Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ama lahmacunun hamuru farklı bu daha bi sıvı bilmemki nasıl olur boyle guzel ama begenmek ne klime bayıldım yani:)

ne güzell demişsin sen öyle ipekdimm

Kizlar 43dk eliptik 440kolori 11.8km:d ben bittim ölduum ama sanki kendme geldim spor yapinca.smdi mekik bacak kalca kol ne bulursam calistrcam cok hirsa geldim burda bi komsuyu gordumde..
HARİKASIN CANIIIMMM BRAVOOOOO

saphiracım seni çok istikrarlı ve azimli görüyorum canım..eminim en yakın zamanda 7 lere merhaba diyceksin..

Canlarım ben bayramı +2 kg ile kapatmıştım ne yazık ki,özel günüm de gecikti sanırım ödem de var ama velhasıl +1.5 tayım hala,84.1.Cumaya kadar fazlalıkları atıcam söz veriyorummmm
canım eminimki vericeksin..sen harikasın
kızlar tam 64 kıloyum

maviyeşilcim mrb nasılsın..canım ne zamandır sorucam sana..oğluşun kaç aylık benim kızla yakınlar sanırım...ve ayrıca çok hoşsun...

valla benim kafa iyice karıştı canım yaa...
benim oğlum 2 eylül 2008 doğumlu... seneye kesin mi başlayacak yoksa istersek mi göndereceğiz orasını anlamadım...
bazen benim kafa duruyo basmıyor böyle...

canım istersen ben de var 1 den 5 e hepsi gönderim sana...

ben sabah kahvaltımı yazmıştım...
2 saat sonra 1 kase detoks ayranı içtim sonra hiç bişey yemedim...
şimdi de acıktım haliyle...bakalım dolapta neler var...

Pasam aynen sauna sortumu spor ayakkabimi bile giydim muzgmi taktim kulagma o derece hazirim ama daha yapmadm spor gaz ver bana ya:d
bak şimdi sana ne güzel gaz veriyorum dinlede gör nasıl gaz veriliyo şişko ananekoca totosunu kaldırıpta spor yapmayan ananesen zayıflamaya layık degilsin sen zor zayıflarsın sen zayıfla ben bagırıcam dışarı çıkıpbeceriksiz ananesenden bir halt olmaz anca otur totonu büyüt sen kilo vermeyi unutcanımbiraz acımasız olsu yeminle ama biri bana böyle gaz verse hiç yatmam uykum gelene kadar koşar canıma tak edene kadar yemek yemezdimcanım inan dışarı çıkıp az yürüsek gerisi geliyo nasıl uyanınca yataktan kalkınca olay bitiyoya o hesap canım ya hergün yürüyüşe gitsek evdede plates yapsak ne ka güzel olurşaka yaptım he anlış anlama sakın kırılırım
canım ben eşimi anlasam zaten olay biticek
kızlar ben az önce YARIM KARIŞIK TOST YEDİM....
iyi yapmışsın canım afiyet olsun dicem ama demicem bak dolapta kavun var o bana ben ona bakıyom ama yemiyom irademizi tutabilseydik bu haddede olmazdık bebem ya nefise dur desen beni yenemezsin ben seni yenicem deozaman yemiyosun benim canım kaçamak yapmak istese eltimn bir lafı geliyo tekerlek gibisin dediya bana ozaman bitti aklıma hep gelirona inat vericem bu kiloyu eşimin dedesine gittik bayramda kaynanama demişki kızım senin paşa teneke gibi olmuşne zayıflamış dedmiiş kaynanamda daha vericek demiş ay ne hoşuma gitti ne güldüm

kızlar ben az önce YARIM KARIŞIK TOST YEDİM....
canım senin motivasyonu toparlayamadık bir türlü sanki,yanılıyor muyum,ne yapsak da toparlasak acaba :26:
HARİKASIN CANIIIMMM BRAVOOOOO

saphiracım seni çok istikrarlı ve azimli görüyorum canım..eminim en yakın zamanda 7 lere merhaba diyceksin..
evet canım çok şükür motivasyonum iyi ve dukan bu kez baya iyi geldi herşeyi yiyebiliyorsun aşağı yukarı,çok lezzetli ve doyurucu menüler olunca insan motive oluyorBence sen de denemelisin
valla benim kafa iyice karıştı canım yaa...
benim oğlum 2 eylül 2008 doğumlu... seneye kesin mi başlayacak yoksa istersek mi göndereceğiz orasını anlamadım...
bazen benim kafa duruyo basmıyor böyle...
senin oğlun 2013 eylülde ilkokula başlayacak.o yüzden önümüzdeki eylülde bir anaokulu/kreş e başalat ki,hazırlık olsun çocuğa
canım istersen ben de var 1 den 5 e hepsi gönderim sana...
sağol tatlım,ihtiyaç anında isterim
ben sabah kahvaltımı yazmıştım...
2 saat sonra 1 kase detoks ayranı içtim sonra hiç bişey yemedim...
şimdi de acıktım haliyle...bakalım dolapta neler var...
içebildin yani detoksu,iyi bari kar kardır

senin elti çizmiş kafayı senle...
ne mutlu sana günahlarını hafifleten bi eltin var...

