Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mest içiyorum mate içiyorum hurma yiyorum sonra yedik çay sabah çörek otu yagi içtim yok anam gelmiyor akşam oturdum klozete bağlılar gibi gelmiyor da melet sevdiler içeriyi.. cuma geceden beri tik yok

Meslihan çözümü söylüyorum her sabah kalkınca ilk iş 1 kaşık zeytinyağı artı yarım litre su
Gelene kadar devam

tevafuk55 oooyyy ne güzeelll heyecanllarrr
allah hayırli etsin
Allah her isteyenin kucagina nasip etsin hayirli zamanda bir kızın vardi dimi bir kiz daha geliyor
Evet canım bir kızım bir oğlum vardı şimdi kızıma yaren geliyor allahın izniyle
tevafuk55 canm hayırlı olsn hep dert yanmısımdr bı ablam olsa dıye.dogacak kızın cookk sanslı cunku bı ablası var
Aynen canım özellikle bu düşünce ile çok istiyordum Rabbim nasip etti hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah

Tebrik ederim canımÇok sevindimSağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Benimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim
Ne demek güzel nevom bitenem

Çok geçmiş olsun canım aman soy yavruyu
Rabbim hayırlı evlat etsin minnak kızını sağlıkla sıhhatle gelsin
Ordegim balım amin çok teşekkür ederim
Tevooooo
tevafuk55
Çok sevindim kiz olmasına, sağlıklı mutlu olsun minik prenses
Amin flom teşekkür ederim darısı sana e mi

Aha kızın mi oluyor geçmişteyim aradan gördüm
Çok sevindiiiiimmmm kız çocuk Ben
Allah gönlüne göre verdi kuzum

Bencede canim gotur gecmezse inS gecer
Geçer inşallah canım
sağolasın canım uyuyor şimdi soydurmuyorki hastayken farklı çocuk oluyor üzerini çıkardım tekrar giydirdi sürekli ateşini takip ediyom geçecek inşallah

Aha kızın mi oluyor geçmişteyim aradan gördüm
Çok sevindiiiiimmmm kız çocuk Ben
Allah gönlüne göre verdi kuzum
Fitimmm valla aynı kafadayız
Sağlıklı da olsun inşallah canım
Darısı da sana olsun amin çok amin
Geçer inşallah canım
sağolasın canım uyuyor şimdi soydurmuyorki hastayken farklı çocuk oluyor üzerini çıkardım tekrar giydirdi sürekli ateşini takip ediyom geçecek inşallah
Balım bir şey sur kirlenmiş çıkaralım de ay burada panik oldum uzuldum yani allah şifa versin

Kız geçsin artık
Bence biz seninle sac saca baş başa şöyle bi kavga etsek rahatlarsın, edek mi

Fitimmm valla aynı kafadayız
Sağlıklı da olsun inşallah canım
Darısı da sana olsun amin çok amin

Balım bir şey sur kirlenmiş çıkaralım de ay burada panik oldum uzuldum yani allah şifa versin
Canım benim o kadar değil artık şurup faydası oldu küçük uyusa duş aldiracam oda cin gibi maşallah hele bı uyansinda terlemissin diye dediğin gibi çıkarmaya calisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…