Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar hayırlı pazarlar diliyorum sizlere ben bügün erken kalktım çayı koydum ocaga sonra etrafı toplamaya başladım aslında düzenilde heryer şöyle bri üstünden geçtin sonra sen benim çarpıntım ol allahım çıktım mutfaktan odaya oturdun yere bagdaş kurup oturdun sag işaret parmagımı koydum burnuma nefes aldım verdin baktım olmadı nefesim kesiliyo sonracıma gittim eşimin yanına canım gene geldi benimkiler dedisakin ol geçicek diye telkimde bulundu allahım nasıl durdurulurki dedim oruçluyumda aklıma muhteşem fikir geldipsikoloji kitabı okumuştum panik atak üzarine orda diyorki beyin adrenalin salgılar ve bütün vucudu esir alır hastada çarpıntı titreme nefes almakta zorlanır diyordu dedim paşa bak ondan oluyo hadi sakin ol dedim yavaşladı çok şükür galiba arkadaşı kafama taktım ondan oldu galibaeşimde sana stres üzüntü yasak ne yapıyosun dedi takılma neyse hayırlısıyla o olur dedibende artık üzülmek istemiyorm artık işşallah yuvası bozulmaz kuzumun
bu arada kızlar sizlere bir tüyo veriyimde yapın wc çıkamayanlara ve sık idrara çıkarıyor dün büyük bri bardagım vardı 2 su bardagı doluyor 1 adet 5 biryerde 1 adet yeşil çay içtim allahım wc zor yetiştim idrar için hem sık çıkıyourm gece kalkmayan ben 2 kere kalktım neden acaba yaglarımı yakıyodur acep:44::44::44:
hayde kalkın bebeler sabah oldu ben bugün bebek kuranına gidicem nasıl gidiiceksem okadar zorlanıyorumki bbek kuranlarından ya diyetimede sadık kalıcem orucum:101::101::101:sizler ne alemdesiniz bakalım anlatın dinliyorum öylen namazını kılıcam çıkıcem işşallah

kızlar bakın ne buldum işşallah becerebilirm eklemek için bu konularda biraz becereksizimdehaydi bismillah:18:
beceremedim (neyse yazıyım sizlere ne gerekiyo
2 domates 2 kabak bir dal maydonoz
bir dal tarçınyarım kilo mantar
bir tatlı kaşıgı karabiber
bir çay bardagıkara hindi bagı
öylen ve akşam yemekelrinden önce bir kase içiliyor iştahı kapatıyomuş bagırsagıklardaki yagı alıyomuş yemeklerden 15 dadika önce 4 günlük çıkıyomuş bu çorba denesekmi acaba
bakım uyumadım sizler için aratırıyorum siz anca uyuyun ne gelen nede giden var(

Son düzenleme:
Gitmesen olmazmi pasam? Tuvaletle iyi olmanada sevindm:) sakin ol bak mantgni kullaninca kendini yatistirmissin ne guzel bu cok sevindim:)

Bi dene bakalim

Ben spor yaptimmmmmmm:) bana alkis aliyim lutfen 20dk eliptik 40dk fitnes yaptim son kalca hareketlerimde kaslarim titriyodu resmen.. Nasi mutlu oldum spor yapnca anlatamam..
Canım harikasın,ben de bu akşamla beraber tempolu sporuma başlıyorum

inşallah canım ya,takıntı oldu sanki şu 7 ler,böyle yapmayayım diyorum ama insan emeğinin karşılığını görmek istiyor
Çok az kaldı canım

Stres ve üzüntünün beyin ve ruh üzerindeki yıkıcı etkisini biliyorsun canım,biraz daha sakin yaşamak hayatı,dingin bir ruh haliyle bakmak lazım olaylara.Yoksa gerçekten negatif bütün akımlar,negatif yaşanmışlıkları çekiyor.Lütfen daha pozitif olmaya çalış olur mu

Gitmesen olmazmi pasam? Tuvaletle iyi olmanada sevindm:) sakin ol bak mantgni kullaninca kendini yatistirmissin ne guzel bu cok sevindim:)

