Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ben kendimi aşırı yorgun hissediyorum da kaptanla new toksindendir dedi de detoks önerdi ya...
ben fazla su içemiyorum sanırım dukanda artıkları atamadım bana da mantıklı geldi bi temizliyim bakim vücudu yiyebilirsem tabi ayranlı karışımı bakalım...

Bendede var o ya gelemedm kendime hala ben suyuda cok iciyorum aslinda

yok canım ya,o kadar vahim değil durum,örnek menüyü görmedin mi

hoşgeldin canım ve iyi geceler :1:
vahim degilmi dedin sen :30::30::30:hep kendimi bildim bileli açım hemde istedikelrimi yiyemiyorum benin ne günahım var :9::9::9:ah ulen ah keşke yesekte kilo almasak :9:topikte bir bayan yazmış zayıflıgımdan utanıyorum diye bende şişkolugumdan utanıyorum :14::14::14::14::14:

Çin Falı

Çin falı 1000 yıllarında bulunmuş ve on iki adet hayvanın karakteristik özelliklerini belirten ve kişiyi bu şekilde nitelendiren burç, fal olayıdır.Her yılın ayrı bi hayanı her hayanın ise ayrı bir özelliği mevcuttur.Her neyse fazla uzatmadan çin falı anlamları ve çin astrolojisi hakkındaki nitelikleri gösterelim.

Çin Burçları

Fare Burcu Yıllar: 1984, 1996, 2008
Dürüst,özgür,çalışkan,çekici. Kimi zaman bencil ,kaba,kontrolcü, entrikacı ..

Öküz Burcu Yıllar: 1985, 1997, 2009
Zeki,soğuk kanlı,sakin,etkileyici,mütevazi. Kimi zaman inatçı,geri kafalı,ısrarcı,sert.

Tavşan Burcu Yıllar: 1987, 1999, 2011
Nazik, yumuşak, narin, sanatkar, tedbirli. Kimi zaman dengesiz, utangaç, tembel, çıkarcı .
Kaplan Burcu Yıllar: 1986, 1998, 2010
Agresif,isyankar,güçlü,cömert,atak. Kimi zaman huysuz,sakar,sinirli,sabırsız .
Ejderha Yıllar: 1988, 2000, 2012
Güçlü, gururlu, dobra, özel, mütevazi. Kimi zaman kibirli, saldırgan, atılgan, diktatör.

Yılan Burcu Yıllar: 1989, 2001, 2013
Zeki, neşeli, soğukkanlı, mistik, kurnaz. Kimi zaman dik başlı,uyuz, açgözlü, şüpheci.

At Burcu Yıllar: 1990, 2002, 2014
Neşeli, popüler, konuşkan, esprili. Kimi zaman kararsız, kaba, saf, inatçı.

Keçi Burcu Yıllar: 1991, 2003, 2015
Erdemli, dürüst, utangaç, sanatkar, anlayışlı. Kimi zaman gıcık,endişeli, şikayetci, ya da fazla yumuşak kalpli

Maymun Yıllar: 1992, 2004, 2016
Esprili, dikkatli, esnek, sosyal, zeki. Kimi zaman kendine beğenmiş, sakar, düzenbaz, züppe.

Horoz Burcu Yıllar: 1993, 2005, 2017
Düzenli, organize ,bilimsel, sorumluluk sahibi. Kimi zaman eleştirmen, egoist, kaba, fırsatçı.

Köpek Burcu Yıllar: 1994, 2006, 2018
Dürüst, zeki, sadık, adaletli, sevecen. Kimi zaman tembel, soğuk, inatçı, aksi.

Domuz Burcu Yıllar: 1995, 2007, 2019
Sade, çalışkan, güçlü, uysal, güvenilir.Kimi zaman saf,salak, materyalist, baş belası.
ben kaplan burcuna daha yatkınım galiba:9::9::9::9:

günaydın cnm...ben de hep yorgunum bu aralar yaa...halsizlik :14:

günaydın tatlım ne var ne yok bende yeni kalktım üsteki komşum kaldırdı ban fındık getirmiş:52::52::52:ama oda yasak bana degilmi:14::14::14:canımın sıkıntısından sahur yapmadım ben :50::50:

Gunaydin canim cayda halsizlik yapar ama..

ben ne yedimm:d iki domates 2yumurta beyaz peynirli yesil sogan yumurtamn icinede kasar koymustum cok dosydumm:)

Günaydın kızlar,

Sabah kahvaltımı yaptım ben de , şöyle;

3 siyah zeytin
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
3 ceviz
1 sade galeta
2 fincan form çay

Ben 17 ağustosta 65 idim, şimdi bu sabah itibariyle 66,5 :43::43::43::43: Geçmiş olaaaa...

