Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir önceki mesajımı düzenledim.sorularının yarısına cvp yazmışım,diğer yarısını yazmak için düzenleme yaptım ama sen çoktan alıntılayıp cevap yazmışsın bile :9:
ay yorulmaz benimki :8: çocuklarda 7 yaşına kadar yorgunluk hormonu olmazmış :52:

gerbera izinli canım.31 indeki bildirimde geri dönmek üzere ayrıldı yazıcaz
senaristin izin alıp almadığını hatırlamıyorum desem :17:

Ama belli yaramaz oldugu cok cin bakiyo:) ben dukanella yapcam :56:

oohh ben temizlik yapayım siz de sohbet edin :5: :1::1:
ne güzel kaynatmışsınız,ben geçmiş okurken aşağıda bir sürü isim vardı,şimdi bir tek varım :32:

dukan lahmacunu biraz değiştirerek yaptım.doğru mu yapmışım bir bakar mısınız

orjinal tarif:

Malzemeler:

Krep malzemeleri:

1 adet yumurta akı
1 tepeleme yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yemek kaşığı diyet yoğurt

Kıyma harcı için:

50 gr kıyma (yağsız ya da az yağlı)
1 tutam ince kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı domates rendesi
2 yemek kaşığı soğan rendesi
1 küçük sarımsak (ince kıyılmış ya da rende)
tuz
karabiber

Yapılışı:

1- Kıyma harcı için gerekli tüm malzemeyi yoğurup 10 dakika kadar dinlendirin.
2- Kıyma harcınız dinlenirken krep malzemelerinin çukur bir kapta çırpın. 1 damla sıvıyağ damlatıp peçete ile sildiğiniz tavada önlü arkalı pişirin.
3- Fırının ızgarasını açın dereceyi 200 e getirin.
4- Kıymalı harcı hazırladığınız krepin üzerine yayıp fırında pişirin.
5- Maydanoz, soğan ve limon ile servis yapın.

Devamı için: Dukan Lahmacun Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri

buzlukta donuk halde daha büyük parça kıymam olduğundan,mecburen 150 gr kıyma ile yaptım.3 katı olarak yaparım dedim ama 2 yemek kaşığı soğan rendesi koydum,zaten 1 küçük soğanın tamamı etti.bu miktar benim gözüme fazla göründü,o yüzden kıymam 3 katı olsa da,soğanı 3 katına çıkarmadım.1 yemek kaşığı domates rendesini 3 kaşık koydum.biraz tuz ve karabiber ekleyip karıştırdım.maydanoz kullanmadım.Bu harcın 1/3 ünü kullandım.altına krep yapmadım,dukan ekmeğimden ince ince keserek borcama dizdim.üzerlerine kıymalı harcı paylaştırdım,fırında pişirdim.üzerine de ½ kase yoğurdu az tuzla çırpıp üzerine döktüm.İşte bu aşamada lahmacunluktan çıktı,biraz iskendere benzedi galiba :9: yalnız nefis bişey oldu.Sebzeleri doğru miktarlarda kullanmışımdır umarım :18:
bendemi yapsam dukan dicem emme ben et yemiyorum ne olucek:2::2:kaç kilo veirirm acaba dukan yapsam şu kan pırtılaşmam olmasa:43::43::43:
anaaa çok eğlenceli baksanıza şu videoya hem de 50 dkda 600 ila 800 kalori yakılıyormuşşşş :52:

Erhan Tügen - Power Jump / Fox Tv - YouTube
:52::52::52::52:tam benlik biraz zorlansın kalbim çarpıntı hayde panik atak azar sonra hayde paşa halaya:9::9::9::9:
hımm ben de bayılırım patates yemeğine...

yiyemedikten sonra ne yapayım patatesi annem çok güzel yapar bol döşer bol kıymalı ben annemi özledim :43::43::43:eşimde geç gelicek 4 duvara arasında kalmaktan yoruldum ben ama yaa:59::59::59:

