Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım paş abir milli olamadı gitti ya bebekelri olsa pekte şiirn oluyolar ya internetten baksan yüysüz oluyolar dogduklarında 2 gram oluyolairi gözleri filan helede oglum bi yakışıklı kzım gibi alımli olsa daha ne isterim neler aldım bebekleri olsun diye ama yok ben ne zaman babanne olucem ya
amin kardeşim işşalah

sana şunu diyeyimmi bende veriyodum kilomu ana bir ara durdu ne yemedim içmedimki olsu gene aynı sonra 90 gördüm eşime dedim 80 görürümüyüm diye bir baktım 89 kiloyum adamı bir öpmişim sarılmışım sevincimden sorma okadar sevinçten bagırmışımki oda garip uykuda sıçradı birşey oldu diyeşidmide 7 görelim diyoruz kız biz çok şey istiyoruz heama sabretmemiz lazım daha önümüzde çok uzun bir uol var git git bitmez bu arada ben çok cıktım ya sahurada birşey yemiyorum oruç ta yemezdim acıkmıyodumda neden acıkıyourmki ben az yedigimdendmi acaba iftar olsada yemek yesem

:d olursun canim daha kucuk onlar sanirim

ya cok sey istemiyoruzda cabuk istiyoruz pasam sabir isi bu :)

Bugun bendede bi tatli krizi var sormayin muhallebi gbi bisey yaptim yulafla kesmedi o cikolataya saldirma durumum vaar tutun beni:d ben yatym kizlar baska turlu git gel yiyorum ben

:d olursun canim daha kucuk onlar sanirim

ya cok sey istemiyoruzda cabuk istiyoruz pasam sabir isi bu :)
işallah canım bakıcez oglan büyük kızı da küçük 5 ay olmadı köpük geleli ama hanım nazlı çıktı
Bugun bendede bi tatli krizi var sormayin muhallebi gbi bisey yaptim yulafla kesmedi o cikolataya saldirma durumum vaar tutun beni:d ben yatym kizlar baska turlu git gel yiyorum ben

canım aslında ayda 4 kilo iyi açta kalmıyosun sabırsızlık yokmu evde hurmavarsa agzına at damagında tut ben öle yapıyom aslında evde kremalu çukulatalı rulo paasta var gelde vereyimde ye ellerimle yaptım enfez olmuş neyse iradali kızsın ye yeme sakınben namazımı kılıyım geliyourm

he sen otları ayrı ayrı aldın yani ok

Kıyamam ya,annelik böyle birşey demek ki

Canım keşke ertelemeseydin mi acaba...

Eline sağlık canım
begenmene sevındımppP heheheh

hahaha tam bı dıet ısmı kutluorum senı:))

ay yemek ısımı hallettım ben cok sukur yemek hazır oldumu ıyı oluo.genelde sabah erkenden yemegımı koyarım ben ocaga

ohh çok severim arkadaşta keyifli uzun kahvaltıları afiyet olsun cnm..güzel sohbetler

eline sağlık cnm..

güzel bir diet kahvaltısı zararsız..

ıncen ıncen o gunlerıde gorcez tabıkı

1 haşlanmış yumurta
2 dilim dukan ekmeği (1 y.k. yulaf kepeği)
1 lokma domates
1 ad. zeytin
2 kk peynir
çay
aaaa
cok guzelllllllllll senın kılo vermen lazım ya
aa
cıkolatadan uzak durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.keserım çavdarı yerım ona gorep

1 haşlanmış yumurta
2 dilim dukan ekmeği (1 y.k. yulaf kepeği)
1 lokma domates
1 ad. zeytin
2 kk peynir
çay

Kaptanım senin yiyip içtiklerinde hiç bir sıkıntı yok, olamaz da zaten, ama spor işini ne yapıyorsun? Haftada bir iki leslie yapsan bende çok işe yarıyor canım, ben de kaçamaklar da oluyor biliyorsun, sen de kaçamak dahi yok mutlaka işe yarar şöyle vücudunu bir şaşırt istersen

Canımcım valla kimsenin konsantrasyonunu filan bozmuyorsun, hem hayatımız sadece diyetten ibaret değilki, kanlı canlı hepimizin birer hayatı var, iyi günlerde olduğu gibi kötü günlerde de birbirimizle paylaşmalıyız bence, ben kendimi şanslı hissediyorum bu takımda olduğum için çünkü çok akl-ı selim kimseler toplanmış buraya, o yüzden yazmaktan anlatmaktan çekinme, Rabbim de karşına seni çok sevecek senin de sevebileceğin birini çıkarsın inşallah, sonra maziye bakıp gülebilesin dilerim.

