Evet belli beni heyecan olarak gördüğünLeslie candır nehir heyecan
Ulan iltifat ediyoz gene beğenmiyoEvet belli beni heyecan olarak gördüğün
Heyecan nedir ya ben eğlenmelik kız mıyımUlan iltifat ediyoz gene beğenmiyo
Balık bazı erkekler için acayip bağımlılık anlıyorum kuzum inşallah gitmez eşin gerçi tatil olayınız da var giderse de üzülme tatile gideceksin zatenTatil konusu çözüldü mü
herşeyin zamanı vardır,hayırlı zamanda gelsin inşallah desireSagol kuzum. Ben dusunuyorum da o beni dusunmuyor
Iyi eglenceler sana
Aç kuzum inşallah halledilir ya güzel haberlerle gelbenim için balığa gitmediama denizede gidemedik çok rüzgar esiyodu deniz soğumuştur dedi bu ene pek denizin tadını alamadım
tatil konusunu hiç dile getirmedik bugün-yarın konuyu açmayı planlıyorum
hiç umudum yok tek dileğim en az kavgayla,kırgınlıkla halledebilmekAç kuzum inşallah halledilir ya güzel haberlerle gelRüzgarda çok dalgalı oluyor iyi yapmışsınız inşallah havalar geç soğursa bayramdan sonra bile gidersin geldiğinde
@MiuLego benimle neden konuşmuyorsun ki
Meyveyi azaltabilmek canım yoksa gayretimiz boşa gidiyorBende meyveyi coook severimdolapta karpuz bozulcak nerdeyse esim diyo nasıl sabrediyosun sabah yerim dedim o da fazla yemis oldum sanirsam bide mercimek etkiledi du bakalim bu playi takip edicem
Tşk ederim canım yeni sporlar keşfettim onları yapacam inşallahtakımdasın pempis
bu arada tebrik ederim sporların harika
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp70 sayfa geçmiş var.. ben şimdiki zaman gelene kadar herkeeeesssss
1-2-3 tıp
12de günü kapatmış öğlen yalnız.. if yapmışmış..Kız miu dukana kızıyor, if e bisey demiyor
Günaydın canımGunaydinLar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?