nasıl mesaj yazacam diye 5 iyi 10 olmasın lütfeeennnnn:50:
ay zaten zor yapıyorum hareketleri,yetişemiyorum bazen :9::9:bir de telefonla yapmaya kalksam kesin düşerim :9::9:
mesaj sayısını oylamaya sunarız canım :34:
kızlar ben bir çılgınlık yaptım trambolin sipariş ettim yeni moda buymuş az zamanda iyi kalori yaktırıyormuş hemde eğlenceli :52:
a süperr ben de çok merak ediyorum onları.bakalım nasıl sonuçlar alacaksın,inşallah güzel yağ yaktırır canım.bişey benim kafama takılıyor hep,kafamızı tavana çarpar mıyız acaba :14:
31'inde değil miydi kilo bildirimi bu haftada mı var?
yarışmada 31 inde kilo bildirimi ama yazmıştım ya,yine de cuma günü kilolarımızı yazalım,bakalım bayram dönüşü durumlarımız ne olmuş değerlendirelim diye
Hedef büyüttüm 57 yaptım bakalım pek inanmıyorum 57 olacağıma ama öbür türlü de 60'a az kalmıştı sanki biraz cıvıtmaya başlamıştım, bakalım bu işe yarıyacak mı?:32::32::32:
ooo hadi bakalım :46: 60 ı yapacağına inanıyorsun da 57 ye mi inanmıyorsun canım,ben inanıyorum yapacağına :34:
Canım benim,olağan etkinliklerinin dışında normaldekinden fazla hareketli değilsen ve buna rağmen yorgun hissediyorsan,toksin fazlalığın vardır.2 gün 2 öğün az yağla pişmiş domatesli kabak yemeği yersen kendine gelirsin toksin atar,hem de kilo verirsin aklında bulunsun :70:

Sana bir sır fıstığım,Dukanla 65 kiloda bile 55 kilo gibi görünürsün,harika değil mi :1:

Ah ben de bi başlayamadım canım benim ya,sporsuz olmuyor değil mi barbi :1: Çok yakıştı bu isim sana :70:

Canlar gerçekten maşallah,paylaşımımız harika ya :nazar:

Canım bu hafta bildirim var mı ki?

Harikasın,hem çok kalori yaktırır hem de çok keyifli gerçekten,güle güle kullan Tuğba'cım.Sorması ayıp olmazsa fiyat ne civarda,ben de düşünüyorum da birkaç haftadır :66:
hımm bak bu kabak aklımda bulunsun,bayılırım kabağa :16:
evet dukanın ve karatayın olduğu kilondan daha az gösterme gibi bir özelliği var :46:
bence de barbi tam yakıştı :nazar:
tontişim bu haftaki bildirim bizim takımımız içinde olan bir bildirim,yarışmayla ilgisi yok yani :34:
ben 102 cm'lik olanını sipariş ettim cosfer marka, hb'dan. 63 TL'ye yakın 62 küsür işte kargo da ücretsiz. 6 da taksit yaptım 2 ay da erteleme yaptım bakalım nasıl olacak çok övmüşler :52:
aa fiyat da ödemesi de çok uygunmuş,bunu ben bir düşüneyim
Güle güle kullan canım,valla fiyatı da harika,haftaya cumartesi görev yerime geçer geçmez bir tane sipariş edicem ben de.Zaten evin bir odasını spor salonu yaptım;koşu bandım,kondüsyon bisikletim,twisterim,dambılım,plates setim vardı ama çeşitlilik her zaman sporu daha keyifli hale getiriyor.Gidince eliptik bisiklet ve trambolini de isteyip spor salonumu tamamlıycam :66:
bayılıyorum şu spor olayına,bravo canım :16:
uf kızlarrr bı suru utum var..bı kendılıgınden utu yapma makınesı ıcat etmem lazım:D sızler ıcın:PpP
ütü ne zaman bitiyor ki hep var :37: o icattan ben de iştiyorum :9: kolay gelsin canım :16:
ohh buda güzelmiş regl muafiyeti.valla tatlım beni evime gidene kadar muaf tutmanız lazım çünkü son bir hafta kala orda yiyemeyeceğim şeyleri yemeği düşünüyorum ayıptır söylemesi

