giricem tabiiki cnm iş yerindeki kadar aktif olamam yani kilo bildirimi menülerimi vericemnasıl yani hiç girmeyecek misin?
ben hiç spor yapmıyorumki cnm vaktim yok sadece sabahları 15-20 dk yürüyurm hergün ,yedik yine merdaneyı vallamakarna kavun, akşam yemeğinde ve salı günü menüsü
makarnayı cuma ya da cumartesiye bırak. salı çarşamba perşembe akşam yemeğinde karbon almıyoruz, sebze ya da protein alıyoruz
spor yazmıyor?
yok kuzu ya, yaz çok pis çarptı maddi anlamdasevmedim
deniz olmadan tatil olmazkonyadan antalyaya kayın
Oooyyyyy güzel hemşooommmm ballı lokmaaammm kıskanmış mıııı sen Bi tanesin söyleme kimseyeKanepelerin arkasıni silmeden mi kapatiyonuz illa ki araya bir silme islemi giriyo
Sabah sabah nasıl ictin kız o corbayi
Yok efendisiymis
Dadlısıymis
Hele ben gece yerde yatmisım nasil orda yattim hatirlamiyorum .dun gece dugun vardı oynamaktan zaten her yerim agriyodu bide yerde yatinca kütük gibi olmuusum
Yap balım bende müsade var :))Nick yapıcam kendime MiuLegoist eflalettin nillinehir karamellihipo neslimax cılgınbegüş daşgozaa hepfaatt mallietto ....
sağol kuzu debeleniyorum işteay çok kötü
yeni sisteme hayır
insan alıştığı şeyde devam etsin ya böyle geçişler çok zorluyor
kolay gelsin kuzum
Yaa nereden buluyorsun bunları ballı çörek
Nick yapıcam kendime MiuLegoist eflalettin nillinehir karamellihipo neslimax cılgınbegüş daşgozaa hepfaatt mallietto ....
Hayirli bayramlar, iyi tatiller&eglencelerbenim bugün son mesaim izine çıkıyorum bayram bitimi salı günü full time olarak görüşürüz yoğun olurum unuturum diye şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum .tatilde part time olarak görüşürüz artık
Şükür gorduhe kuzu
öyle bi söyledin kigiricem tabiiki cnm iş yerindeki kadar aktif olamam yani kilo bildirimi menülerimi vericem
oyy harbiden yaz ayı masraf ayıyok kuzu ya, yaz çok pis çarptı maddi anlamdayoksa eylül ekim gibi istiyordum bi daha denize gitmek ama ekstra masraflar çıktı. kardeşime laptop, yeğene yarım altın, arkadaşın iki çocuğu sünnet oldu ona 2 gram altın, kuzen evlenecem diyor o da kesinleştirirse 1 çeyrek altın ehh bizim bi de krediler var bu altınları dağıtmak için farklı şehirlere yol parası bugün ayın 15 i ve ben kocadan harçlık aldım maaşım yetmedi anam ne dertliymişim begüş
sistem önemlisağol kuzu debeleniyorum iştehalimizi bi görsen, bi bilgisayar başında 4-5 meslektaş tartışıyoruz, sanırsın ciddi bi mesele var, alt tarafı sistemi açmaya çalışıyoz
google amcadan çörekimYaa nereden buluyorsun bunları ballı çörek
Ben bu kadar detaylı bulamıyorum yagoogle amcadan çörekim
yarım saat 2 mil leslie kendini seviyorsan yapmalısın, ayırmalısın kendine. bak kimse boş değil zaman yaratabilmek için herkes kendini zorluyorben hiç spor yapmıyorumki cnm vaktim yok sadece sabahları 15-20 dk yürüyurm hergün ,yedik yine merdaneyı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?