Canim ben aktardan aldim sabahlari dört yada üc olcu koyup demliyorum tum gun 6bardaklik falan yemekten once iciyorum
Ben yerim onlari:) torunmu istyosun diyodunya cok doguruyolarmis diye bence iyi boyle olmalari
yani kilomu verdin pasam son dedgnden bunumu anliym:)
Nassi yani bi defa yetiyomuu?
amin kardeşim işşalahEvet canım
Amin ciğerim,hangi sebeple olursa olsun hiçbirimizin canı yanmasın inşallah
20 yaşımdan 21'e döndüğüm yıl başladım canım.Bu yıl da zaten 31 yaşımdan 32'ye döneceğim yıl.Ayyy ben hiç 32 yaşımdaymışım gibi hissetmiyorum ama ya,sanki öyle de görünmüyorum gibi geliyor :26:
valla bilmiyorum canım yasenin şu çay ne kadardı canım
hadi inşallah canım ne güzel
inşallah öyledir canım.1 demlik 5 i 1 yerden demliyim ben en iyisi kendime
evet durma oluyormuş da ne bileyim bu kadar erken beklemiyordum beniçecek dediğim light içecekler,kalorisi 0 olan içecekelr.diyeti bozmuyor yani.onları da sürekli içmiyorum.hatta her gün içmiyorum desem daha doğru olur inşallah canım
evet canım paş abir milli olamadı gitti ya bebekelri olsa pekte şiirn oluyolar ya internetten baksan yüysüz oluyolar dogduklarında 2 gram oluyola iri gözleri filan helede oglum bi yakışıklı kzım gibi alımli olsa daha ne isterim neler aldım bebekleri olsun diye ama yok ben ne zaman babanne olucem ya
amin kardeşim işşalah
sana şunu diyeyimmi bende veriyodum kilomu ana bir ara durdu ne yemedim içmedimki olsu gene aynı sonra 90 gördüm eşime dedim 80 görürümüyüm diye bir baktım 89 kiloyum adamı bir öpmişim sarılmışım sevincimden sorma okadar sevinçten bagırmışımki oda garip uykuda sıçradı birşey oldu diyeşidmide 7 görelim diyoruz kız biz çok şey istiyoruz he ama sabretmemiz lazım daha önümüzde çok uzun bir uol var git git bitmez bu arada ben çok cıktım ya sahurada birşey yemiyorum oruç ta yemezdim acıkmıyodumda neden acıkıyourmki ben az yedigimdendmi acaba iftar olsada yemek yesem
işallah canım bakıcez oglan büyük kızı da küçük 5 ay olmadı köpük geleli ama hanım nazlı çıktı:d olursun canim daha kucuk onlar sanirim
ya cok sey istemiyoruzda cabuk istiyoruz pasam sabir isi bu :)
Bugun bendede bi tatli krizi var sormayinmuhallebi gbi bisey yaptim yulafla kesmedi o cikolataya saldirma durumum vaar tutun beni:d ben yatym kizlar baska turlu git gel yiyorum ben
Kaptanim diyetten atladik geldik dukana bunuda goz onune almak lazim ne kadar derken fiyat olarakmi? Ben bi aylik malzemeyi 35liraya aldim ama bi aydan fazla oluyo kullanali duzenli kullanmadim ondan sanirim .bide barut agaci kabugu erken bitmisti ondan bi daha aldim oda 4bucuk liraymis
begenmene sevındımKıyamam ya,annelik böyle birşey demek ki
Canım keşke ertelemeseydin mi acaba...
Eline sağlık canım
hahaha tam bı dıet ısmı kutluorum senı:))Sayimlar 3gun canim:) gectgne sevindim :)
Canim kahvaltida yapmiyosan aksam cacik yiyosan evden ayri yemis oluyosun zaten 1.5 ay uzun bi sure bekleme bence dukan yapablirsin ya ama yapamasanda oglen isyerine kendin gotur bence yemeklerini hani yagli tuzlu karbonhidrat nisasta falan almazsin en azindan..