Günaydın kızlar,

3 siyah zeytin
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
3 ceviz
1 sade galeta
2 fincan form çay

Ben 17 ağustosta 65 idim, şimdi bu sabah itibariyle 66,5 :43::43::43::43: Geçmiş olaaaa...
Ah bu bayramlar..
PAŞAM günaydın cnm..fındık 10 tane araöğün olarak yiyebilirsin sanırım...tabi dukan ya da karatay yapmıyorsan...
1cay bardagi kavrulmams findik 80kaloriymis canim dun sapira demisti

vahim degilmi dedin sen :30::30::30:hep kendimi bildim bileli açım hemde istedikelrimi yiyemiyorum benin ne günahım var :9::9::9:ah ulen ah keşke yesekte kilo almasak :9:topikte bir bayan yazmış zayıflıgımdan utanıyorum diye bende şişkolugumdan utanıyorum :14::14::14::14::14:

ben kaplan burcuna daha yatkınım galiba:9::9::9::9:

günaydın tatlım ne var ne yok bende yeni kalktım üsteki komşum kaldırdı ban fındık getirmiş:52::52::52:ama oda yasak bana degilmi:14::14::14:canımın sıkıntısından sahur yapmadım ben :50::50:

Pasam cok guzel diyosun ama burda hepimiz istedgmzi yiyemiyoruz malesef keske yesekte almasak benim bi yengem senle ayni boyda 40kilo ..oylede olmak istemezdm igrenc duruyo ya

pasam kaplana yatkinim ne demek:d dogum tarihine gore bakcan ona

Kendime ev temizleme cezası verdim, baştan aşağı evi temizleyeyim, sonra oğlanın dr kontrolü vardı ona giderim, bir de anaokulundan çağırmışlar ona gideceğim, şimdi benim oğlan şubat 2009 doğumlu bu sene 4 yaşta olması gerekiyor, ama bu 4+4 sistemi gelince onu da etkilemiş oğlanı 5 yaşa kaydettirin ya da daha sonra rapor almanız gerekir diyorlar, valla ben küçüklerle uğraşmayalı bu konuları unuttum, ne yapmak lazım eşimle karar veremedik bir türlü, benim oğlan daha önce kreşe gitmedi ilk bu sene gidecekti, 5 yaşların arasında çok ezilir gibi geliyor, komşumuzun kızı var emirden 1 yaş büyük şimdi o 5 yaş grubunda olacak onunla arasında dağlar kadar fark var, oğlan çocuğu zaten geç konuştu dediklerini bir biz anlıyoruz, nasıl olacak bilemedim bir türlü :50::50::50::50::50:

Günaydın kızlar,

3 siyah zeytin
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
3 ceviz
1 sade galeta
2 fincan form çay

canım üzülme su tutmuştur bedenin :6::6::6:yada sen bana gel ben seni tuzluyum yiyeyim biraz kilodan düşersin ne dersin :56::56:kız kio 60 tl haberin varmı:9::9:işşallah sana aş vermem yoksa eşimin vay haline:53::53:
PAŞAM günaydın cnm..fındık 10 tane araöğün olarak yiyebilirsin sanırım...tabi dukan ya da karatay yapmıyorsan...
canım ben pırtılaşma diyeti yapıyorum :9::9::9:bana oda yasakmış kanımda pırtılaşma varya bazı şeyler yasak hepsi yasak aslında:30::30:
Pasam cok guzel diyosun ama burda hepimiz istedgmzi yiyemiyoruz malesef keske yesekte almasak benim bi yengem senle ayni boyda 40kilo ..oylede olmak istemezdm igrenc duruyo ya

pasam kaplana yatkinim ne demek:d dogum tarihine gore bakcan ona
canım bak ona bakmadım dur bakem :10::10::10:

Kendime ev temizleme cezası verdim, baştan aşağı evi temizleyeyim, sonra oğlanın dr kontrolü vardı ona giderim, bir de anaokulundan çağırmışlar ona gideceğim, şimdi benim oğlan şubat 2009 doğumlu bu sene 4 yaşta olması gerekiyor, ama bu 4+4 sistemi gelince onu da etkilemiş oğlanı 5 yaşa kaydettirin ya da daha sonra rapor almanız gerekir diyorlar, valla ben küçüklerle uğraşmayalı bu konuları unuttum, ne yapmak lazım eşimle karar veremedik bir türlü, benim oğlan daha önce kreşe gitmedi ilk bu sene gidecekti, 5 yaşların arasında çok ezilir gibi geliyor, komşumuzun kızı var emirden 1 yaş büyük şimdi o 5 yaş grubunda olacak onunla arasında dağlar kadar fark var, oğlan çocuğu zaten geç konuştu dediklerini bir biz anlıyoruz, nasıl olacak bilemedim bir türlü :50::50::50::50::50:

