Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim sen ramazanda degl baya genel olarak yemiyosun :d cok kalori degildir kavrulmus degil cunku hem aksam zaten baska bisey yememssin

Canim ayda 4gayet normal fazlasini beklemeden yapinca geri almamz daha zor oluyo iyi yani

canım benim acil 75 düşmem lazım ama 70 oolsa ne ka güzel olur:16::16:işin kötüsü aynı kiloda kalmam laızm kilo almam yasak hamile kalınca nasıl olucaksa kafayı yemek üzereyim ben ya nasıl yapıcam aynı kiloda kalıcam doktorun kilo ver alma dedi:53::53::53:

canım evin 75 mk eşyalarım anca griyor o aletlere yerim olsa keşke :31::31:
Olsun canım benim,küçük ev daha iyidir,temizliği kolay olur :70:

canım NEV arkadasımız paylaşmıştı bunu..elma ile soda ile yapılan bir die ben henüz elmalı bir şekilde uygulamadım ama faydası varmış..ben normaldede sodayı çok sevdiğim için içiyorum..
NEV cim o dieti tekrar paylaşırmısın...
Bitanem diyeti bulamadım geçmişte nedende ama günde 3 tane gazı alınmış sodadaymış işin sırrı,biz diğer öğünleri de tavuk yapıyoruz :70:

hımm bak bu kabak aklımda bulunsun,bayılırım kabağa :16:
evet dukanın ve karatayın olduğu kilondan daha az gösterme gibi bir özelliği var :46:
bence de barbi tam yakıştı :nazar:
tontişim bu haftaki bildirim bizim takımımız içinde olan bir bildirim,yarışmayla ilgisi yok yani :34:
Tamam canım benim,takım içi bildirim,bende henüz pek güzel sonuç yok,bayram kaçamaklarını temizlemeye çalışıyorum hala :5:

Bitanem diyeti bulamadım geçmişte nedende ama günde 3 tane gazı alınmış sodadaymış işin sırrı,biz diğer öğünleri de tavuk yapıyoruz :70:

Tamam canım benim,takım içi bildirim,bende henüz pek güzel sonuç yok,bayram kaçamaklarını temizlemeye çalışıyorum hala :5:

Atarsin canim ya haftaya cumaya bomba gbi olcaz sen demistin :) dukanla bidahaki cumaya guzel sonuclarin olcaktir:)

Pasam 65 olcan ozaman hamile kalmadan once..

cok guzel mac var bu aksam valla ben futbolu severim ama iyi mac olcak:)
patlamış mısırda varmı bende geleyim :17:o dedigin nasıl olucek beben 65 hemde:53::53:kı o kiloya düşmeme için sen kaç kilo var biliyonmu:30::30:gözümü korkutma benim anacım :9::9:

canım 75 mk evi 3 saate temizliyorum vallahi büyük evi düşünemiyorum :30::30::30:ozaman yanarım ben :30::30:

patlamış mısırda varmı bende geleyim :17:o dedigin nasıl olucek beben 65 hemde:53::53:kı o kiloya düşmeme için sen kaç kilo var biliyonmu:30::30:gözümü korkutma benim anacım :9::9:

canım 75 mk evi 3 saate temizliyorum vallahi büyük evi düşünemiyorum :30::30::30:ozaman yanarım ben :30::30:

Pasam gozunu korkutma degilde mantikli olmaya calisiyorum ben hamilelgnde zaten kilo alcaksin on kilo limitin olur ama bi ömurluk bisey icin kilo vercen bi husranin olmasin diye garantiye alman lazim kendini..

valla canim nasi misir cekti sen oyle dedin:d niye kiloluyuz ya doya doya yesek cipsleri misirlari off

canım sen dukanmı yapıyon karataymı yoksa saprinamı yapıyon :9::9::9::9:ona göre bende yapam :16::16:

canım bana zeytin yumurta yasak ette içinde kanımı pırtılaşması önemli kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum ama korkuyorum karatayla ne güzel vermiştim arkadaş yasak dedi yapma oda dukanı bıraktı kızlar ben nasıl hızlı kilo vericem ya ne kaldı şurda eylüle :14::14::14:
ben nanazımı kılıyım geliyorum işiniz yoksa ne olur dertleşiriz biraz evde kimse yok canım sıkılıyo:14::14:
canım ben dukana başladım,bugün 2. günüm.Zaten öncesinde de bayadır karatay yapmıyordum.bağırsaklarım çalışmıyor diye bıraktım ama hiç bir diyette çalışmıyor benimkiler sanırım :( o yüzden şöyle birkaç kilo atabilmek,biraz daha motive olabilmek ümidiyle dukana başladım..
ya bacım biz bunları kaç gündür yazışıyoruz burada,sen arada okumuyon galiba yazılanları he :44: sonra hep özet geçiyorum sana :1:

Allah Allah nasıl bir şeymiş bu ya,zeytin,et,yumurta yasak.Bunlar bir insanın temel yapı taşları canım,nasıl yasak olur.dukanda yumurtanın sadece beyazını yiyerek idare edebilirsin ama etsiz mümkün değil.Karatayda bunların illaki şartı yok ama yenmesi iyiliğine olur.sana bu yiyecekelr pıhtılaşması olana iyi değil diye arkadaşın mı söyledi?doktor ne dedi peki sanaYani sana verdiği diyet listesinde,et,yumurta,zeytin yok muydu?:44::26:

Saphiram ben bundan sonra iki haftada bir cumartesileri tatli yicem dukana uygun olarak.programa uymazsam kiz bana sisko de o laf cok koyuyo bana ,iste benim dukandaki derdim tatlandiriciyla yaraticilgmi kullanmam tatliyyi durdurak bilmeden yiyorum oyle kilo vermem cok zor
niye 2 haftada 1 yiyorsunki,dukana uygun olduktan sonra her gün ye :32:
Aksqm yemegi yemedim kizlar.anneme bi velisi taze findik getirmis.oturduk bi tabqgi yedik ikimis.cok kalorimidiir.oglende yenedim.sabah kahvaltisi ile duruorum.
taze fındık çok faydalıdır canım afiyet olsun.1 çay bardağı kadarı 80 kalori filandı galiba,çok kalorili bişey değil yani :16:

bakalım ben yarına ne çıkıcam çok merak ediyorum.bu sabah +0.7 idim :26:

canım ben dukana başladım,bugün 2. günüm.Zaten öncesinde de bayadır karatay yapmıyordum.bağırsaklarım çalışmıyor diye bıraktım ama hiç bir diyette çalışmıyor benimkiler sanırım :( o yüzden şöyle birkaç kilo atabilmek,biraz daha motive olabilmek ümidiyle dukana başladım..
ya bacım biz bunları kaç gündür yazışıyoruz burada,sen arada okumuyon galiba yazılanları he :44: sonra hep özet geçiyorum sana :1:

Allah Allah nasıl bir şeymiş bu ya,zeytin,et,yumurta yasak.Bunlar bir insanın temel yapı taşları canım,nasıl yasak olur.dukanda yumurtanın sadece beyazını yiyerek idare edebilirsin ama etsiz mümkün değil.Karatayda bunların illaki şartı yok ama yenmesi iyiliğine olur.sana bu yiyecekelr pıhtılaşması olana iyi değil diye arkadaşın mı söyledi?doktor ne dedi peki sanaYani sana verdiği diyet listesinde,et,yumurta,zeytin yok muydu?:44::26:

taze fındık çok faydalıdır canım afiyet olsun.1 çay bardağı kadarı 80 kalori filandı galiba,çok kalorili bişey değil yani :16:

Bayramdan sonrami artida ciktin yoksa bayram oncesi kilona goremi?

ya simdi serbest ama hergun yememek lazimmis saphira oyle diyolar .ben kitapta tatliyla ilgili hicbisey hatirlamiyorum zaten:44:

ben pihtilasmayi bi arastrym ya merak ettim

Bayramdan sonrami artida ciktin yoksa bayram oncesi kilona goremi?

ya simdi serbest ama hergun yememek lazimmis saphira oyle diyolar .ben kitapta tatliyla ilgili hicbisey hatirlamiyorum zaten:44:

ben pihtilasmayi bi arastrym ya merak ettim

en son 17 ağustos bildiriminde tartıldım 83.5 tum canım.bu sabah tartıldım 84.2 idim.Dün tartılmayı unuttum