Allah askinizi daim tutsun canimmm:) insallah guzel cocuklarin olur bende sinuzit varmis hep kisa sacla gezdim cocukkenn cok ozenirim uzun saca insallah olurda kiziniz guzel guzel orersin ipek saclarini :) kiz cocuk daha iyi ya oglani bosver
ya kiyafete isemesi nedir amanin benim babam eve gelmezdi oyle bisey olsa:d mutlu bi hayvan ama demekki oyle cenesi dusukse :) cok guzel ama ya tuyleri insallah saglikli olurlar hep:)
:d çavdar kizimin adi valla benden ciksa bu kadar severim ama yani oyle deme bebegm o benimmmm:)
ay yemek ısımı hallettım ben cok sukur yemek hazır oldumu ıyı oluo.genelde sabah erkenden yemegımı koyarım ben ocagakızlar pazara gittim geldim hareket olsun diye 2 sefer yaptım şimdi de kuaföre gidicem kaşlarımı aldırayım...sonra eve geçicem yemek işleri falan..sabah erken çıktım evden ev dağınık kaldı birazz...
ohh çok severim arkadaşta keyifli uzun kahvaltıları afiyet olsun cnm..güzel sohbetler
eline sağlık cnm..
güzel bir diet kahvaltısı zararsız..
ıncen ıncen o gunlerıde gorcez tabıkıKızlar çok canım sıkkınbu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil şu kurtulamadım şu 8 lerden ya,diyetime de uyuyorum.dün hiç kaçamak filan yapmadım ki hatta hep 2 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum,ihtiyaç duymuyorum.en fazla içecek tüketiyorum.83 ün altına inmişimdir diye düşünüyordum.82.7,82.8 hatta 82.9 a bile razıydım galiba
aaaa1 haşlanmış yumurta
2 dilim dukan ekmeği (1 y.k. yulaf kepeği)
1 lokma domates
1 ad. zeytin
2 kk peynir
çay
cıkolatadan uzak durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.keserım çavdarı yerım ona goreBugun bendede bi tatli krizi var sormayinmuhallebi gbi bisey yaptim yulafla kesmedi o cikolataya saldirma durumum vaar tutun beni:d ben yatym kizlar baska turlu git gel yiyorum ben
ben 15 liraya aldım 1 aylık otları ayrı ayrı anane çok pahalı almış. mersinin en ünlü aktarlar zincirinden aldım hemde bitkiler de doğru baktımhe sen otları ayrı ayrı aldın yani ok
Kızlar çok canım sıkkınbu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil şu kurtulamadım şu 8 lerden ya,diyetime de uyuyorum.dün hiç kaçamak filan yapmadım ki hatta hep 2 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum,ihtiyaç duymuyorum.en fazla içecek tüketiyorum.83 ün altına inmişimdir diye düşünüyordum.82.7,82.8 hatta 82.9 a bile razıydım galiba
1 haşlanmış yumurta
2 dilim dukan ekmeği (1 y.k. yulaf kepeği)
1 lokma domates
1 ad. zeytin
2 kk peynir
çay
Canım benimmmm,çok bu konulardan bahsetmek istemiyorum aslında diyet topiği olduğu için,özel sıkıntılarımla konsantrasyonunuzu bozmayım diye ama içimi okumuşsun.Canlarım O da görev yerimde çalışıyor biliyorsunuz.Dönüş günümü bildiğinden son zamanlarda mesaj atıp duruyordu,gelmene 2 hafta kaldı,hemen yüzükleri takalım inadını kır filan diye.Cevap vermiyordum ama darmadağın oluyordum,neticede sevdiğim adam ama Onunla evlenmem imkansız.Sevgimle birlikte hayatımı da yakacak biri çünkü.Baktım olmuyor,sevgime yenilirim diye korktum,o güzel yüzünü görünce karşı koyamam gibi geldi.Düşündüm gecelerce.Onu benden vazgeçirecek tek şey,hayatımda başka biri olduğunu düşünmesiydi.Ben de yazdım,artık kendi