Bi dene bakalim
canım benim inan gdiesim yok ama mecburun eşimin amcasının gelininin kuranı kadım suratıma dedi gel diye yüz yüze bakıyoruz olmaz dedi eşim birde hediye aldım içinede güzel dileklerimi söyledim benim ve eşimin adını yazdım işşallah görmmiş gibi olmaz aklıma gelmedi degilneyse az dururum mubarek kuranı dinlemek sevap bebem inan gümüşlügüm hem bebek süüsleriyle dolu dolabım bile geçen orayı temizlerken çok agladım eşim sen üzülme bunlar kaka ben sana ne güzellerini alırım yeterki muradımıza erelim dedinasip dedik bakıcez zaten az kalırım birazdan abdestimi alıyım hazırlanayımnamazımı kılıyım çıkıcem zaten benim evimin üst sokagında canım rabbim dayanma gücü versin ban ne zaman bebek mevlütüne gidiyim herkez allah sanada versin diyorya canım ne acıyo acıyarak bakan gözler

canım inan çok üzüldüm bu arakadaşım benim gibi panik atak hastası hem vertigosu var kulak iltaabı hastalıgı devası çok para oda onda yok 6 sendir evliler çocuk çok iyiyidi birden ne oldu ona anlamış degilim canım arkadaşa demişki senden hastalıgından bıktım artık seni istemiyourm cocuk veremiyosun bana hep hastasın sen bu hastalıkla bebeg nasıl bakıcen ben çocuguma acırım daha neler neler bir kadına denirmi ya allah aşkına söyle böyle laflar ban dediki ne olur dua et ayrılmasın benden dedi etsemmi dua etmesemmi bilemeidm dünden beri onu kafaya taktım sabah atak geçirdim stressiz bir ortam istiyourm acaba ne telefona bakıyım nede dışarı çıkıyım diyourm hoş dışarıda çıktıgım yok bütün hayatım kk inan bu panik atak bazen beni çok yoruyo öyle böyle degil ankarada 21 günlük seyans varmış parasını sormadım korkumdan bakamadım :18::18:yüzde 95 çare dediler denesemmi denemesemmi acaba:44::44:

sabah 5,30 dan beri daha yeni gelebildim eve...ya ben durmadan kayboluyorum bu ankarada yaaaasaat 2 de sınav bitti okuldan cıktım saate bak yaa...2 otobuslük mesafeyi bendeniz6 otobusle geldimm

akşam mangala davet var napıyım şinci ben haa...tam diyette zirve yapmışken bütün dünya benim zayıflamamı istemiyo galiba

Birbirimize gaz verelim nev ben bugunde yaptim karin kaslarim agriyo nede guzel biseydir bu:)
Canimm kimse ne dsunuyomus nasil bakiyomus inan sana oyle geliyodur bosveer:) o terapi neymis bi anlatablirmisin mantikli biseydir belki
sabah 5,30 dan beri daha yeni gelebildim eve...ya ben durmadan kayboluyorum bu ankarada yaaaasaat 2 de sınav bitti okuldan cıktım saate bak yaa...2 otobuslük mesafeyi bendeniz6 otobusle geldimm
:) hosgeldin ankaraya kolay cozersin ya karisik degildir hic
akşam mangala davet var napıyım şinci ben haa...tam diyette zirve yapmışken bütün dünya benim zayıflamamı istemiyo galiba

Bende aksam disardayim nasi yagsiz pisirtcem etleri kara kara onu dusunuyorum

Birbirimize gaz verelim nev ben bugunde yaptim karin kaslarim agriyo nede guzel biseydir bu:)
Bomba olucaz bombaaaaa :124:

Bak ben de çok üzüldüm şimdi,Allah yardımcısı olsun.Ya bu erkekler nasıl acımasız böyle ya,Allah kalplerine merhamet versin...

Ekmesiz yenen et yağ yakar,avantaja çevir kuzu

Kizlar bugun tok tutucu bisey farkettim yogurt yedim ustune soda limon icince patlicak gbi tok hissettim bilginize:)

