Canim dukan yapcam diyodunda cidden bu diyetisyenin diyetini uygulasan ya sen orucun bitincecanım ben diyetisyene gidiyordum annem sayesinde annamada verdi diyet programı adam banadadoktora dedim 1600 kalorikil verdiniz bi z bunu 140 yapsak olmazmı dedim olmaz dedi bu diyet iyi dedi tam anlamıyla diyeti yaptımmı yapmadım kafama göre ama şıu arucum bitsin işşallah bakıcem bir hafta yapayım diyorum:18::18:
hoş geldin bebem aramıza işşallah güzel paylaşımlar yaparız
naber bebem ögretmeniz benim ne zaman derslere başlıyoruz
canım isverç dityeti 500 kaloriymiş kalp kaslarından tuta daha nelere zararı varmışisverç yaptm hastanelik oldum ben kalpinm rahatsızladı o diyet yüzünden panik atak oldum ben ya aklı varsa en iyisi 1600 kalori
gelelim o kadına canım rahmetli babam derdiki kızım bir kişi aldıgı parayı hakedicek derdi adamda haaklı vallahi üzülme canım orda insan yaşıyo geçen ablamla kuaföre gittik anacım nen toz çıkardım çantamdan ıslak mendili sehpayı sildimne yapayım ablamın oglu elini sürüyodu dedim kardeşim bu pislik ne böyle sende haklısın ama temizleseymiş hiç kadına brişey olmaz olan eşine olur bebem inan ben orda olsam çekerim ayagıma şaptigimi tülbentimi temem ta memleketten şalvar aldım yemizlik yaparken iyi oluyo diye ne akıl var bende ya tavsiye ederim hem bri yerlerin görünmüyo oh rahah rahat
şimdi gelelim neler yedigime
şimdi bugün çorbayı sebzeli yaptım içindekiler kerevzi brokoli kabak kereviz yavrakları 1 adet patates attım içine sogan sarımsak vs terbiyesinide yaptım yarım limon ve yumurtanını sarısıenfez çorba olmuştu yeminle saglıklı hemide
sonracıma mantarı kabagı patatesi domates biber ve kekik baharatlandırdım az yagla dicem yag koymayı unuttum iyimi şimdi aklıma geldionu yedim çogunlukla tavuk mantar kabagını yedim patates çok az
bol yeşil salata yaptım içine kıvırcık yemeklik sogan badem semiz otu brokoli koydum yag limon temem onu yedim tatlı yapmadım bugüncanımın sıkıntısından sinirlerim bozuldu ya arkadaşımın eşi boşuyomuş kızı ne aglıyodu elimden keşke birşey gelse ama ney eşine meas attım bakalım geri dönücekmi 6 senelik bir yuva ya kızlar du aedinde ayrılmasınlar kız hiç istemiyo ayrılmayı ya ona kafam bozuk bugün zaten canımın sıkılıcagı belliydi girmiyim dedim kkya dedim dejarj oluurm belkim ama nerde haberler berbat
Canim dukan yapcam diyodunda cidden bu diyetisyenin diyetini uygulasan ya sen orucun bitince
evet aynı fikirdeyim canım..ama bu hanım bana bişey yapamaz..eşime beni kovduramaz herhalde değil mi
canım 700 kalori çok az değil mi,nasıl bir diyet bu?
