- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Bende bilmiyorum içinde zıplaya zıplaya eğleniyorumSelam kızlar
Doktor kontrolünden sonra 1 gece il merkezinde kaldık. Bugün de çocukları denize götürdük baya eğlendiler.. Bende kendi capimda suyla eğlendim çünkü yüzme bilmiyorum
Ay maşallah oğluma ben bakalım ne zaman rahat edeceğimAhh cnm çok zor gerçekten... benim büyük oğlum bazen huysuzluk çıkarsa da en büyük destekçim .. bazı sabahlar erken kalkarsa kardeşi uyanınca gelip beşikten alıyor anne sen uyumaya devam et ben oynatırım onu diyo :)) cnm yaa ♡♡♡
Aynen kuzu öyle diyorumAynen fena kırıldı
Aklın varsa 2.yi biraz geçmi yap diyon
Göbeeni içeri çekmişMiu o tişörtün altında görünen bahlavamıKim demiş kilo almış Maşaallahın var Hiç kıskanmadım
Ne kadar kıskancızGöbeeni içeri çekmiş
Kim tutar seni nevoNe kadar kıskancızAma çok pis gaza geldim Bende 59 bile olsa 50 yi göreceğim
Allah'ım bu zayiflikt bi insan nasil diyet yapabiliyoBu sabah demin foto çektim. Şişko diyenler susar belkidemez belki şişko zayıf miu der belki
Eki Görüntüle 2179553
Eki Görüntüle 2179554
Zayıflıyom ben
(Göbek değil o he pantolon potluğu. Beli bol geliyo da)
Miu'ya şişkosun demek istiyorumKim tutar seni nevo
De de çekinmeMiu'ya şişkosun demek istiyorumAyyy ne güzel gaza geliyorum Hayaller ve hayatlar
Mezuniyette noluyo mezun olan pasta yiyomu yada pizzaCuma altın vuruş yapıcam mezuniyet için
Kimmiş onlar yaBu sabah demin foto çektim. Şişko diyenler susar belkidemez belki şişko zayıf miu der belki
Eki Görüntüle 2179553
Eki Görüntüle 2179554
Zayıflıyom ben
Belki olacaksindir kuzum menülerin çok kötü değil sporun var ya tuzlu yiyorsun ya çok uykusuz kalıyorsun yada regl olacaksın balimCocuk dogdukdan sonra olmadim daha 7 ay oldu
Maşallah :)Bu sabah demin foto çektim. Şişko diyenler susar belkidemez belki şişko zayıf miu der belki
Eki Görüntüle 2179553
Eki Görüntüle 2179554
Zayıflıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?