Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol canım kreşi aradım şimdi anaokuluna başlamak mecbur değilmiş isteğe göreymiş... rahatladım valla yaa...
ben de panik atak var galiba hemen kötüleşiyorum...:9:

ben sabah doktora gidecektim unuttum yaa...
bi de ben bu ayranı içemedim... vazgeçtim... yutamıyorum bi türlü...:37:

Kizlar 43dk eliptik 440kolori 11.8km:d ben bittim ölduum ama sanki kendme geldim spor yapinca.smdi mekik bacak kalca kol ne bulursam calistrcam cok hirsa geldim burda bi komsuyu gordumde..

Canim cok sevindim ama tahmin ediyodum:)

saphira belki bi besin destegi alman gerekiyodur uzun sure rejimde olcan hep boylemi olsun sindirimin doktora gorunmen lazim canim ya
sağol canım :16: evet canım istiyorum da bir türlü gidemedim :50:
kızlar yaa benim oğlan da 2008 doğumlu ama bizi arayan falan olmadı biz de kreş bakıyorduk pazartesi yazdıracaktık... anaokula mı gitmesi lazım...
vallahi elim ayağım titredi bi anda yaa.. nerden öğreneceğiz bunu kızlar...
canım bizi de arayan olmadı zaten.Mecburi değil henüz bizimkiler küçük.istersen kreşe yazdır istersen anaokuluna o senin tercihin.anaokulları 36 aydan itibaren alıyor.ben bu konuda uzman oldum neredeyse merak ettiklerini bana sorabilirsin canım ama tabi öğretmenimiz nev daha iyi bilir :16:
Canlarım ben bayramı +2 kg ile kapatmıştım ne yazık ki,özel günüm de gecikti sanırım ödem de var ama velhasıl +1.5 tayım hala,84.1.Cumaya kadar fazlalıkları atıcam söz veriyorummmm :66:
ooh ohh hadi bakalım gitsin fazlalıklar :46:
yalnız canlarım bişey farkettim,çok abartılı sonuçlarla çıkmamışız bayramdan,o yüzden vermemizde kolay olacak,bu harika bişey :46:
eylülde doğdu benim kuzu...
saphiranın dediğine göre benimki seneye 1. sınıfa başlıcak...:50:
canım 60-66 ay arası çocukların ilkokul 1. sınıfa başlaması velinin tercihine bırakılmış ama 66 aydan sonra mecburi,zaten otomatikman adresine en yakın okula kayıt yapıyorlarmış,sen gidip kaydettirmesen bile.Yani 30 Eylül 2008 den önce doğmuş çocuklar 2013 eylülünde ilkokul 1. sınıfa başlayacaklar.30 Eylül 2008 sonrası doğmuş çocuklar 2014 eylülde 1. sınıfa başlayacaklar.
Benimki 2013 eylülde başlayamaz çünkü henüz 58 aylık oluyor,alt sınırında altında kalıyor.böylece 2013 eylülde başlayan öğretim yılını atlatmış oluyor.2014 eylülünde 70 aylık oluyor.O zaman başlayacak işte.
seninki 2013 Eylülde 60 aylık oluyor,yani velinin tercihine bırakılan ay aralığında kalıyor ve böylece 2013 eylülde başlayan öğretim yılını atlatamamış oluyorsunuz.Zaten bu hesapları ona göre yapmışlar.O yüzden sınır 30 Eylül
sağol canım kreşi aradım şimdi anaokuluna başlamak mecbur değilmiş isteğe göreymiş... rahatladım valla yaa...
ben de panik atak var galiba hemen kötüleşiyorum...:9:
canım sakin ol korkulacak bir şey :1: zaten ilkokul 1. sınıfın müfredatı değişecek,okuma yazma zorunluluğu 1. sınıflardan kalkacak,anaokuluna benzeyecek diye bir söylenti var ama henüz hiç bir şey kezinleşmiş değil.Bu eylülde başlayacak olan çocuklarla birlikte bizlerde göreceğiz bu yeni sistem nasıl olacak,nasıl işleyecek
ben sabah doktora gidecektim unuttum yaa...
bi de ben bu ayranı içemedim... vazgeçtim... yutamıyorum bi türlü...:37:

doğru şeker tahlili yaptıracaktın.ayran detoksunu blrendırdan geçir öyle yutarsın,pürüzsüz olunca

oh ev temızlıgım bıttı
yemeklerımı yaptım
cocukları yıkadım
camasırlRI topladım
camlarda sılındı

sımdı tugrabı uyutuyorum cok sukur

bu arada oglen yemegım bı kase mercımek corbası
ve 2-3 kasık makarna
2 kasıkta yogurt

aç karnına 1 litre su içtim,1 dolu çay kaşığı keten tohumu yedim

dünkü lahmacunun içini 3 e bölmüştüm,1 ini kullanmıştım.1 inide 1 yumurta kırarak,yağsız olarak yedim bu sabah kahvaltıda.yanında 2 dilim peynir yedim çay içtim

