hem de bıkmadan usanmadan hergün diyorlar@MiuLego çıtırım bunlar sana şişkomu diyor
60 kilo ol da bayılayımSadece bana bayılacaksın
Cıksss kaptanım hippom doğru söyledi ben aklını karıştırdım. Bi ara geçmişi okudum. Orda if gördüm. Lahmacun yediğim gün hadi dedim yedin bi halt, akşama kurtar. Sen de kızmıştın bana. Meğer if akşam yemeğini öne çekmekmiş. Ben 12 de bitirdim diye kızmışsın
açlık orucu musen o hippo nun hiçbir tavsiyesine uyma emi
Hayır ya if ten bahsediyoruz.. günü 12de kapatmış if yaptım diyo sonra da miu kızdı.. bende öyle olmaz en erken 16da kapatmalısın dedimdi.. hemen de bana kalsın ihale
açlık orucu musen o hippo nun hiçbir tavsiyesine uyma emi
hadi lenSırrı günde üç doz miu, yani kaptan
Ne istiyon sabaha kadar kemik mi geveliycen60 kilo ol da bayılayım
sen bana şişko mu diyorsun yani ağır falan derken ne kastediyorsunValla sartlar cok agir kurallar.. bilmem yapabilir miyim : (
Aha seks dedi ziyaretçi sayısı fırlicakhadi len
sırrın: seks
açık konuşalım şimdi
aboo mali kasap seni nasıl ilgisiz bıraktıysa artıkKafana poşet geçirirsek olur o iş bence
Fazla açık olduhadi len
açık konuşalım şimdi
Abooowwwwhadi len
açık konuşalım şimdi
sanmıyorumhadi len
açık konuşalım şimdi
melek yaaaaaaaaaaaaaIyi cok şükür napalim bildiğin gibi
Sen napıyon nasılsın
Cevap veren yok yazık kendime dedm
Kasabı boşadım miu için, istesin ülkeye bile dönerimaboo mali kasap seni nasıl ilgisiz bıraktıysa artık
bir an önce boşa kasabı miu yu al
Hep dedikodu çok ayıpsanmıyorum
öyle olsaydı burda herkese bu kadar yürümezdi
kim seni üzdüIyi geceler kızlar halen işim bitmedi eve geç girdim mutfak topla çamaşır topls yika 2 sepwr asip yatacagim insallah.
Sabahda kalk kalkabilirsen
Bu arada o doğumgününde hiçbirşey yemediğini ve ciddi anlamda geri cevirdigime inanamiyorum iradeli olunca oluyormuşum da şimdiye kadar neredeymiş sayenizde ortaya çıktı iyiki varsınız hepiniz ahhh bir de şu cuma günü paparayi yemeseydim mutlu olacaktım ama halen kızıyorum kendime
Bir de bugün bir giydiğin kota kemer taktım ki ilk defa ki kış aylarında o kota giremiyordum bile çok şükür
Kasabı boşadım miu için, istesin ülkeye bile dönerim
evet mercimek çorbası ödem yapabilir hele ki tuzlu iseGünaydınnnn kizlar
Sabah 4 te uyandım ödevleri yaptım.
Dun menude sknti yoktu acaba mercimek corbasi mi iyi gelmedi
cuma 69.2
cumartesi 68.6
Sabah 6 da tartıldım pazartesi 69.1 niye boyle oldu bu gece uykusuzm ondan mi acep
Bide dun maydonoz suyu ictim
Not .Herhangi bir kacamak yok
Kaptan bıraktığın gibi değil
Bu ara accuk aldı
helal miuCuma: 58.3
Bugün: 58.0
Fark: 0.3
@matematik61 kaptanım
(Aslında çok daha büyük bir eksi görmüştüm. Bu dünkü düzensiz beslenmeden böyle oldu. O eksi duruyordur getiririm onu cumaya yine)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?