canım 1 dolu kase oluyor lapa.suyu da o kadar koysan yeter
1.7 kg verdim demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?bayramda kaçamakta yapmamıştın :26:
afiyet olsun canım kilon az ya çok normal yavaş gitmesi
ayran detoksu yap canım sen de.iki günlük kür,toparlar biraz belki
afiyet olsun canım.1.5 kg artıdasın desene,bayram enkazları bunlar

31 ine kadar verirsin,verilmicek bir kilo değil
temizliğinde kolay gelsin canım.ben dün yaptım,bugün de sabahtan üstten bir daha yaptım yeter,yarına Allah kerim
benim kızım da kasım 2008 doğumlu canım.bu sene ben de okula vericem nasipse.bir meslek lisesinin uygulamalı anaokuluna vericem.stajyerler bakıcı ablalık yapıyorlar,özbakımlarına yardımcı oluyorlarmış.Yalnız benimki de 5 yaş sınıfına mı gidice onu bilmiyorum işte,kayıt için gittiğimizde sorup öğrenicem ama büyük ihtimalle 5 yaş sınıfı olacaktır.Okullarda doldurdukları yaş değil,girdikleri yaş kabul ediliyor.Yani benim kızım kasımda 4 yaşını doldurucak,yani 4 yaşında olacak ama 5 yaşından gün aldığı için 5 yaş kabul ediliyor ve 5 yaş sınıfına kayıt ediliyor.Yani ben böyle biliyorum.okuldaki öğretmen 2009 luları kaydettik bu sene dedi ve sınıfları ayrı olacak gibi konuştu.Yani 2008 lilerle 2009 lular aynı sınıfta olmayacaklar.Bir de benimki yıl sonu doğumlu olduğu için 4+4+4 ten etkilenmedi.Seneye de anaokuluna gidicek,2014 Eylülünde ilkokula başlayacak.30 Eylülden sonra doğmuş olan çocuklar 1 sene erken başlamaktan kurtuluyorlar anlayacağın.Bir de sınıfları yılın ilk 6 ayında doğanlar ve son 6 ayında doğanlar diye ayıracaklar diye duydum.Yani mesela 1-A sınıfında yılın ilk 6 ayında doğanlar okuyacak,1-B sınıfındason 6 ay da doğanlar okuyacak gibi
31 ine kadar vericez bayram fazlalıklarımızı