Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet yaa bu yüzden meyveye hasretim eşime bile karpuz aldirmiyordum uzun zamandır adam dün dayanamis hem kavun karpuz almış ama şükür dengeledim artık şimdi incir var onada zor sabrediyorum ama geçecek inşallah
Bende meyveyi coook severim dolapta karpuz bozulcak nerdeyse esim diyo nasıl sabrediyosun sabah yerim dedim o da fazla yemis oldum sanirsam bide mercimek etkiledi du bakalim bu playi takip edicem

Sağol kuzum bende memnunum çok şükür eski resimlere bakıyorum da o aralar nasıl dolaşmışım öyle diyorum gerçekten insan içindeyken farkedemiyormuş durumu

Malim leslie iyi sardı herhalde harika
Çok sıcak yürünmüyo bu aralar en iyisi lesli

yaaa ama seni çok özlemiştim ben
dün ne güzel gezdiniz öyle,hele salıncağa bayıldım,ona binmek cesaret işi
tamam kuzum kolay gelsin sana

Aşırı uçurum değildi Begüşüm ama harikaydı boşluğa sallanıyorsun biraz korkmadım değil ama değdi Bende seni çok özledim kaçamak kaçacağım arada bugün böyle geçecek zaten Müdür yok diye bir gün keyif yapamıyorum yahu

evet kuzu bu hafta bizyendik ama sizide tebrik ederim güzel sporlar yaptınız

'la o if mi oluyor elalis elimde kalacan if ciler bile 4-5 gibi kapatıyor günü buarada ben if e de karşıyım kaptan değil ama
Bağırma küçücük çocuğa anam devlet sırrı gibi if yazmışsınız ben saatleri olduğunu bilmedim annadım erken fermuar çekme if sen niye karşısın, kaptana baş mı kaldırıyorsun

takımdasın pempis
bu arada tebrik ederim sporların harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…