yollarımıza gitmenin vakti geldi,ben yeni bir birlikteliğe başladım diye.Hatta farketmişsinizdir face'ye de birlikteliğim varmış havası vermek için bana alınmış havası verdiğim bir pasta resmi bile koydum.Halbuki mümkün mü bu kadar severken başkasına gitmem ama olmaz,O benimle birlikte hayatımı da yakacaktı.Hakaretler etti ama inandı,10 gündür sesi soluğu kesildi ki O 1 gün bile dayanamazdı yazmadan,yani başardım.Sevgime yenilmemek için,sevdiğimin nefretini kazandım
Bitanem biliyorsun çok ağır şeyler yaşadım geçen yıl,fazlaca kilo da aldım.Yıkılmadım imajı vermem lazım çünkü ordaki birçok insan beni yıkılmış göreceğini umuyor.O sebeple değişik bişeyler alıyım dedim hem moralim de düzelir diye
Bugun bendede bi tatli krizi var sormayinmuhallebi gbi bisey yaptim yulafla kesmedi o cikolataya saldirma durumum vaar tutun beni:d ben yatym kizlar baska turlu git gel yiyorum ben
işallah canım bakıcez oglan büyük kızı da küçük 5 ay olmadı köpük geleli ama hanım nazlı çıktı
canım aslında ayda 4 kilo iyi açta kalmıyosun sabırsızlık yokmu evde hurmavarsa agzına at damagında tut ben öle yapıyom aslında evde kremalu çukulatalı rulo paasta var gelde vereyimde ye ellerimle yaptım enfez olmuş neyse iradali kızsın ye yeme sakınben namazımı kılıyım geliyourm
Paşam yapıyorsun gene kremalı çikolatalı pastaları, bak geliyorum şimdiiii orayaaaAnane bırak çikolataları gel paşamlara gidiyoruzzzzz
Yaa ben sana tee ne zaman demistim o kadar yapiyosun yemeden duramazsinki yapma eve oyle seyler canimişallah canım bakıcez oglan büyük kızı da küçük 5 ay olmadı köpük geleli ama hanım nazlı çıktı
canım aslında ayda 4 kilo iyi açta kalmıyosun sabırsızlık yokmu evde hurmavarsa agzına at damagında tut ben öle yapıyom aslında evde kremalu çukulatalı rulo paasta var gelde vereyimde ye ellerimle yaptım enfez olmuş neyse iradali kızsın ye yeme sakınben namazımı kılıyım geliyourm
Light kiz o zaten zayif ev kedisi ama sahip sisman:d hoyt cavdar keser seni buyudu o artik dover valla ablasi:dbegenmene sevındımppP heheheh
hahaha tam bı dıet ısmı kutluorum senı:))
ay yemek ısımı hallettım ben cok sukur yemek hazır oldumu ıyı oluo.genelde sabah erkenden yemegımı koyarım ben ocaga
ıncen ıncen o gunlerıde gorcez tabıkı
aaaa
cok guzelllllllllll senın kılo vermen lazım ya
aa
cıkolatadan uzak durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.keserım çavdarı yerım ona gorep
Ben biliyodum zaten aktarin kazik oldugunu yulaf kepegnide pahaliya almistim..ben 15 liraya aldım 1 aylık otları ayrı ayrı anane çok pahalı almış. mersinin en ünlü aktarlar zincirinden aldım hemde bitkiler de doğru baktımkekik bile gerçek top kekik
Ne guzel demissin canim ya:)Canımcım valla kimsenin konsantrasyonunu filan bozmuyorsun, hem hayatımız sadece diyetten ibaret değilki, kanlı canlı hepimizin birer hayatı var, iyi günlerde olduğu gibi kötü günlerde de birbirimizle paylaşmalıyız bence, ben kendimi şanslı hissediyorum bu takımda olduğum için çünkü çok akl-ı selim kimseler toplanmış buraya, o yüzden yazmaktan anlatmaktan çekinme, Rabbim de karşına seni çok sevecek senin de sevebileceğin birini çıkarsın inşallah, sonra maziye bakıp gülebilesin dilerim.
