Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben plates lastiği düşünmüştüm
hemde 3 lü
Ben de iki tane poşet yeşil çay takayım. Ananaslı açaili

:)))
Geçicidir inşallah.

senin daha yolun var çocuğum
Aklımdan çıkarayım şimdilik
biz 63te anlaştık sanıyorum
60 olursun merak etme
var da hep içi boş
hani nerde bi yurdum delikanlısı çıkıp almıyor
hani nerdeeee

hepfit malipina
Dışı güzel dağ elma gibi oldu kaptanim
Selam kızlar her anlamda keyfim yok. Karnım şiş, tartı artı dedi hastane işi vardı küçük oğlanın ona gidip geldik. Alerjik egzema, asla abur cubur yok. Zaten haftada bir belki yiyordu anca o da finiş.
Ayy o dert bizde de var canım abur cubur yiyoruz aşırı değil ama az olanı bile zararlı iste
Vakit erken diyon öyle mi kaptan
niyetliyim kaptan kız uyudu iş bitti şimdi spora kalkacam

geçmiş olsun eflal,temizlikti açık havada piknikti yoruldu,bugün dinlen biraz yarına iner belki tartı
bişey diycem oğlan abur cubursuz duruyomu yaa,çok zor çocukları uzak tutmak
Canım ovulasyon dönemindeyim ve bu ay çok sancılı geçiyor ondan sanırım.

Oğlan durur mu eşim yüzünden hepsi bağımlı olmuştu, her gün bir post getirirdi. Çok şükür üç dört aydır bazen kraker dışında almıyor, evde yok artık. Evde olmayınca unuttular. Arada dedeler dondurma alırsa o var bir tek. Bir iki de cips yedi. Önceden günde kaç kere yerlerdi baş edemezdim

olurum ama geri hızlı gelir onu düşünmüyo

Biz kurtulduk şükür pempis eşim almayı bırakınca alıştılar mecburen . Kabız da ediyor abur cubur hem
Benim eşim bisküvi türünü çok alır kendide çok yer işyerinde çekmeye koyar aciktikca yer ama maşallah hiç kilo almaz bide amcamız alır bizde vazgecsek çok güzel olacak

ooooooooo maşallah
oruçken cuma bildirimlerinde tam iftar öncesi alıyoruz kiloyu
baya düşüyor
bu saatte oruç iken süper eksi
biliyorsun listeye alacağım

böyle devam bol eksi lazım

sabah sporu da yapıldı
Iftar oncesi baya duser evette kilonun baya dusmesi citanin baya yukselmesi oluyo ben yavastan gidim dedim

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

1. olunan bir hafta daha

ellerinize emeğinize sağlık kızlar
ne güzel bir tablo
darısı haftaya inşallah

MARATONCU TAKIM DEĞİLİZ FARK ETTİNİZ Mİ

Küsüyorum tam da şuanda her birinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…