sen tartıya takılma canım,bak yağlar gidiyor işte,bu kalıcı zayıflamak demek,harika bir şey daha ne olsun
canımmm hoşgeldin,hayırlı olur inşallah her şey
hoşgeldin anşaaammm
Eline sağlık canım,afiyetle yiyin inşallah
Ah kuzum temizlemiş kadar oldun sağolasın.Eşim temizlettiririm ben wc leri filan sen üzülme dedi.Sen işi öğren bir an evvel ben o hanıma yapacağımı biliyorum dedi.Bu seferde üzüldüm,kadını ekmeğinden etmiş gibi olucam,böyle de içime sinmez dedim.Yok dedi senden dolayı değil sadece,o biraz patavatsız ve hadsiz biri,ben kafamda onu bitirdim zaten dedi.Hayırlısı bakalım
canım valla 1.3 kg yağ ne demek inceldiğim resmen ortadaydı bu hafta herkes farketti en çok da ben bide ben belimi ölçtüm hafta başında ve diyetisyenden önce 4 cm incelmişim resmennnnnnnnnnnHerkese iyi h.sonları canlar
Bu sabah 82.1 çıktım,dün 82.8 dim ama biraz ödemden fazla çıktığımı farkındaydım bir de wcnin ertesi günü böyle düşük çıkıyor kilom :124:
Bugün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı.Çok güzel bir gündü.Çok içten dualar ettim bugün,inşallah kabul olur..Bir de nefis ikramlar hazırlamışlardı.Onlardan da yedim içtim bugün ödül günü oldu.Pek hoşuma gitti özlemişim ama inanın nasıl korkuyorum emeklerim boşa gitti mi acaba diye.Çünkü uzun zamandır diyetimi etkilemicek kadar küçük kaçamaklarım oldu sadece.Çok zor veiroyorum sanki kiloları artık ya da ben sabırsızlaştım herhalde..şu 7 leri bir görebilsem bu kadar huzursuz olmazdım da işte
Olmadi o bu falan yok:d sen yaz bakalim diyetisyenin listesini biz onu proteinli biseye donusturelim dukan agirlikli olsun zaten kitapta gorceksin proteinin onemini canim uzun sureli kesin bi programin olsun sıkilmadan bol alternatifli ayarlayalim yaparsin onu iste:) yanaklari versemde gitse bi ne guzel olurdu:dorucum bitsin bir hafta yapayım diyorum olmadı dukan yaparım bri hafta oda olmadı karatay yaparım oda olmadı pirinç lahada detossü tavuk taşlama:111::111::111::111:anlıcagım kafayı yemek üzereyim kanımca:119::119:bakıcez bu yolda herşey bana bir yol teker teker aşıcem işşallah bu yoları kız özledim bu arada seni ver bakalım bir nanak
Canim valla cok sevindim 4cm ne demek yacanım valla 1.3 kg yağ ne demek inceldiğim resmen ortadaydı bu hafta herkes farketti en çok da ben bide ben belimi ölçtüm hafta başında ve diyetisyenden önce 4 cm incelmişim resmennnnnnnnnnnbu arada belki faydası olur diyetisyen bu hafta 3 gün normal diyet yap dedi diğer kalan 4 gün sıkı bir program verdi 7'li kilolara düşüp motive olmam bir de bünyeyi şaşırtmak için istersen dene hemen hemen aynı kilolardayız çünkü. Pazartesiden itibaren yapacam ben bu yeni menüyü.
diyetisyen bu hafta bünyeyi şaşırtacaz dedi haftalık menü de şu şekilde olacak:
sabah kalkınca artık bişey yok
kahvaltı 1 tane kepekli galeta + 1 kibrit kutusu peynir + domates
ara: 1 meyve
öğlen: Yağsız dana kıymadan 2 tane küçük köfte (köfte yerine 150 gram civarı et-tavuk balık tabi yağsız olacak) + bol salata
ara: 1 meyve
akşam: Yağsız dana kıymadan 2 tane küçük köfte (köfte yerine 150 gram civarı et-tavuk balık tabi yağsız olacak)+ bol salata
ara: 1 tane meyve.
yani bu hafta sebze yemeği yok et yicem o da çok az, öğünleri düşürüyoruz ekmek yok mesela farkettiyseniz köftenin yanında.
80'in altına düşmen için yapıyorum hem de metabolizmayı şaşırtacaz bu hafta dedi diyetisyenim
bu arada normal yağ seviyesinin üst sınırına gelmem için: 7.7 kg yağ fazlam kaldı böyle her hafta 1 kg yağ atarsam 2 aya bu iş tamamtabi yağ olmasa da ben 60'a düşcem kararlıyım
benim yaşımda boyumda olan bir insanın vücudunda 13.3 kg ila 24.6 kg yağ olması gerekiyor ben de 32.3 kg yağ var şu an
ne güzel 103'ten düşmeye başladığımda 18 kg yağ kalmıştı 32 kg vermiştim ahhh ankaraya atanıp misafirhanede kalıp 3 öğün dışarda yemeseydim herşey ne güzeldi
