Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

23/08/2012 mesaj sayımı

saphıra--------------------56
anane---------------------52
yesılerık-------------------16
maibeyaz------------------21
pasam--------------------34
shopaholıc----------------12
mavıyesıl-----------------10
ıpekyol--------------------20
yagmurdamlası-------------1
nev-----------------------25

Eline saglik canim

:nazar:cok iyiyiz yaa:16:

yo ya tazeydı am baya kacırdım:D

al bu da benım kızım gıbı erkek fatma cıktı:)

öle deme gıder dıger yarıswınıda yerım sımdı:D

ne detoksu bu cnm

ay hersey karman corban oldu yaa

bılmıorum kı cnm.sımdıde cok yedıgım solenemez ama :(

dunku maci izleseydin anlardin ama bizi:)

canim iste benim anlatmak istedgmde o zaten cok az yiyosun normal olcude yiyince kilo aliyosun normal ögnlerni yemen lazim sabah en fazla aksam en az miktarda..duzenli yemezsen abartmadgn halde kilo alirsin yani

:48::48:sen benimi grdün bakiim:48::48:nasılsın bebem nasılsınız kızlar inanın yazmaya fırsatım olmuyor bir türlü dün bir tatsızlık yaşadık ev sahibiyle bugün çok komik laf etmiş yarın yazarım artık tam olarak olayı ama ben kendimi onların yerinede koyuyorum yine biz haklıyız ..
neyse şu lapa diyeti varya hah işte o 1 çay bardağı pirinçten yaptığın zaman ne kadarlık bir tabak oluyor
o pirince 3 bardak su değilde 1.5 2 koysak olmazmı
canım 1 dolu kase oluyor lapa.suyu da o kadar koysan yeter
kızlar 74üm hala bildirim yapym dedm kalktım:)
1.7 kg verdim demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?bayramda kaçamakta yapmamıştın :26:
kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 salatalık 1 domates 2 kk kadar peynir...
peynir hastasıyım ben yaa sürekli yiyorum..
bu arada kilom 59,5 çok yavaş gidiyo yaa... dukana ilk başladığımda 3,5 kilo vermiştim 3 günlük atakta... şimdi 2 haftadır çok dikkatli yapıyorum ama veremiyorum...
kitapta da yazıyodu sanırım ilki kadar etkili olmaz diye ...
neyse bakalım yavaş yavaş gitsin napalım...
afiyet olsun canım kilon az ya çok normal yavaş gitmesi :34:
günaydın cnm...ben de hep yorgunum bu aralar yaa...halsizlik :14:
ayran detoksu yap canım sen de.iki günlük kür,toparlar biraz belki :16:
Günaydın kızlar,

Sabah kahvaltımı yaptım ben de , şöyle;

3 siyah zeytin
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
3 ceviz
1 sade galeta
2 fincan form çay

Ben 17 ağustosta 65 idim, şimdi bu sabah itibariyle 66,5 :43::43::43::43: Geçmiş olaaaa...
afiyet olsun canım.1.5 kg artıdasın desene,bayram enkazları bunlar :1: 31 ine kadar verirsin,verilmicek bir kilo değil :34:
Kendime ev temizleme cezası verdim, baştan aşağı evi temizleyeyim, sonra oğlanın dr kontrolü vardı ona giderim, bir de anaokulundan çağırmışlar ona gideceğim, şimdi benim oğlan şubat 2009 doğumlu bu sene 4 yaşta olması gerekiyor, ama bu 4+4 sistemi gelince onu da etkilemiş oğlanı 5 yaşa kaydettirin ya da daha sonra rapor almanız gerekir diyorlar, valla ben küçüklerle uğraşmayalı bu konuları unuttum, ne yapmak lazım eşimle karar veremedik bir türlü, benim oğlan daha önce kreşe gitmedi ilk bu sene gidecekti, 5 yaşların arasında çok ezilir gibi geliyor, komşumuzun kızı var emirden 1 yaş büyük şimdi o 5 yaş grubunda olacak onunla arasında dağlar kadar fark var, oğlan çocuğu zaten geç konuştu dediklerini bir biz anlıyoruz, nasıl olacak bilemedim bir türlü :50::50::50::50::50:
temizliğinde kolay gelsin canım.ben dün yaptım,bugün de sabahtan üstten bir daha yaptım yeter,yarına Allah kerim :1:

benim kızım da kasım 2008 doğumlu canım.bu sene ben de okula vericem nasipse.bir meslek lisesinin uygulamalı anaokuluna vericem.stajyerler bakıcı ablalık yapıyorlar,özbakımlarına yardımcı oluyorlarmış.Yalnız benimki de 5 yaş sınıfına mı gidice onu bilmiyorum işte,kayıt için gittiğimizde sorup öğrenicem ama büyük ihtimalle 5 yaş sınıfı olacaktır.Okullarda doldurdukları yaş değil,girdikleri yaş kabul ediliyor.Yani benim kızım kasımda 4 yaşını doldurucak,yani 4 yaşında olacak ama 5 yaşından gün aldığı için 5 yaş kabul ediliyor ve 5 yaş sınıfına kayıt ediliyor.Yani ben böyle biliyorum.okuldaki öğretmen 2009 luları kaydettik bu sene dedi ve sınıfları ayrı olacak gibi konuştu.Yani 2008 lilerle 2009 lular aynı sınıfta olmayacaklar.Bir de benimki yıl sonu doğumlu olduğu için 4+4+4 ten etkilenmedi.Seneye de anaokuluna gidicek,2014 Eylülünde ilkokula başlayacak.30 Eylülden sonra doğmuş olan çocuklar 1 sene erken başlamaktan kurtuluyorlar anlayacağın.Bir de sınıfları yılın ilk 6 ayında doğanlar ve son 6 ayında doğanlar diye ayıracaklar diye duydum.Yani mesela 1-A sınıfında yılın ilk 6 ayında doğanlar okuyacak,1-B sınıfındason 6 ay da doğanlar okuyacak gibi
kızlar tam 64 kıloyum:(

31 ine kadar vericez bayram fazlalıklarımızı :16:

23/08/2012 mesaj sayımı

saphıra--------------------56
anane---------------------52
yesılerık-------------------16
maibeyaz------------------21
pasam--------------------34
shopaholıc----------------12
mavıyesıl-----------------10
ıpekyol--------------------20
yagmurdamlası-------------1
nev-----------------------25

eline sağlık canım :16:
yağmur,gerbera ve senarist izinli
ben de kupamı alayım bari :65::1:

dunku maci izleseydin anlardin ama bizi:)

canim iste benim anlatmak istedgmde o zaten cok az yiyosun normal olcude yiyince kilo aliyosun normal ögnlerni yemen lazim sabah en fazla aksam en az miktarda..duzenli yemezsen abartmadgn halde kilo alirsin yani
ızlemedım,mısıl mısıl uyuyordum cunku her an kalkma olayım vardı o anlarda tugrabın sayesın:D

hahahah aman nazr degmesın kem gozlere sıs:P

1.7 kg verdim demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?bayramda kaçamakta yapmamıştın :26:

afiyet olsun canım.1.5 kg artıdasın desene,bayram enkazları bunlar :1: 31 ine kadar verirsin,verilmicek bir kilo değil :34:

temizliğinde kolay gelsin canım.ben dün yaptım,bugün de sabahtan üstten bir daha yaptım yeter,yarına Allah kerim :1:

benim kızım da kasım 2008 doğumlu canım.bu sene ben de okula vericem nasipse.bir meslek lisesinin uygulamalı anaokuluna vericem.stajyerler bakıcı ablalık yapıyorlar,özbakımlarına yardımcı oluyorlarmış.Yalnız benimki de 5 yaş sınıfına mı gidice onu bilmiyorum işte,kayıt için gittiğimizde sorup öğrenicem ama büyük ihtimalle 5 yaş sınıfı olacaktır.Okullarda doldurdukları yaş değil,girdikleri yaş kabul ediliyor.Yani benim kızım kasımda 4 yaşını doldurucak,yani 4 yaşında olacak ama 5 yaşından gün aldığı için 5 yaş kabul ediliyor ve 5 yaş sınıfına kayıt ediliyor.Yani ben böyle biliyorum.okuldaki öğretmen 2009 luları kaydettik bu sene dedi ve sınıfları ayrı olacak gibi konuştu.Yani 2008 lilerle 2009 lular aynı sınıfta olmayacaklar.Bir de benimki yıl sonu doğumlu olduğu için 4+4+4 ten etkilenmedi.Seneye de anaokuluna gidicek,2014 Eylülünde ilkokula başlayacak.30 Eylülden sonra doğmuş olan çocuklar 1 sene erken başlamaktan kurtuluyorlar anlayacağın.Bir de sınıfları yılın ilk 6 ayında doğanlar ve son 6 ayında doğanlar diye ayıracaklar diye duydum.Yani mesela 1-A sınıfında yılın ilk 6 ayında doğanlar okuyacak,1-B sınıfındason 6 ay da doğanlar okuyacak gibi