şimdi gelelim neler yaptıgıma:6::6::6:güzelcene orucumu açtım namazımı kıldımd edim bakıyım benim yavrular ne yapıyor:17::17:eşim halen işte çok geç gelicem dedi anca yatmaya gelicek keşke bir galiba:59::59:keşke bir ugraşım olsa ama nerde paşayla köpük kafeste birbirlerini doyuruyolar öpüşmeleri görseniz:17::17:bir bebekleri olmadı olsa keşke torunumu bagrıma sarsam öpsem sıpamı paşam gibi yakışıklı olursa varya gelme keyfime :9::9::9:geçen eşimle gezmeye gidiyoruz kapının üstlerindeydiler bende başladım konuşmaya bak oglum paşa ev size emanet akşama kadar yokum hadi görüm seni şu karını bir gebe bırakta bende babanne oluyum dedim eşimin suratı aynen şöyle:53::53::53:allahım karım kafayı yedi:9::9::9:dedim taktik ver ogluna biraz ögrensin sıpa dedim haksızmıyım kızlar :9::9::9::9:oglan yanaşıyo kız gaga atıyo hayde kaçıyo geçen günü kafesin üstünde başladı paşa konuşmaya cici kuşum gel kusum öpücük gel kızım buraya demeye öperkende öpücük dedi durdu:nazar::nazar:allahım bir cilve eşimle şaştık kaldım vallahi dedim gözümle paşanın milli oldugunu görüyüm bir çocuga çukulaa alıcam :9::9::9:iftarda yedikelrime gelince:8::8:
1-2 kepce mercimek çorbası minik bir kase
2-bir kase zeytinyaglı fasülye çok güzel olmuştu:56:
3-bir kase cacık
4-2 bardak 5 biryerde çay
5-kıvırcıgı güzel dogradın içine bir adet domates ve badem dogradım sızma zeytin yagı ve limon suyu koydum onu yedim
6-3 bardak su içtim
7-ilaçlarımıda içtim:49::49:
8-2 kaşıl sebzeli bulgur pilavı
birazdan namazı kılarım yassıya birşey kalmadı :6::6:
sizler neler yaptınzı kızlar :55::55::55:

Son düzenleme:
bendemi yapsam dukan dicem emme ben et yemiyorum ne olucek:2::2:kaç kilo veirirm acaba dukan yapsam şu kan pırtılaşmam olmasa:43::43::43:

:52::52::52::52:tam benlik biraz zorlansın kalbim çarpıntı hayde panik atak azar sonra hayde paşa halaya:9::9::9::9:

yiyemedikten sonra ne yapayım patatesi annem çok güzel yapar bol döşer bol kıymalı ben annemi özledim :43::43::43:eşimde geç gelicek 4 duvara arasında kalmaktan yoruldum ben ama yaa:59::59::59:

canım et ve yumurta yemeden dukan yapamazsın,atak döneminde çok kilo kaybediliyor,düzgünce yaparsan tabi.ben daha önceki denememde 4 günde 3 kg vermiştim.yalnız ben baya aç kalmıştım,o şekilde yapmanı tavsiye etmem

[video=youtube_share;5eAQZ6FOxXI]http://youtu.be/5eAQZ6FOxXI[/video]

kızlar bakın baya güzel görünüyor.8 dk da millet kanter içinde kaldı

Ben cok yedim sanki:s saphira simdi tarif iyi olablirde ben beceremedim bnu bide dukanella deglde puding yaptim ben sit tozum yoktu tarifte varmis yemesem daha iyi olurdu bitki cayimi birakmistm sindrimde bi degskligim olmadi bugun gene basladim yarin icin bide form cayi iccem ac karin bos mide ne kadar cikcam acaba ntvmsnbc yalan haber verdi olcak ismi ya

pasam bu pihttilasmayi neler tetikliyo ona gore belki yapablirsin dukani

canım et ve yumurta yemeden dukan yapamazsın,atak döneminde çok kilo kaybediliyor,düzgünce yaparsan tabi.ben daha önceki denememde 4 günde 3 kg vermiştim.yalnız ben baya aç kalmıştım,o şekilde yapmanı tavsiye etmem

Ya biz bide rejimden atladik geldik ya daha az gder smdi atakta ben 2kilo bile veremedm on gunde

