Kizlar bide su spor olayinizi napiyosunuz bakiyim:d ben cuma sabahlari listeyi yayinliyim diyorum haftsonuna motive gireriz bu arada bi yesilerik bide ben spor yaptm daha ..katilim lutfen:) iyi geceler..:)
Eline saglik canim dogry saymissindir ya :) iyi yapmissin tubiside sayarak:)28 Ağustos 2012 Salı günü mesaj sayımı
Anane: 45
Saphira: 27
Paşam: 25
Maviyeşil: 19
Nev: 13
Yesilerik: 13
Shopaholic: 10
Senarist: 2
Tubis87:5
Yagmurdamlası ve Mavibeyaz: izinli
Valla Tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:
Canım keşke ertelemeseydin mi acaba...
Canim kahvaltida yapmiyosan aksam cacik yiyosan evden ayri yemis oluyosun zaten 1.5 ay uzun bi sure bekleme bence dukan yapablirsin ya ama yapamasanda oglen isyerine kendin gotur bence yemeklerini hani yagli tuzlu karbonhidrat nisasta falan almazsin en azindan..
Kızlar çok canım sıkkınbu sabah tartıldım ve yine 83.5 çıktım nasıl olur ya delirmek işten değil şu kurtulamadım şu 8 lerden ya,diyetime de uyuyorum.dün hiç kaçamak filan yapmadım ki hatta hep 2 öğün yiyorum ara öğün yapmıyorum,ihtiyaç duymuyorum.en fazla içecek tüketiyorum.83 ün altına inmişimdir diye düşünüyordum.82.7,82.8 hatta 82.9 a bile razıydım galiba
ben kardeş takım (4. takım) kaptan yardımcısıyım canım misafir olarak katılıyorum28 Ağustos 2012 Salı günü mesaj sayımı
Anane: 45
Saphira: 27
Paşam: 25
Maviyeşil: 19
Nev: 13
Yesilerik: 13
Shopaholic: 10
Senarist: 2
Tubis87:5
Yagmurdamlası ve Mavibeyaz: izinli
Valla Tubis bizim takımdanmıydı bilemedim saydım, inşalah doğru saymışımdır eksik olursa kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin. :92:
ya benim tartımda bozulmuş bugün şüphelendim denedim elime çanta aldım falan hiç oynamıyo aynı tartıyo, bir ayağımı koyuyorum yine aynı tartıyor ama Allah'tan evde 2 tartı vardı diğeri sağlam gibi yaa iyi bir tartı önerisi arıyorumbu arada kaptanımın dikkatine!
tartım bozuldu artık perşembe akşamları (zaten perşembeleri oruçlu olucam -detaylı bilgi için üstteki mesaja bakınız- ) eczanede tartılıcam artık perşembeleri üstüme hafif bişeyler alırım işe giderken
tartı değişimi bu hafta olacak kaptanım
tartım resmen kırıldı yakocam da almıyo bana tartı hergün günde 3 öğün tartılıyosun ben tartı almam sana git eczanede tartıl bari utanırsında belki haftada bir gidersin tartılmaya gibisinden bişeyler dedi tam da dinlemedim ben tartı alıcam dedim falan ama alamam yine de ben o kızar diye
belkim daha iyi olur haftada bir tartılmak..
bayramdan döndüğümden beridir de tartılamadım hiç :18:
ben kardeş takım (4. takım) kaptan yardımcısıyım canım misafir olarak katılıyorum
kızlarrrr benim trambolin dağıtıma çıkmış öğlene evde olur, ben de akşam işten döndüğümde deneyecem bakalım sonuçları bildiririm.