Pasam gozunu korkutma degilde mantikli olmaya calisiyorum ben hamilelgnde zaten kilo alcaksin on kilo limitin olur ama bi ömurluk bisey icin kilo vercen bi husranin olmasin diye garantiye alman lazim kendini..

valla canim nasi misir cekti sen oyle dedin:d niye kiloluyuz ya doya doya yesek cipsleri misirlari off
:2::2:canım sende haklısın ama eşim ekime kadar zaman verdi bebek için adam bebek istiyo :14::14:ne yaptıysam önüne gidemiyorum eylülde dedik ekime attım kıyamet koptu:53::53:onun için dedigin olay çok zor anca ölüm orucu tutarım ben öle veririm:14::14:

canım okuyorum aşk olsun okumzamıyım ama ne biliyim neyse arkadaş dedi canım doktor demedi araştırdım öle yazıyodu zeytin et yumurta kanın pırtılaşmasını saglıyormuş dolapta kavun var ve ben elimi bile süremiyorum :14::14:bir adet armut ve şekfali aldım onu yiyorm sakız vardı agzımda yoruldu çenem diye çıkardım şimdi meyve zamanı:32::32::32:

Pasam senin demir eksikligin var protein agirlikli yiyince demir aliyosun ama kolestrolda var tek tarafli beslenmemen lazim anladgm kadariyle bide cok cay icmemen lazim c vitaminli meyveler falanda iyi gelir sana yani herseyden yiyebilcegn bi liste lazim sana oda diyetsyen listesi olur en iyisi

:2::2:canım sende haklısın ama eşim ekime kadar zaman verdi bebek için adam bebek istiyo :14::14:ne yaptıysam önüne gidemiyorum eylülde dedik ekime attım kıyamet koptu:53::53:onun için dedigin olay çok zor anca ölüm orucu tutarım ben öle veririm:14::14:

canım okuyorum aşk olsun okumzamıyım ama ne biliyim neyse arkadaş dedi canım doktor demedi araştırdım öle yazıyodu zeytin et yumurta kanın pırtılaşmasını saglıyormuş dolapta kavun var ve ben elimi bile süremiyorum :14::14:bir adet armut ve şekfali aldım onu yiyorm sakız vardı agzımda yoruldu çenem diye çıkardım şimdi meyve zamanı:32::32::32:

E nasil olcak o iş hani dugun falan olur elbiseye sigman gerekir seninki oyle deglki senin 9ay belli bi kilonun ustune cikmaman lazim anlatcaksin esine baska turlu olmazki

canım benim,sen doktoruna sor,doktorunun sana verdiği listeyi uygula bence en güzeli.Senin kan değerlerin,hormon testlerin vs. yapılarak mı verdi doktor sana diyet listeni?herhalde öyledir.Çünkü test yaptırıyorlar muhakkak.Listem 4 kilo verdirir diyerek beğenmiyorsun ama zaten ayda kaç kilo veriyorsun şu anda kendi yöntemlerinle,4 kg yu geçiyor mu?2 hafta üst üste 2 şer kilo verdin ama aynı hızla geri aldın,diyetine çok dikkat etmene rağmen.Doktorunnun verdiği listeye uysan belki de geri almayacaksın,hep vereceksin.Hem ayda 4 kg ya bile fazla diyor doktorlar,sağlıksız diyorlar,geri alınması çok kolay olur diyorlar.Sen gel dinle şu kardeşlerini,doktorun verdiği listeyi uygula :70::71::48:

bitanem,eşim ekime kadar vakit verdi ne demek ben onu anlamadım :26: Allahın ne zaman vereceği belli mi olur,benimde 1 sene olmadı mesela.reglm düzensizdi,bazı streslerim vardı o dönemde,sonra ben rahata erince,reglmde düzeldi ve hop diye hamile kaldım.Hiç bebeği olmayacak gözüyle baktığımız bir arkadaş vardı,rahim kanseri tedavisi gördü,rahminin belki yarısını aldılar.sonra bir gün kapımı çaldı (karşı komşumdu),ama nasıl titriyor biliyormusun,elinde bir test.Sen anlarsın,bir de sen bak dedi ağlayarak,baktım sen hamilesin diye nasıl bağırdım,anlatam.Böğüre böğüre ağladık birbirimize sarılıp,apartman ayağa kalktı ne oluyor diye.Büyük Allahım onu da anne yaptı,bebeği 1 yaşında şimdi,mnnoş bir kızı var,Allah sağlık versin nerde varsa.

