Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne düğünü miuda düğün yapcak para yokki

ankaranın bağları,erik dalı,iki mezdeke,iki arap şarkısı, zumba şarkıları,sonunada halay ekleyince al sana düğün
açık havada yaparız mekanıda beleşe getiririz
becerikli hatunlar düğün patası,kurabiye,liminata neyim yapar
oldu bitti işte

miu ikinizede gelinlik alır bi o masrafı olur

Fazla açık oldu Ahlakımızı bozacan
olmayan şeyi nasıl bozayım bacım
sanmıyorum
öyle olsaydı burda herkese bu kadar yürümezdi
gol olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kasabı boşadım miu için, istesin ülkeye bile dönerim
60 kilo üzerini ülkeye almıyoruz çınım
@MiuLego kaptan beni kaçta mezun edecen
var daha sen şimdi bunları düşünme
leyla ile mecnun
ferhat ile şirin
miu ile mali

devlerin aşkı büyük olur

düğün olursa halaya gelirim
hahahahaha ya begüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ne takıcan düğünde
Iyi olcak insallah cumaya
Mercimek icin kontrol edicem kendimi bi kez daha

Eki Görüntüle 2178958

Selam kızlar her anlamda keyfim yok. Karnım şiş, tartı artı dedi hastane işi vardı küçük oğlanın ona gidip geldik. Alerjik egzema, asla abur cubur yok. Zaten haftada bir belki yiyordu anca o da finiş.
Geçmiş olsun. Abur cubur işi zorluyor bayağı. İnşallah düzelir bi an önce. Belli bir süre için mi yenmeyecek yoksa sürekli mi?

Selam kızlar her anlamda keyfim yok. Karnım şiş, tartı artı dedi hastane işi vardı küçük oğlanın ona gidip geldik. Alerjik egzema, asla abur cubur yok. Zaten haftada bir belki yiyordu anca o da finiş.
geçmiş olsun eflal,temizlikti açık havada piknikti yoruldu,bugün dinlen biraz yarına iner belki tartı
bişey diycem oğlan abur cubursuz duruyomu yaa,çok zor çocukları uzak tutmak

Gecmis olsun canim. Yemediginde duzeliyor mu?

Geçmiş olsun. Abur cubur işi zorluyor bayağı. İnşallah düzelir bi an önce. Belli bir süre için mi yenmeyecek yoksa sürekli mi?
Canım dr un demesine bile gerek yoktu, bir lokma bile yese anında döküntü oluyor. Kendi de biliyor oğlum idrakında. Yerse kaşınmaya acıya razı olacak.
Dr söz dinleyecek iyi anlaştık diyor :)

Dr baban bana hep şaka yapıyor sana abur cubur alıcam diyor, almasın diye şikayet ediyor dr teyze amca demez direk dr der bizimki

Kız ben terör estiririm
zaten ayın yarısında yoksun banlısın
oy oy geçmiş olsun minnoşa hee yemesin sen ona evde sağlıklı abur cubur yaparsın ki

tartı bildirimi alalım
cumaya eksi olur o
olacak değil mi
üzülme stres yapma olacak
Kilo bildirimi
Gecen cuma:55.3
Guncel:53.1
Fark:2.2
@MiuLego hepfit matematik61

pufff diye inen regl ödemi
cuma artısı aynen verilmiş
bu cuma ne olacak acaba

beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
yaaaaaaaaaaaaaaa

istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
dökmeden getiririm iiiiişalllah

Maşallah eksiye gel

dibek çok kalorili
dibek diyette yasak
ne demek dibek içtim ya
Yaaaaaaaa@aaaaaa@@@@@
Ne kadar çok şaşırdım ben bilmiyordum.

Ne biçim şaşırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…