ohh dukAn lahmacundamı varmış
evet ya ne tarifler var,bir ara bak derim,süper gerçekten :34:
Bu arada ben de bugün başladım Dukan'a tekrar canlarım :70:
:64::64::64: gazamız mübarek olsun :kkk:
selam kızlar fizikten geldim pazara gidicem bi bakayım dedim...
tubiş trambolinin hayırlı olsun... benim kızın da var küçük ben onun üstünde mi zıplasam acaba...:9:
yalnız benim çocuklar zıplarken baya yükseliyolar küçük olmasına rağmen bize göre olanı biraz daha büyük olması lazım... ordan ben zıplarsam ve çocuklarla aynı oranda havalanırsam kesin tavana çarparım....:9: nasıl olacak odada bu iş hiç anlamadım...:44:

saphira kaptanım ayran detoksu dediğin şu bulgur mercimek nohut karışımımı... ben onu yiyemedim ki...
nevcim ben kabağı hiç sevmem bi tek mücverini yerim yersem... toksinlerden mi oluyo diyosunuz yorgunluk...
var mı başka tavsiyeniz toksin atacak... olmazsa şu ayran detoksunu tekrar deniyim yarın...
evet canım ayran detoksu o
işte ben de aynı şeyden endişeliyim,kafamız tavana çarpar mı :1:
kızlar bu arada bayramda elimi kesmiştim her gün geçeceğine derinleşti gitti... çok fena oldu küçücük kesik...
yarına randevu aldım bi şekerimi ölçtürücem... :50:
hımm geçmiş olsun canım.yaptır testlerini tabi.zaten daha önce de insülin tedavisi gördüm kilo aldım demiştin
ne pişrceem ben ya
ben dukan lahmacuna benzer bişey yaptım canım nefis oldu :56:

hımmm güle güle kullan canım...92 cm olması lazım bizimki de... bi denesem mi ama yok yaa bi de kırarım falan eşimin dilinden kurtulamam... :9:
millet 92 cm kullanıyor ben burdaki trambolin konusunu okuyunca aldım zaten iyi zayıflatmış milleti :52: ben az büyüğüm ya ondan büyük aldım :52:

ben 83 kg ile bincem 102 cm'e valla dene bence çok zevkliymiş ayyyyy gelsin bir an önce benim trambolinim çok heyecanlandım :52:

saphira al valla birlikte zıplarız hahaha

Son düzenleme:
ay zaten zor yapıyorum hareketleri,yetişemiyorum bazen :9::9:bir de telefonla yapmaya kalksam kesin düşerim :9::9:
mesaj sayısını oylamaya sunarız canım :34:

a süperr ben de çok merak ediyorum onları.bakalım nasıl sonuçlar alacaksın,inşallah güzel yağ yaktırır canım.bişey benim kafama takılıyor hep,kafamızı tavana çarpar mıyız acaba :14:

yarışmada 31 inde kilo bildirimi ama yazmıştım ya,yine de cuma günü kilolarımızı yazalım,bakalım bayram dönüşü durumlarımız ne olmuş değerlendirelim diye

ooo hadi bakalım :46: 60 ı yapacağına inanıyorsun da 57 ye mi inanmıyorsun canım,ben inanıyorum yapacağına :34:

hımm bak bu kabak aklımda bulunsun,bayılırım kabağa :16:
evet dukanın ve karatayın olduğu kilondan daha az gösterme gibi bir özelliği var :46:
bence de barbi tam yakıştı :nazar:
tontişim bu haftaki bildirim bizim takımımız içinde olan bir bildirim,yarışmayla ilgisi yok yani :34:

aa fiyat da ödemesi de çok uygunmuş,bunu ben bir düşüneyim

bayılıyorum şu spor olayına,bravo canım :16:

ütü ne zaman bitiyor ki hep var :37: o icattan ben de iştiyorum :9: kolay gelsin canım :16:

evet ya ne tarifler var,bir ara bak derim,süper gerçekten :34:

:64::64::64: gazamız mübarek olsun :kkk:

evet canım ayran detoksu o
işte ben de aynı şeyden endişeliyim,kafamız tavana çarpar mı :1:

hımm geçmiş olsun canım.yaptır testlerini tabi.zaten daha önce de insülin tedavisi gördüm kilo aldım demiştin

ben dukan lahmacuna benzer bişey yaptım canım nefis oldu :56:
Afiyet olsun canim ben tavuk cikarmistim bide ekmek yapinca yulaf hakkim bitti. Bide tavana carpmazsin merak etme.) agir olunca ziplamak daha aza iner kanimca lahmacunun hamurunu nasil yaptinn:d
millet 92 cm kullanıyor ben burdaki trambolin konusunu okuyunca aldım zaten iyi zayıflatmış milleti :52: ben az büyüğüm ya ondan büyük aldım :52:

ben 83 kg ile bincem 102 cm'e valla dene bence çok zevkliymiş ayyyyy gelsin bir an önce benim trambolinim çok heyecanlandım :52:

Canim internet disinda nerde bulunurki acaba

Afiyet olsun canim ben tavuk cikarmistim bide ekmek yapinca yulaf hakkim bitti. Bide tavana carpmazsin merak etme.) agir olunca ziplamak daha aza iner kanimca lahmacunun hamurunu nasil yaptinn:d

spor aletleri satan yerlerde bulunur ama nette daha ucuzmuş öyle okudum yorumlarda bi araştır istersen

oohh ben temizlik yapayım siz de sohbet edin :5: :1::1:
ne güzel kaynatmışsınız,ben geçmiş okurken aşağıda bir sürü isim vardı,şimdi bir tek varım :32:

dukan lahmacunu biraz değiştirerek yaptım.doğru mu yapmışım bir bakar mısınız

orjinal tarif:

Malzemeler:

Krep malzemeleri:

1 adet yumurta akı
1 tepeleme yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yemek kaşığı diyet yoğurt

Kıyma harcı için:

50 gr kıyma (yağsız ya da az yağlı)
1 tutam ince kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı domates rendesi
2 yemek kaşığı soğan rendesi
1 küçük sarımsak (ince kıyılmış ya da rende)
tuz
karabiber

Yapılışı:

1- Kıyma harcı için gerekli tüm malzemeyi yoğurup 10 dakika kadar dinlendirin.
2- Kıyma harcınız dinlenirken krep malzemelerinin çukur bir kapta çırpın. 1 damla sıvıyağ damlatıp peçete ile sildiğiniz tavada önlü arkalı pişirin.
3- Fırının ızgarasını açın dereceyi 200 e getirin.
4- Kıymalı harcı hazırladığınız krepin üzerine yayıp fırında pişirin.
5- Maydanoz, soğan ve limon ile servis yapın.

Devamı için: Dukan Lahmacun Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri

buzlukta donuk halde daha büyük parça kıymam olduğundan,mecburen 150 gr kıyma ile yaptım.3 katı olarak yaparım dedim ama 2 yemek kaşığı soğan rendesi koydum,zaten 1 küçük soğanın tamamı etti.bu miktar benim gözüme fazla göründü,o yüzden kıymam 3 katı olsa da,soğanı 3 katına çıkarmadım.1 yemek kaşığı domates rendesini 3 kaşık koydum.biraz tuz ve karabiber ekleyip karıştırdım.maydanoz kullanmadım.Bu harcın 1/3 ünü kullandım.altına krep yapmadım,dukan ekmeğimden ince ince keserek borcama dizdim.üzerlerine kıymalı harcı paylaştırdım,fırında pişirdim.üzerine de ½ kase yoğurdu az tuzla çırpıp üzerine döktüm.İşte bu aşamada lahmacunluktan çıktı,biraz iskendere benzedi galiba :9: yalnız nefis bişey oldu.Sebzeleri doğru miktarlarda kullanmışımdır umarım :18:

