Niye gitsin süpürge içine çekiyor tozu, dışına püskürtmüyorama once toz alirsak evi supurken tozlar toz aldigimiz yerlere gider ve yine tozlanir
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnBen sana sorunca ne dedin bana
Banane unutmasaydın dedin demi
Ben kafa patlatıp hatırladım, sen de hatirla
sana özelden yazayım ben :)Ben niye ekli değilim??
bende bayılırım,incir nasıl sevilmez yaa,ben niye seviyorum herşeyiAyy bayılırım yaaa. Daha yemedim taze incir, evde benden başka yiyen yok onu. Alırsak çok yerim diye almadım. Çocukların tek sevmediği meyve
kız bi alo desene ahu çok merak ettim benBende de var kız
hiçbir fikrim yok pembikKızlar bayramda etaplar birlesirmi
Kurusunu yerler, tazesinin içi böyle kurtcuk gibi duruyor yabende bayılırım,incir nasıl sevilmez yaa,ben niye seviyorum herşeyi
Ooo en güzeli ya çok istedim öğrenmek bende ama olmadı. Oğlanı göndericemInsan bi rahatlıyor ama
Bi de ben ufak tefegim ama teakwondo yapıyordum o dönemelim hala ağırdır
ay çok kötüYemek yiyip geldim kuzum.
Bugün sistem değişti, herşey kilitlendi resmen kaos vardı. Çalıştığım yeri biliyorsun, kimsenin sistemi çalışmadı düşün halimizive işin kötüsü bi poh anlamadım yeni sistemden ekranları açarken neyi nerden açıcam hiç bilmiyorum
Bittim pembis ama ağrım oldu gece. Yaşlandım artıkellerine sağlık canım kızlar izin verdikce uyuyunca severim
Aynen onları bitirdim ki bugün getiye kalanı rahatça yapayım . Tek sevmediğim ev işi ütü, hep biriktiriyorum sonra canım çıkıyorEn gicik utulenecek parcalar:)
kızlaaaaaarrrrrrrrr pantolon belimden düşiiiiibir aydır sıkıyo diye giymemiştim.şimdi 2-3 adım atıyorum düşüyo
Ula akşam gelecem Dedim, antalyadan misafir geldi çat kapıyüzümde maske ile açtım kapıyı şimdi kocayı da onla gönderdim burdayım artik dicem ama yurt dışından misafir gelir diye korkuyom
demek cısBen çok kötü bise yaptim
Gofret yyedim
Sahur yapmicam o yuzden
Sabah 3 mil leslie yaptm yatmadan bidaha yapcm yedim için
@Whiteblacklife @MiuLego
O zaman doğurma mali 7 senedir uykusuzumUykum kıymetli benim
yemedin demi kajumŞuan çok açımmm yememek için zor tutuyorm kndmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?