Napilirki canim allah yardimcin olsun simdiki cocuklarin isi zor..anaokuluda zorunlu simdi galiba krese yetisemednz siz

ananecim 1980 tarihi yok bebem aslında bende koçum ama özellikelrini taşımıyorum :53::53:ben burrçsuz kaldım :9::9::9:bana burç bulun ulennnnn:9::9::9:

Maviyesil ben senle ilgili sunu dusundum simdi sen ramazanda kus kadar yedin bayramda normal yedin ondan kilo almis olablirsin gbime geldi

neyse şu lapa diyeti varya hah işte o 1 çay bardağı pirinçten yaptığın zaman ne kadarlık bir tabak oluyor
o pirince 3 bardak su değilde 1.5 2 koysak olmazmı
Ölçü 1'e 1.5 canım.1 çay bardağı pirince,1.5 çay bardağı su,zaten yeterince doyuruyor...

Çin Falı

Çin falı 1000 yıllarında bulunmuş ve on iki adet hayvanın karakteristik özelliklerini belirten ve kişiyi bu şekilde nitelendiren burç, fal olayıdır.Her yılın ayrı bi hayanı her hayanın ise ayrı bir özelliği mevcuttur.Her neyse fazla uzatmadan çin falı anlamları ve çin astrolojisi hakkındaki nitelikleri gösterelim.

Çin Burçları

Fare Burcu Yıllar: 1984, 1996, 2008
Dürüst,özgür,çalışkan,çekici. Kimi zaman bencil ,kaba,kontrolcü, entrikacı ..

Öküz Burcu Yıllar: 1985, 1997, 2009
Zeki,soğuk kanlı,sakin,etkileyici,mütevazi. Kimi zaman inatçı,geri kafalı,ısrarcı,sert.

Kaplan Burcu Yıllar: 1986, 1998, 2010
Agresif,isyankar,güçlü,cömert,atak. Kimi zaman huysuz,sakar,sinirli,sabırsız .

Tavşan Burcu Yıllar: 1987, 1999, 2011
Nazik, yumuşak, narin, sanatkar, tedbirli. Kimi zaman dengesiz, utangaç, tembel, çıkarcı .

Ejderha Yıllar: 1988, 2000, 2012
Güçlü, gururlu, dobra, özel, mütevazi. Kimi zaman kibirli, saldırgan, atılgan, diktatör.

Yılan Burcu Yıllar: 1989, 2001, 2013
Zeki, neşeli, soğukkanlı, mistik, kurnaz. Kimi zaman dik başlı,uyuz, açgözlü, şüpheci.

At Burcu Yıllar: 1990, 2002, 2014
Neşeli, popüler, konuşkan, esprili. Kimi zaman kararsız, kaba, saf, inatçı.

Keçi Burcu Yıllar: 1991, 2003, 2015
Erdemli, dürüst, utangaç, sanatkar, anlayışlı. Kimi zaman gıcık,endişeli, şikayetci, ya da fazla yumuşak kalpli

Maymun Yıllar: 1992, 2004, 2016
Esprili, dikkatli, esnek, sosyal, zeki. Kimi zaman kendine beğenmiş, sakar, düzenbaz, züppe.

Horoz Burcu Yıllar: 1993, 2005, 2017
Düzenli, organize ,bilimsel, sorumluluk sahibi. Kimi zaman eleştirmen, egoist, kaba, fırsatçı.

Köpek Burcu Yıllar: 1994, 2006, 2018
Dürüst, zeki, sadık, adaletli, sevecen. Kimi zaman tembel, soğuk, inatçı, aksi.