Pasam senin demir eksikligin var protein agirlikli yiyince demir aliyosun ama kolestrolda var tek tarafli beslenmemen lazim anladgm kadariyle bide cok cay icmemen lazim c vitaminli meyveler falanda iyi gelir sana yani herseyden yiyebilcegn bi liste lazim sana oda diyetsyen listesi olur en iyisi
canım benim demirin eksik kanım düşük kolestrolüm yok çay hiç içmiyorum ot çayı içiyorum:53::53:eti ezelden sevmiyorum yavuk balık yiyorum bebem malesef köfteyi anca oda canım çekicek hamieligimde bile doktor et yiceksin deyince sevniyorumd eyince sana sevmedigi sormadım mecbursun bebek için dedi eşimde zorla agzıma tıktı köfteleri çeşit çeşit:9::9:ilk oglumda beyin pişirdi yiyim diye:53::53:eşimin eline düşünce vay halime:9::9::9:soman alıoyodu biliyosunuz çok pahalı bebeg besin olsun diye kendi yemiyodu sen ye derdi bak şimdi o aklıma geldi:14::14:okadar eziyet çektimki gebelikelrimde ama olmadı malesef:14::14:şimdi korkuyorum ne yesemde iyi olur diye yemin olsun dolapta şam baba tatlısı yaptım yemiyorum içim gidiyor bir dilim ye diyor nefsin bende yok diyorum kavunda öle bana bakıyo onuda yemiyorum kilo alırım diye bu kilolardan kurtulmam lazım yavruma kavuşmam için :14::14:
E nasil olcak o iş hani dugun falan olur elbiseye sigman gerekir seninki oyle deglki senin 9ay belli bi kilonun ustune cikmaman lazim anlatcaksin esine baska turlu olmazki
:1::1:acnım ben 2 oglumda 9 kilo verdim kızımda 6 kilo verdim hamileleik yaramıyo bana kilo veriyom az yiyorum kilo alırımd iye aklım çıkıyo saglıklı bi rbeslenmeyide doktora sorarmı artık:14::14:
canım benim,sen doktoruna sor,doktorunun sana verdiği listeyi uygula bence en güzeli.Senin kan değerlerin,hormon testlerin vs. yapılarak mı verdi doktor sana diyet listeni?herhalde öyledir.Çünkü test yaptırıyorlar muhakkak.Listem 4 kilo verdirir diyerek beğenmiyorsun ama zaten ayda kaç kilo veriyorsun şu anda kendi yöntemlerinle,4 kg yu geçiyor mu?2 hafta üst üste 2 şer kilo verdin ama aynı hızla geri aldın,diyetine çok dikkat etmene rağmen.Doktorunnun verdiği listeye uysan belki de geri almayacaksın,hep vereceksin.Hem ayda 4 kg ya bile fazla diyor doktorlar,sağlıksız diyorlar,geri alınması çok kolay olur diyorlar.Sen gel dinle şu kardeşlerini,doktorun verdiği listeyi uygula :70::71::48:

canım doktoruma sormam için muayene olmam lazım oda 300 tl :30::30:telefonla olmaz yane ama ekim gibi allah nasip ederse kontrole gidicem sigortaya ozaman kan idrar yaptırıcam bakalım souçları alalımda:6::6::6:simirde vericem işşallah saglıklı çıkarım işşallah tek tememin o en azından altan muayene oluyum diyorum rahimime baksın testlerim yapılsın ona göre bebege başlarız işallah allahın izniyle:55::55:

3 fincan 5 i bir yerde çayım bitti,suyum da yine en az 3 litre oldu.Her içişimde 500 ml lik bardakla içiyorum ben kızlar.Galiba vücudumda alıştı artık iyice,daha aşağısını içmiyorum.bir dikişte bitiriyorum :nazar: öyle olunca ister istemez çok su içmiş oluyor.Su içme sorununuz varsa kesinlikle büyük bardak edinmenizi öneriyorum :16::7:

Back
X