ya benim tartımda bozulmuş bugün şüphelendim denedim elime çanta aldım falan hiç oynamıyo aynı tartıyo, bir ayağımı koyuyorum yine aynı tartıyor ama Allah'tan evde 2 tartı vardı diğeri sağlam gibi yaa iyi bir tartı önerisi arıyorum
ay ben bimden almıştım vücut analiz baskülü sözde max 10 defa analiz yapmışımdır sonra yapamadım sürekli error veriyor. ben de tartı olarak kullanırım dedim o da bozuldu, neyseki evde bir de sinbo var o da elektronik, elektronik olmayanlar da yanlış ölçebiliyor eskiden bizde vardı zemine göre değişik ölçümler yapabiliyor ilginçler bu tartılar yaniCanim bence en iyisi elektronik olmayanlar sen bilirsin tabi yinede
Canim kocan niye bu kadar karisiyo nasi adamlar almisiniz ya biri tatli diye tutturuyo biri diyet yaptirtmiyo tartilma diyo biri korse bile giydirmiyo:d. Siz gelin benle evde dukan yapin zayiflaynca donersiniz kocalariniza:d
senaristcim sen git al gene tartini ama menun boylede guzel bence bide oglenleride protein agirlikli beslenirsin ofiste oda iyi olur insallah kendi evine gec bi hayirlisiyla baslarsin artik dukaninada:) boylede kilo verirsin zaten merak etme
ay ben bimden almıştım vücut analiz baskülü sözde max 10 defa analiz yapmışımdır sonra yapamadım sürekli error veriyor. ben de tartı olarak kullanırım dedim o da bozuldu, neyseki evde bir de sinbo var o da elektronik, elektronik olmayanlar da yanlış ölçebiliyor eskiden bizde vardı zemine göre değişik ölçümler yapabiliyor ilginçler bu tartılar yanien iyisi evdeki sinboyu haftada bir cuma ölçümü için kullanmak. diyetisyen zaten tartıyor cumartesileri. böylece çok tartı kullanmamış olurum
çok merak ediyorum eve gidip kurcam zıplamaya başlıcam akşam mutlaka sonuçları bildiririm siz de alın topluca yapalımbenim takımdan da alacak olanlar var benden haber bekliyolar. olmadı paylaşım bölümünde toplaşır trambolin seansları yaparız birlikten kuvvet doğar
bence kesin ondançok bilmiş kocalarla evlenmişiz yahu bizherşeyi onlar biliyorlar maşallah :116:
ama çok tatlı
acaba sürekli tartılıyoruz diye mi bozuluyorlar :26:
Valla ben yuzmeyi dusunuyorum aslinda ama olmazsa bende alirim senin yorumuna gore canim:)ay ben bimden almıştım vücut analiz baskülü sözde max 10 defa analiz yapmışımdır sonra yapamadım sürekli error veriyor. ben de tartı olarak kullanırım dedim o da bozuldu, neyseki evde bir de sinbo var o da elektronik, elektronik olmayanlar da yanlış ölçebiliyor eskiden bizde vardı zemine göre değişik ölçümler yapabiliyor ilginçler bu tartılar yanien iyisi evdeki sinboyu haftada bir cuma ölçümü için kullanmak. diyetisyen zaten tartıyor cumartesileri. böylece çok tartı kullanmamış olurum
çok merak ediyorum eve gidip kurcam zıplamaya başlıcam akşam mutlaka sonuçları bildiririm siz de alın topluca yapalımbenim takımdan da alacak olanlar var benden haber bekliyolar. olmadı paylaşım bölümünde toplaşır trambolin seansları yaparız birlikten kuvvet doğar
Karismasinlar o kadar yaa:d Allah mutlulugnu daim etsin canim:)çok bilmiş kocalarla evlenmişiz yahu bizherşeyi onlar biliyorlar maşallah :116:
ama çok tatlı
acaba sürekli tartılıyoruz diye mi bozuluyorlar :26:
ben o zaman oruçlarımı tutayım.. diğer günlerde de sabahları bi kepekli tost yiyim öğlen de yemekte ne varsa karnımı doyurmadan birer ikişer tabağıma alayım akşam da meyve yerim o arada da yaz meyveleri biter zaten..
bi karar vermezsem harcanıcam 1.5 ay.. benimkinin bana Dukan yaptırmayacağı belli oldu artık
ama eve çıkınca söz verdihem oruç tutarsam mutlu olur kociş de :116:
o zaman son durum şu: haftada üç gün pazartesi+perşembe+cuma oruç tutuyorum ama sahura kalkamam bıktım gece uyanmaktan.. akşam da yemekte ne varsa az az yerim. gece yatarken koca bi bardak süt içerim sahur niyetine..
salı+çarşamba sabah tam buğday ekmeğine light peynirli tost ve domatesle zeytin yerim süt içerim yanında öğlen de işyerinde yerim ne olursa az ama akşam da meyve yerim yanında süt içerim..
1,5 ay ben böyleyim
hep tartilinca bozulurmu tarti ya olurmu oyle:d ben her sabah cikiyorum o kadar sorun olmuyo
ben günde 3-4 kez çıkıyorum bi de 107 kiloyum ya bensenden farklı olabilir.. ne bileyim ya ayağı gitti işte tartının.. neyse.. eve çıkınca her türlü aldırırım tartıyı ben
haftasonlarını yazmamışım
haftasonları öğlene doğru klasik kahvaltı akşama doğru da çorba+salata ve ya yoğurt+tam buğday ekmeği
akşam da meyve+türk kahvesi+1 kare bitterdiye düşündüm :44:
Yok ya kiloyla alakasi olmazki seninki kirilmis iste neyse eve cikinca aldir madem canim:) buldunuzmu ev?
Bence iyidir canim bu menude bi kareden heleki bitter ya bisey olmaz bence dukana kadar oyle yaparsin tabi klasik kahvaltinda normal ekmek yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?