Zaten etiket yapmiom ki, az yesinlerde geçmişi okusunlar görsünler mesajları.işyeri işlerini yapmalıyım
hepfit löpetim bildirimler sende
kimseye etiket yapma emi özellikle rica ediyorum
sadece bildirimde bulunmayanların isim listesini ayrıca istiyorum senden
Herkes bana se etti ama ben kizmadim kırılmadım yalan yok çok ağrıma gitti ams herşey benim iyiliğin için olduğunun farkındayım kimsenin umurunda olmasam o kadar laf işitmezdimBilmem cuma günü ben de sana şeettiydim ondan şeettim. Demek sen bana şeetmedin
Ne?Herkes bana se etti ama ben kizmadim kırılmadım yalan yok çok ağrıma gitti ams herşey benim iyiliğin için olduğunun farkındayım kimsenin umurunda olmasam o kadar laf işitmezdim
He başkası olaydı kaldıramazdı bence Ben sadece kendime kızdım ve daha da hirs yaptım yapacağım
Hepiniz iyiki varsınız seviyorum sizleri
Hee en ağrıma giden se bir laf oldu o da eminim gaza getirmek için dedi diye düşünüyorum yanlış mıyım kiNego
Heh tamam beyaz değil oh@MiuLego cnmmm gözlerine ellerine sağlık cnmmm
Ben asla beyaz ekmek yemiyorum çok uzun zamandır yersem özellikle yazarim yazmıyorsam bilki ya tam buğday ya tam çavdar ya da köy siyez ekmeğidir
Bir de dışarda bu hafta sonunki durum çok alel acele ve kosturmacili idi evden çıkarken de ayarlama zamanım kalmadı kızdan da unuttum o kadar gece kalacağını düşünmedim ama 21 de yeyip 24 de yaymadım gece 3 yoktu ayakta idim hep sonra yatış canımsın
Sana şu benum neler yemem gerektiği ile ilgili özellikle akşamları için müsait olduğunda soracaklarim olsun mu
Evet listede olup da beklemeyen herkes için dedim onu. Beklemeyen, zamanında yapması gerekeni yapmayan herkeseEnayi miyim ben sabah 6 dan beri ayaktayım demiştin cnm
Heh tamam beyaz değil oh
Olsun kuzu müsait olduğum her an cevaplarım
Ooooo neslis haftaya ben girecem listeye, liste tayfasından bir kişi bile benim yemedigim bisey yesin ya da ben zorlana zorlana spor yapıyorken spor yapmasın, ben neler derim bi de beni gör. Listede sadece kendini değil, bütün takimi etkiliyorsun. Başkası yemezken ya da deli gibi spor yaparken diğeri bahane sunamaz. Tabi ki seni sevdigimiz için söylüyoruz bunları ve sadece sana değil herkese geçerli bu soylediklerim :)Herkes bana se etti ama ben kizmadim kırılmadım yalan yok çok ağrıma gitti ams herşey benim iyiliğin için olduğunun farkındayım kimsenin umurunda olmasam o kadar laf işitmezdim
He başkası olaydı kaldıramazdı bence Ben sadece kendime kızdım ve daha da hirs yaptım yapacağım
Hepiniz iyiki varsınız seviyorum sizleri
Hee en ağrıma giden se bir laf oldu o da eminim gaza getirmek için dedi diye düşünüyorum yanlış mıyım kiNego
30 ziyaretçi her gün her gün neye bakıyonuzburaya uğrayıp okuyorum diyenleri kastetmiyorum
Aynen valla canım bayram haftası memlekette ana baba kıvamındayım ben de o zaman tek olmadığıma seviniyorumOoooo neslis haftaya ben girecem listeye, liste tayfasından bir kişi bile benim yemedigim bisey yesin ya da ben zorlana zorlana spor yapıyorken spor yapmasın, ben neler derim bi de beni gör. Listede sadece kendini değil, bütün takimi etkiliyorsun. Başkası yemezken ya da deli gibi spor yaparken diğeri bahane sunamaz. Tabi ki seni sevdigimiz için söylüyoruz bunları ve sadece sana değil herkese geçerli bu soylediklerim :)
Bak ben bayram haftasında, ana kucağında listeye girecem
tm kaptanim-200 belki varbas gaza pembikkkkk
sendekide ayrı bi cesaretOoooo neslis haftaya ben girecem listeye, liste tayfasından bir kişi bile benim yemedigim bisey yesin ya da ben zorlana zorlana spor yapıyorken spor yapmasın, ben neler derim bi de beni gör. Listede sadece kendini değil, bütün takimi etkiliyorsun. Başkası yemezken ya da deli gibi spor yaparken diğeri bahane sunamaz. Tabi ki seni sevdigimiz için söylüyoruz bunları ve sadece sana değil herkese geçerli bu soylediklerim :)
Bak ben bayram haftasında, ana kucağında listeye girecem
Sorma yaa bayramdan sonrayı bekleseydi diyecem de beni gaza getirecek ondan şey etmiyorumsendekide ayrı bi cesaret
Benim kb haca gitti.. dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. en az 1 kasa hurma getirir.. bu sefer bikaç poşet alıcam :)) sonra gelsin hurma detoksları :))4 günde 3 kilo giderdi.almazsa pattis yapıcam 3 gün.
Şaka gibi ramazanda hem yedim tabi ki tadımlık hem verdim şimdi yemiyorum stresten veremiyorum.
Hurma almayabilir adam kilomu kıskanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?