ya ben mecburdum dışarda yemeye yoksa aç kalıyordum ondan ama mersine tayinim olur olmaz başladım nerdeyseOlmadi o bu falan yok:d sen yaz bakalim diyetisyenin listesini biz onu proteinli biseye donusturelim dukan agirlikli olsun zaten kitapta gorceksin proteinin onemini canim uzun sureli kesin bi programin olsun sıkilmadan bol alternatifli ayarlayalim yaparsin onu iste:) yanaklari versemde gitse bi ne guzel olurdu:d
Canim valla cok sevindim 4cm ne demek yasimdi menun azaldi gorunuyo ama protein seni tok tutcaktir emin olablirsin:) bana daha inceldin diyen olmadi be banada desinler gaza geliyim hergun spor yapcam diyorum olmuyo pasa bana bi not yazmisti bakamiyorum ona moralim bozulcak diye:d iste keskelerimiz olmasa ama sukurki verebliyoruz buda iyi bisey merak etme 7lere biseyin kalmadi:)
Amnnn:) hayirli olsun halasi Allah anali babali halali buyutsun:)iyi akşamlar kızlar,
Hala oldum bugün, o yüzden dünden beri pek takılamadım, şimdi birazdan geçmişi okuyup 31 Ağustosun da mesaj sayımını yapacağım, görüşürüz
ya ben mecburdum dışarda yemeye yoksa aç kalıyordum ondan ama mersine tayinim olur olmaz başladım nerdeyseekmek yok ya doktor da dedi acımasız bir diyet oldu ama bol salata ye tok tutar dedi protein kesinlikle tok tutuyor zaten sıkıntı yaşamam topu topu 4-5 gün böyle yicem haftaya da metabolizma şaşırsın diye fazla verir kesin
Olmadi o bu falan yok:d sen yaz bakalim diyetisyenin listesini biz onu proteinli biseye donusturelim dukan agirlikli olsun zaten kitapta gorceksin proteinin onemini canim uzun sureli kesin bi programin olsun sıkilmadan bol alternatifli ayarlayalim yaparsin onu iste:) yanaklari versemde gitse bi ne guzel olurdu:d
Canim valla cok sevindim 4cm ne demek yasimdi menun azaldi gorunuyo ama protein seni tok tutcaktir emin olablirsin:) bana daha inceldin diyen olmadi be banada desinler gaza geliyim hergun spor yapcam diyorum olmuyo pasa bana bi not yazmisti bakamiyorum ona moralim bozulcak diye:d iste keskelerimiz olmasa ama sukurki verebliyoruz buda iyi bisey merak etme 7lere biseyin kalmadi:)
iyi akşamlar kızlar,
Hala oldum bugün, o yüzden dünden beri pek takılamadım, şimdi birazdan geçmişi okuyup 31 Ağustosun da mesaj sayımını yapacağım, görüşürüz
vücut analizi yapıyor bir tane özel tartıları var metal ayakları var oraya çıplak ayakla çıkıyorsun ve doktor tut dediğinde metal tutacaklar var ellerinle onu tutuyorsun. sonuçlar doktorun bilgisayarına yansıyor bir de tartıdan kasa fişi gibi birşey çıkıyor fişi sana veriyor bilgisayarında her hafta yapılan analiz sonuçları özel bir programda saklanıyor öyle işteAmnnn:) hayirli olsun halasi Allah anali babali halali buyutsun:)
Diyetisyen diyosa dogrudur:) yerken dusunmedik ac kalcagmzi napalim artik 4gun bisey dgl canim insallah gene verirsin yagdan da bisey merak etmisimdir hep yagdan gittigini nasil anliyolar?
Tamamdir:)olur bebem boş bir zamanında listeri yazarım eşim evde şimdide her an çıkabiliirm
Insallah canim inaniyorum benerigim gelmiş hoş gelmiş bende mayısta hala oldum işşallah seneyede bu zamanlar anne olucem
Teknoloji iste..olcturmek lazim aslindavücut analizi yapıyor bir tane özel tartıları var metal ayakları var oraya çıplak ayakla çıkıyorsun ve doktor tut dediğinde metal tutacaklar var ellerinle onu tutuyorsun. sonuçlar doktorun bilgisayarına yansıyor bir de tartıdan kasa fişi gibi birşey çıkıyor fişi sana veriyor bilgisayarında her hafta yapılan analiz sonuçları özel bir programda saklanıyor öyle işte
Amnnn:) hayirli olsun halasi Allah anali babali halali buyutsun:)
erigim gelmiş hoş gelmiş bende mayısta hala oldum işşallah seneyede bu zamanlar anne olucem
Canım ben bu bayanda patronun hanımı zırhına bürünüp,kendince saçma bir gard aldığını gözlemledim.Önyargılarından sıyrılamadığı için sendeki güzelliği göremiyor ve saçmalıyor ama seni tanıdıkça değişecektir eminimevet aynı fikirdeyim canım..ama bu hanım bana bişey yapamaz..eşime beni kovduramaz herhalde değil mi
