Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canim o duygusal aclik bendede var sıkıldigimda bende aynen senin gbiyim rejimi korumak cok zor oluyo o zamanlarda..

kirmizigul ne uygulamisti ne surede verdi kaca indi spor napti bunlarida cevaplarsan:)

Evet canim o duygusal aclik bendede var sıkıldigimda bende aynen senin gbiyim rejimi korumak cok zor oluyo o zamanlarda..

kirmizigul ne uygulamisti ne surede verdi kaca indi spor napti bunlarida cevaplarsan:)

kırmızıgül akapunktura gidiyordu.sabah ve öğlen 300 er gr. yoğurt yiyordu,akşam 400 gr. salata ve ızagara yiyordu,bu kadar ve her gün spor yapıyordu aksatmadan.son haftalarında 3-4 saat spor yapıyordu.zaten onun mezun olduğu hafta o bireyselde 1. olmuştu,yine mezun olan bir arkadaşımız bireyselde 2. olmuştu ben de 3. olmuştum,yanılmıyorum sanırım,süper bir haftaydı.Sanırım 2 seneye yakın sürede verdi tüm kilolarını,55 kg olmuştu yanılmıyorsam

Sende sevmedgin tatlilardan yapmaya calis canim madem oyle

Azim iste ya..helal valla :) dukan degilki aslinda uzun sureli tum rejimler kalici fayda gosterir icimden kiza sarilasim geldi ya masallah:d

Haklisin annecim :):d tugrab napiyo iyimi:)

tugrab ağa su anda sallanııor..ıyı senın ıcın bı guzel beslıorum.ama yemıyor ınadına hıc anasına benzemıyor o yuzden..7 yasından sonra sana devredecem..gez eglen bekar gunlerının degerını bıl.ayrıca kaynana olarak o cavdarı o evde ıstmıorum okdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrP

vaay ..sporu 3saat yapmak hergun ayni seyleri yemek cok zorlu ya helal olsun ..

:) haha cavdar yoksa bende yokum valla askim o benimm:)

Adetimde bitti pasam evde bi bunalim gecirdim sanirim bugun

:)maviyesil bence iyi anlascaz okuluda erken bitircek oglusun hemen evleniriz:d devlet bna iyilik yapti goruyomusun:d

Adetimde bitti pasam evde bi bunalim gecirdim sanirim bugun

:)maviyesil bence iyi anlascaz okuluda erken bitircek oglusun hemen evleniriz:d devlet bna iyilik yapti goruyomusun:d
anladım bebem aman diyim dikkat et ben armut alıyımda gelen giyim
neyi kaçırmışım bacım,bişey mi yazmıştın bana da farketmedim acep :26:

ananeysle sahur faslını konuşuyodum baktım sende katılıcan zannettim emme katılmadım dedim ne oldu benim anacıgıma bir kusur bir hatamı yaptım:26::26:

tmm aglama sende yedek olursıun:))

anane,ilk nıckını degısmek lazım..oglumun yanında anane gıbı kalmaman lazım:)

anam bu ban ameydan okumadır haberin olsun gösteririm ben sana yedegi sen dikkat ette benim yedegim olma meydan okuyan varmı bana daha kşm varsa çıksın çabukkozumuzu paylaşalım burda kocişim geliyom dedi gelmedi yav nerde kaldı bu aradım dur bit arıyım nerde:102::102::102::102:

Kizlar bayadir acipta tv izlemiyodum kadavra dye bi film buldum aman ne manyakcaydi oyle sonunuda kacirdim gicik oldum daha bi yıl ben tv acmam:d

kizlar bayadir acipta tv izlemiyodum kadavra dye bi film buldum aman ne manyakcaydi oyle sonunuda kacirdim gicik oldum daha bi yıl ben tv acmam:d

küçümen kız utanmıyomusun korku filmi seyretmeye bakıyım süle çabukçocugunu ne yaptın kıyamam odamı seyretti korkmuştur yavrucaksabah görüşürz bebem eşim uyuya kaldı yerde gidiyimde yatırayım kocişimi benim çocuklarımda uyudu bir ben ayaktayımsabah görüşmek dilegiyle öpüldünüz

Iyi geceler canim :) bizim kiz kapi gicirtisindan bile korkar zaten:d

Kizlar bide su spor olayinizi napiyosunuz bakiyim:d ben cuma sabahlari listeyi yayinliyim diyorum haftsonuna motive gireriz bu arada bi yesilerik bide ben spor yaptm daha ..katilim lutfen:) iyi geceler..:)

28 Ağustos 2012 Salı günü mesaj sayımı

Anane: 45
Saphira: 27
Paşam: 25
Maviyeşil: 19
Nev: 13
Yesilerik: 13
Shopaholic: 10
Senarist: 2

Tubis87:5

Yagmurdamlası ve Mavibeyaz: izinli

Valla Tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…