Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işyeri işlerini yapmalıyım

hepfit löpetim bildirimler sende
kimseye etiket yapma emi özellikle rica ediyorum

sadece bildirimde bulunmayanların isim listesini ayrıca istiyorum senden
Zaten etiket yapmiom ki, az yesinlerde geçmişi okusunlar görsünler mesajları.
Tamam kuzu ayrıca ifşa ederim bildirmeyenleri

Bilmem cuma günü ben de sana şeettiydim ondan şeettim. Demek sen bana şeetmedin

Herkes bana se etti ama ben kizmadim kırılmadım yalan yok çok ağrıma gitti ams herşey benim iyiliğin için olduğunun farkındayım kimsenin umurunda olmasam o kadar laf işitmezdim

He başkası olaydı kaldıramazdı bence Ben sadece kendime kızdım ve daha da hirs yaptım yapacağım

Hepiniz iyiki varsınız seviyorum sizleri

Hee en ağrıma giden se bir laf oldu o da eminim gaza getirmek için dedi diye düşünüyorum yanlış mıyım ki Nego

Ne?

Heh tamam beyaz değil oh
Olsun kuzu müsait olduğum her an cevaplarım

Ooooo neslis haftaya ben girecem listeye, liste tayfasından bir kişi bile benim yemedigim bisey yesin ya da ben zorlana zorlana spor yapıyorken spor yapmasın, ben neler derim bi de beni gör. Listede sadece kendini değil, bütün takimi etkiliyorsun. Başkası yemezken ya da deli gibi spor yaparken diğeri bahane sunamaz. Tabi ki seni sevdigimiz için söylüyoruz bunları ve sadece sana değil herkese geçerli bu soylediklerim :)
Bak ben bayram haftasında, ana kucağında listeye girecem

Aynen valla canım bayram haftası memlekette ana baba kıvamındayım ben de o zaman tek olmadığıma seviniyorum

sendekide ayrı bi cesaret

4 günde 3 kilo giderdi .almazsa pattis yapıcam 3 gün.

Şaka gibi ramazanda hem yedim tabi ki tadımlık hem verdim şimdi yemiyorum stresten veremiyorum.

Hurma almayabilir adam kilomu kıskanıyor
Benim kb haca gitti.. dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. en az 1 kasa hurma getirir.. bu sefer bikaç poşet alıcam :)) sonra gelsin hurma detoksları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…