Miu'm sor bir ben günleri biliyor muyum
64.700 bugünAma erken kalktım
Miu'm vardı .Hatta burada konuşunca mesaj yazdım.Aradım cevap vermediNevreste nevom sende lunyanın cep nosu var mı?
Aynen oyle tSkr ederim amin inSaallahAllahim esirgesin, masallah. Hastalik olmasin da buyume ataklari, dis cikarmalar&asilar geciyor gidiyor
amin canım aynen öyle yaaAllahim esirgesin, masallah. Hastalik olmasin da buyume ataklari, dis cikarmalar&asilar geciyor gidiyor
Kalp dayanmazInsallah guzel sonuclar alirsiniz kuzum igdedali
Begenmiyor musun?
Baba dutmak ne demek?
Boy kaçtı cnm :))aynı duyguları paylaşıyorum valla şu 65 leri görsem gerisi gelecek
Kızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle
Sağolasın canım çocuklara hiç belli olmuyor kiaa çok geçmiş olsun pembiş
Geçmiş olsun kuzmKızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle
Cok gecmis olsun canimya mevla sifa versinKızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle
Kacamak cevaplarKalp dayanmazInsallah guzel sonuclar alirsiniz kuzum igdedali
Begenmiyor musun?
Baba dutmak ne demek?
Geçmiş olsun cnm. . Ilık bir duş aldırsan iyi gelir..Sağolasın canım çocuklara hiç belli olmuyor ki
Kolay gelsin balımmKuzular izne gideceğim için işleri toparlamaya çalışıyorumakşam gelirim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?