ıns vercez ya.cumaya kdr 1 kılo vermem lazım evet

Kizin icin sevndm saphira iyi olmus seninki icin:)

ya simdi ben dukana baslarken oncesnde cok kacamak yapip 75.7falan olmustum oyle basladim.bayram bittignde 74tum hala oyleyim yani varsada on gr falan kaybim vardir:d ben cok tatli yedgm icin oyle oldugunu dusunuuyorum isteondan iki haftada bir yicem canim

vee tartıldımm :) bayram fazlalıklarımdan kurtulmuşum kızlar :nazar: çok şükür..dün 84.2 idim bu sabah 83.6 çıktım.Yalnız gece geç yattım sabah erken uyandırdı kuzucum,o yüzden biraz ödemeim vardı.En az 200 gr. daha aiağıda olduğuma eminim.He bir de en son çarşamba günü wc ile görüştük :17::50:

vee tartıldımm :) bayram fazlalıklarımdan kurtulmuşum kızlar :nazar: çok şükür..dün 84.2 idim bu sabah 83.6 çıktım.Yalnız gece geç yattım sabah erken uyandırdı kuzucum,o yüzden biraz ödemeim vardı.En az 200 gr. daha aiağıda olduğuma eminim.He bir de en son çarşamba günü wc ile görüştük :17::50:

Canim cok sevindim ama tahmin ediyodum:)

saphira belki bi besin destegi alman gerekiyodur uzun sure rejimde olcan hep boylemi olsun sindirimin doktora gorunmen lazim canim ya

kızlar yaa benim oğlan da 2008 doğumlu ama bizi arayan falan olmadı biz de kreş bakıyorduk pazartesi yazdıracaktık... anaokula mı gitmesi lazım...
vallahi elim ayağım titredi bi anda yaa.. nerden öğreneceğiz bunu kızlar...

kızlar yaa benim oğlan da 2008 doğumlu ama bizi arayan falan olmadı biz de kreş bakıyorduk pazartesi yazdıracaktık... anaokula mı gitmesi lazım...
vallahi elim ayağım titredi bi anda yaa.. nerden öğreneceğiz bunu kızlar...

Arayan olmadiysa krese gonderin canim bence tabi bi saphiraya sormak lazim onun kzi seneye baslicakmis anaokluna falan hangi ayda dogdugu onemli demekki

oh rahatım oglumla kızım kafeste uyuyolar bende uyusam biraz ya plates yapıyım diyorum ama nerde canım istemiyo hemde oruç oruç hiç çekilmiyo:17::17::17:borçlarımı bitiyimde işşallah sonra siz benim spor aşkımı görün:27::27::27::27:
sizler ne yaptınız bebeler canım birde ne tatlı çekiyo allahım :56::56:

oh rahatım oglumla kızım kafeste uyuyolar bende uyusam biraz ya plates yapıyım diyorum ama nerde canım istemiyo hemde oruç oruç hiç çekilmiyo:17::17::17:borçlarımı bitiyimde işşallah sonra siz benim spor aşkımı görün:27::27::27::27:
sizler ne yaptınız bebeler canım birde ne tatlı çekiyo allahım :56::56:

Pasam aynen sauna sortumu spor ayakkabimi bile giydim muzgmi taktim kulagma o derece hazirim ama daha yapmadm spor gaz ver bana ya:d

Canlarım ben bayramı +2 kg ile kapatmıştım ne yazık ki,özel günüm de gecikti sanırım ödem de var ama velhasıl +1.5 tayım hala,84.1.Cumaya kadar fazlalıkları atıcam söz veriyorummmm :66:

Arayan olmadiysa krese gonderin canim bence tabi bi saphiraya sormak lazim onun kzi seneye baslicakmis anaokluna falan hangi ayda dogdugu onemli demekki

eylülde doğdu benim kuzu...
saphiranın dediğine göre benimki seneye 1. sınıfa başlıcak...:50:

Back
X