He valla ya bıktm 60tan. İnşallah bn de öyle hedefledm kendmi bakalm nkdr uayabilicm.şu 60 ı birdaha yesen de görmeyecek şekilde bi zayıfla kajumm ya
dün sabah bile senden zayıftım ben
dün düzensiz beslenince bele oldu
cuma görüşelim
seni şişko
kavgada değiliz zatenKavgada bile söylenmez
Sevmedim işte 54 gelecek ister 54.5 ister 54.9 ama gelecek bayram sabahı göreceğim o tartıda 53 rakamları hala sinyal çaktı geliyor bı gelse 5 gün inerimgözün doysun gözün
az yavaş git
Kaptanim en son kaçta bildireyimişyeri işlerini yapmalıyım
hepfit löpetim bildirimler sende
kimseye etiket yapma emi özellikle rica ediyorum
sadece bildirimde bulunmayanların isim listesini ayrıca istiyorum senden
yahu yeHe valla ya bıktm 60tan. İnşallah bn de öyle hedefledm kendmi bakalm nkdr uayabilicm.
Bu hafta 3 davet var 2sine gidicem 1ine ben alıcam. Yeme diyeblrsn kuzum ama işte yicem diyorm şimdiden. Çünkü çok abartı değil kilom. Bir de davetler daha olmayack. Şehir dışından teyzem geldi diye toplanacğz.
Bakalm çok kaçrmadan bişyler yaparm inş.
Bu 60 gerçek kilom değil bliyorm en az 1 kg su ödem çünkü regl oldm olacam. Geriye 59 kalıyor bu hafta onu artrmadan ayarlarsam haftaya Allah kerim
ben senden zayıf olacağımSevmedim işte 54 gelecek ister 54.5 ister 54.9 ama gelecek bayram sabahı göreceğim o tartıda 53 rakamları hala sinyal çaktı geliyor bı gelse 5 gün inerim
kuzumKaptanim en son kaçta bildireyim
Dukan gazoz iyi geliyor onu yapıcam, hurma diyeti yapıcam, olsaydı bugün başlayacaktımeyvahlar olsunnnnnnnnnnnnnn
kocaman bir +1
ödem sularını daya eflal kendine
wc işi de hallolunca gidecektir eminim
iyi olmuşDukan gazoz iyi geliyor onu yapıcam, hurma diyeti yapıcam, olsaydı bugün başlayacaktım
Olur kaptanim kızın keyfini yetireyim tartiliyorum hemenkuzumhepfit e soralım o topluyor
ona zor olmasın çünkü
şimdi bile bildirebilirsin bence
pazartesi sonuçta
az çok tahmin ederiz akşamını da biz sorun yok
Acidi yavacıdı mı
Hep 7 4 bilmem ne. White 9 dan aşağı vermedi banasaçmalamasana yaaaa
ben ben miu
heh iyi doğru noktaya vurmuşum demek ki.. yoksa birdaha vuracaktım.. acısın ki bidaha 10 pointlik menü ile gelAcidi yav
Nasıl affedicen benikavgada değiliz zaten
ben sana küsüm
tek taraflı
sen trbini poğaça böreğine at git de
demek vayta daha iyi menü verdinHep 7 4 bilmem ne. White 9 dan aşağı vermedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?