utanarak yazıyorum 88 kiloyum hedefim 70.takıma giriş,başlangıç kilon oluyor,onu almam lazım canım.böylece haftaya cuma listeye girdiğinde verdiğin kilo da gözüksün
Hosgeldin canim neye sinirin bozuldu acaba takma kafana be banada derler oyle :d bende terkettin bizi sandimmm
Canim ic bacaklarin calismis olabilir sanirim
Kiz sen nerdesin tasindinizmi isin noldu ne zaman doncen firsatin varsa dön canim ya boslama..
Selam canim:) cok normal fark olmasi sen sabahki kilonu dikkate al:) trambolini naptin canim
Eveet kilo alarak geldin ama sunu lutfen farket canim oyle 700kaloriyle falan olmaz o is 18kilon var gitmesi gereken kalici cozumler bulmamiz lazim canim sanakendime 700 kalorilik diyet buldum kızlar bu gün ona başladım inşallah güzel kilolar veririm.
Ben kotu habere uzulmedim canim ne yalan diyim bi haftaya gore gene gayet iyi gitmis sende sevin:) cay yag yakiyomus demekki ama yardimcidir yani diyetsiz yapcagni dusunmuyorum ben ve cok sevindim:)Kızlar size diyetisyenden geldiğimde 9'lu çayın etkisi olup olmadığını yağ oranından anlayacağımızı söylemiştim. Diyetisyenden az önce geldim
Veee size bir iyi bir kötü haberim var.
Kötü haber diyetisyenin tartısında: 82.2 kg çıktım (2 gün önce 81.4, dün 81.6 bugün 82.2 çıktım diyeti bozmadığım halde) yani geçen haftaya göre sadece 600 gram vermiş görünüyorum. Geçen hafta diyetisyende 82.8 çıkmıştım çünkü.
İyi haber: 1.3 kg yağ vermişim benim için kilo önemli değil. Yağ oranı normale dönünce hem ince görünüyosun hem de sağlıklı oluyosun. Demek ki yağlar gittiği için o kadar inceldiğimi farketmişim.
Kıssadan hisse: Bu hafta çok fazla hareket yapmadığıma göre bu yağların erimesini sağlayan şey; 9'lu bitki çayından başka birşey değil
:) yorgunlugunu at gel canim guzel bi senenin ilk guzel gunu olsun senin icin:)Canlarım 16 saat yolculuktan sonra nihayet görev yerime geldim,akşama kadar biraz dinleniyim,akşam gelirim.Kocaman öpüyorum hepinizi
meraba şekerlerr nasılsınızz...ben geldim kaptanımm 75,4 ile illk kilo bildirimimi veriyorumm...
kendime 700 kalorilik diyet buldum kızlar bu gün ona başladım inşallah güzel kilolar veririm.
Hosgeldin:) senden sonralar icin biraz detayli bilgi alablirmiyiz:)
alabilirsiniz canımm ne demek....ben 7. takımdan gecen ekim ayında 68 kilo ile mezun oldum ama aslında hedef 60 dı ama iş yoğunluğu nedeniyle şehir dışı görevlerim olduğundan nete giremeyebileceğimden mezun oldumm..ama bu sene tayındi ev yerleştirmeydi yeni ortama alışmaydı derken bi baktım ki 75,4 oluvermişim...oysa ne zor vermiştim...
takımda ipek nev şaphira saferan eski zaten onlarla tanışıyoruz yakındanama genel olarak kendimden az daha bahsedersem 29 yaşındayım 1 kızım var 97 kilodan buraya geldim 60 hedefimm 1,72 boyum var..yarşmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm
Canım çok teşekkür ederim,birkaç saat uyudum daha iyiyim şimdi,az önce gidip dukan alışverişimi yaptım.Yulaf kepeğim zaten 3 kutu evde vardı.Tatlandırıcı,tavuk,ton balığı,light süt-yoğurt-peynir veee elbette acı biberiye turşusu.Diyetttttt başlasınnnnnnnnnnnnnnnn:) yorgunlugunu at gel canim guzel bi senenin ilk guzel gunu olsun senin icin:)
Hoşgeldin bitanemmmmmeraba şekerlerr nasılsınızz...ben geldim kaptanımm 75,4 ile illk kilo bildirimimi veriyorumm...
