Geçmiş olsun canım migren mi var sen de cnm?
Migren varsa eğer nane yağı ile masaj öneririm çok iyi geliyor ben de ise yarıyor çok şükür
Üşütmüşsün sıcak tut kendini belini bıknını açma ayaklarını sıcak tuthiç dikkat etme gez toz
Ayuy geçmiş olsun miucan
Niye öyle oldu acaba? Güneşte falan mı kaldın?
Mevlam sifa versin inS
@MiuLego geçmiş olsun cnm.. daha iyi misin??
Oyy kıyamam cok geçmiş olsun kuzm
Çok çok geçmiş olsun kaptanim usutmus olabilirsin rabbim acil şifalar versin
@MiuLego kuzum gecmıs olsn oyyyyy nazar degmısler benm fit kaptanıma.oyarım onların gozlerını.usutme belırtılerının ta kendısı yasadıgın o yuzden nane lımon ıyı gelır mıdene
Geçmiş olsun kuzum güneşte mi çok gezdin naptın
Çok geçmiş olsun canım
çik kimik işiri gildimBu dökülmir diye mesajlar yazma deyi önlem
heralde bebeğim fakir hastalığına tutulamam üzgünümZengin hastalığı
Makinemi
Zencefilli tarçınlı yemişli grobiye yapıyoruz biz nimeti her yerde kullanıyoruz
iyiyim ki şimdiÇok geçmiş olsun kuzu, şimdi nasılsın
Gecmis olsun kuzum
tamammmTam onerecektim, yazmissin bileNane ve zerdecal da koy biraz
geleydin@MiuLego kuzum nasıl oldun ballı zencefilli nane limon en etkili doğal çözüm bu hastalıkta..gelipte yapıveremmi sana..
İnşallah kuzum bende soğuk deniz sevmemhiç umudum yok tek dileğim en az kavgayla,kırgınlıkla halledebilmek
rüzgarda dalgada oluyoda bide denizi buzzz gibi yapıyo,soğuk denize giremem ben
tatilde doyarım inşallah denize
Tamam sıkıcı monoton insan değilimdir adrenalini macerayı gezmeleri severim de pek gönül eğlendiriyorsun gibi geldiNe var accuh eğlenek
nilişkomu eğlencelik değildir o benim helalimdir eğlendittirmem
Oo çok uzun ama şöyle söliyim burdaki kızların bazıları ile hep beraber bi softaya oturuyorduk ve sen çok güzel bir şekilde yemek yiyordun :))
Smoothie tam ona gore mali. Suzme olcme tartma yok. Hazneye istedigini atip miksleyecek. Hazne ayni zamanda bardak. Icip bulasik makinasina koyacak. 2 hazne var. Sabah aksam yapsa bulasik yikamadan da 1 gunu goturur
tişikkirlir sipirgirlAh kıyamamhaşta mı oldun çen
Allah şifa versin
Katı meyve sıkacağının asortiği değil mi bu smoothie zımbırtısı
İyi oluyosa biz de akşamları yapalım ya oynasın artık şu tartı
Bide tarif istesem o zaman
Ben gider şimdi muzlu, sütlü, çikolatalı smoothie yaparım @MiuLego beni öldürür
şimdi onu da kıskanır o çatlak
Ulan bebeler yok bi parti yapam dedim Allah cezamı verdi tuttuğum elimde kalıyo..temizlik partisiymiş meğerse kaderimdeki..
Naaptıkki cuma günü miuyla aşk mı yaşadık geneİnşallah kuzum bende soğuk deniz sevmem
Tamam sıkıcı monoton insan değilimdir adrenalini macerayı gezmeleri severim de pek gönül eğlendiriyorsun gibi geldio yüzden artık sana güvenmiyorum cuma gün ki Miu aşkını unutmadım
Eki Görüntüle 2178951
Dedem yazmış
ben geldiğim gün lahmacun gömdüğü yetmezmiş gibi
bi de laflara bak
her yerden batıyorsun sen her yerden
leoparlı taytınla temizlik yap heee
Bernaya noldumali bebeyim sen çalışıyorsun diye ses etmiyordum ama sen bir düşün bu işi
sonuçta menülerden başka ne var sanki çok bişey değil
biz de yardımcı oluruz
beni şu zamanda kurtar bir el at ya
sağol kuzum kendiliğinden geçti canı 1 kerecik kusmak istemiş demek kiKolay gelsin canım. Haşlanmış patates tavsiye ederim miden için
Daha odabişeymi bilenler bilir benim evim müstakil bahçemde tavuklarım var hobi olarakda çoğaltıyorum gurk yatıtıyprum vs.bu sene annemin hastalık döneminde ilgilenememekten bütün çıkan civcivler ölmüştü iki ay önce bi tanesine çok özen gösterdim 9 tane çıktı bi kedi kaptı iki hastalandı bi komşum aldı kala kala 5 kaldı..çok dikkat ediyodum az önce biri topallıyodu bi bakayım dedim. Aldım kapıyı da diğerleri çıkmasın diye hızlıca kapattım sen biri kapının arasına sıkış anında öl..nasıl üzüldüm anlatamam moral motivasyon sıfır anlıyacağın..bide annemi özledim
Senle eğlenelim o zamannilişkomu eğlencelik değildir o benim helalimdir eğlendittirmem
oy oy oy geçmiş olsun tefom nazarlara mı geldin seenKızlar dün gece 1 de bir uyandım şişkinlik mide bulantısı ve hala devam ediyor. Midemi usutmusum sanırım çok fenayım.. iştah yok ama ağzımdan sürekli acı gaz çıkarmalar (afedersiniz)..
Biraz dinl3nip nane limon yapacam.
Bende sabah süt içmiştim iyi gelir diye ama laktoz artırıyormuş bilmiyordum
Miummmm geçmiş olsun balım bit3nem en kolay tarif oda sıcaklığında yoğurt y3 balım midey3 iyi g3liyormus@MiuLego
Naaptıkki cuma günü miuyla aşk mı yaşadık gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?