spor aletleri satan yerlerde bulunur ama nette daha ucuzmuş öyle okudum yorumlarda bi araştır istersen
Bakarim canim zaten okul belli olursa almicam havuza baslicam direkt
oohh ben temizlik yapayım siz de sohbet edin :5: :1::1:
ne güzel kaynatmışsınız,ben geçmiş okurken aşağıda bir sürü isim vardı,şimdi bir tek varım :32:

dukan lahmacunu biraz değiştirerek yaptım.doğru mu yapmışım bir bakar mısınız

orjinal tarif:

Malzemeler:

Krep malzemeleri:

1 adet yumurta akı
1 tepeleme yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yemek kaşığı diyet yoğurt

Kıyma harcı için:

50 gr kıyma (yağsız ya da az yağlı)
1 tutam ince kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı domates rendesi
2 yemek kaşığı soğan rendesi
1 küçük sarımsak (ince kıyılmış ya da rende)
tuz
karabiber

Yapılışı:

1- Kıyma harcı için gerekli tüm malzemeyi yoğurup 10 dakika kadar dinlendirin.
2- Kıyma harcınız dinlenirken krep malzemelerinin çukur bir kapta çırpın. 1 damla sıvıyağ damlatıp peçete ile sildiğiniz tavada önlü arkalı pişirin.
3- Fırının ızgarasını açın dereceyi 200 e getirin.
4- Kıymalı harcı hazırladığınız krepin üzerine yayıp fırında pişirin.
5- Maydanoz, soğan ve limon ile servis yapın.

Devamı için: Dukan Lahmacun Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri

buzlukta donuk halde daha büyük parça kıymam olduğundan,mecburen 150 gr kıyma ile yaptım.3 katı olarak yaparım dedim ama 2 yemek kaşığı soğan rendesi koydum,zaten 1 küçük soğanın tamamı etti.bu miktar benim gözüme fazla göründü,o yüzden kıymam 3 katı olsa da,soğanı 3 katına çıkarmadım.1 yemek kaşığı domates rendesini 3 kaşık koydum.biraz tuz ve karabiber ekleyip karıştırdım.maydanoz kullanmadım.Bu harcın 1/3 ünü kullandım.altına krep yapmadım,dukan ekmeğimden ince ince keserek borcama dizdim.üzerlerine kıymalı harcı paylaştırdım,fırında pişirdim.üzerine de ½ kase yoğurdu az tuzla çırpıp üzerine döktüm.İşte bu aşamada lahmacunluktan çıktı,biraz iskendere benzedi galiba :9: yalnız nefis bişey oldu.Sebzeleri doğru miktarlarda kullanmışımdır umarım :18:

Domates koymadnmi anlamadm onu ama cok lezzetliye benziyo bende yapcam bence sebze miktarin gayet iyi sogandan bisey olmaz maydonozda oyle onlar protein gunlerinde yenebliyo zaten canim tartildinmi hic:)

aslında hep birlikte bir kampta filan olsak ne güzel olur :31::1:

canım tam tarifi koydum ama ben ekmeğimle yaptım.ekmeğin tarifi de şöyle;

Dukan galetasını 7 dk.'da ekmek şeklinde yemek isteyenler için:)

MALZEMELER:(2 KİŞİLİK veya 2 GÜNLÜK)
-1 YUMURTA + 1 YUMURTA AKI
-4 YK YULAF KEPEĞİ(atakta 3)
-3 YK YAĞSIZ YOĞURT
-1 ÇAY K.KAB.TOZU

Yumurtalar yoğurtla çırpılır.Kepek ve kab.tozu eklenir.İyice çırpılıp 5dk kadar dinlendirilir.Mikrodalgaya dayanıklı bir kap içine alınarak en yüksek derecede 7dk.pişirilir.Ben 15x15 kare borcam kullandım.4 dilim büyük boy tost ekmeğim oldu.
Çıktığında çok hoş görünmesede ,soğuduğunda ekmeğe benzeyecek merak etmeyin:)Tercihen çok miktarda yapıp buzluğa atarak ihtiyaç duyduğunuzda,kızartarak tüketmenizi tavsiye ederim.

