olsun netten alınca da sitesini yazarsınBen netten alıyorum ya :) ama inst ma koyuyorum ya ordan bakıp yazayım tarihleri bende
yav değiştirmemişim mi öf yaBu ne Allah aşkına bu ne, ısrarla 60 diyorsun sen bilirsin
Doğru diyorsun taam.olsun netten alınca da sitesini yazarsın
sallıyorum: kitapkurdu gibi
bilelim yav
yıllar sonra belki o siteler olmayacak vay be netten alırdık eskiden falan diyeceğiz belki :)
Ne rencide olacam, iki çocuk doğur sezeryanle senin de göbeği görürüz
Pis sıska nolacak
Geldim ballı çörek geldim arkadaş yeniden işe başladı çok şükür yerimdeyimne demek bayrama kadar bu yoğunlukta olacakmüdürrrr müdürrrr ben ballı çöreğimi özledim
nehirnil111
Dün sporunu yaptın mı kuzum diğer sporların harikanehirnil111
Cuma 2 saat tempolu
Cumartesi 1 saat zumba
Pazar off günüm
Pazartesi 1.5 saat tempolu
Bugün daha yok canim
Aynen öyleyim Begüşüm dün akşam pert olmuşum gece kalktım duş aldım tekrar uyudum sivri sinek savaşı yaptım kulağıma gelmiş mızıldıyor
Yaz kuzum bekliyorumBen birçok arkadaşı takip ettim bugünYazayım sana da
Teknolojik dede severiiiiiizzzÇok teknolojiktir benim rahmetli
İnşaallah canım ben de çok merak ediyorumanladım canım. Noldu acaba ya telefonunu mu değiştirdi.. cevap vermemesi de normal değil sanki. çok merak ediyorum. inşallah iyidir
Tıp istediğim için yazmadımKiz hazır yogurt aldim en kucugu o
Ben yogurda bayilirim
Ustune üzümleri koydumm ohh misss
ama once toz alirsak evi supurken tozlar toz aldigimiz yerlere gider ve yine tozlanir
yaaa baska bise yazmadin mi canim
Hoşgeldin
Hiç sorma kuzum çıldırdım da sesimi çıkarsam kötü gelin oluyorum çok sıkıntılıyım şu sıralar bakalım ya hayırlısı hakkımızdaohaa
onlarda demiyomu bizim paramız var sen neden yolluyosun ne alaka
yuh yaaa
amin canım inşallah
Fizik süper vallaBu sabah demin foto çektim. Şişko diyenler susar belkidemez belki şişko zayıf miu der belki
Eki Görüntüle 2179553
Eki Görüntüle 2179554
Zayıflıyom ben
(Göbek değil o he pantolon potluğu. Beli bol geliyo da)
oyy kıyamam yaaaGeldim ballı çörek geldim arkadaş yeniden işe başladı çok şükür yerimdeyim
Aynen öyleyim Begüşüm dün akşam pert olmuşum gece kalktım duş aldım tekrar uyudum sivri sinek savaşı yaptım kulağıma gelmiş mızıldıyorTartıda bir şey yemediğim halde artı çıktım ödem tutmuşum sabah bacaklarımın alt kısmını ayak tabanımı hissetmiyordum
Gel kahve içelim ballı çörekim
Eki Görüntüle 2179575
işte aynı ben,hep kötü geliniz bizHiç sorma kuzum çıldırdım da sesimi çıkarsam kötü gelin oluyorum çok sıkıntılıyım şu sıralar bakalım ya hayırlısı hakkımızda
İnşallah hayırlısı artıkyidim valla
14 diyince çok geliyoda
sabah 7 akşam 7 diyince daha bi masum geldi
kontenjan artışı olmuşya,sıralamanda 20k da ise gelir belki kozacım,Allah hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?