Bence pasami evden kaciralim oda yiyo sonra:dPaşam yapıyorsun gene kremalı çikolatalı pastaları, bak geliyorum şimdiiii orayaaaAnane bırak çikolataları gel paşamlara gidiyoruzzzzz
Hep oglusun sucu:dBen de yediklerimi bi yazıyım bakalım unutmadan,
Sabah
İki büyük bardak su, iki ceviz
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahılı ekmek
3 zeytin
domates salatalık
Öğle
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
Yemeyi düşünmüyorum, şimdilik karnım o kadar açıkmadı lakin menüde kavurmalı pilav var, ama yooook yemiyyyyyyycem
Aralarda
Yeşil çay - su içtim
Kaçamaklar,
Oğluşun dondurması akıyordu iki kez yaladım, üstü pislenmesin diye
Oğluşun kavurmalı pilavından iki kaşık yedim kalmasın diyeee
Zaten varya senin facen beni benden aliyo giremiyorum faceye senin yuzunden onlar nedir oyle ya kilo vermeye calisiyoruz burda bacim yaziktir:dgelin vallahi facedeki sayfandan deniyim dedim yeminle tadı çok güzel oldu eşim bayıldıazda tadına bakmadım degil ben kendimi seviyorum ya artık ara vericem ttalı işlerine bakalım daha üzümlü kurabiyem bitmedi bime gidiyos eşim alıyo 4 tl en ucuzu dedim sonra alma ben youtube girip baktım yapımına güzel oldu az katı olmuş olsun oda iyi sen görünüşe degilde tadına bakıcen gel ondanda yediriyim sana
Kolay gelsin canim insallah donersin cabucak heralde kres baslaynca falan?selam kızlar...
kaptanım benim günlerim çok yoğun geçiyor... kızın kontrolleri oğlanın kreş işleri falan fırsat bulamıyorum takıma girmeye...
ben izin alayım bi süre işlerimi kolaylayıp dönerim inşallah... bu hafta beni geri dönmek üzere ayrıldı yazar mısın...
canım üstü kızarana kadar tutucende bu arada brokiyi kaça aldın o banada yasakmış ya yememBen geldimm 6da uyandim kizlar kotur kostur halletim islerimi yemekler hazir kendme brokoli yaptim ustune dukan usulu besamel sos ve kasar rendesiyle firina vercemmm:d ama kac derece olmaliki?
Yaa ben sana tee ne zaman demistim o kadar yapiyosun yemeden duramazsinki yapma eve oyle seyler canim
Light kiz o zaten zayif ev kedisi ama sahip sisman:d hoyt cavdar keser seni buyudu o artik dover valla ablasi:d
Ben biliyodum zaten aktarin kazik oldugunu yulaf kepegnide pahaliya almistim..
Ne guzel demissin canim ya:)
Bence pasami evden kaciralim oda yiyo sonra:d
Hep oglusun sucu:d
Zaten varya senin facen beni benden aliyo giremiyorum faceye senin yuzunden onlar nedir oyle ya kilo vermeye calisiyoruz burda bacim yaziktir:d
Kolay gelsin canim insallah donersin cabucak heralde kres baslaynca falan?
canım üstü kızarana kadar tutucende bu arada brokiyi kaça aldın o banada yasakmış ya yemem
sildim ebbem hepsini merak etme azını bıraktımgirebilirisin yaneama tariflerde güzel olmuyo degil
iftara olsada yemek yesem bugün çok acıktım ben yaben geleyimde brokinden yiyeyim bebem çok severim
niye yasakki sana? bilmiyorum canım babam almış iyi görmüş almışcanım üstü kızarana kadar tutucende bu arada brokiyi kaça aldın o banada yasakmış ya yemem
sildim ebbem hepsini merak etme azını bıraktımgirebilirisin yaneama tariflerde güzel olmuyo degil
iftara olsada yemek yesem bugün çok acıktım ben yaben geleyimde brokinden yiyeyim bebem çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?