Ama benim kiloda oynama yok suan ayni 80.500 cumaya kadar inermiymki 79.500 yoksa ekstra bi onlem almam gerekiyomuharikasın zumrud bravo beee
nerdeee begüş, adımız memur ama değil kaytarmak adamı,başka birinin işini yaparken azcık bekletsen bimer e şikayet ediyor
Ne zaman o haldeBUGÜN DOĞUM GÜNÜM DEĞİL
HERGÜN KUTLAYACAĞIZ KIZLAR..
TUTTURANA KADAR NAPALIM.. HATIRLAYAMIYORUM BİR TÜRLÜ.
ÇARE HERGÜN DOĞUM GÜNÜSÜ KUTLAMAK
Aslında yasal olarak 6 en geç 7 de çıkmam gerekiyor. Umudum da o yönde ama evim işime uzak biraz da o etkiliyor. En iyi şartlarda 1 saat sürüyor. 7 de çıksam 8 8.30 da evde oluyorum. Artık çok geç çıkmam diye umuyorum bu aralar stresiydi inşallah geçti. Som ağzımi açmaya korkuyorum tık tık nazar degmesin.çakıllll bu hafiflemiş halin mi
Allah sana güç kuvvet versin?
sen nerde çalışıyosun ki bu kadar yoğun
miuuuuuuuu
Yoksa siz 2-3 kere daha doğum gününü kutlamaya üşeniyor musunux
Gofretci geldi hanııımmmm
HosbuldukHoşgeldin
naber çakıl?Hosbulduk
Iyidir valla tatile girince direk moral.motivasyon super keske her 3 ayda bir 1 hafta tatil olsa super olmaz miydinaber çakıl?
Kurtlu varneiii gofretmi neli neli?
Bak kendin söylemişsin yasak diyeBişey sorcam kesin yassah hemşerim diyceksiniz biliyorum ama
Light kola yuvarlasam bi bardak, şöyle soğuk soğuk lıkırdatsam
valla brüksel lahanası geldi şimdi saman yesem daha iyiKurtlu var
Hamambocekli var
Çıtır bocekli var
Varda var hangisinden istersin
Biliyodum offffBak kendin söylemişsin yasak diye
Ay bayılırım brüksel lahanasınavalla brüksel lahanası geldi şimdi saman yesem daha iyi
deme kız öyle ismini duymakda güzel yemesekte
Valla canın bise isterse kurtlu böcekli cisli onlar de hemen caninin istemesi gidiyo anında etkivalla brüksel lahanası geldi şimdi saman yesem daha iyi
deme kız öyle ismini duymakda güzel yemesekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?