bi göreseydin sayfayı ful hamur işi ben öluyorm tabiBi de yaptıklarını facete mi paylaşıyorsun, yazık değil mi kız bi millete valla boşatacaksın bizim gibi sefilleri kocalarından
Adamı markete gönderiyorum, taze fasulye al gel diye adam kavurma alıp geliyor zaten, benim diyet işlerine laf etmesi yakındır
bi göreseydin sayfayı ful hamur işi ben öluyorm tabineden laf etcekki sana
Yaa ben sana tee ne zaman demistim o kadar yapiyosun yemeden duramazsinki yapma eve oyle seyler canim
Light kiz o zaten zayif ev kedisi ama sahip sisman:d hoyt cavdar keser seni buyudu o artik dover valla ablasi:d
Ben biliyodum zaten aktarin kazik oldugunu yulaf kepegnide pahaliya almistim..
Ne guzel demissin canim ya:)
Bence pasami evden kaciralim oda yiyo sonra:d
Hep oglusun sucu:d
Zaten varya senin facen beni benden aliyo giremiyorum faceye senin yuzunden onlar nedir oyle ya kilo vermeye calisiyoruz burda bacim yaziktir:d,
Kolay gelsin canim insallah donersin cabucak heralde kres baslaynca falan?
Bi de yaptıklarını facete mi paylaşıyorsun, yazık değil mi kız bi millete valla boşatacaksın bizim gibi sefilleri kocalarından
Adamı markete gönderiyorum, taze fasulye al gel diye adam kavurma alıp geliyor zaten, benim diyet işlerine laf etmesi yakındır
niye yasakki sana? bilmiyorum canım babam almış iyi görmüş almışsen sahur yaptınmı? niye acıktınki bugun bişey kalmadı zaten canım
iyi yaptın ya silmekle :)
Sende sevmedgin tatlilardan yapmaya calis canim madem oyleBenim eşim çok sever hamur işi, tatlı, şerbetli, vsleri, ben de yapmıyorum onun için pek memnun değil bu sağlıklı beslenme işlerinden, kendine gidiyor kavurmalar filan alıyor, taze fasulye de neymiş
Azim iste ya..helal valla :) dukan degilki aslinda uzun sureli tum rejimler kalici fayda gosterir icimden kiza sarilasim geldi ya masallah:dBize biraz moral gerek arkadaşlar, bir başarı öyküsü iyi gider bence, özellikle de dukancılara :)
Brianna 14 yaşındayken 127 kiloymuş. 22 yaşında 136 kiloyu görmüş. Sonunda canına tak etmiş karar vermiş zayıflamaya, 2010 yılında Dukan Diyetine başlamış ve bu zamana kadar 57 kilo vermiş hala da vermeye devam ediyor.
İşte bu da bloğu, sadece resimlerine bile baksanız yeterli olur sanırım,
Beauty is How You Feel Inside...
Haklisin annecim :):d tugrab napiyo iyimi:)cavdar benı kessermışbı kere hem zayıf dıon.ayrıca senn oğlumunsun uzak dur cavdardan,yulaftan:)
malesef bebem bu arada eşinde iyyimiş tuttum eşini
canım sahur yapmıyorum ben kilo vericem diye 10 gibi mevva iyiorum ilaçlarımı içip yatıyorummalum çabuk kilo vermemlazım orucum bitsin saglıklı beslenicem ezan okunuyo ben kaçtım
malesef bebem bu arada eşinde iyyimiş tuttum eşini
canım sahur yapmıyorum ben kilo vericem diye 10 gibi mevva iyiorum ilaçlarımı içip yatıyorummalum çabuk kilo vermemlazım orucum bitsin saglıklı beslenicem ezan okunuyo ben kaçtım
Pasam oyle olmuyo iste bak cabuk verdin durdu sonra zaten cabuk versen alcan bide geri oda var yapma oyle.afiyet olsun hadi gelde kiziyim azcik:d
canım sende haklısın ama ne yapayım neyse yedikelrimi yazauım ben en iyisi
1- 1 kase yarmalı nohut çorbası
2-1 kase kıymalı kuru fasülye
3- 3 adet domates 5 sivri biberi kabuklarını soydum onu yedim
4- 1 bardak su eşliginde ilaçlarımı içtim
meyvada armud yemeyi planlıyorum eşim gelsin 5 biryerede çayımıda içerim artık sizler neler yaptınız
unutmadan kaan pırtılaşması varya ondaan brokolide yasak dedim
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bak gitti eşimden taraf oldu, vermiycem sana erik merik bundan sonra
