Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi olmuş
bugün başlama 4 gün çok
başlarsın stres yok eflal
4 günde 3 kilo giderdi .almazsa pattis yapıcam 3 gün.

Şaka gibi ramazanda hem yedim tabi ki tadımlık hem verdim şimdi yemiyorum stresten veremiyorum.

Hurma almayabilir adam kilomu kıskanıyor

tımım kısa kes kalbim yumuşuyor hemen şişko kalbim ponçik kalbim dayanamıyor sana

Kuzum o kadarı önemli değil sabah kaçtın hesabını yapmam sabah ki kilon sabit demiştin öyle alınsın akşama eksi yanına kalsin ben seni her türlü yiyeceğim çünkü
Wayt kafayı yicem
Benim sabahki kilom diye bise yok
Dünkü kilomu bildirdim ben ilk
Dün sabittim
Bu gun bildiremicem misafirliğe gidecez diye

Geçen cuma 68.7ydim
Dün yani pazar günü yine sabittim oructum
Bu gün 69.7 çıktım tartida
Orucun ödemi olduğu için

Ama tartımı aldım akşama doğru bildircem gerçek kilomu

4 günde 3 kilo giderdi .almazsa pattis yapıcam 3 gün.

Şaka gibi ramazanda hem yedim tabi ki tadımlık hem verdim şimdi yemiyorum stresten veremiyorum.

Hurma almayabilir adam kilomu kıskanıyor
boncuk gözlerini miu oyar de ona
alacak sen istiyorsan
daha zayıflayacaksın

Olamazsın kafanı kirarim54 aşağı in hele bir seni yolarimtamam zayıf seviyorum ama sana yakışmıyor aşağı
tamam hı hı anlaştık ok kib bye

olay arap saçına döndü

@MiuLego cnmmm gözlerine ellerine sağlık cnmmm

Ben asla beyaz ekmek yemiyorum çok uzun zamandır yersem özellikle yazarim yazmıyorsam bilki ya tam buğday ya tam çavdar ya da köy siyez ekmeğidir

Bir de dışarda bu hafta sonunki durum çok alel acele ve kosturmacili idi evden çıkarken de ayarlama zamanım kalmadı kızdan da unuttum o kadar gece kalacağını düşünmedim ama 21 de yeyip 24 de yaymadım gece 3 yoktu ayakta idim hep sonra yatış canımsın

Sana şu benum neler yemem gerektiği ile ilgili özellikle akşamları için müsait olduğunda soracaklarim olsun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…