Çok ideal bir menü,kilo fazlalığı az olanlar için gerçekten böyle sağlıklı menüler çok mantıklı ve çok kalıcı,afiyet olsun canımkahvaltı raporumu veriyorumm...malum hafta sonu biraz torpilli
2 haşlanmış yumurta 1dilim salam bol yeşillik domates salatalık 3 batdak sekersiz cay yarım dilim tam buğday ekmeği....
ama zor tuttum valaa kendimi
Canım konulara baktım ama seni kim ve neden üzdü anlayamadım ama özür dilemelerine sevindimdünkü mevzuyuhallettik kızlar özür diledi kalbim halen krık ama olsuninsanın kapbi kırılımaya görsün
nevcim hayırlı bereketli olsun işin işşallah stressiz bir sene diliyorum nasıl olucekse
:
Nerden nereyeeeeee,ben 105 sen 97 kiloydun tanıştığımızda,yine bugünümüze şükürler olsun o günleri düşününce canım yaalabilirsiniz canımm ne demek....ben 7. takımdan gecen ekim ayında 68 kilo ile mezun oldum ama aslında hedef 60 dı ama iş yoğunluğu nedeniyle şehir dışı görevlerim olduğundan nete giremeyebileceğimden mezun oldumm..ama bu sene tayındi ev yerleştirmeydi yeni ortama alışmaydı derken bi baktım ki 75,4 oluvermişim...oysa ne zor vermiştim...
takımda ipek nev şaphira saferan eski zaten onlarla tanışıyoruz yakındanama genel olarak kendimden az daha bahsedersem 29 yaşındayım 1 kızım var 97 kilodan buraya geldim 60 hedefimm 1,72 boyum var..yarşmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm
evet aynı fikirdeyim canım..ama bu hanım bana bişey yapamaz..eşime beni kovduramaz herhalde değil miyok be ne bacagı:)))
sana bısı dıımmı bı ıs yerınde erkeklerle calıscaksın ben onu bılır onu solerım.kadınlar senın kuyunu kazıo alttan alttan.erkekler ne ıse o dur
canım 700 kalori çok az değil mi,nasıl bir diyet bu?kendime 700 kalorilik diyet buldum kızlar bu gün ona başladım inşallah güzel kilolar veririm.
sen tartıya takılma canım,bak yağlar gidiyor işte,bu kalıcı zayıflamak demek,harika bir şey daha ne olsunKızlar size diyetisyenden geldiğimde 9'lu çayın etkisi olup olmadığını yağ oranından anlayacağımızı söylemiştim. Diyetisyenden az önce geldim
Veee size bir iyi bir kötü haberim var.
Kötü haber diyetisyenin tartısında: 82.2 kg çıktım (2 gün önce 81.4, dün 81.6 bugün 82.2 çıktım diyeti bozmadığım halde) yani geçen haftaya göre sadece 600 gram vermiş görünüyorum. Geçen hafta diyetisyende 82.8 çıkmıştım çünkü.
İyi haber: 1.3 kg yağ vermişim benim için kilo önemli değil. Yağ oranı normale dönünce hem ince görünüyosun hem de sağlıklı oluyosun. Demek ki yağlar gittiği için o kadar inceldiğimi farketmişim.
Kıssadan hisse: Bu hafta çok fazla hareket yapmadığıma göre bu yağların erimesini sağlayan şey; 9'lu bitki çayından başka birşey değil
canımmm hoşgeldin,hayırlı olur inşallah her şeyCanlarım 16 saat yolculuktan sonra nihayet görev yerime geldim,akşama kadar biraz dinleniyim,akşam gelirim.Kocaman öpüyorum hepinizi
hoşgeldin anşaaammmmeraba şekerlerr nasılsınızz...ben geldim kaptanımm 75,4 ile illk kilo bildirimimi veriyorumm...
Eline sağlık canım,afiyetle yiyin inşallahsabahın 8 beri kızlık erzak hazırlıyorum dolabayeni oturdum başına bakıyım dedim kızlar ne yapıyolar özledim sizleri inanın dünkü mevzuyuhallettik kızlar özür diledi kalbim halen krık ama olsun insanın kapbi kırılımaya görsün sizlerden ne var ne yok gerbera takımdanmı ayrılıyo başkası griyor nevcim hayırlı bereketli olsun işin işşallah stressiz bir sene diliyorum nasıl olucekse
sağprinam sende üzülme bebem senin yerinde olsan o kadını kovarım iştenyakın olsaydık sevabıma gelri temizlerdim iş yerini o neymiş işi yetirtiremem orayı temizlelmemek içi nasıl aldı acaba:120::120:ben şahsen evimi bri gün temizlemsen ertesi gün muhakkak arkadaşlar çoluk çocuk yok haftada bir temizlesen yeter diylar paşayla çöpük çocuktan beter çok yoruldum ya belim halen agrıyor sonra görüşrüz sizlerin iyi oldugunu bilmek çok güzel
canım ben diyetisyene gidiyordum annem sayesinde annamada verdi diyet programı adam banadakendime 700 kalorilik diyet buldum kızlar bu gün ona başladım inşallah güzel kilolar veririm.
hoş geldin bebem aramıza işşallah güzel paylaşımlar yaparızalabilirsiniz canımm ne demek....ben 7. takımdan gecen ekim ayında 68 kilo ile mezun oldum ama aslında hedef 60 dı ama iş yoğunluğu nedeniyle şehir dışı görevlerim olduğundan nete giremeyebileceğimden mezun oldumm..ama bu sene tayındi ev yerleştirmeydi yeni ortama alışmaydı derken bi baktım ki 75,4 oluvermişim...oysa ne zor vermiştim...
