Okul işini attım ortaya herkeslerin kafası karıştı değil mi? Valla bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz, ben bugün gittim okula oğluşun 4. yaş grubunda kalmasını istedim, sistem bir otursun bakalım 4+4 neymiş o zaman düşünürüz dedik, sonra başladık marketleri gezmeye biz aylık alışverişlerimizi toptancı marketlerden yapıyoruz, biraz daha hesaplı oluyor sanki, ya da bize öyle geliyor, önce tabi inşaaatçı marketleri gezdik, oğlan için arabada yükseltme koltuğu aldık, ben birkaç mumluk gördüm gene dayanamayıp aldım, eşim evi türbeye çevirecen gene diyor, sonra markete gittik, bir ara baktım benim kucağımda üç aylık bebekler kadar çikolatalardan yüklenmişim allahım... Pastacılar alıyor onları dedi eşim sen ne yapacaksın walla zorla bıraktım evladımı bırakmış gibitöbe tövbeeee
Neyse bu krizi atlattıktan sonra gittim kendime keten tohumu aldım, mate çayı aldım, badem filan aldım işte, eve gelince çayı demledim hemen ama öyle çok içilesi bir şey değil bu mate ya nedir sizin fikriniz? bir de bu keten tohumunu ne kadar tüketmek lazım, yoğurta filan katılıyor ama bir gün de kaç kaşık olmalı mesela???
off kızlar yaa benim kızı biliyosunuz hasta olunca ne yaptığını bilemiyo hiç beşiğinin kenarlarını kemirmiş... sonra da ayaklarını dikmiş oraya kesik yerler bacaklarını kesmiş hep çok fena kanadı yaa...
neyse kaçayım ben biraz uzanayım sizi de daraltmayım iyice..
herkese hayırlı geceler...
hayırlısı olsun sizin için canım...
biz de pazartesi kaydettirecektik kreşe ama kafam çok karıştı bu gün benim... bakalım tanıdığım bi kaç öğretmen var sabah onlarla bi konuşayım ne dicekler...
offf eşim de gelemedi bi türlü.. iyice daraldım ben yaa zor nefes alıyorum resme...
Cokmu derin cizilmis canim burdamisin onuda anlayamiyorum hayalet uye:) iyimi kuzu?
:d pasam allah seni napmasin on dakka dusundum sonda ne diyosun dye:d ya bende anlamadim mesela ne ara gitti on kilo ama hissetmiyorum kendmi kilo vermis gbi oda ilginc.Allah kabul etsin canim gel ben burdayim hep:d
rabbim şifa versin canım yavruma okadar zordurki evladını öyle görmesioff kızlar yaa benim kızı biliyosunuz hasta olunca ne yaptığını bilemiyo hiç beşiğinin kenarlarını kemirmiş... sonra da ayaklarını dikmiş oraya kesik yerler bacaklarını kesmiş hep çok fena kanadı yaa...
Okul işini attım ortaya herkeslerin kafası karıştı değil mi? Valla bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz, ben bugün gittim okula oğluşun 4. yaş grubunda kalmasını istedim, sistem bir otursun bakalım 4+4 neymiş o zaman düşünürüz dedik, sonra başladık marketleri gezmeye biz aylık alışverişlerimizi toptancı marketlerden yapıyoruz, biraz daha hesaplı oluyor sanki, ya da bize öyle geliyor, önce tabi inşaaatçı marketleri gezdik, oğlan için arabada yükseltme koltuğu aldık, ben birkaç mumluk gördüm gene dayanamayıp aldım, eşim evi türbeye çevirecen gene diyor, sonra markete gittik, bir ara baktım benim kucağımda üç aylık bebekler kadar çikolatalardan yüklenmişim allahım... Pastacılar alıyor onları dedi eşim sen ne yapacaksın walla zorla bıraktım evladımı bırakmış gibitöbe tövbeeee
Neyse bu krizi atlattıktan sonra gittim kendime keten tohumu aldım, mate çayı aldım, badem filan aldım işte, eve gelince çayı demledim hemen ama öyle çok içilesi bir şey değil bu mate ya nedir sizin fikriniz? bir de bu keten tohumunu ne kadar tüketmek lazım, yoğurta filan katılıyor ama bir gün de kaç kaşık olmalı mesela???
Sıkma canını arkadaşım bu kadar halolur hepsi, daha okula başlamıyacak ki senin ki de, hem kimseye sıkmazsın merak etme, derdimizi de sıkıntımızı da mutluluğumuzu da hepsini paylaşıyoruz burda yeter ki sen içini ferah tut
yok canım derin değil de bacağının arkası olunca çok kanadı kuzumun...
namaza durmuştum dedim beşiğe koymiyim gene kesilir bi yeri diye, gitmiş abisini ısırmış uykusunda korktu çocuk yaa... çok derin ısırmış ama baya morarmış...
onu sakinleştirdim... kızı uyutmaya çalışıyorum şimdi...
Canimmkiyamam ya ona Allah yardimcin olsun canim benim annemin sinif arkadasinin kizi var 14yasinda oda cok zor cok Allah sabir versin aglamadimi ya cok uzuldum canim bakici yardimi lazim sana ya ogluna ya kizina ikisi bi arada cok zor ya
canım bu sene okula başlamıcak ama eğer seneye 1. sınıfa gitmek zorundaysa bu sene anaokuluna gitmesi lazım... ama benim oğlum temizliğini vs tek başına yapamıyor ki...
kreşe göndersem bu sefer ana okuluna gitmeden 1. sınıfa başlamış olacak...
neyse bakalım hayırlısı olsun... yarın bi konuşayım öğretmenlerle , doktorumuza falan bi sorayım ne dicekler...
Bitanem ya onun sucu gunahi yokkie simdi nerde uyuyo? canim en azindan agir donemlerde bi yardimcin olsa ya kendinde yipraniyosundur tek basina kaldirilcak yuk degl Allah yardimcin olsun esinle konus bunu ya cok gerekli hem yetisemezsin hem zor cok zor.. op bi kocaman uyuduysa koklayarak rahatlarsin:)
şimdi ayağıma koydum sallıyorum... ama sallamaya alışık olmayınca kaçmaya çalışıyo... sağol canım Allah razı olsun... oğlan kreşe başlıcak ya ozaman biraz rahatlarım sanırım...
gerçi ben çok paranoyak biriyim olmadık senaryolar yazar kreşten gelene kadar kafayı yerim...
Canim birinci sinifta ogretmen yeterli gormezse yeniden anaokuluna gidiyo bunuda bi konus okula gonderirsiniz ayarlayp ordan anaokuluna gideblir belki
allah seni ne yapmasın ben her seferinde memeleketteki ablamı ararım şakasına derin üstünde ne var oda sayar çizgilipişjama var tşört var bende derin allah seni kırk yılın başı şirinlik yapıcem senin yaptıgına bak derim
rabbim şifa versin canım yavruma okadar zordurki evladını öyle görmesidilerim rabbimden mucizesini gösteriride yavrumuzu sana bagışlar annesi
canım bir tatlı kaşıgı yiyebilirsin tansiyona kolestrola şeker iyi geliyo diye biliyorum ben yogurtada koy salatanada sorun degil
kızlar ben geldim eşimin karını doyurdum çayını verdim namazı kıldım burdayım ama çıkabilirim haberinzi olsuneşim tatlıyı kurabiyeyi çok beyendi hanım bu aralar sende iş var dedi bana bende sana layık olmaya çalışıyorum dedim sizler ne yapıyosunuz baklaım dökülün dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?