- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
1.67Boy kaçtı cnm :))
Ben kaçırdım kusura bakmasan kilo kaçtı :))
pazartesi 69 .200 dümBen kaçırdım kusura bakmasan kilo kaçtı :))
oooKuzular izne gideceğim için işleri toparlamaya çalışıyorumakşam gelirim artık
Allah kolaylık versin.:)Kuzular izne gideceğim için işleri toparlamaya çalışıyorumakşam gelirim artık
Borek yok?Menü
Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Yrm dlm ekmek
Domates
Ara 11.00
Yarım şeftali
Altı üzüm
Öğle 15.00
Keten tohumlu bir büyük kase salata
Akşam 18.00
Taze fasulye
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
@MiuLego
BernaaaaaağğğğğğğBorek yok?
Az kalmış cnm.. düzenli ve kaçamaksız devam edersen en geç 1 aya 65in altına düşersin..pazartesi 69 .200 düm
Gel gel 52 lere gel yamacıma gel@MiuLego hacı ben 52 olmaya karar verdimokul acilana kadar caymazsam 52 olup 52 55 arasi koruyacam.okul acikinca bana bunu hatirlat cunku ancak o zaman yeme duzenim oturacak.
Senin boyun kacti bacim.guzel duruyo mu 52Gel gel 52 lere gel yamacıma gel
valla 1 ağustosta başladım 5 kilo gitti inşallah tek dileğim bu şuandaAz kalmış cnm.. düzenli ve kaçamaksız devam edersen en geç 1 aya 65in altına düşersin..
Rabbim hayırlı evlat etsin minnak kızını sağlıkla sıhhatle gelsinCanım teşekkür ederim
1.60 boyum.. İyi ya güzel duruyor tabi:)Senin boyun kacti bacim.guzel duruyo mu 52
Geçmiş olsun kuzm
Aynen oyle yavrum hasta olunca bende kötü oluyorum modum düşük oluyo hep
Cok gecmis olsun canimya mevla sifa versin
sağolasıniz kızlar duş aldiracaktimyerinden kalkmıyor küçük uyumak bilmedi şurup verdim uyudu bakalım şimdilik ikindiye kadar takipte kalayım gecmezse acile götürmeyi düşünüyorumGeçmiş olsun cnm. . Ilık bir duş aldırsan iyi gelir..
Hee boyumuz da ayni sayilir.olayim o zaman1.60 boyum.. İyi ya güzel duruyor tabi:)
Ama ben 51 olacağım iiiiiinşallah:))
Yırttım kendimi 58 az diye beni dinlemedin :))Hee boyumuz da ayni sayilir.olayim o zaman
58ken de iyiydim ama 56yken daha iyiydimYırttım kendimi 58 az diye beni dinlemedin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?