Paşam yapıyorsun gene kremalı çikolatalı pastaları, bak geliyorum şimdiiii orayaaa Anane bırak çikolataları gel paşamlara gidiyoruzzzzz

Ben de yediklerimi bi yazıyım bakalım unutmadan,

Sabah

İki büyük bardak su, iki ceviz
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahılı ekmek
3 zeytin
domates salatalık

Öğle

1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam

Yemeyi düşünmüyorum, şimdilik karnım o kadar açıkmadı lakin menüde kavurmalı pilav var, ama yooook yemiyyyyyyycem

Aralarda

Yeşil çay - su içtim

Kaçamaklar,

Oğluşun dondurması akıyordu iki kez yaladım, üstü pislenmesin diye
Oğluşun kavurmalı pilavından iki kaşık yedim kalmasın diyeee

Paşam yapıyorsun gene kremalı çikolatalı pastaları, bak geliyorum şimdiiii orayaaa Anane bırak çikolataları gel paşamlara gidiyoruzzzzz

gelin vallahi facedeki sayfandan deniyim dedim yeminle tadı çok güzel oldu eşim bayıldı azda tadına bakmadım degil ben kendimi seviyorum ya artık ara vericem ttalı işlerine bakalım daha üzümlü kurabiyem bitmedi bime gidiyos eşim alıyo 4 tl en ucuzu dedim sonra almaben youtube girip baktım yapımına güzel oldu az katı olmuş olsun oda iyi sen görünüşe degilde tadına bakıcen gel ondanda yediriyim sana

selam kızlar...
kaptanım benim günlerim çok yoğun geçiyor... kızın kontrolleri oğlanın kreş işleri falan fırsat bulamıyorum takıma girmeye...
ben izin alayım bi süre işlerimi kolaylayıp dönerim inşallah... bu hafta beni geri dönmek üzere ayrıldı yazar mısın...

Ben geldimm 6da uyandim kizlar kotur kostur halletim islerimi yemekler hazir kendme brokoli yaptim ustune dukan usulu besamel sos ve kasar rendesiyle firina vercemmm:d ama kac derece olmaliki?

Yaa ben sana tee ne zaman demistim o kadar yapiyosun yemeden duramazsinki yapma eve oyle seyler canim
Light kiz o zaten zayif ev kedisi ama sahip sisman:d hoyt cavdar keser seni buyudu o artik dover valla ablasi:d
ben 15 liraya aldım 1 aylık otları ayrı ayrı anane çok pahalı almış. mersinin en ünlü aktarlar zincirinden aldım hemde bitkiler de doğru baktım kekik bile gerçek top kekik
Ben biliyodum zaten aktarin kazik oldugunu yulaf kepegnide pahaliya almistim..
Ne guzel demissin canim ya:)
Bence pasami evden kaciralim oda yiyo sonra:d
Hep oglusun sucu:d
Zaten varya senin facen beni benden aliyo giremiyorum faceye senin yuzunden onlar nedir oyle ya kilo vermeye calisiyoruz burda bacim yaziktir:d
Kolay gelsin canim insallah donersin cabucak heralde kres baslaynca falan?

Ben geldimm 6da uyandim kizlar kotur kostur halletim islerimi yemekler hazir kendme brokoli yaptim ustune dukan usulu besamel sos ve kasar rendesiyle firina vercemmm:d ama kac derece olmaliki?
canım üstü kızarana kadar tutucende bu arada brokiyi kaça aldın o banada yasakmış ya yemem

sildim ebbem hepsini merak etme azını bıraktım girebilirisin yaneama tariflerde güzel olmuyo degil
iftara olsada yemek yesem bugün çok acıktım ben yaben geleyimde brokinden yiyeyim bebem çok severim

Bi de yaptıklarını facete mi paylaşıyorsun, yazık değil mi kız bi millete valla boşatacaksın bizim gibi sefilleri kocalarından

Adamı markete gönderiyorum, taze fasulye al gel diye adam kavurma alıp geliyor zaten, benim diyet işlerine laf etmesi yakındır

niye yasakki sana? bilmiyorum canım babam almış iyi görmüş almış sen sahur yaptınmı? niye acıktınki bugun bişey kalmadı zaten canım

iyi yaptın ya silmekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…