ben akşam yemeği yemeyi unuttum,sonra geç acıktım,e bu saatten sonra yemeyeyim dedim.bir demlik 5 i 1 yerde çayı demledim onu içiyorum.3-3.5 fincan filan çıkıyor işte..½ kaşık yulaf kepeğimi yememiş oldum bugün,sorun olmaz herhalde dimi kızlar.şu tariflere bakayım da,yarın için güzel bir dukan yemeği planlayayım

şimdi gelelim sizden sonra neler yaptıgıma ilkindiyi kıldım sonra mutfaga girdim semizotu yemegi yaptım yayla çorbası salçalı makarna ayaptım keşkül yaptım tatlı eşime üzümlü siyah erikli kurabiye yaptım ıspanagı az haşladım kurufasülye piyazı yaptım mutfagı topladım yemek yaparken ne dagıttım mutfagı bir makina bulaşık çıktıneyse neler yaptıgıma gelelim
akşam iftarımı açtım sonra küçük bir kase ıspanak vardı az öldürdüm tencerede onunu salatasını yaptım sarımsak ve yogurt koydum karıştırdım onu yedim küçük bir tabak kurufasülye piyazı yaptım içine biber domates yumurta dereotu kurufasülye baharatlar limon az nar ekşisi koydum sızma zeytin yagı koydum karıştırdım onu yedim küçük bir tabak 2 bardak su içtim ilaçlarımı içtim keşgülün üstüne az şeftalı kavurdum şekerle döktüm kaseey bir çay kaşıgı tadına baktım enfez olmuşkurabiyeyide pişiridm ilk defa yapmıştım kuru fasülye tanesi kadar baktım tadına oda güzel olmuştu şefler dulellosunamı katılsam bendışardan alsan 4 tl kurabiye en azından evde yaptım ekonomik oldusizlerde ne var ne yok bebeler

senin elti çizmiş kafayı senle...
ne mutlu sana günahlarını hafifleten bi eltin var...
sorma onun yüzünden günaha giriyorum boşverdim gitti yane

ah canım benim inan yemeye yemeye acıkmıyorum bile oruçlarım bitsin ver elini yürüyüssende dukanmı yapıoyosun kız karataya ne oldu

off vallahi strese girdim yaa ben hiç düşünmemiştim bu güne kadar bunu...
eşim bi gelse de konuşsam... bu sene kreşe gidecekti zaten de seneye okula gidecekse anaokuluna gitse daha mı iyi olur...

Pasam ben cevabmi yaziyorum suanda smdi kalkip bide bu yazdiklarni odama koycam her sabah gorcegm biyere amanin cok koydu yav:d
:)bende 1lahmacun yedim 5gbimiydi dahada bisey yemedm ama tokum:) yememis oman neden sknti olsun canim:) ben gdymde pasanin notunu kagda dokiyim:d

Bu mesaji okuyunca ya canima kiycam yada spor yapcam alternatf yok:d

allah seni zayıf etsin hami delü şey inan kilo vermeye başladımya dedilerki bana senin pazartesilerin bitmez veremezsin tekerlek gibi olmuşun sen kim zayılama kim beceremesin yapamazsın vs anam bir gaza geldim yeminle sorma karşılıgı 23 kiloşimdi bana öyle diyenler utanıyo beni görünce azimlisin diyorlar sen ve ben bogazımızı tutcez vericez yeminolsun kavun var dolapta yiyemiyorum eltim ban tekerlek gibi olmuşun diyince eşime dedim dolaba tekerlejk remini koyalım onu gördükçe daha hırs oluurm dedim eşim bazen takılır tekerlek diyecanım benim yassı duruyor abdestim varken kılayım eşim geldi açıkmış kanını doyurayım dönerim birazdan bekle beni üstüne hafif şeyler giy gelince ugraşmıyayım

:d pasam allah seni napmasin on dakka dusundum sonda ne diyosun dye:d ya bende anlamadim mesela ne ara gitti on kilo ama hissetmiyorum kendmi kilo vermis gbi oda ilginc.Allah kabul etsin canim gel ben burdayim hep:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…