Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet oda rahatlatir seni valla ben gttim bana bisey olmadi olanida daha gormedim rahat ol:d ben sebze yemezmisim bi calisan bana makarna yaparmis sonra sisko olduk iste:)

az önce konu açtım konyada psikolog arıyorum diye... ciddi ciddi tedavi olmam lazım başta ciddiye almadım ama gitgide kötüye gidiyorum canım...
akşama kadar kapı pencere açmıyorum çocuk cama çıkacak düşecek diye... 1 sn gözümden kaybolsun olmadık şeyler geliyor aklıma kalbime güm güm çarpıyor elim ayağım kesiliyor...
bi de temizlik takıntım var... 10 kez sildiğim yeri tekrar siliyorum sanki her yer pis gibi geliyor gözüme...
beni direk bakırköye yatırmaları lazım...

anlatıyorsun anlatıyorsun böyle yaptıklarını valla bizi boşayacak o zaman kocişler, ben diyete başladım başlayalı yapmıyorum hamur işi ama nasıl canım istiyor bir bilsen

Ya iste ben sana rahat olmayi ogretememki titizlik huydur degismez hic ya rahatlikta oyle tabi :d

canim beni lise ikide gonderdiler piskiyatra ama piskolog degldi ben üç sene gittim dört doktor degstrdim 4 5senedir ilac kullaniyorum ama ne degsti hic fikrim yok inan yani:d cok iyi bi doktorla ilacsiz gorusmeye calis kandirmasnlar senide

anlatıyorsun anlatıyorsun böyle yaptıklarını valla bizi boşayacak o zaman kocişler, ben diyete başladım başlayalı yapmıyorum hamur işi ama nasıl canım istiyor bir bilsen

Aynen bende kestim :) evede bi sevmedgm hazir mamuller giriyo artik 8 ayda boyle olcak:d iyiki beni bosicak yok haha

mayıs gibi ben de gittim işte ilaç verdiler bana da ama anca kilo yaptı dediğin gibi hiç faydası olmadı...
dediler psikiyatra gitmişsindir psikoloğa gitmen lazım ben de şimdi iyi bi psikolog arıyorum bakalım...

Insallah bulursun canim konusmak cok iyi gelir ama bak dikkatni cektiyse sabah aksam burdayim bi sıkintn olursa daralirsan bende varim unutma:)

hamarat hatun kocan seni başının üstünde gezdirsin
sorma onun yüzünden günaha giriyorum boşverdim gitti yane

ah canım benim inan yemeye yemeye acıkmıyorum bile oruçlarım bitsin ver elini yürüyüssende dukanmı yapıoyosun kız karataya ne oldu
dukan yapıyorum canım,bugün 3. günümdü..karatayı sindirim sorunu sebebiyle bırakmıştım
off vallahi strese girdim yaa ben hiç düşünmemiştim bu güne kadar bunu...
eşim bi gelse de konuşsam... bu sene kreşe gidecekti zaten de seneye okula gidecekse anaokuluna gitse daha mı iyi olur...
evine yakın bir ilkokulun anasınıfına bile yazdırabilirsin canım,dert etme bu kadar
(( ayy yapma be canım çok üzüldüm
hayırlı olsun okulunuz canım
çukuları da bırakmış olmana sevindim afferinnn
çaylarını afiyetle iç
ben keten tohumunu sabahları aç karnına 1 dolu çay kaşığı olarak suyla yutuyorum canım.bağırsakları çalıştırsın diye ümit ederek ama bir numara yok
ah yavrum benim yavrum çok zor işin canım böyle olmaz.kesinlikle yardımcı fikrine katılıyorum

canım işte özbakımlarını henüz tam yapamıyorlar normal olarak,küçükler çünkü.Ben o yüzden bir meslek lisesinin,uygulamalı anaokuluna vermeyi düşünüyorum.stajyer ablalar oluyor,çocukların özbakımıyla ilgileniyorlar

herkese hayırlı sabahlar...
kaptan bizim vereceğimiz kreş de kız meslek lisesinin... sabaha kadar konuştum eşimle onu da uyutmadım...
şimdi biraz daha rahatladım... pazartesi kreşe vereceğiz Allah' ın izniyle...

Biz de iki üç gündür aynı mevzuyu konuşup duruyoruz evde, çocuklar daha tuvalet ihtiyaçlarını kendi başlarına göremiyorlar, hele ki tuvaletlerini 40-50 dk tutmaları gerekecek, ders boyunca oturmak zorunda kalacaklar, kreş ve anaokulları sistemlerini değiştirip buna hazırlamaya çalışacaklarını söylüyorlar, daha çok 6 yaş grubunu hazırlarlarken şimdi 4-5 yaşta bunun için eğitime başlayacaklar, yoksa okulda çok zorluk çekecekler

Hayirli olsun canim
aynen canim cocuklarada yazik neyin ne oldugunu anlamadan ogrencekler..
Çok şükür bu sabah tartı azcık yüzüme güldü 65,9

:) sevindm canim esin kurtarmis valla seni:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…