tamam doğru hatırlamışım dimekkiiCanim kiymalarda %15le 20arasnda degstgni bildigimden %25tir. Simdi o peyniri bende kullaniyorum baktim %21 ama pinar bendeki kasarda %10 yaziyo sutte %1.5 yogurttada 1.4 yani 25in ustune cikmamak lazim demekki .kitapta sosisi falan onermiyolar lightindan bahsedildgnide duymadm ama tavuk jambon vardi onu yiyeblirsin sosis niyetne
sinameki var içinde o tembelleştiriyo iyicebir de bu tarz macunlar bağırsak enzimlerini öldürüyormuş diye duymuştuk annem kullanıyodu bi ara buna benzer bişi sonra bıraktı kilo da vermişti
canım herkez öle diyo ama eşimde diyor daha beter olursun bu sefer çocuga kafayı takarsın diyor adam haklı okadar psikologa gittim ama gene yokinan insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor ben onu anladım
Canim bak hayirlisiyla dogdugunda oyle bi olcanki birine vermiceksindir yanindan ayirmazsin ilk donemlerde ama geccektir bu zamanla ben oyle dusunuyorum azalcaktir cunku suanda stres altindasn buda buyuk bi etken
kızlar okuyun bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-592.html#post26149009keşke umursuz olsam ama nerdeöyle olsam kafayı birşeye takmasamvarya iyileşicemde yok yolda yrüüsem az kalbim hızlansa hayatım felç oluyo neden böyle oluyo anlamıyorumki eşim git degişlik olsun havan degişir dedi memelekete ama eşimi bırakamadım armutla şeftalimi yeidm bu arada canım tatlı çekiyo zor tutuyorum keşgülü yememek için:18::18::18:
ananeecim bak mesela bu var
https://www.facebook.com/photo.php?...19165999.94111.289208191105112&type=3&theater
az önce çok tatminkar bi görüşme yaşadık pek bir sevindirik oldumtamam doğru hatırlamışım dimekkiiette % 25,sütte %10..ben light yoğurt almadım canım.bugün kaymaksız dost yoğurdun yağ oranına bakayım dedim,3.9 e bu durumda light yoğurt almaya ne gerek var ki.ayran da yanı şekilde çok düşük yağ oranı,% 2 ydi sanırım.light ayran aramaya ya da ille light yoğurttan ayran yapmaya gerek yok bence.peynirlerimin yağ oranı biaz fazla yalnız.labne ve krem peynir yiyoru mesela,% 17..çok yemiyorum ve sadece kahvaltıda yiyorum.Bir de ben en baştanberi yağ olayını çok kasmadım ama yine de düzgün yapmışım diyeti.Nevde yağsız süt ürünleri kullanmamış.
sosise gelince,faceteki sayfada var sosis.sütşü light sosis var yenilebilenler içinde.bir de yeni çıktı bu sadece fileto hindi veya tavuk göğsünden yapılmış,yağsız sosisler.yağ oranı uygunsa ve nişasta içermiyorsa yenebilir yazıyor facete
hangi bitki çayı tembellik yapmıyor kibak mesela şimdi bir ümit kayısılı form çay içicem,içeriğince sinameki var en son çarşamba günü,çok tatminsiz bir görüşme yaşadık wc ile
Yesilerik lesli 3mil
maibeyaz 150stepper
ipekyol lesli 4mil
anane 40dk eliptik 10dk fitnes
kizlar bu ilk listemiz olsun ben cumartesileri yayinliyim ama 7gunluk bi raporumuz olsa katilimda fazla olsa daha iyi olur hani ..kalori hesaplicaktim leslide takildim boylede iyi bence .hayirli olsun:)
Kizlar merhaba bi sey sorucam,cok acil..
ben simdi ilk defa bikini bolgeme agda yapayim dedim.
ama bezi cekerken cok acidi tek seferde hizlica cekemedim.
sonra da morardi orasi boyle ara ara.
napicam ben simdi bu onemli bi sey midir gecer mi sabaha kadar hastaneye gitmem gerekir mi?
ay simdi kayinvalidemlerdeyim herkes uyudu esim de balik tutmaya gitti.
napicam ben?:26:
Kizlar merhaba bi sey sorucam,cok acil..
ben simdi ilk defa bikini bolgeme agda yapayim dedim.
ama bezi cekerken cok acidi tek seferde hizlica cekemedim.
sonra da morardi orasi boyle ara ara.
napicam ben simdi bu onemli bi sey midir gecer mi sabaha kadar hastaneye gitmem gerekir mi?
ay simdi kayinvalidemlerdeyim herkes uyudu esim de balik tutmaya gitti.
napicam ben?:26:
Canım buz koy, buz yoksa küçük pet şişey su dondur hemen dolapta onu tut biraz, benim aklıma ilk gelen bu, geçmiş olsun bu arada
kızlar kusura bakmayın alıntı alamadım canım çok sıkkın eşime moralim bozuldu eşimde kalp kapaı egriligi var dün işte çalışırken tinerle işim oldu dedi başı agrımış sonra çarpıntısı olmuş 3 saattir dedi çarpıntım oldu ta boyun damarında olmuş sonra dedi dinlenince geçti dedi doktora gittik herşeyine baktırdık doktor ondan birşey olmaz dedi ama bu çarpıntı neyin nesi yasen beni dün panik atagım azdımı sana aklıma kötü şeyler geldi ona birşey olursa ben ne yaparım allah korusun ne olur birşey deyin siizn tanıdıklarınızda oldumu neden çarpıntısı olabiliri kafayı yiyicek aklım eşimde ne yaptı diye gitme işe dedim gitmem lazım dedi ilk defa böyle birşey oldu dedi acaba dedi tansiyonummu çıktı indi ondan çarpıntım oldu dedi biri birşey desin ne olur içimin rahatlaması lazım eşimsiz bir hayat düşünemiyorum ben rabbim bana bagışlasın işşallah
Herkese iyi hafta sonları cindy crawfordlarım :124:
bu sabahki kilom 83sonunda 83.5 un altına düştüm.Dünden bugüne 600 gr. daha vermişim yarın da atak yapıcam,5. gün olacak.Sonra pazartesiye seyire geçicem herhalde
Annemlere gidecez eşim dışarıya çıktı gelmesini bekliyorum.Dünden bu yana hapis gibi geliyor burası bana.Kvalidem dün bir sürü inci dizdi sağolsun.Bunu ankaradaykende yapmıştı.Bişey demedim.Dünde yaptı,bende tavrımı koydum.Onun bulunduğu odada oturmuyorum ,konuşmuyorum.Eşim yokken sayıyor tabi.Eşime anlatmamıştım daha öncekinide ama bu defa anlattım,üzüldü tabi.Sen saygıda kusur etme dedi.Bir daha da bu kadar uzun süre Tr ye gelirmiyim bilmiyorum.Hayatımda yeterince stres var birde kvalide stresi ekleyemem.Normalde iyiydik bi sıkıntımız yoktu ama bu yıl 2 defa oluyor.Sizlere anlatıp rahatlamak istedim.Anlatmasaydım annemlere anlatırdım bu da pek hoş olmaz.Bir an önce gitsek evimize artık
pet sisede buz varmis onu aldim simdi ne kadar tutucam? heralde bugun gecmicek
1 hafta surer filan yazmislar
Paşam geçmiş olsun allah şifa versin
5 biryerdeyle yeşil çayı kattım içtim anam ne terledim hebenim 9 birde çayım yokki demliyim anca 5 biryerdeyle yeşil çayı karıştırım içerim ben neyse eşim geldi çıkmam lazım çay vericem sonra görüşrüz artık