- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
ne diyon kızŞükür gordu
gitmeyin la, bahane olur işteoyy harbiden yaz ayı masraf ayı
Allah kolaylık versin
bu konuda dertli olmayan varmı acabasıbizde geçen bi hesap yaptık oğlanın okul işleri falan olursa tatile gidemiycez sanırım
Kalplere ne gerek var.
Zaten bahar hediyeni hazirlayinca ogreneceklerdi ben erkene cektimHain bernaaağğ bana paylaşımda şişko dedi
Ay cümle alem şişkoluğumu öğrendidiyet topğinde şişkoluğum nam salacak yürü be miu kim tutar seni ahhahaha
nerdeee begüş, adımız memur ama değil kaytarmak adamı,başka birinin işini yaparken azcık bekletsen bimer e şikayet ediyor
dünkü özel mesajımı gördün mü nasılne diyon kız
sen alemsin yüzümü güldürüyosun her yazdığın şeyde valla bak Allah da senin yüzünü güldürsün canımöyle bi söyledin kitamam tamam az da geçmiş yap, muhabbet yap sadece menü verip kaçma emi
hepfit kuzuların kuzuusuuuuu doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun nice güzel yaşlar eksiltmen dileğiyleeee
Selam, neseli gunler
hepfit dogum gunun kutlu olsun canisi. Ailen ve sevdiklerinle nice guzel yillara insallah
Hayirli bayramlar, iyi tatiller&eglenceler
Kalplere ne gerek var.
Ben sildim onları. Altı üstü doğmuş yani hepimiz doğduk sonuçta özel bişey değil. Sil o kalpleri
teşekkürler canımmmmSelam, neseli gunler
hepfit dogum gunun kutlu olsun canisi. Ailen ve sevdiklerinle nice guzel yillara insallah
Hayirli bayramlar, iyi tatiller&eglenceler
ÖLE korkarım ben ya gelmezsen diyesen alemsin yüzümü güldürüyosun her yazdığın şeyde valla bak Allah da senin yüzünü güldürsün canım
kuzum ben bazı özel sebeplerden özel mesajları kapattım, bana özel mesaj gelmiyor. miuya ya da bernaya yazabilirsin istersendünkü özel mesajımı gördün mü nasıl
Birde bugün 8 de kahvalti yaptım şimdi ara ne yiyeyim sence ileriki saatlerde yiyemem cunku
Bilmiyordum canım dün tartı nasıl dedin ya onu yazmistimkuzum ben bazı özel sebeplerden özel mesajları kapattım, bana özel mesaj gelmiyor. miuya ya da bernaya yazabilirsin istersen
Rezil olacağım kız ayyyyZaten bahar hediyeni hazirlayinca ogreneceklerdi ben erkene cektim
Kız ne bozuon o kadar milleti e doğmuşsun işte bi ara nolacak ha bugün ha yarınBUGÜN DOĞUM GÜNÜM DEĞİL
konuş be özgeKız ne bozuon o kadar milleti e doğmuşsun işte bi ara nolacak ha bugün ha yarın
NihaahaRezil olacağım kız ayyyy
hiç iyi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?