Anane de yazmış zaten ama bence sahur yapmadığın için kilo veremezsin, neyse bitirmişsin sanırım oruçları Allah kabul etsin bundan sonra daha düzenli olur umarım menülerin
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yağmur izinde olduğu için ben mi devr alayım sırayı kaptanım ne dersin? Zaten mesaj sayılarım gene düşük belki böyle affedersiniz beni hem yağmur hem de kendim adına sayarım ben sorun olmaz, inşallah doğru sayabilirim
manyak sesim eviinletti yeminle bayılazaam şimdi he gülmektentaraf degil bebem aynısı benim eşimdede var merak etme ilk markete gdiyos ana adama bakıyourm nerde zararlı şeyler var onun önünde çıukulatadan tutta kolaya kadar bizede yasak ondan ididm canım ben sensiz ne yaparım erigim benim birde beni tehtit ediyo bakarmıısn
YOk tehdit filan sadece sen benden taraf ol istedim
Ben geldim ben:d amanin bi guzel yemek yapmisim sormayin yani pasam fotoraf koycaktim dedim canin cekmesin
hehey ne canım çekicekmiş koysaydınbenim hurmam var onu yerim ben
inşallah canım..ıncen ıncen o gunlerıde gorcez tabıkı
aaaa
cok guzelllllllllll senın kılo vermen lazım ya
aa
hımm tamam canım teşekkürler.bakalım İzmirde kaç o çayben 15 liraya aldım 1 aylık otları ayrı ayrı anane çok pahalı almış. mersinin en ünlü aktarlar zincirinden aldım hemde bitkiler de doğru baktımkekik bile gerçek top kekik
yok erikçim niye olamasın,kimse benim yediğim kamakları yemesinKaptanım senin yiyip içtiklerinde hiç bir sıkıntı yok, olamaz da zaten, ama spor işini ne yapıyorsun? Haftada bir iki leslie yapsan bende çok işe yarıyor canım, ben de kaçamaklar da oluyor biliyorsun, sen de kaçamak dahi yok mutlaka işe yarar şöyle vücudunu bir şaşırt istersen
anladım canım tamam seni izne ayıralım.ne zaman döneceğin belli miselam kızlar...
kaptanım benim günlerim çok yoğun geçiyor... kızın kontrolleri oğlanın kreş işleri falan fırsat bulamıyorum takıma girmeye...
ben izin alayım bi süre işlerimi kolaylayıp dönerim inşallah... bu hafta beni geri dönmek üzere ayrıldı yazar mısın...
ooh afiyet olsun canım,nasıl olmuş tadıBen geldimm 6da uyandim kizlar kotur kostur halletim islerimi yemekler hazir kendme brokoli yaptim ustune dukan usulu besamel sos ve kasar rendesiyle firina vercemmm:d ama kac derece olmaliki?
yeşil çayı da sevmem,gül suyunuda..cmt arkadaşın bebek mevlüdü var orada bol bol koklayacam :111:Güllü yeşil çay,
Pek olmamış bu ya, kendimi mevlitte gibi hissettim, gül suyu kokar ya her yer :44:
helal olsun valla bravoBize biraz moral gerek arkadaşlar, bir başarı öyküsü iyi gider bence, özellikle de dukancılara :)
Brianna 14 yaşındayken 127 kiloymuş. 22 yaşında 136 kiloyu görmüş. Sonunda canına tak etmiş karar vermiş zayıflamaya, 2010 yılında Dukan Diyetine başlamış ve bu zamana kadar 57 kilo vermiş hala da vermeye devam ediyor.
İşte bu da bloğu, sadece resimlerine bile baksanız yeterli olur sanırım,
Beauty is How You Feel Inside...
eline sağlık canımSaphira 17
nev 11
senarist 6
maviyesil 2
maibeyaz 7
anane 19
pasam 20
shopaholic 8
yesilerik 2
kizlar mesaj sayim listesini bi cikaralim kimdeydi sira?
canım zaten öyle yapmamız doğrusu olur,kolay gelsin şimdiden,teşekkürleryağmur izinde olduğu için ben mi devr alayım sırayı kaptanım ne dersin? Zaten mesaj sayılarım gene düşük belki böyle affedersiniz beni hem yağmur hem de kendim adına sayarım ben sorun olmaz, inşallah doğru sayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?