Ah kuzum temizlemiş kadar oldun sağolasın.Eşim temizlettiririm ben wc leri filan sen üzülme dedi.Sen işi öğren bir an evvel ben o hanıma yapacağımı biliyorum dedi.Bu seferde üzüldüm,kadını ekmeğinden etmiş gibi olucam,böyle de içime sinmez dedim.Yok dedi senden dolayı değil sadece,o biraz patavatsız ve hadsiz biri,ben kafamda onu bitirdim zaten dedi.Hayırlısı bakalım
3 hafta içinde 7'leri göreceğine garanti veriyorumHerkese iyi h.sonları canlar
Bu sabah 82.1 çıktım,dün 82.8 dim ama biraz ödemden fazla çıktığımı farkındaydım bir de wcnin ertesi günü böyle düşük çıkıyor kilom :124:
Bugün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı.Çok güzel bir gündü.Çok içten dualar ettim bugün,inşallah kabul olur..Bir de nefis ikramlar hazırlamışlardı.Onlardan da yedim içtim bugün ödül günü oldu.Pek hoşuma gitti özlemişim ama inanın nasıl korkuyorum emeklerim boşa gitti mi acaba diye.Çünkü uzun zamandır diyetimi etkilemicek kadar küçük kaçamaklarım oldu sadece.Çok zor veiroyorum sanki kiloları artık ya da ben sabırsızlaştım herhalde..şu 7 leri bir görebilsem bu kadar huzursuz olmazdım da işte
Canım bu pazartesi biz okula başlıyoruz ama minikler 10 eylülde başlayacak,17 eylülde de diğer sınıflarnaber bebem ögretmeniz benim ne zaman derslere başlıyoruz
İnşallah canımInsalllaaah:)
Hadi hayirli olsun canim:) insallah bu kilolar icinde nerden nereye deriz beraber:)
vücut analizi yapıyor bir tane özel tartıları var metal ayakları var oraya çıplak ayakla çıkıyorsun ve doktor tut dediğinde metal tutacaklar var ellerinle onu tutuyorsun. sonuçlar doktorun bilgisayarına yansıyor bir de tartıdan kasa fişi gibi birşey çıkıyor fişi sana veriyor bilgisayarında her hafta yapılan analiz sonuçları özel bir programda saklanıyor öyle işte
ahanda bu cihaz
Eki Görüntüle 500928
31 Ağustos 2012 Cuma mesaj sayımı;
Anane : 4141 kere maşallah
Paşam: 21
Saphira: 20
Yeşilerik: 14
Maviyeşil: 11
Nev: 9
Senarist: 6
Muconex: 3
Yağmurdamlası: 3 (izinli)
Gerbera: 2
Shopaholic: 1
işte ben de ondan korkuyorum.evet ben karadukan yapıcam galiba canım.ya bir de karatayda kaçamak yapsan bile bu kadar aşırı derecede fark olmuyor ya,daha töleranslı sanki..ııı..şeyyy..:26: yalan söylemiim,kilo verelim diye dua etmedim hata kendim için bile aklıma gelmediInsalllaaah:)
Hadi hayirli olsun canim:) insallah bu kilolar icinde nerden nereye deriz beraber:)
Canim ben seker yag falan alinca kilo vermem durdu benden sana tavsiye karataya yada karadukanina gecki kacamaklarin seni durdurmasin:) kilona cok sevindim bisey kalmadi canim 7lere sabiiir:) bide bize kilo verelim dye dua etmissindir umarim:d
ayy ne güzelll tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsüniyi akşamlar kızlar,
eline sağlık tatlım31 Ağustos 2012 Cuma mesaj sayımı;
Anane : 4141 kere maşallah
Paşam: 21
Saphira: 20
Yeşilerik: 14
Maviyeşil: 11
Nev: 9
Senarist: 6
Muconex: 3
Yağmurdamlası: 3 (izinli)
Gerbera: 2
Shopaholic: 1
evet canım olabilir,değişik biri..teşekkür ederim bitanem,inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorumCanım ben bu bayanda patronun hanımı zırhına bürünüp,kendince saçma bir gard aldığını gözlemledim.Önyargılarından sıyrılamadığı için sendeki güzelliği göremiyor ve saçmalıyor ama seni tanıdıkça değişecektir eminim
gerbera ödemleri atınca fazlalıklarda gitti,üzülüyordu bir deCUMA zayiflama YARIŞMASI 271. ETAP SONUÇ LİSTESİ
18 AĞUSTOS-31AGUSTOS
Takım Dereceleri
1) 4. Takım
2) 8. Takım
3) 1. takım
Bireysel Dereceler
1) 7. Takımdan gerberall1987 %3,64
2) 8. Takımdan nazperver %3,24
3) 4. Takımdan kuzusununzuzusu %2,85
bu arada ben yenı goruorum tebrıkler gerberaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?