Domuz Burcu Yıllar: 1995, 2007, 2019
Sade, çalışkan, güçlü, uysal, güvenilir.Kimi zaman saf,salak, materyalist, baş belası.
Aradım aradım aaaaa 1981 yılı yok,çok mu yaşlı gördün kız bizi :1:

kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 salatalık 1 domates 2 kk kadar peynir...
peynir hastasıyım ben yaa sürekli yiyorum..
bu arada kilom 59,5 çok yavaş gidiyo yaa... dukana ilk başladığımda 3,5 kilo vermiştim 3 günlük atakta... şimdi 2 haftadır çok dikkatli yapıyorum ama veremiyorum...
kitapta da yazıyodu sanırım ilki kadar etkili olmaz diye ...
neyse bakalım yavaş yavaş gitsin napalım...
5'li hanelerde zaten çok yavaş gidiyor canım,normal :70:

günaydın şekerler...bu sabah hiç kahvaltı yapasım yok...çay içiyorum....
Günaydın canım,afiyet olsun :70:

Canım 10 yıllık bir sınıf öğretmeni olarak,kesinlikle önermiyorum.Sınıf içince 2 yaşa kadar farklılıklar olacak ve 60-66 aylık çocuklar ezilecek,zaten elle tutulur bir sistem değil,yavrunuzu bu hengameden koruyun derim ben :50:

Ölçü 1'e 1.5 canım.1 çay bardağı pirince,1.5 çay bardağı su,zaten yeterince doyuruyor...

Aradım aradım aaaaa 1981 yılı yok,çok mu yaşlı gördün kız bizi :1:

5'li hanelerde zaten çok yavaş gidiyor canım,normal :70:

Günaydın canım,afiyet olsun :70:

Canım 10 yıllık bir sınıf öğretmeni olarak,kesinlikle önermiyorum.Sınıf içince 2 yaşa kadar farklılıklar olacak ve 60-66 aylık çocuklar ezilecek,zaten elle tutulur bir sistem değil,yavrunuzu bu hengameden koruyun derim ben :50:

Nevcim sende 93ün oldugu yilda oluyosun

nasil korunurki cocuklar?bildigim kadariyla hazir olmadgi dusunulen cocuklar anasinifina geri gonderiliyo 66ve üstu deglmi bide o?

Canim sen ramazanda degl baya genel olarak yemiyosun :d cok kalori degildir kavrulmus degil cunku hem aksam zaten baska bisey yememssin

Canim ayda 4gayet normal fazlasini beklemeden yapinca geri almamz daha zor oluyo iyi yani

yo ya tazeydı am baya kacırdım:D

O bitsede maç baslasaa
al bu da benım kızım gıbı erkek fatma cıktı:)

canım ben dukana başladım,bugün 2. günüm.Zaten öncesinde de bayadır karatay yapmıyordum.bağırsaklarım çalışmıyor diye bıraktım ama hiç bir diyette çalışmıyor benimkiler sanırım :( o yüzden şöyle birkaç kilo atabilmek,biraz daha motive olabilmek ümidiyle dukana başladım..
ya bacım biz bunları kaç gündür yazışıyoruz burada,sen arada okumuyon galiba yazılanları he :44: sonra hep özet geçiyorum sana :1:

Allah Allah nasıl bir şeymiş bu ya,zeytin,et,yumurta yasak.Bunlar bir insanın temel yapı taşları canım,nasıl yasak olur.dukanda yumurtanın sadece beyazını yiyerek idare edebilirsin ama etsiz mümkün değil.Karatayda bunların illaki şartı yok ama yenmesi iyiliğine olur.sana bu yiyecekelr pıhtılaşması olana iyi değil diye arkadaşın mı söyledi?doktor ne dedi peki sanaYani sana verdiği diyet listesinde,et,yumurta,zeytin yok muydu?:44::26:

niye 2 haftada 1 yiyorsunki,dukana uygun olduktan sonra her gün ye :32:

taze fındık çok faydalıdır canım afiyet olsun.1 çay bardağı kadarı 80 kalori filandı galiba,çok kalorili bişey değil yani :16:

bakalım ben yarına ne çıkıcam çok merak ediyorum.bu sabah +0.7 idim :26:

öle deme gıder dıger yarıswınıda yerım sımdı:D

sorma canım ya,kahvaltımı yaptıktan sonra aklıma geldi..İnşallah yarına yeniden 83.5 a düşmüş olurum

hayırlı sabahlar arkadaşlar... nasılsınız..
ben bu gün ayran detoksu yapıcam inşallah...
kahvaltımı yapayım bakarım yine... daha tartılmadım da kilomu da gelince yazarım...

ne detoksu bu cnm

ay hersey karman corban oldu yaa

Maviyesil ben senle ilgili sunu dusundum simdi sen ramazanda kus kadar yedin bayramda normal yedin ondan kilo almis olablirsin gbime geldi
bılmıorum kı cnm.sımdıde cok yedıgım solenemez ama :(

23/08/2012 mesaj sayımı

saphıra--------------------56
anane---------------------52
yesılerık-------------------16
maibeyaz------------------21
pasam--------------------34
shopaholıc----------------12
mavıyesıl-----------------10
ıpekyol--------------------20
yagmurdamlası-------------1
nev-----------------------25