Ben cok yedim sanki:s saphira simdi tarif iyi olablirde ben beceremedim bnu bide dukanella deglde puding yaptim ben sit tozum yoktu tarifte varmis yemesem daha iyi olurdu bitki cayimi birakmistm sindrimde bi degskligim olmadi bugun gene basladim yarin icin bide form cayi iccem ac karin bos mide ne kadar cikcam acaba ntvmsnbc yalan haber verdi olcak ismi ya

kız bir nokta virgül bişey koy,hiç bir şey anlamadım :9:

Ya biz bide rejimden atladik geldik ya daha az gder smdi atakta ben 2kilo bile veremedm on gunde

iyi de canım senin kilonçok değil,normaldir çok gitmemesi.bana testte atakta 6 günde 2.6 kg mu ne çıkıyor ama paşaya da yazdım,daha önceki denememde 4 günde 3 kg vermiştm,feci aç kalarak..

Son düzenleme:
canım sen dukanmı yapıyon karataymı yoksa saprinamı yapıyon :9::9::9::9:ona göre bende yapam :16::16:

canım bana zeytin yumurta yasak ette içinde kanımı pırtılaşması önemli kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum ama korkuyorum karatayla ne güzel vermiştim arkadaş yasak dedi yapma oda dukanı bıraktı kızlar ben nasıl hızlı kilo vericem ya ne kaldı şurda eylüle :14::14::14:
ben nanazımı kılıyım geliyorum işiniz yoksa ne olur dertleşiriz biraz evde kimse yok canım sıkılıyo:14::14:

canım sen dukanmı yapıyon karataymı yoksa saprinamı yapıyon :9::9::9::9:ona göre bende yapam :16::16:

canım bana zeytin yumurta yasak ette içinde kanımı pırtılaşması önemli kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum ama korkuyorum karatayla ne güzel vermiştim arkadaş yasak dedi yapma oda dukanı bıraktı kızlar ben nasıl hızlı kilo vericem ya ne kaldı şurda eylüle :14::14::14:
ben nanazımı kılıyım geliyorum işiniz yoksa ne olur dertleşiriz biraz evde kimse yok canım sıkılıyo:14::14:

Canim Allah kabul etsin

Ben kac zamandir burdayim sen diyetisyeninden liste aldin ama bi uygulamadn ,onu yap senin icin en iyisi odur canim benim

Saphiram ben bundan sonra iki haftada bir cumartesileri tatli yicem dukana uygun olarak.programa uymazsam kiz bana sisko de o laf cok koyuyo bana ,iste benim dukandaki derdim tatlandiriciyla yaraticilgmi kullanmam tatliyyi durdurak bilmeden yiyorum oyle kilo vermem cok zor

Aksqm yemegi yemedim kizlar.anneme bi velisi taze findik getirmis.oturduk bi tabqgi yedik ikimis.cok kalorimidiir.oglende yenedim.sabah kahvaltisi ile duruorum.

Canim Allah kabul etsin

Ben kac zamandir burdayim sen diyetisyeninden liste aldin ama bi uygulamadn ,onu yap senin icin en iyisi odur canim benim

amin cümlemizinkini bebem işşallah orucumbitsin uygulucemde ayda 4 kilo anca veirisin dedi ama doktor dediki metebolizmana baglı dahada verirsin dedi ona göre yapıyorum zaten canım benim birazdanda şeftalimi yicek yaşasın:52::52::52::52:suyum 1 litre oldu:17::17:

Aksqm yemegi yemedim kizlar.anneme bi velisi taze findik getirmis.oturduk bi tabqgi yedik ikimis.cok kalorimidiir.oglende yenedim.sabah kahvaltisi ile duruorum.
Canim sen ramazanda degl baya genel olarak yemiyosun :d cok kalori degildir kavrulmus degil cunku hem aksam zaten baska bisey yememssin
amin cümlemizinkini bebem işşallah orucumbitsin uygulucemde ayda 4 kilo anca veirisin dedi ama doktor dediki metebolizmana baglı dahada verirsin dedi ona göre yapıyorum zaten canım benim birazdanda şeftalimi yicek yaşasın:52::52::52::52:suyum 1 litre oldu:17::17:

Canim ayda 4gayet normal fazlasini beklemeden yapinca geri almamz daha zor oluyo iyi yani

Back
X