ben 3 yumurta akı+2.5 dolu kaşık yoğurt+1 çay kaşığı kab.tozu+3 y.k. kepekle yaptım.az bişey tuzda ekledim hepsini güzelce çırptım.sonra baton borcama yağ sıvadım,oraya döktüm hamuru.mikrodalgada 800 w benim fırında max. 9 dk pişirdim.önce 7 dk yaptım baktım tam pişmemiş,2 dk daha tuttum.pamuk gibi puf puf bir ekmeğim oldu.6 parçaya kestim.her biri ½ kaşık yulafa denk gelmiş oluyor.bu ölçüye göre yiyorum.2 dilim daha ekmeğim var,onu da yarın yrim artık bugünkü yulaf hakkım bitti

Domates koymadnmi anlamadm onu ama cok lezzetliye benziyo bende yapcam bence sebze miktarin gayet iyi sogandan bisey olmaz maydonozda oyle onlar protein gunlerinde yenebliyo zaten canim tartildinmi hic:)

domates koydum canım.harcın tüm malzemelerini 3 katına çıkarmış oldum.sadece soğanı 1 ölçü olarak kullanmış oldum.yani yediğim kısmında 1/3 küçük soğan,1 yemek kaşığı domates rendesi,50 gr kıyma olmuş oldu.yani soğanı daha fazla yiyebilir miydim?çok fazla olurdu sanki ya:26: gerçekten çok lezzetli oldu canım mutlaka dene :56:
bu sabah tartıldım 84.2,en son cuma 83.5 tum ama dün tyartılmadığım için bilmiyorum verdim mi vermedim mi:44: asıl yarın tartılınca anlıcam galiba

Son düzenleme:
aslında hep birlikte bir kampta filan olsak ne güzel olur :31::1:

canım tam tarifi koydum ama ben ekmeğimle yaptım.ekmeğin tarifi de şöyle;

Dukan galetasını 7 dk.'da ekmek şeklinde yemek isteyenler için:)

MALZEMELER:(2 KİŞİLİK veya 2 GÜNLÜK)
-1 YUMURTA + 1 YUMURTA AKI
-4 YK YULAF KEPEĞİ(atakta 3)
-3 YK YAĞSIZ YOĞURT
-1 ÇAY K.KAB.TOZU

Yumurtalar yoğurtla çırpılır.Kepek ve kab.tozu eklenir.İyice çırpılıp 5dk kadar dinlendirilir.Mikrodalgaya dayanıklı bir kap içine alınarak en yüksek derecede 7dk.pişirilir.Ben 15x15 kare borcam kullandım.4 dilim büyük boy tost ekmeğim oldu.
Çıktığında çok hoş görünmesede ,soğuduğunda ekmeğe benzeyecek merak etmeyin:)Tercihen çok miktarda yapıp buzluğa atarak ihtiyaç duyduğunuzda,kızartarak tüketmenizi tavsiye ederim.

ben 3 yumurta akı+2.5 dolu kaşık yoğurt+1 çay kaşığı kab.tozu+3 y.k. kepekle yaptım.az bişey tuzda ekledim hepsini güzelce çırptım.sonra baton borcama yağ sıvadım,oraya döktüm hamuru.mikrodalgada 800 w benim fırında max. 9 dk pişirdim.önce 7 dk yaptım baktım tam pişmemiş,2 dk daha tuttum.pamuk gibi puf puf bir ekmeğim oldu.6 parçaya kestim.her biri ½ kaşık yulafa denk gelmiş oluyor.bu ölçüye göre yiyorum.2 dilim daha ekmeğim var,onu da yarın yrim artık bugünkü yulaf hakkım bitti
Dmi yeni bi hayat evimiz olsa bizimde:)

