Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim dukan yapcam diyodunda cidden bu diyetisyenin diyetini uygulasan ya sen orucun bitince

Canim dukan yapcam diyodunda cidden bu diyetisyenin diyetini uygulasan ya sen orucun bitince

orucum bitsin bir hafta yapayım diyorum olmadı dukan yaparım bri hafta oda olmadı karatay yaparım oda olmadı pirinç lahada detossü tavuk taşlama:111::111::111::111:anlıcagım kafayı yemek üzereyim kanımca:119::119:bakıcez bu yolda herşey bana bir yol teker teker aşıcem işşallah bu yoları kız özledim bu arada seni ver bakalım bir nanak

canım valla 1.3 kg yağ ne demek inceldiğim resmen ortadaydı bu hafta herkes farketti en çok da ben bide ben belimi ölçtüm hafta başında ve diyetisyenden önce 4 cm incelmişim resmennnnnnnnnnn bu arada belki faydası olur diyetisyen bu hafta 3 gün normal diyet yap dedi diğer kalan 4 gün sıkı bir program verdi 7'li kilolara düşüp motive olmam bir de bünyeyi şaşırtmak için istersen dene hemen hemen aynı kilolardayız çünkü. Pazartesiden itibaren yapacam ben bu yeni menüyü.

diyetisyen bu hafta bünyeyi şaşırtacaz dedi haftalık menü de şu şekilde olacak:

sabah kalkınca artık bişey yok
kahvaltı 1 tane kepekli galeta + 1 kibrit kutusu peynir + domates
ara: 1 meyve
öğlen: Yağsız dana kıymadan 2 tane küçük köfte (köfte yerine 150 gram civarı et-tavuk balık tabi yağsız olacak) + bol salata
ara: 1 meyve
akşam: Yağsız dana kıymadan 2 tane küçük köfte (köfte yerine 150 gram civarı et-tavuk balık tabi yağsız olacak)+ bol salata
ara: 1 tane meyve.

yani bu hafta sebze yemeği yok et yicem o da çok az, öğünleri düşürüyoruz ekmek yok mesela farkettiyseniz köftenin yanında.
80'in altına düşmen için yapıyorum hem de metabolizmayı şaşırtacaz bu hafta dedi diyetisyenim

bu arada normal yağ seviyesinin üst sınırına gelmem için: 7.7 kg yağ fazlam kaldı böyle her hafta 1 kg yağ atarsam 2 aya bu iş tamam tabi yağ olmasa da ben 60'a düşcem kararlıyım

benim yaşımda boyumda olan bir insanın vücudunda 13.3 kg ila 24.6 kg yağ olması gerekiyor ben de 32.3 kg yağ var şu an

ne güzel 103'ten düşmeye başladığımda 18 kg yağ kalmıştı 32 kg vermiştim ahhh ankaraya atanıp misafirhanede kalıp 3 öğün dışarda yemeseydim herşey ne güzeldi

Son düzenleme:
Olmadi o bu falan yok:d sen yaz bakalim diyetisyenin listesini biz onu proteinli biseye donusturelim dukan agirlikli olsun zaten kitapta gorceksin proteinin onemini canim uzun sureli kesin bi programin olsun sıkilmadan bol alternatifli ayarlayalim yaparsin onu iste:) yanaklari versemde gitse bi ne guzel olurdu:d
Canim valla cok sevindim 4cm ne demek ya simdi menun azaldi gorunuyo ama protein seni tok tutcaktir emin olablirsin:) bana daha inceldin diyen olmadi be banada desinler gaza geliyim hergun spor yapcam diyorum olmuyo pasa bana bi not yazmisti bakamiyorum ona moralim bozulcak diye:d iste keskelerimiz olmasa ama sukurki verebliyoruz buda iyi bisey merak etme 7lere biseyin kalmadi:)

iyi akşamlar kızlar,

Hala oldum bugün, o yüzden dünden beri pek takılamadım, şimdi birazdan geçmişi okuyup 31 Ağustosun da mesaj sayımını yapacağım, görüşürüz

ya ben mecburdum dışarda yemeye yoksa aç kalıyordum ondan ama mersine tayinim olur olmaz başladım nerdeyse ekmek yok ya doktor da dedi acımasız bir diyet oldu ama bol salata ye tok tutar dedi protein kesinlikle tok tutuyor zaten sıkıntı yaşamam topu topu 4-5 gün böyle yicem haftaya da metabolizma şaşırsın diye fazla verir kesin

iyi akşamlar kızlar,

Hala oldum bugün, o yüzden dünden beri pek takılamadım, şimdi birazdan geçmişi okuyup 31 Ağustosun da mesaj sayımını yapacağım, görüşürüz
Amnnn:) hayirli olsun halasi Allah anali babali halali buyutsun:)

Diyetisyen diyosa dogrudur:) yerken dusunmedik ac kalcagmzi napalim artik 4gun bisey dgl canim insallah gene verirsin yagdan da bisey merak etmisimdir hep yagdan gittigini nasil anliyolar?

