Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bi göreseydin sayfayı ful hamur işi ben öluyorm tabi neden laf etcekki sana

Bize biraz moral gerek arkadaşlar, bir başarı öyküsü iyi gider bence, özellikle de dukancılara :)

Brianna 14 yaşındayken 127 kiloymuş. 22 yaşında 136 kiloyu görmüş. Sonunda canına tak etmiş karar vermiş zayıflamaya, 2010 yılında Dukan Diyetine başlamış ve bu zamana kadar 57 kilo vermiş hala da vermeye devam ediyor.

İşte bu da bloğu, sadece resimlerine bile baksanız yeterli olur sanırım,

Beauty is How You Feel Inside...

cavdar benı kessermış bı kere hem zayıf dıon.ayrıca senn oğlumunsun uzak dur cavdardan,yulaftan:)

malesef bebem bu arada eşinde iyyimiş tuttum eşini
niye yasakki sana? bilmiyorum canım babam almış iyi görmüş almış sen sahur yaptınmı? niye acıktınki bugun bişey kalmadı zaten canım

iyi yaptın ya silmekle :)

canım sahur yapmıyorum ben kilo vericem diye 10 gibi mevva iyiorum ilaçlarımı içip yatıyorum malum çabuk kilo vermemlazım orucum bitsin saglıklı beslenicem ezan okunuyo ben kaçtım

Benim eşim çok sever hamur işi, tatlı, şerbetli, vsleri, ben de yapmıyorum onun için pek memnun değil bu sağlıklı beslenme işlerinden, kendine gidiyor kavurmalar filan alıyor, taze fasulye de neymiş
Sende sevmedgin tatlilardan yapmaya calis canim madem oyle
Azim iste ya..helal valla :) dukan degilki aslinda uzun sureli tum rejimler kalici fayda gosterir icimden kiza sarilasim geldi ya masallah:d
cavdar benı kessermış bı kere hem zayıf dıon.ayrıca senn oğlumunsun uzak dur cavdardan,yulaftan:)
Haklisin annecim :):d tugrab napiyo iyimi:)

Pasam oyle olmuyo iste bak cabuk verdin durdu sonra zaten cabuk versen alcan bide geri oda var yapma oyle.afiyet olsun hadi gelde kiziyim azcik:d

Bak gitti eşimden taraf oldu, vermiycem sana erik merik bundan sonra

Anane de yazmış zaten ama bence sahur yapmadığın için kilo veremezsin, neyse bitirmişsin sanırım oruçları Allah kabul etsin bundan sonra daha düzenli olur umarım menülerin

Son düzenleme:
Pasam oyle olmuyo iste bak cabuk verdin durdu sonra zaten cabuk versen alcan bide geri oda var yapma oyle.afiyet olsun hadi gelde kiziyim azcik:d

canım sende haklısın ama ne yapayım neyse yedikelrimi yazauım ben en iyisi
1- 1 kase yarmalı nohut çorbası
2-1 kase kıymalı kuru fasülye
3- 3 adet domates 5 sivri biberi kabuklarını soydum onu yedim
4- 1 bardak su eşliginde ilaçlarımı içtim
meyvada armud yemeyi planlıyorum eşim gelsin 5 biryerede çayımıda içerim artık sizler neler yaptınız
unutmadan kaan pırtılaşması varya ondaan brokolide yasak dedim

Saphira 17

nev 11

senarist 6

maviyesil 2

maibeyaz 7

anane 19

pasam 20

shopaholic 8

yesilerik 2

kizlar mesaj sayim listesini bi cikaralim kimdeydi sira?

Afiyet olsun pasam yemek yicem bende gelirim birazdan

manyak sesim eviinletti yeminle bayılazaam şimdi he gülmektentaraf degil bebem aynısı benim eşimdede var merak etme ilk markete gdiyos ana adama bakıyourm nerde zararlı şeyler var onun önünde çıukulatadan tutta kolaya kadar bizede yasakondan ididm canım ben sensiz ne yaparım erigim benim birde beni tehtit ediyo bakarmıısn

Son düzenleme:

YOk tehdit filan sadece sen benden taraf ol istedim

ıncen ıncen o gunlerıde gorcez tabıkı

aaaa
cok guzelllllllllll senın kılo vermen lazım ya
aa
inşallah canım..
yaa işte diyetime tam uyduğum halde nasıl olur diyorum
ben 15 liraya aldım 1 aylık otları ayrı ayrı anane çok pahalı almış. mersinin en ünlü aktarlar zincirinden aldım hemde bitkiler de doğru baktım kekik bile gerçek top kekik
hımm tamam canım teşekkürler.bakalım İzmirde kaç o çay
yok erikçim niye olamasın,kimse benim yediğim kamakları yemesin ama şu son zamanlarda gerçekten kaçamağım olmadı.bir tek pazar günüydü ama çok abartılı değildi ve baya yüzmüştüm.motivasyonumu düşürdü bu durum ona üzülüyorum canım ben bir ara leslieyi her gün düzenli yaptım.her gün o hatunu görmekten fenalık geldi.aynı şekilde nivea body de yaptım.bakalım bir formül bulucam
anladım canım tamam seni izne ayıralım.ne zaman döneceğin belli mi
Ben geldimm 6da uyandim kizlar kotur kostur halletim islerimi yemekler hazir kendme brokoli yaptim ustune dukan usulu besamel sos ve kasar rendesiyle firina vercemmm:d ama kac derece olmaliki?
ooh afiyet olsun canım,nasıl olmuş tadı maalesef benim motivasyonum düştü bugün artıda çıkınca yeni tarifleri deneme hevesim kaçtı ve şunu farkettim kendimde,daha önce de farketmiştim ama konduramamıştım açıkçası;ben müthiş derecede duygusal açlık sorunu yaşıyorum.Mutlu ve motivasyonum yüksekken acıkmıyorum,hatta yemek yemek aklıma bile gelmiyor başım dönene kadar...ama üzgünken acıkıyorum sanki,aklım yemeklerde oluyor.Mesela bu artı olayından sonra canım şöyle kocaman bir pizza,üstüne çikolatalı soslu moslu kocaman bir tatlı filan yemek istiyor.Kendimi tutmasam,en basit,mikrodalgada yapıvericem bir brovni,üstüne de bayramdan kalan çikolataları eiritp dökücem
canım neyi alıntılamışım senden unuttum :26:
Güllü yeşil çay,

Pek olmamış bu ya, kendimi mevlitte gibi hissettim, gül suyu kokar ya her yer :44:
yeşil çayı da sevmem,gül suyunuda..cmt arkadaşın bebek mevlüdü var orada bol bol koklayacam :111:
helal olsun valla bravo
kırmızıgül,eski kaptanımız da 55 kg verdi canım.110 kg ile başlamıştı
karatay yaparken,beraber kader ortaklığı yaptığımı bir arkadaşta 120 ile başladı karataya sanırım 58 oldu şimdilerde
Saphira 17

nev 11

senarist 6

maviyesil 2

maibeyaz 7

anane 19

pasam 20

shopaholic 8

yesilerik 2

kizlar mesaj sayim listesini bi cikaralim kimdeydi sira?
eline sağlık canım
maviyeşil izinliydi..yeşileriğin ceza puanından 1 puan düşüyor
canım zaten öyle yapmamız doğrusu olur,kolay gelsin şimdiden,teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…