şimdi de son kalan lahmacun harcımla ve son 2 dilim dukan ekmeğimle lahmacun yapıyorum,fırında şimdi.yoğurtla beraber onu yicem.yanında soğuk bir zero içicem,3 gündür hava müthiş sıcak izmirde ve ben pazara gidip geldim arada :37: soğuk bişiler içesim var hep.suyumda 2.5 lt oldu

Son düzenleme:

dünkü lahmacunun içini 3 e bölmüştüm,1 ini kullanmıştım.1 inide 1 yumurta kırarak,yağsız olarak yedim bu sabah kahvaltıda.yanında 2 dilim peynir yedim çay içtim

şimdi de son kalan lahmacun harcımla ve son 2 dilim dukan ekmeğimle lahmacun yapıyorum,fırında şimdi.yoğurtla beraber onu yicem.yanında soğuk bir zero içicem,3 gündür hava müthiş sıcak izmirde ve ben pazara gidip geldim arada :37: soğuk bişiler içesim var hep.suyumda 2.5 lt oldu

Sapira suna bakkkkk:)

Eklentiler

• $DSC_0038.webp
    $DSC_0038.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 39
anaaa çok eğlenceli baksanıza şu videoya hem de 50 dkda 600 ila 800 kalori yakılıyormuşşşş :52:

Erhan Tügen - Power Jump / Fox Tv - YouTube
Vayyyyy 800 kal ne demek yaaa
amin cümlemizinkini bebem işşallah orucumbitsin uygulucemde ayda 4 kilo anca veirisin dedi ama doktor dediki metebolizmana baglı dahada verirsin dedi ona göre yapıyorum zaten canım benim birazdanda şeftalimi yicek yaşasın:52::52::52::52:suyum 1 litre oldu:17::17:
kız 4 kilo ne demek sen biliyormusun 4 kilo versem ayda daha ne isterim Allahtan
canım benim acil 75 düşmem lazım ama 70 oolsa ne ka güzel olur:16::16:işin kötüsü aynı kiloda kalmam laızm kilo almam yasak hamile kalınca nasıl olucaksa kafayı yemek üzereyim ben ya nasıl yapıcam aynı kiloda kalıcam doktorun kilo ver alma dedi:53::53::53:
Canım nasip belli mi olur bazı insanlar hamileliklerinde kilo almıyorlar hatta bazılarıda veriyorlar sen de ona göre kontrol altında tutarsın kilonu
:2::2:canım sende haklısın ama eşim ekime kadar zaman verdi bebek için adam bebek istiyo :14::14:ne yaptıysam önüne gidemiyorum eylülde dedik ekime attım kıyamet koptu:53::53:onun için dedigin olay çok zor anca ölüm orucu tutarım ben öle veririm:14::14:
Allah Allah ilginç bu erkekleride anlamak zor iş
bitanem,eşim ekime kadar vakit verdi ne demek ben onu anlamadım :26: Allahın ne zaman vereceği belli mi olur,benimde 1 sene olmadı mesela.reglm düzensizdi,bazı streslerim vardı o dönemde,sonra ben rahata erince,reglmde düzeldi ve hop diye hamile kaldım.Hiç bebeği olmayacak gözüyle baktığımız bir arkadaş vardı,rahim kanseri tedavisi gördü,rahminin belki yarısını aldılar.sonra bir gün kapımı çaldı (karşı komşumdu),ama nasıl titriyor biliyormusun,elinde bir test.Sen anlarsın,bir de sen bak dedi ağlayarak,baktım sen hamilesin diye nasıl bağırdım,anlatam.Böğüre böğüre ağladık birbirimize sarılıp,apartman ayağa kalktı ne oluyor diye.Büyük Allahım onu da anne yaptı,bebeği 1 yaşında şimdi,mnnoş bir kızı var,Allah sağlık versin nerde varsa.
Canım yaa.Aynen dediğin gibi nasip ne zaman olur bilinmez.
canım ekimede korunmayı bırakıcaz allah ne zaman vericegini yaradan biliri canım ama ekime kadar korunurum dedi :17::17:sonra bebegi bekleriz dedi maksat bebek işte ne zaman olursa olsun ama çabalamak istiyor ben baba olmak istiyorum bir korunmayı bırakalım ya geç hamile kalırsan dedi :53::53:yaşta gidiyor dedi 2 ne zaman yapıcez dedi:14::14:karışık işler bunlar anlıcagın ne kadar geç okadar iyi aslında ben hem istiyom hem istemiyom istiyorum evlat özlemim var istemiyom gene canım yanar diye ne yapacagımı şaştım saprinam ya:14::14:rabbim neyi hayırlı görüyosa onu nasip etsin bizlere ne diyeyim kardeşim ya:14::14::14:doktorumda çok pahalı borcumuzda var nasıl altından kalkarız bu doktorun :18::18:

Kız siz önce 1. kucağınıza bi alın Allah büyük 2.sine.Eşin acele etmesin sende nedenleriyle anlatmalısın kolay değil biliyorum ama zaten riskli hamileliklerin bari herşeyi yoluna koyup düşünün. Rabbim hayırlısını versin inş

vee tartıldımm :) bayram fazlalıklarımdan kurtulmuşum kızlar :nazar: çok şükür..dün 84.2 idim bu sabah 83.6 çıktım.Yalnız gece geç yattım sabah erken uyandırdı kuzucum,o yüzden biraz ödemeim vardı.En az 200 gr. daha aiağıda olduğuma eminim.He bir de en son çarşamba günü wc ile görüştük :17::50:
Sevindim fazlalıklarından kurtulduğuna ilk başaran sensin herhalde ben daha ahvalimi bilmiyorum

ohh afiyet olsun

4mile leslie yaptım ama ne yordu ya.Bu videoyu daha önce hiç yapmamıştım bayağı koşturdu beni leslie...Eşimde kapıdan bana bakıyormuş aşkım sanki kilo alsın 2-3 günde tartıldın mı dedi.Nerde tartılacam aç kucağını bi ölç bakalım dedim :9: Yarın annemlere geçeceğim orda bakarım artık halime.

4mile leslie yaptım ama ne yordu ya.Bu videoyu daha önce hiç yapmamıştım bayağı koşturdu beni leslie...Eşimde kapıdan bana bakıyormuş aşkım sanki kilo alsın 2-3 günde tartıldın mı dedi.Nerde tartılacam aç kucağını bi ölç bakalım dedim :9: Yarın annemlere geçeceğim orda bakarım artık halime.

Eşin yanlis gormustur:)

4mil ne kadar sure oluyo canim

Sapira suna bakkkkk:)
eline sağlık canım.tarif alayım :1:
Sevindim fazlalıklarından kurtulduğuna ilk başaran sensin herhalde ben daha ahvalimi bilmiyorum

ohh afiyet olsun
sağol canım :16::16:

ohh yarasın :8: çok farklı videoları var leslienin.mesela ben yaparken hep kk daki 3 mil videosunu yapıyordum.sonra o video bozldu ve açılmıyordu.ben de netten yeni bir video arayışına girdim ve aynısını hiç bulamadım :52: hep daha hareketli ve zordu :8:
birazcık ödem olduysan öyle sanmıştır eşin.bir kontrol etsin bakalım kilonu :60:

eline sağlık canım.tarif alayım :1:

sağol canım :16::16:

ohh yarasın :8: çok farklı videoları var leslienin.mesela ben yaparken hep kk daki 3 mil videosunu yapıyordum.sonra o video bozldu ve açılmıyordu.ben de netten yeni bir video arayışına girdim ve aynısını hiç bulamadım :52: hep daha hareketli ve zordu :8:
birazcık ödem olduysan öyle sanmıştır eşin.bir kontrol etsin bakalım kilonu :60:

Lahmacundaki tarif kaptanim 1yum aki 1kasik yulaf 1kasik yogurt ama kivam bana cok yogun geldi korkma super oluyo ama krep tadi yok hani onuda soyliym.tavayi yagladm fircayla bi damlayi sonrada peceteyle krepten yagi aldim

Lahmacundaki tarif kaptanim 1yum aki 1kasik yulaf 1kasik yogurt ama kivam bana cok yogun geldi korkma super oluyo ama krep tadi yok hani onuda soyliym.tavayi yagladm fircayla bi damlayi sonrada peceteyle krepten yagi aldim

işte ekmek tarifinin tavada krep hali.ben bu tarifi tavada krep haline getirmeden,hamur haliyle tepsiye koysam,üstüne de kıymalı harcını koysam nasıl olur acaba diyorum.yani gerçek lahmacun gibi.hamuru ve harcı beraber pişse fırında.bir ara onu da deneyeceğim.beğendin mi lahmacunu :56:

Back
X