naber bebem ögretmeniz benim ne zaman derslere başlıyoruzCanım çok teşekkür ederim,birkaç saat uyudum daha iyiyim şimdi,az önce gidip dukan alışverişimi yaptım.Yulaf kepeğim zaten 3 kutu evde vardı.Tatlandırıcı,tavuk,ton balığı,light süt-yoğurt-peynir veee elbette acı biberiye turşusu.Diyetttttt başlasınnnnnnnnnnnnnnnn
Hoşgeldin bitanemmmm
Çok ideal bir menü,kilo fazlalığı az olanlar için gerçekten böyle sağlıklı menüler çok mantıklı ve çok kalıcı,afiyet olsun canım
Canım konulara baktım ama seni kim ve neden üzdü anlayamadım ama özür dilemelerine sevindimTeşekkür ederim canım,güzel bir yıl olsun hepimiz için inşallah
Nerden nereyeeeeee,ben 105 sen 97 kiloydun tanıştığımızda,yine bugünümüze şükürler olsun o günleri düşününce canım ya
canım isverç dityeti 500 kaloriymiş kalp kaslarından tuta daha nelere zararı varmışevet aynı fikirdeyim canım..ama bu hanım bana bişey yapamaz..eşime beni kovduramaz herhalde değil mi
canım 700 kalori çok az değil mi,nasıl bir diyet bu?
sen tartıya takılma canım,bak yağlar gidiyor işte,bu kalıcı zayıflamak demek,harika bir şey daha ne olsun
canımmm hoşgeldin,hayırlı olur inşallah her şey
hoşgeldin anşaaammm
Eline sağlık canım,afiyetle yiyin inşallah
Ah kuzum temizlemiş kadar oldun sağolasın.Eşim temizlettiririm ben wc leri filan sen üzülme dedi.Sen işi öğren bir an evvel ben o hanıma yapacağımı biliyorum dedi.Bu seferde üzüldüm,kadını ekmeğinden etmiş gibi olucam,böyle de içime sinmez dedim.Yok dedi senden dolayı değil sadece,o biraz patavatsız ve hadsiz biri,ben kafamda onu bitirdim zaten dedi.Hayırlısı bakalım
:) fizik olarak bana yakinsin kizini Allah bagislasin canim iste dikkat etmeyince pat geri geliyo kilolar ..insallah guzelce vercez bu kilolari
Insalllaaah:)hadi bakalım inşallah bu yolda son yolculuğumuz olur
Hadi hayirli olsun canim:) insallah bu kilolar icinde nerden nereye deriz beraber:)Canım çok teşekkür ederim,birkaç saat uyudum daha iyiyim şimdi,az önce gidip dukan alışverişimi yaptım.Yulaf kepeğim zaten 3 kutu evde vardı.Tatlandırıcı,tavuk,ton balığı,light süt-yoğurt-peynir veee elbette acı biberiye turşusu.Diyetttttt başlasınnnnnnnnnnnnnnnn
Hoşgeldin bitanemmmm
Çok ideal bir menü,kilo fazlalığı az olanlar için gerçekten böyle sağlıklı menüler çok mantıklı ve çok kalıcı,afiyet olsun canım
Canım konulara baktım ama seni kim ve neden üzdü anlayamadım ama özür dilemelerine sevindimTeşekkür ederim canım,güzel bir yıl olsun hepimiz için inşallah
Nerden nereyeeeeee,ben 105 sen 97 kiloydun tanıştığımızda,yine bugünümüze şükürler olsun o günleri düşününce canım ya
Canim ben seker yag falan alinca kilo vermem durdu benden sana tavsiye karataya yada karadukanina gecki kacamaklarin seni durdurmasin:) kilona cok sevindim bisey kalmadi canim 7lere sabiiir:) bide bize kilo verelim dye dua etmissindir umarim:dHerkese iyi h.sonları canlar
Bu sabah 82.1 çıktım,dün 82.8 dim ama biraz ödemden fazla çıktığımı farkındaydım bir de wcnin ertesi günü böyle düşük çıkıyor kilom :124:
Bugün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı.Çok güzel bir gündü.Çok içten dualar ettim bugün,inşallah kabul olur..Bir de nefis ikramlar hazırlamışlardı.Onlardan da yedim içtim bugün ödül günü oldu.Pek hoşuma gitti özlemişim ama inanın nasıl korkuyorum emeklerim boşa gitti mi acaba diye.Çünkü uzun zamandır diyetimi etkilemicek kadar küçük kaçamaklarım oldu sadece.Çok zor veiroyorum sanki kiloları artık ya da ben sabırsızlaştım herhalde..şu 7 leri bir görebilsem bu kadar huzursuz olmazdım da işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?