şişsen de insen de her türlü kabulümsünSelam kızlar her anlamda keyfim yok. Karnım şiş, tartı artı dedihastane işi vardı küçük oğlanın ona gidip geldik. Alerjik egzema, asla abur cubur yok. Zaten haftada bir belki yiyordu anca o da finiş.
Yaaaaaaaa@aaaaaa@@@@@
Ne kadar çok şaşırdım ben bilmiyordum.
Ne biçim şaşırmışım
seviliyorsun
Takımcek desem...
Vurma vurmaaa o papara olmasa belki de daha da silkelenmeyecektim hani biraz iyi geldi ama geçmedi geçecek inşallah.
Hedef 54 dedin kaptanim, kilo alacagim el mahkumzaten ayın yarısında yoksun banlısın
oy oy geçmiş olsun minnoşa hee yemesin sen ona evde sağlıklı abur cubur yaparsın ki
tartı bildirimi alalım
cumaya eksi olur o
olacak değil mi
üzülme stres yapma olacak
pufff diye inen regl ödemi
cuma artısı aynen verilmiş
bu cuma ne olacak acaba
Beni her halimle bir sen seviyorsun zatenşişsen de insen de her türlü kabulümsün
resmen suça teşfik ediyosun limonata kurabiyee falan miu duymasınankaranın bağları,erik dalı,iki mezdeke,iki arap şarkısı, zumba şarkıları,sonunada halay ekleyince al sana düğün
açık havada yaparız mekanıda beleşe getiririz
becerikli hatunlar düğün patası,kurabiye,liminata neyim yapar
oldu bitti işte
miu ikinizede gelinlik alır bi o masrafı olur
Hedef 54 dedin kaptanim, kilo alacagimel mahkum
açıkçası füzelerin olmasa ben sevmem seni.Beni her halimle bir sen seviyorsun zaten
cumartesiyi görünce kalpten gidiyordum ay neslihaaaan
neyseki eksi var şükür
cumaya harika bir eksi ile bekleniyorsun
beslenmeye dikkat karbondan uzak hareketli sporlu günler ile bu iş olur
ne sandın bizde şart şurt olmaz miu gibi.beklentisiz severiz bizBeni her halimle bir sen seviyorsun zaten
o gün hedefleri yazarken kafam güzelmişti
yok yok alma
53.0 olsun hedef
hayır balımİnşallahhh ben de öyle umuyorum..
Bu arada ben ne sorucam yarın itibari ile 3 gün ayran çorbası detoksu önerir misin? Yapabilirim yapayım mi?
Ve bu hafta her sabah tartıya çıkacağım önlem için geçen cuma gibi olmayacak bir daha.. Neslihan görmek istemiyorum...
3 mil Sporumu yaptim yasasin
Cuma 80.800
Ptesi 80.500
Fark 300
Orucluyum gun icinde daha duserde bu en saglklisi heralde gece sivi cok aldim bi kac cise daha ciksam 200 gider heralde
@MiuLegohepfit Whiteblacklife
hıı çokne sandın bizde şart şurt olmaz miu gibi.beklentisiz severiz biz
açıkçası füzelerin olmasa ben sevmem seni.
net insanım neticede.
accık tripliyim sana (konuşmadığımın farkında değilim ama azcık nemalanayım madem bu durumdan )
Işte öyle bir seeeeyyyoy oy oy geçmiş olsun tefom nazarlara mı geldin seen
ulen kendin hastasın hala beni düşünüyorsun parçalıcam şimdi severken
Hahahahaha
Canım benim bundan sonra hep seni öpecemne sandın bizde şart şurt olmaz miu gibi.beklentisiz severiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?