saphira smdi bizim mikrodalgada isitma ayari var bide grill yaziyo oda izgara heralde sicakliktada high yaziyo oda en yuksek ne nedr bilmedgmden cesaret edemedm mikrodalgada yapmaya firinla ayni tadmi acaba daha guzelmi oluyo puf puf demissin icim gitti:)

domates koydum canım.harcın tüm malzemelerini 3 katına çıkarmış oldum.sadece soğanı 1 ölçü olarak kullanmış oldum.yani yediğim kısmında 1/3 küçük soğan,1 yemek kaşığı domates rendesi,50 gr kıyma olmuş oldu

Gayet guzel olmus canim sebzeyii fazla bile yiyebilirdin yarin bende yapiyim icine yesllik dolduruym ayy nede guzel olur:) ayranda yaparim insan kilo vercegne inanamiyo:d

Dmi yeni bi hayat evimiz olsa bizimde:)

saphira smdi bizim mikrodalgada isitma ayari var bide grill yaziyo oda izgara heralde sicakliktada high yaziyo oda en yuksek ne nedr bilmedgmden cesaret edemedm mikrodalgada yapmaya firinla ayni tadmi acaba daha guzelmi oluyo puf puf demissin icim gitti:)
grill olan kısmında pişirmiyorsun canım bunu aslında grillde yapsan normal fırın gibi olur,ben olsam onda denerdim.benim fmikroda grill özelliği yok.bende denemelisin.normal fırında daha uzun süre pişer.mikroda çok pratik oluyor.yalnız mikroda tam olarak beceremeyenler olmuş,yorum yazmışlar hep.deneyerek bulacaksın mecburen en iyi sonucu :16: mesela en yükseğe getir ilk önce 5 dk pişir,bak.pişmediyse 1-2 dk daha tut.öyle baka baka yapabilirsin.1 kere uğraşsan sonuca ulaşırsın zaten :34:
Gayet guzel olmus canim sebzeyii fazla bile yiyebilirdin yarin bende yapiyim icine yesllik dolduruym ayy nede guzel olur:) ayranda yaparim insan kilo vercegne inanamiyo:d

hemen cvp yazmışın ya :1: mesajımı düzenledim de :1:

grill olan kısmında pişirmiyorsun canım bunu aslında grillde yapsan normal fırın gibi olur,ben olsam onda denerdim.benim fmikroda grill özelliği yok.bende denemelisin.normal fırında daha uzun süre pişer.mikroda çok pratik oluyor.yalnız mikroda tam olarak beceremeyenler olmuş,yorum yazmışlar hep.deneyerek bulacaksın mecburen en iyi sonucu :16: mesela en yükseğe getir ilk önce 5 dk pişir,bak.pişmediyse 1-2 dk daha tut.öyle baka baka yapabilirsin.1 kere uğraşsan sonuca ulaşırsın zaten :34:

hemen cvp yazmışın ya :1: mesajımı düzenledim de :1:
Nayi kacirdim anlamadm ama ben:d neyi duzenledn?
yalnız var yaa benim kızım zıplama delisi,ondan fırsat kalmayabilir bana :1::1::1: çocuğa da tam oyuncak olur :9:

:) o yorgunluktan yatar sen baslarsin

Nayi kacirdim anlamadm ama ben:d neyi duzenledn?

:) o yorgunluktan yatar sen baslarsin
bir önceki mesajımı düzenledim.sorularının yarısına cvp yazmışım,diğer yarısını yazmak için düzenleme yaptım ama sen çoktan alıntılayıp cevap yazmışsın bile :9:
ay yorulmaz benimki :8: çocuklarda 7 yaşına kadar yorgunluk hormonu olmazmış :52:
Senarist izinlimi gerberayida altta gordum bikac kez o izinlimi daha tasinmadikii

gerbera izinli canım.31 indeki bildirimde geri dönmek üzere ayrıldı yazıcaz
senaristin izin alıp almadığını hatırlamıyorum desem :17:

Back
X