aksam tavuk sis yedim ama yagliydi azcik yiyeblcegim baska biseyde yoktu malesef

CANIM OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ SİZDEN SONRA NAMAZI KILDIM ÜSTÜMÜ GİYDİM MLLET ÇOKTANDIR GÖRMÜYODUYA BENİ MAŞŞALLAH DEYİP DURDULARBEBEGİDE ODAYA GETİRDİLER ALLAHIM PERİ KIZI GİBİYDİ BİR ŞİN GİYDİRMİŞLER SORMA ARKADAŞ GÖRDÜ BAKTIGIMI GÖZ GÖZE GELDİK GÖZLERİM DOLDU DEDİKİ ANLADIM SENİ PAŞA DEDİ AGZIMDAN TEK KELİME ÇIKTI ÖMÜRÜM İÇİMDEN DEDİM DURSAYDIN ANNECİNDE SENİ BÖYLE SÜSLERDİ DEDİM YAPMA PAŞA DEDİ ZOR TUTUM GÖZ YAŞLARIMI HALİMİ GÖRSEN YUTKINAMADIM BİLE KENDİMİ ZOR TATIM ORDAN EVE
CANIM GALİBA YOLUN SONUNA GELMİŞLER DEDİKİ FACEDE ÖNCE İSMİMİZ YAZIYODU ŞİMDİ BENİDE SİLMİŞ KENDİNİ DONDURMUŞ DEDİ OKADAR DEDİM LAFINA GİDİRMİSİN GERİ DEDİM NE YAPAYIM PAŞA ÇOK SEVİYOURM DEDİ AH BU SEVGİNİN GÖZÜ KÖR OLSUN DERLERYA O HESAPANNESİ BABASI PERİŞAN AGLIYOLARMIŞ YAZIKKI ARKADAŞIN BABASI KALP HASTASIİŞŞALLAH HAYIRLISINI VEİRİ RABBİM NAMAZIMDA BİLE DUA ETTİM RABBİM HAYIRLIYSA OLSUN YOK DEGİLSE SEN BİLİRSİN DEDİM KIZ DAHA KÜÇÜK YAŞI BENDE 2 YAŞ KÜÇÜK
Bide babam basenlerimin inceldigini soyledi nasil mutlu oldumm:)

kız ben ne yedigimi yazmayı unuttum iyimi
1-bi küçük kase tavuklu mantarlı sebzeli fırın poşetinde yaptım onu yedim toplasan 6 kaşık olmaz
2-sebze çorbası yedim kerevizi bol
3* bol yeşil salata yedim
4-2 erik kırımızı 1 şeftalı yedim
5 biryerde ve yeşil çayımı içtim sodamı içtim tememyarın görüşürz işşallah olurda giremezsem merak etmeyin yarın arkadaşa selatı tefficiye okucem ondan giremem belkim

anakimse gelmemiş ben en iyisi topigi şöyle bir siliyim tozunu alıyım süpürüyük kzım ya bu ne pislik bulaşık anam agladım temizlik yapmaktan topigi insan topigi bu kadar dagınık bırakırmı canımbirdaha görmüyüm dagınık bırakmayın bugün 7.30 kalktım eşime krep yaptım o kahvaltısını yaparken bende mutfagı topladım akşama ne yemek yapsam diye düşünmekteyim aslında yemekler bana yeterde diyorum ne yapsam:44::44:tatlı şeker pare yapıcem sizler neler yapıcaksınız menüde bakalım merak ettim
heytttttttttkızlar nerdesiniz yawsahurda 1 adet armud yedim arkadaşta çok şükür bugün hastaneye yatırıcaklar babasıgil arkadaşımı nedir başımıza gelenler ya neden böyle oldu

Gunaydin canim gecmis olsun allah sifa versin insallah .gene krepler sekerpareler falandokturmussun nede severim ikisinide ya bende simdi dukan krebi yapcam .sirtimm tutulmus spor yapmam lazim nasi olcak bilemedim simdi ben telefonu sarja takiyim kizlar gene gelirim pasam kalk plates yap :)

benim almış olduğum bir ceza puanı var mı acaba

bi ara iş yeri boş oluyo tam kuruluyorum yazıyorum da yazıyorum sonra bir başlıyor mesai sonuna kadar bitmiyor allah bitmiyor ya

menülerimi de paylaşamadım tatilden döndüğümden beri.. hiç dikkat etmedim çünkü ben bugün de düğün varmış oruç da tutamadım yarın tutucam. ama bugün iyi gidiyor Allah bozmasın sabah uyanınca yarım yağlı bir bardak süt içtim biraz önce de iki dilim kepek ekmeği, domates-salatalık, peynir-zeytin, çay ile klasik kahvaltı yaptım öğlen yemeği yemem artık acıkmam zaten akşam evde elma sirkeli yeşil salata ve peynir yemeği düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Buda gayet guzel canim tartildinmi peki vee tarti aldinmi

Kizlar bu sabah ilk kez yumurta yemedim krep yaptim kendime yanina beyaz peynir maydonoz domates falan cok guzel oldu ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…