Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

makarna kavun, akşam yemeğinde ve salı günü menüsü
makarnayı cuma ya da cumartesiye bırak. salı çarşamba perşembe akşam yemeğinde karbon almıyoruz, sebze ya da protein alıyoruz
spor yazmıyor?
ben hiç spor yapmıyorumki cnm vaktim yok sadece sabahları 15-20 dk yürüyurm hergün ,yedik yine merdaneyı valla

sevmedim
deniz olmadan tatil olmaz konyadan antalyaya kayın
yok kuzu ya, yaz çok pis çarptı maddi anlamda yoksa eylül ekim gibi istiyordum bi daha denize gitmek ama ekstra masraflar çıktı. kardeşime laptop, yeğene yarım altın, arkadaşın iki çocuğu sünnet oldu ona 2 gram altın, kuzen evlenecem diyor o da kesinleştirirse 1 çeyrek altın ehh bizim bi de krediler var bu altınları dağıtmak için farklı şehirlere yol parası bugün ayın 15 i ve ben kocadan harçlık aldım maaşım yetmedi anam ne dertliymişim begüş

Oooyyyyy güzel hemşooommmm ballı lokmaaammm kıskanmış mıııı sen Bi tanesin söyleme kimseye

ay çok kötü
yeni sisteme hayır
insan alıştığı şeyde devam etsin ya böyle geçişler çok zorluyor
kolay gelsin kuzum
sağol kuzu debeleniyorum işte halimizi bi görsen, bi bilgisayar başında 4-5 meslektaş tartışıyoruz, sanırsın ciddi bi mesele var, alt tarafı sistemi açmaya çalışıyoz

Selam, neseli gunler
hepfit dogum gunun kutlu olsun canisi. Ailen ve sevdiklerinle nice guzel yillara insallah

Hayirli bayramlar, iyi tatiller&eglenceler

oyy harbiden yaz ayı masraf ayı
Allah kolaylık versin
bu konuda dertli olmayan varmı acabasıbizde geçen bi hesap yaptık oğlanın okul işleri falan olursa tatile gidemiycez sanırım

ben hiç spor yapmıyorumki cnm vaktim yok sadece sabahları 15-20 dk yürüyurm hergün ,yedik yine merdaneyı valla
yarım saat 2 mil leslie kendini seviyorsan yapmalısın, ayırmalısın kendine. bak kimse boş değil zaman yaratabilmek için herkes kendini zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…