Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kızlar gununuz aydın olsn.miuuu valla zayıfsn kurumussun gercekten cırpı bacaksn yapma etme yeter zayıflama.1.63 e 56 ıdeal bı kılo.kız sana yazıcam dıye sütü tasırdm oyy oyyy. @MiuLego
sütü mü taşırdın

yok bebeğim 56.8 dim bu sabah daha 56.0 bile değilim
ben 53 seviyorum

Ayy bayılırım yaaa. Daha yemedim taze incir, evde benden başka yiyen yok onu. Alırsak çok yerim diye almadım. Çocukların tek sevmediği meyve
Hiç sorma eflalim benim evin önü arkası incir vee bayılırım ama 1 tane ile zor dayaniyom
hiçbir fikrim yok pembik
normalde birleşir aslında ama cuma günü bayramın ilk günü falan değil ya.. belki birleşmez bence..
bi paylaşıma yazayım
Benim için fark etmez kaptanim bu bayramda evdeyim nasıl olsa
Bittim pembis ama ağrım oldu gece. Yaşlandım artık
yaş ilerledikçe fark ediliyor canım

Hayırlı sabahlar bu arada :)

Dün ki o kadar yorgunluğun üstüne oğlan yine uyumadı, yanıma aldım gece birde burnuma çaktı bir tane ara uykusunda
eşşek sıpası
Sen beni geçmişsin
zu ha ha ha yaşasın beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
He he tabi pantolon potluğu

evet
bak foto atıp göbeğim olmadığını sana gösteririm ancak seni rencide etmek istemiyorum

Çok güzel

Geçmiş bitti
menüler toplandı
listeden herkes menüsünü vermiş aferim

menü verenlerde bir önceki gün menü vermeyenlerde var. Onların menüsünü yorumlamayacağım.

Biliyorsunuz düzenli menü vermeyenin menülerine bakmayacağımı söylemiştim

menüleri müsait zamanda ele alacğım. Şimdi biraz işyeri işleri sonra ders çalışmalıyım ben çok tutuştum çünkü

eşşek sıpası

zu ha ha ha yaşasın beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet
bak foto atıp göbeğim olmadığını sana gösteririm ancak seni rencide etmek istemiyorum
Ne rencide olacam, iki çocuk doğur sezeryanle senin de göbeği görürüz

Pis sıska nolacak

Ben de bende hiç sorma deli etti beni dün örümceği tatile yollicakmış la adamlar paris ten geliyor bu krizde altın alıyor ama yazık parası yok biz tatile yolluoz çok sinirliyim çoooookkkk

ohaa
onlarda demiyomu bizim paramız var sen neden yolluyosun ne alaka
yuh yaaa

Hadi inşallah kuzuuuummm Allah gönlüne göre versin

amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…