olur bebem boş bir zamanında listeri yazarım eşim evde şimdide her an çıkabiliirm

iyi akşamlar kızlar,

erigim gelmiş hoş gelmiş bende mayısta hala oldum işşallah seneyede bu zamanlar anne olucem

vücut analizi yapıyor bir tane özel tartıları var metal ayakları var oraya çıplak ayakla çıkıyorsun ve doktor tut dediğinde metal tutacaklar var ellerinle onu tutuyorsun. sonuçlar doktorun bilgisayarına yansıyor bir de tartıdan kasa fişi gibi birşey çıkıyor fişi sana veriyor bilgisayarında her hafta yapılan analiz sonuçları özel bir programda saklanıyor öyle işte

ahanda bu cihaz

Son düzenleme:
olur bebem boş bir zamanında listeri yazarım eşim evde şimdide her an çıkabiliirm
Tamamdir:)
erigim gelmiş hoş gelmiş bende mayısta hala oldum işşallah seneyede bu zamanlar anne olucem
Insallah canim inaniyorum ben
Teknoloji iste..olcturmek lazim aslinda

31 Ağustos 2012 Cuma mesaj sayımı;

Anane : 41 41 kere maşallah
Paşam: 21
Saphira: 20
Yeşilerik: 14
Maviyeşil: 11
Nev: 9
Senarist: 6
Muconex: 3
Yağmurdamlası: 3 (izinli)
Gerbera: 2
Shopaholic: 1

Canım ben bu bayanda patronun hanımı zırhına bürünüp,kendince saçma bir gard aldığını gözlemledim.Önyargılarından sıyrılamadığı için sendeki güzelliği göremiyor ve saçmalıyor ama seni tanıdıkça değişecektir eminim

3 hafta içinde 7'leri göreceğine garanti veriyorum

naber bebem ögretmeniz benim ne zaman derslere başlıyoruz
Canım bu pazartesi biz okula başlıyoruz ama minikler 10 eylülde başlayacak,17 eylülde de diğer sınıflar

Insalllaaah:)
Hadi hayirli olsun canim:) insallah bu kilolar icinde nerden nereye deriz beraber:)
İnşallah canım

bı ay once bu cıhazla olcum yaptırdımdevlet hastanelerının spor fızyolojı bolumunde var.kızımı endokrın doktoru oraya yollamıstı onun olcumler yapılırken ben de bakabılırmıyım demıstım cıkmıstım.elıne uzun bı kasa gıbı bısı verıorlar.bacaktakı yag durumu,kolardakı yag durumu,govdedekı yag durumunu ayrı ayrı verebılıo.kılonun gıdılmesı gereken yerı soluo.kaç kılo olman gerektıgını,kac kılo vermen gerektıgını soluo

kızlar bugun cok yoruldum
esımle ıkeaya gıttık.aksama dogru geldık eve
ordada doner yedık.bol salata ıle.

sımdı dayanamadım 2 potıbor bıskuvı yedım
cok uykum var
ptesıden ıtıbaren duzenlı spora baslıorum

sızde lıste yapacaktınız kızlar yapında ne yaptıgımızı bılelım hem devamlılıgını saglar

CUMA zayiflama YARIŞMASI 271. ETAP SONUÇ LİSTESİ
18 AĞUSTOS-31AGUSTOS

Takım Dereceleri
1) 4. Takım
2) 8. Takım
3) 1. takım

Bireysel Dereceler
1) 7. Takımdan gerberall1987 %3,64
2) 8. Takımdan nazperver %3,24
3) 4. Takımdan kuzusununzuzusu %2,85

bu arada ben yenı goruorum tebrıkler gerberaaaaa

Ben spor yaptimmmmmmm:) bana alkis aliyim lutfen 20dk eliptik 40dk fitnes yaptim son kalca hareketlerimde kaslarim titriyodu resmen.. Nasi mutlu oldum spor yapnca anlatamam..

maviyesilcim haftaya cuma sabahi listemizi gorceksin insallah ben sorumluyum ama unuttum bu cuma sen duzenli yap bana bildir ben listede not veririm

işte ben de ondan korkuyorum.evet ben karadukan yapıcam galiba canım.ya bir de karatayda kaçamak yapsan bile bu kadar aşırı derecede fark olmuyor ya,daha töleranslı sanki..ııı..şeyyy..:26: yalan söylemiim,kilo verelim diye dua etmedim hata kendim için bile aklıma gelmedi
iyi akşamlar kızlar,

ayy ne güzelll tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsün
31 Ağustos 2012 Cuma mesaj sayımı;

Anane : 41 41 kere maşallah
Paşam: 21
Saphira: 20
Yeşilerik: 14
Maviyeşil: 11
Nev: 9
Senarist: 6
Muconex: 3
Yağmurdamlası: 3 (izinli)
Gerbera: 2
Shopaholic: 1
eline sağlık tatlım
ananeem tebrikler
evet canım olabilir,değişik biri..teşekkür ederim bitanem,inşallah hayırlısı neyse o olsun diyorum
gerbera ödemleri atınca fazlalıklarda gitti,üzülüyordu bir de tebrikler gerberam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…